ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Καβάλα | Αναφορές για την καθαριότητα στα σχολεία πριν το “πρώτο κουδούνι”

Λίγο πριν το “πρώτο κουδούνι” χτυπήσει στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 ο διευθυντής του 2ου Λυκείου Καβάλας Δημήτρης Λυμπεράκης εκφράζει ένα παράπονο στο enanews.gr

Ο ίδιος τονίζει ότι ακόμα δεν έχουν έρθει να εργαστούν οι σχολικές καθαρίστριες στις σχολικές μονάδες με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρότατο πρόβλημα στην καθαριότητα των σχολείων πόσο μάλλον τώρα λόγω της πανδημίας του Covid-19.

“Δεν ξέρουμε γιατί αργήσαμε τόσο πολύ φέτος. Κανονικά θα έπρεπε να εργάζονται από την 1η Σεπτεμβρίου οι σχολικές καθαρίστριες έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν προβλήματα στην καθαριότητα των σχολείων¨ τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λυμπεράκης.

Στις συγκεκριμένες δηλώσεις απάντησε η πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας Ανθή Χατζηφραντζή.

Η ίδια απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα στα σχολεία και ότι οι σχολικές καθαρίστριες έχουν ήδη ξεκινήσει να εργάζονται στα σχολεία από την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

“Δεν παρατηρείται κανένα τέτοιο πρόβλημα. Εγώ η ίδια συνομίλησα με όλους τους διευθυντές των σχολείων και δεν μου μετέφεραν κανένα απολύτως πρόβλημα λίγο πριν το πρώτο κουδούνι” τόνισε η κ.α Χατζηφραντζή.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version