ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Κάθοδος των αγροτών στην Αθήνα για το ασφαλιστικό-φορολογικό

Στους δρόμους βρίσκονται σήμερα από νωρίς το πρωί συνδικάτα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο, με επίκεντρο την πλατεία Κλαυθμώνος και τη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, και το Σύνταγμα, όπου πραγματοποιείται συγκέντρωση από το ΠΑΜΕ. Ωστόσο στις μαζικές κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι αγρότες από όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Στην Αθήνα ενόψει του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου που ψηφίζεται εσπευσμένα στην βουλή, για να διαμαρτυρηθούν οργανώθηκαν άμεσα και κατέβηκαν αγρότες από τους νομούς Καβάλας, Σερρών και Δράμας.”Θα δώσουμε μάχη για την Ελλάδα και όλο τον αγροτικό κόσμο” αναφέρει ο εκπρόσωπος του μπλόκου των Κερδυλίων Τρύφων Αράπογλου.

Όπως αναφέρει στο ΕΝΑ ο γενικός γραμματέας της Ενωσης Αγροτών Γιάννης Παναγής “αυτά είναι νομοσχέδια ντροπής, ο αγροτικός κόσμος ορθώνει ανάστημα και σημειώνει ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί”.

Παράλληλα ο κ. Παναγής τονίζει πως η αστυνομική δύναμη στην Αθήνα είναι πρωτοφανής.

Την ίδια ώρα ο αγροτικός κόσμος του νοτίου Έβρου, το βράδυ του Σαββάτου με την δυναμική παρουσία έστειλε ηχηρό μήνυμα στη κυβέρνηση αλλά και σε όλο το πολιτικό σύστημα ότι εδώ υπάρχουν και ζουν άνθρωποι που έχουν αξιοπρέπεια και που ξέρουν να αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα και όχι μόνο.

Το βράδυ του Σαββάτου δεκάδες τρακτέρ καταλήξουν μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναφορικά με το νέο ασφαλιστικό, αλλά και την ασυνέπεια όπως λένε της κυβέρνησης καθώς και των βουλευτών της ΑΜΘ.

Ενώ αργότερα πραγματοποιήθηκε συναυλία διαμαρτυρίας των φορέων της Αλεξανδρούπολης, ενώ στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι Αστυνομικοί υπάλληλοι, για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version