ΕΒΡΟΣ

Θρήνος στο εβρίτικο ποδόσφαιρο | “Εφυγε” χθες βράδυ 19χρονος ποδοσφαιριστής

Θρήνος στο εβρίτικο ποδόσφαιρο, αφού “έφυγε” χθες το βράδυ 19χρονος ποδοσφαιριστής, που έδινε πολύμηνη “μάχη” για να κρατηθεί στην ζωή, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα το περασμένο Πάσχα.

Πρόκειται για τον Απόστολο Καλπάκα, που ήταν ποδοσφαιριστής στον Αθλητικό Σύλλογο Πέπλου, ο οποίος παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου. Τραυματίστηκε το περασμένο Πάσχα σε τροχαίο και νοσηλευόταν εδώ και 5 μήνες στο Νοσοκομείο της Καβάλας όπου είχε μεταφερθεί, γιατί όταν μεταφέρθηκε στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης το Πάσχα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν φίλοι και γνωστοί του, δεν υπήρχε νευρολόγος. 
Η κηδεία του αδικοχαμένου Αποστόλη, ο θάνατος του οποίου βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια του, τους φίλους, συμπαίκτες, γνωστούς και συγχωριανούς του, αλλά ολόκληρη την περιοχή γιατί ήταν ένα πολύ αγαπητό παιδί, θα γίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πέπλου.
Οι άνθρωποι του Α.,Σ. Πέπλου συντετριμμένοι τον αποχαιρέτισαν με ανάρτηση στην σελίδα της ομάδας.
Φυσικά αναβλήθηκε το παιχνίδι Κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο με την ομάδα του Δορίσκου, αφού οι πάντες στον Πέπλο είναι συγκλονισμένοι στο άκουσμα της θλιβερής είδησης, ότι ο αγαπημένος σε όλους Αποστόλης “έφυγε” για την γειτονιά των αγγέλλων.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version