ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κίνδυνος από το ψήσιμο μέσα σε αλουμινόχαρτο

Ξεχάστε τις πατάτες στη χόβολη και τη λιωμένη φέτα με ντομάτα στο αλουμινόχαρτο. Μαζί με τα νόστιμα φαγητόα που ψήνονται σε αλουμινόχαρτο, τρώμε και το μέταλο που απελευθερώνεται από το αλουμινόχαρτο, όπως αναφέρεται στο Journal of Electrochemical Science.

Όπως αναφέρεται στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, τότε απευλεθερώνεται αλουμίνιο και καταναλώνουμε το μέταλλο αυτό.

Αντίθετα δεν υπάρχει καμία βλαπτική επίδραση, αν τυλίγουμε τα κρύα φαγητά, το τοστ, κ.λπ.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version