Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

θεσσαλονίκη | Εξουδετέρωση βόμβας ξεσπιτώνει χιλιάδες πολίτες (Video)

Μετρά η αντίστροφη μέτρηση για την, πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά, επιχείρηση καταστροφής μιας αεροπορικής βόμβας 250 κιλών του Β’ Π.Π.  που βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο σε βάθος πέντε μέτρων από την επιφάνεια του εδάφους εντός ενός πρατηρίου καυσίμων στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης . Οι περιοχές που θα εκκενωθούν γύρω από το σημείο που θα εξουδετερωθεί η βόμβα και θα απαγορεύεται η παραμονή και η κίνηση ανθρώπων, οχημάτων και ζώων προς αποφυγή ατυχήματος, είναι: Ασκού – Βαϊοχωρίου – Περιστερώνα – Στίβου – Προφήτη – Μικροκώμης – Αρετής – Κρυονερίου – Αυγής Σοχού – Πολυδενδρίου. Παράλληλα και ο Κεντρικός Σταθμός λεωφορείων Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο επιχείρησης που οργανώνεται θα παραμείνει κλειστός από τις 10:00 το πρωί μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση. Ως αποτέλεσμα τα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη από τα υπεραστικά ΚΤΕΛ  των γειτονικών νομών να διαφοροποιηθούν. Από Θεσσαλονίκη θα γίνουν δρομολόγια προς τη Ξάνθη στις 08:00 και 09:45  το πρωί και προς Καβάλα στις 9 και μισή . Τα δρομολόγια με αναχώρηση από την Ξάνθη θα εκτελεστούν κανονικά προς Θεσσαλονίκη με αποβίβαση των επιβατών στο δημαρχείο της Σταυρούπολης και στον Βαρδάρη οπου το δρομολόγιο θα τερματίζει. Ενώ τα δρομολόγια από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν  στις 9 και στις 2 το μεσημέρι .  Τα υπόλοιπα θα εκτελεστούν όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία απομάκρυνσης της βόμβας.

 

 

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από 25 έως 29 Απριλίου οι εκδηλώσεις του “Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία” στην Καβάλα

Άδοντες και Ψάλλοντες εν την καρδία, μια μεγάλη οργάνωση με την συμμετοχή πολλών φορέων έρχεται για ακόμη μια φορά στην πόλη της Καβάλας, τιμώντας τον Απόστολο Παύλο. Μουσικά σχολεία Ελλάδας και εξωτερικού, έρχονται να πλαισιώσουν μουσικά τις εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 25 Απριλίου και θα διαρκέσουν εως και τις 29 του μηνός.

Περισσότερες πληροφορίες δόθηκαν στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Καβάλας.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν τα έργα καθαριότητας στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Καβάλας

Ενεργή είναι η δράση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Καβάλας από τις προηγούμενες κιόλας ημέρες, με συνεργεία καθαρισμού να βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης με σκοπό την αποψίλωση των ξερών χόρτων και τον καλλοπισμό των σημείων.

Μια από αυτές τις δράσεις είναι και ο καλλοπισμος του χώρου του ανοιχτού κολυμβητηρίου που από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου τα συνεργεία βρίσκονται στο σημείο διενεργώντας διάφορα έργα καθαρισμού.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στους επαγγελματίες για τα POS

Ο έντονος προβληματισμός για την διασύνδεσή των μηχανημάτων POS με τις ταμειακές μηχανές συνεχίζονται και στα μέσα του Απρίλη με τους επαγγελματίες πλεόν να έχουν λιγότερο απο δύο εβομάδες για να ολοκληρώσουν την εν λόγω διαδικασία καθώς, η τελευταία προθεσμία εκπνέει στις 30 Απριλίου.

Μάλιστα οι έλεγχοι έχουν ήδη αρχίσει στους επαγγελματίες για το εάν έχει εφαρμοστεί ο νέος νόμος και μέχρι τώρα έχουν προκύψει τα εν λόγω αποτελέσματα :

Ενω αξίζει να σημειωθεί οτι στην Καβάλα, όσον αφορά τον κλάδο των επαγγελματιών ταξί το 90% εξ αυτών έχει όλοκληρώσει την εν λόγω διαδικασία και οι υπόλληποι θα την ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό για να αποφευχθούν τα μεγάλα πρόστιμα.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en