ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Καβάλα | Έτοιμες οι παραλίες αλλά χωρίς κόσμο!

Δημοτικοί υπάλληλοι εργάζονται καθημερινά στις παραλίες, στις οποίες οργανώνουν και τοποθετούν ομπρέλες για την καλοκαιρινή περίοδο. Η πρωτοβουλία είναι σε πλήρη εξέλιξη, Ξεκίνησε από την Ακτή της Καλαμίτσας, συνεχίστηκε στη Ραψάνη, στο Περιγιάλι και την Άσπρη Άμμο, ενώ χθες οι δημοτικοί υπάλληλοι εργάζονταν στην παραλία «Γλάστρες» στο Παληό.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς με δεδομένη και την ενίσχυση της υπηρεσίας με εποχιακό προσωπικό. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι παρά το ότι φτάσαμε στις 10 Ιουνίου, οι παραλίες έχουν μεν ομπρέλες αλλά είναι άδειες από κόσμο.

Πρώτη φορά στα χρονικά οι ομπρέλες περιμένουν τους λουόμενους. Συνήθως οι λουόμενοι πήγαιναν πρώτοι στις παραλίες, ζητώντας στη συνέχεια από το Δήμο Καβάλας να βάλει τις ομπρέλες.

Του καιρού τα γυρίσματα παρουσίασαν αυτή τη διαφορετική εικόνα, οι ομπρέλες να τοποθετηθούν πιο μπροστά από την έναρξη των καλοκαιρινών μπάνιων. Σύντομα ωστόσο οι ομπρέλες που βρίσκονται στις προαναφερθείσες παραλίες θα γεμίσουν από κόσμο, ενώ κι ο Δήμος Καβάλας προετοιμάζει εκδηλώσεις στις παραλίες που βραβεύτηκαν, για ν΄ αναρτήσει τις γαλάζιες σημαίες που εξασφάλισαν η Καλαμίτσα και το Περιγιάλι.

Πηγή: Πρωινή

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version