ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καβάλα – Άρης 0-0

Στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με την Καβάλα, μένοντας τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό. Δοκάρι για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο. Καλύτεροι οι “κίτρινοι” στο δεύτερο.

Η Καβάλα μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση χάνοντας μία σπουδαία ευκαιρία στο 14′, όταν ο Παππάς έκανε τη σέντρα-σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Καρατζιοβαλή. Στη συνέχεια ο Άρης ισορρόπησε το παιχνίδι, έχοντας δύο καλές στιγμές με τον Καπνίδη και τον Σουνά, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Φυρινίδης, δήλωσε “παρών” σώζοντας τους “Αργοναύτες”. Η τελευταία σημαντική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε στο 40′, όταν ο Μπαρέτας βρέθηκε τετ α τετ με τον Καρατζιοβαλή, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας του Άρη αρνήθηκε το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης προσπάθησε να πάρει το προβάδισμα, χάνοντας μία τρομερή ευκαιρία στο 56′, όταν η κεφαλιά του Φερνάντες πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 74′ χάθηκε ακόμα μία σημαντική ευκαιρία και πάλι με πρωταγωνιστή τον Φερνάντες, του οποίου η κεφαλιά πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Φυρινίδη. Στα τελευταία 20 λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0. Ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία στη μάχη που δίνουν για την άνοδο στη Football League.

Οι συνθέσεις:

Καβάλα: Φυρινίδης, Σταματόπουλος (82′ Ασημάκης), Βίτλης ( 86′ Α. Παπαδόπουλος), Γκαρακλίδης (57′ Μπάτζιος), Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παππάς, Μπαρέτας, Μπρατσιάνι, Διαμαντίδης, Κανούλας

Άρης: Kαρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντες, Λεμονής, Πόι, Προβατίδης, Καπνίδης (91′ Χιντασέλι), Σουνάς (80′ Σταυρόπουλος), Παπαδόπουλος (86′ Βασιλόπουλος)

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Δόξα Δράμας 0-4
Πανσερραϊκός – Εθνικός Αγιονερίου 2-1
Καβάλα – Άρης 0-0
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ελευθερούπολης 1-0
Έβρος Σουφλίου – Καστοριά 3-0
Θύελλα Φιλώτα – Καμπανιακός 1-0
Απόλλων Αρναίας – Ηρακλής Αμπελοκήπων 0-0 

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Άρης Ακροποτάμου 0-0

Η βαθμολογία σε 14 ματς:

1. Πανσερραϊκός 31
2. Καβάλα 29
3. Άρης 28
4. Δόξα Δράμας 23
5. Καμπανιακός 23
6. Θύελλα Φιλώτα 23
7. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 23
8. Έβρος Σουφλίου 19
9. Ηρακλής Αμπελοκήπων 18
10. Εθνικός Αγιονερίου 17
11. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 15
12. Ορφέας Ελευθερούπολης 14
13. Αναγέννηση Γιαννιτσών 13
14. Άρης Ακροποτάμου 13
15. Απόλλων Αρναίας 8
16. Καστοριά 6
Επόμενη αγωνιστική (15η, 28/01):
Άρης-Ορφέας Ελευθερούπολης
Καστοριά-Καβάλα
Καμπανιακός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Εθνικός Αγιονερίου-Έβρος Σουφλίου
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Θύελλα Φιλώτα
Δόξα Δράμας-Πανσερραϊκός
Άρης Ακροποτάμου-Απόλλων Αρναίας
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version