ΚΑΒΑΛΑ

Θασιακή Ενωση Καβάλας | Ο ΥΠΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος στην παρουσίαση του επετειακού Λευκώματος του 1821

Με την παρουσία πολιτών τηρουμενων των υγειονομικων πρωτοκολλων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της μεγάλης λέσχης στην πόλη της Καβάλας  η παρουσίαση του επετειακού λευκώματος με τίτλο “Θασιοι και καβαλιώτες αγωνιστές του 1821” με τη συμπλήρωση 200 ετών από την εθνική παλιγγενεσία.

Στην εκδήλωση παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πασχαλίδης, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας μακάριος Λαζαρίδης και η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια ελευθεριάδου.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας αλλά και η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου. Ομιλητής της εκδήλωσης, ο δήμαρχος Καβάλας θεοδωρος μουριαδης και ο Κωνσταντίνος Χιόνης ιστορικός, ενώ την εκδήλωση προλόγισε ο Νίκος Τσιλογιωργης πρόεδρος της Θασιακης Ενωσης Καβάλας. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Καβάλας και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version