ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ

Θυμήθηκε ότι ξέχασε τη γυναίκα του στο πρατήριο βενζίνης μετά από 100 χιλιόμετρα!

Αν η πρώτη της αντίδραση ήταν να χτυπήσει το αυτοκίνητο ενώ βρίσκονταν έξω από αστυνομικό τμήμα, μπορούμε όλοι να φανταστούμε τι θα έγινε όταν γύρισαν σπίτι. Το ζευγάρι απολάμβανε με τον έφηβο γιο του τις διακοπές του στη Βραζιλία και επέστρεφε οδικώς στην Αργεντινή όταν σταμάτησαν σε πρατήριο στην περιοχή Passo Fundo για να βάλουν βενζίνη. Αφού πήγε στην τουαλέτα, δεν κατάλαβε ότι η γυναίκα του δεν ήταν στο αυτοκίνητο όταν επέστρεψε.

Έτσι έβαλε μπροστά και έφυγε. Η οργή της Claudia για τον ξεχασιάρη σύζυγό της είναι δικαιολογημένη, αφού ο Walter την ξέχασε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και δεν το κατάλαβε παρά μόνο αφού οδήγησε 100 χιλιόμετρα! Αφού δεν μπορούσε να του τηλεφωνήσει από το κινητό της τηλέφωνο, το προσωπικό του πρατηρίου της κάλεσε τις αρχές και την πήγαν στο αστυνομικό τμήμα μέχρι που ο Walter έφτασε 2 ώρες αργότερα.

“Ήταν πολύ θυμωμένη. Του γκρίνιαζε που το κατάλαβε μετά από τόση ώρα. “Δεν τον χτύπησε, αλλά αναστατώθηκε περισσότερο όταν τον είδε”, δήλωσε αξιωματικός της πόλης Passo Fundo στην Telegraph.

Πηγή: newsit.gr

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version