Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρόεδρος του ΕΝΑ ΜΕDIA GROUP Λευτέρης Κουκουτίνης

image_print

Η ομάδα του ENA CHANNEL από την πρώτη στιγμή της πανδημίας κατάφερε να μεταφέρει τον παλμό των εξελίξεων με κάθε κίνδυνο και τηρώντας πάντα τα κατάλληλα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να παρέχει ενημέρωση  σε όλους τους τηλεθεατές και πολίτες της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Μία ομάδα που έχει καταφέρει πολλά και έχει αποδείξει ότι η ενημέρωση ”ανήκει” στην περιφερειακή τηλεόραση και τα περιφερειακά μέσα με 17 πλεόν Πανελλαδικά Βραβεία στα Regional Media Awards. Μία ”τηλεοπτική” οικογένεια που έχει αγκαλιάσει ανά διαστήματα πολλούς νέους αλλά και μεγαλύτερους δημοσιογράφους. Μία τηλεοπτική οικογένεια που υπάρχει εξαιτίας ενός ανθρώπου που έχει αποδείξει ότι όλα τα όνειρα μπορούν αργά ή γρήγορα να πραγματοποιηθούν αρκεί να το πιστέψεις. Ο Πρόεδρος λοιπόν του ENA MEDIA GROUP κ. Λευτέρης Κουκουτίνης  αποδεικνύει ακόμη μία φορά ότι οι πραγματικά δυνατοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν κάθε δυσκολία με χαμόγελο και στο τέλος βγαίνουν νικητές. Ο κ. Κουκουτίνης λοιπόν διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό, μία είδηση που έκανε γνωστή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του.

Αξίζει να σημειωθεί ότιο κ. Κουκουτίνης είναι εμβολιασμένος και τα συμπτώματα του είναι ήπια, ενώ έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή που διεγνώσθη θετικός τις κοντινές επαφές του ότι νοσεί.

Στο μήνυμά του στο FACEBOOK αναφέρει χαρακτηριστικά ότι είναι έτοιμος για την μοναχική μάχη που ακολουθεί και την καραντίνα. Η ομάδα του ωστόσο τον διαψεύδει κατηγορηματικά,καθώς έστω και νοητά είναι μαζί του και του εύχεται με όλες τις δυνάμεις της περαστικά και ότι σε 15 ημέρες θα αρχίσουν όλα από την αρχή για τα νέα δημοσιογραφικά και όχι μόνο ταξίδια….

Ακολουθεί η δημοσίευση του κ. Κουκουτίνη

”Τελικά βρήκε και εμένα ο κορωνοιος. Ευτυχώς εμβολιασμένο. Χθες το βράδυ βγήκε θετικό το πρώτο rapid test, σήμερα επιβεβαιώθηκε και με το PCR.
Ειδοποίησα όλους όσους ήρθα σε επαφή να κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο της υγείας τους.
Ελπίζω κάνεις να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον αόρατο εχθρό.
Η επαφή μου μέχρι στιγμής με τον εχθρό περιελάμβανε μόνο αψιμαχίες. Ελπίζω να φοβηθεί αντικρίζοντας το δυνατό ανοσοποιητικό μου και να συνθηκολογηση το δυνατόν συντομότερα.
ΕΣΟ έτοιμος λοιπόν για τη μοναχική μάχη της πιτζάμας των επόμενων ημερών….”

 

Περαστικά λοιπόν στον δικό μας κύριο Λευτέρη….

 

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: 397.000 ευρώ για τη συντήρηση των σχολικών μονάδων στην Π.Ε. Καβάλας

image_print

Τη διάθεση συνολικής χρηματοδότησης ύψους 397.000 ευρώ προς τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για εργασίες συντήρησης και επισκευών σε σχολικές μονάδες ανακοίνωσε, με ανάρτησή του, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης. Η χρηματοδότηση, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, κατανέμεται στους Δήμους Καβάλας, Παγγαίου, Νέστου και Θάσου και αφορά παρεμβάσεις που κρίνονται αναγκαίες για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών κτιρίων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Η ανάρτηση αναφέρει:

To ποσό των 397.000 ευρώ θα λάβουν οι Δήμοι της Π.Ε. Καβάλας, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για τη συντήρηση σχολικών υποδομών.

