ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισοπαλία στα «Πηγάδια» | Ξάνθη-Παναθηναϊκός 1-1

Ένα αποτέλεσμα που του δίνει ελαφρύ προβάδισμα πήρε ο Παναθηναϊκός στα «Πηγάδια», καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ξάνθη, σε παιχνίδι για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ στο 43’ ο Λουσέρο, ενώ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 87’ με τον Καρέλη. Στις 29 Ιανουαρίου (19.00) η ρεβάνς στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 26’, με τον Κλέιτον να μην μπορεί να νικήσει από καλή θέση τον Κοτσόλη, ενώ στο 31’ ο Σολτάνι είδε τον κίπερ των φιλοξενούμενων να βγαίνει νικητής. Το 1-0 έγινε στο 43. Ο Μπέρτος έκανε σέντρα από δεξιά και ο Λουσέρο από το ύψος του πέναλτι με μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός προς το τέλος του δευτέρου μέρους άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή του και έγινε απειλητικός στην επίθεση, μετά από την είσοδο του Μπεργκ στο 75’. Στο 80′ ο Πέτριτς σούταρε από το ύψος της περιοχής και ο Κυριακίδης απομάκρυνε σε κόρνερ. Το 1-1 έγινε στο 87’. Ο Μπεργκ έκανε ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα από αριστερά, με τον Καρέλη να πλασάρει και να ισοφαρίζει.

Γκολ: 43′ Λουσέρο – 87′ Καρέλης

Κίτρινες κάρτες: Λισγάρας, Σολτάνι – Ατζαγκούν, Ταυλαρίδης, Πέτριτς, Νάνο

Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτος, Καρυπίδης (22′ Λισγάρας), Γούτας, Γουάλας, Ομπόντο, Παπαστεριανός (90′ Βάλτερ), Κλέιτον, Καπετάνος (66′ Βασιλακάκης), Σολτάνι, Λουσέρο.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (60′ Πέτριτς), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Μέντες (60′ Λαγός), Δώνης, Ζέκα, Αζαγκούν, Κλωναρίδης (75′ Μπεργκ), Καρέλης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version