ΚΑΒΑΛΑ

Ιστορικό και Επετειακό Αφιερώμα στη «Μάχη της Κρήτης» από το Χορευτικό Όμιλο «Βρακοφόροι Καβάλας»

Την Κυριακή 07 Μαΐου 2017 στις 8:00 μμ (20:00), στο OSCAR (Δημοτικό κινηματογάφο), ο Χορευτικός Όμιλος «Βρακοφόροι Καβάλας» θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής  στους Ήρωες της Μεγαλονήσου, αλλά και να ενημερώσει για ένα μοναδικό γεγονός της νεότερης Ιστορίας της Ελλάδος, διοργανώνει ένα μεγαλειώδες Αφιέρωμα για τη  «Μάχη της Κρήτης».

Θα παρουσιαστεί ένα οπτικοακουστικό και μουσικοχορευτικό Αφιέρωμα, με τεκμηριωμένα Ιστορικά στοιχεία, μοναδικές και αδημοσίευτες αφηγήσεις από ανθρώπους που έζησαν στην κατοχή και που άκουσαν από τους γονείς τους για τα Ηρωικά γεγονότα της Μάχης.

Στη Μουσικοχορευτική ενότητα συμμετέχουν Κρητικοί μουσικοί που θα τραγουδήσουν Ριζίτικα τραγούδια και οι μοναδικοί χορευτές του Χορευτικού Ομίλου μας «Βρακοφόροι Καβάλας».

Συμμετέχει η χορωδία του Συλλόγου Φίλων Λόγιας και Παραδοσιακής μουσικής «Ρωμανός ο Μελωδός» με τη Σοφία Νεοχωρήτου.

Ο Χορευτικός Όμιλος «Βρακοφόροι Καβάλας» είναι ένας νέος αλλά ιδιαίτερα δραστήριος Χορευτικός Όμιλος, που συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Δήμου μας. Κάθε χρόνο πραγματοποιεί την ετήσια μουσικοχορευτική παράστασή του, πραγματοποίησε το μοναδικό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στον Ξυλούρη και απαρτίζεται από πολλούς και ικανούς χορευτές Κρητικών αλλά και νησιώτικων χορών.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version