Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισόπαλοι 1-1 ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το επαρχιακό ντέρμπι στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης, με τις ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι, με φάσεις, αποβολή και διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για το γκολ του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Ύστερα από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο αλλά χωρίς τη μεγάλη φάση και με μοναδική «συγκίνηση» έως τότε τον τραυματισμό του Μουνάφο στα πλευρά (23΄) και την παραλαβή του από το ασθενοφόρο, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εξαιρετικό σουτ του Σίτο στο 34ο λεπτό.

Πριν προλάβουν όμως καλά-καλά να χαρούν οι Αρκάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε σε μια φάση που θα συζητηθεί. Στο 37΄ ο Μπρένερ έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, την πλάτη του Τσιφτσή και κατέληξε στα δίχτυα, με τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες του Αστέρα να διαμαρτύρονται εντονότατα πως ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι.

Οι παίκτες του Ράσταβατς ξεκίνησαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά είδαν την τύχη να τους γυρνά την πλάτη δύο φορές. Στο 51΄ σε σουτ του Άλβαρες η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Σονί την έστειλε άουτ, ενώ στο 62΄ και σε φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων ο Σίτο έπιασε ένα δυνατό βολέ που απέκρουσε δύσκολα ο Λοντίγκιν, με την μπάλα να βρίσκει και πάλι στο δοκάρι.

Προϊόντος του χρόνου ο ρυθμός έπεσε, με τις ομάδες επιφυλακτικές να ρισκάρουν και τον Αστέρα να τελειώνει τον αγώνα με 10 παίκτες. Στο 82ο λεπτό ο Μπαράλες χτύπησε εκτός φάσης τον Πίρσμαν και ύστερα από εξέταση του VAR o διαιτητής Γκάμαρης τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 90΄+3 ο ΠΑΣ Γιάννινα παραλίγο να φτάσει στη νίκη, αλλά το διαγώνιο σουτ του Μίνα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσιφτσής.

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1-1 (Novasports Prime)

Γκολ: 34′ Σίτο (Αστέρας Τρίπολης), 37′ Μπρένερ (ΠΑΣ Γιάννινα)

Κίτρινες κάρτες: Καραχάλιος – Μουνάφο, Σανταφέ, Γκαρσία, Τσιφτσής

Κόκκινες κάρτες: 82′ Μπαράλες

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πέερσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Οικονομόπουλος (85′ Μίνα), Μπρένερ (43′ Μορέιρα), Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου (76′ Λώλης).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρσία, Αλβάρες, Καστάνο, Ατιένζα, Σανταφέ (66′ Βαλιέντε), Μουνάφο (27′ Ιγκλέσιας), Σίτο, Μπαράλες, Σονί (66′ Γκόμεζ – 90’+5 Τασουλής), Ριέρα (90’+4 Κανελλόπουλος).

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

7ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Γαβριήλ Αραμπατζής από την Ελευθερούπολη με νέο πανελλήνιο ρεκόρ

Πολύ καλή παρουσία του Γαβριήλ Αραμπατζή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, στην κατηγορία Τ20, όπου τελικά τερμάτισε στην 7η θέση με νέο πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο είναι παράλληλα και ατομικό.

Όπως δήλωσε στο ENA Channel ο Γαβριήλ Αραμπατζής ο ίδιος είναι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση του και προχωρά πλέον για την επόμενη διοργάνωση.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κομοτηνή: Στην Α1 κατηγορία ο ΗΡΟΔΙΚΟΣ

Μετά από τεράστιο κόπο, αγωνιστικές, τραυματισμούς, νίκες αλλά και ήττες ο Αθλητικός Σύλλογος Αναπήρων Αθλητών ΗΡΟΔΙΚΟΣ έπειτα από τη τελική του αναμέτρηση με τη ομάδα του ΠΑΣΚΑ κατάφερε να υπερισχύσει έναντι 61-36 δίνοντας του τη δυνατότητα πλέον να αγωνίζεται στη Α1 κατηγορία.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική Γαλλίας: Με Εμπαπέ και όλα τα τα αστέρια στο Euro 2024 – Επιστροφή Καντέ

Με όλα τα τα αστέρια θα συμμετάσχει στο Euro 2024 (14/6-14/7) η Εθνική Γαλλίας. 

Ο Ντινιέ Ντεσάμπ επέλεξα ότι καλύτερο έχει η Γαλλία δηλαδή τους Εμπαπέ, Ντεμπελέ, Κολό Μουανί, Γκριεζμάν, Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Μεντί, Κονατέ και Κουντέ ενώ μετά από δύο χρόνια κάλεσε ξανά τον Ενγκολό Καντέ.

Μοναδική σημαντική απουσία είναι αυτή του Λούκας Ερναντές, ο οποίος υπέστη πριν λίγες εβδομάδες ρήξη χιαστού.

Η Γαλλία είναι στον ίδιο όμιλο με Ολλανδία, Αυστρία και Πολωνία. Οι Γάλλοι έχουν κερδίσει το Euro το 1984 και το 2000 και ήταν φιναλίστ το 2016.

Οι κλήσεις της Εθνικής Γαλλίας

Τερματοφύλακες: Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μενιάν (Μίλαν), Σαμπά (Λανς)

Αμυντικοί: Κλος (Μαρσέιγ), Τ. Ερναντές (Μίλαν), Κονατέ (Λίβερπουλ), Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Φ. Μεντί (Ρεάλ), Παβάρ (Ίντερ), Σαλιμπά (Άρσεναλ), Ουπαμεκανό (Μπάγερν)
Μέσοι: Καμαβινγκά (Ρεάλ), Φοφανά (Μονακό), Γκριεζμάν (Ατλέτικο), Καντέ (Αλ-Ιτιχάντ), Ραμπιό (Γιουβέντους), Τσουαμενί (Ρεάλ), Ζαΐρ-Εμερί (Παρί)
Επιθετικοί: Μπαρκολά (Παρί), Κομάν (Μπάγερν), Ντεμπελέ (Παρί), Ζιρού (Μίλαν), Κολό Μουανί (Παρί), Εμπαπέ (Παρί), Τουράμ (Ίντερ)

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
text about elections
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en