ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Αργεί ακόμα η επαναλειτουργία του πάρκινγκ “Ροδόπη”

Το πρώτο βήμα μπορεί να έγινε για την επαναλειτουργία του πάρκινγκ “Ροδόπη” μέσω της τροπολογίας που φέρνουν στην Βουλή οι βουλευτές Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος και Γιάννης Πασχαλίδης.

Από ότι φαίνεται όμως η επαναλειτουργία θα καθυστερήσει καθώς θα πρέπει η συγκεκριμένη τροπολογία να περάσει από την Βουλή και στη συνέχεια να έρθει στην Περιφέρεια για έγκριση αδείας. Η συγκεκριμένη διαδικασία ίσως διαρκέσει μέρες ή ακόμα και εβδομάδες.

Μάλιστα το μέλος της παράταξης “Ο Τόπος της Ζωής Μας” Αχιλλέας Νικολαϊδης εξέφρασε στο Radio ENA 90,5 και στον Απόστολο Ατζεμιδάκη μερικούς προβληματισμούς όπως για παράδειγμα θα περάσει απο την βουλή η συγκεκριμένη τροπολογία και εάν περάσει μήπως θα συνεχιστεί η παρανομία στον χώρο;

Εν κατακλείδι ο κ. Νικολαϊδης πρόσθεσε ότι σε κανένα σημείο και από τα δύο δελτία τύπου δεν αναφερεται η ολιγωρια του Δημάρχου Καβάλας Θ. Μουριάδη ενώ πρόσθεσε ότι με την συγκεκριμένη ενέργεια θα επαναπαυτεί ο Δήμαρχος στην τροπολογία και δεν θα κάνει καμία ενέργεια για τα επόμενα 3 χρόνια για την αλλαγή του σχεδίου πόλης στο σημείο.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version