Συγκεκριμένα, ο Δ. Καβάλας θα λάβει 202.000 ευρώ, ο Δ. Παγγαίου 90.000 ευρώ, ο Δ. Νέστου 64.000 ευρώ και ο Δ. Θάσου 41.000 ευρώ.

Η χρηματοδότηση αφορά αποκλειστικά εργασίες συντήρησης, επισκευών και λοιπών αναγκαίων παρεμβάσεων σε σχολικά κτίρια, με στόχο τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας τους ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Η διαρκής αναβάθμιση της παιδείας παραμένει κορυφαία προτεραιότητα!

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πτήση τρόμου προς Γερμανία με σπασμένο παράθυρο

Θεσσαλονίκη - Πτήση τρόμου με σπασμένο παράθυρο - 2026
image_print

Θεσσαλονίκη: Πτήση τρόμου προς Γερμανία με σπασμένο παράθυρο

Στιγμές πανικού έζησαν επιβάτες πτήσης που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης με προορισμό τη Γερμανία, όταν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού έσπασε παράθυρο του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 60χρονος επιβάτης από τη Σερβία.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί, περίπου μία ώρα μετά την απογείωση, ενώ το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση προς το Μόναχο.

Δυνατός κρότος και πανικός στην καμπίνα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι επιβάτες άκουσαν έναν δυνατό κρότο και αμέσως επικράτησε αναστάτωση μέσα στην καμπίνα.

Το παράθυρο δίπλα στο οποίο καθόταν ο 60χρονος έσπασε, ενώ ο επιβάτης τραυματίστηκε στον αυχένα. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η κάκωση που υπέστη δεν θεωρείται σοβαρή.

Επέστρεψε με ασφάλεια στη Θεσσαλονίκη

Ο πιλότος αντέδρασε άμεσα και αποφάσισε την επιστροφή του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια, ενώ οι επιβάτες μεταφέρθηκαν αργότερα στον προορισμό τους με άλλο αεροσκάφος της ίδιας εταιρείας.

Μαρτυρίες επιβατών

Επιβάτες της πτήσης περιέγραψαν στιγμές έντονου φόβου, με τις μάσκες οξυγόνου να πέφτουν και τους ταξιδιώτες να προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτιδας, όσοι κάθονταν κοντά στον τραυματισμένο άνδρα προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν, ενώ μέσα στην καμπίνα επικράτησαν φωνές και πανικός.

Ερευνώνται τα αίτια

Οι αρμόδιες αρχές αναμένεται να εξετάσουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, εξετάζεται το ενδεχόμενο θραύσμα από τμήμα του αεροσκάφους να προκάλεσε τη ζημιά στο παράθυρο.

Η υπόθεση διερευνάται, ενώ η ασφαλής επιστροφή του αεροσκάφους στη Θεσσαλονίκη αποδίδεται στην άμεση αντίδραση του πληρώματος.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Νοσοκομείο Σερρών – Οικογένεια παρέλαβε και έθαψε λάθος σορό

image_print

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο άνδρες, ηλικίας 86 και 79 ετών, κατέληξαν στο νοσοκομείο την ίδια ημέρα. Οι συγγενείς του 79χρονου προσήλθαν, αναγνώρισαν τη σορό που τους υπεδείχθη και την παρέλαβαν, προχωρώντας στη συνέχεια στην ταφή της.

Το σοβαρό λάθος αποκαλύφθηκε μία ημέρα αργότερα, όταν οι συγγενείς του 86χρονου μετέβησαν στο νοσοκομείο για να παραλάβουν τη σορό του. Κατά τη διαδικασία της αναγνώρισης διαπίστωσαν ότι ο άνθρωπος που τους παρουσιάστηκε δεν ήταν ο συγγενής τους και ενημέρωσαν άμεσα τις αρμόδιες αρχές.

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών αναφέρει ότι επικοινώνησε με την οικογένεια του 79χρονου από την Ξάνθη, η οποία αρχικά υποστήριξε πως είχε αναγνωρίσει σωστά τον συγγενή της, ενώ είχε ήδη πραγματοποιηθεί η κηδεία. Παράλληλα, τους ζητήθηκε να προσέλθουν εκ νέου στο νοσοκομείο για νέα αναγνώριση της σορού που παραμένει στον χώρο του ιδρύματος.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en