SEX

Θέλετε να τον κάνετε να «κολλήσει» μαζί σας;

Το μυστικό δεν κρύβετε εκεί που φαντάζεστε..

Πάντα θα μας βασανίζει το αιώνιο ερώτημα, «Τί μπορει να υπάρχει στο μυαλό ενός άντρα;» και πολύ περισσότερο στο μυαλό του άντρα που μας ενδιαφέρει και έχουμε βγεί ραντεβού μαζί του! Γιατί αν ήθελε μόνο ωραία εμφάνιση και στυλ αλλά και καλό σεξ, τα πράγματα θα ήταν πιο ξεκάθαρα.. έλα όμως που αν έχει τύχει(που σίγουρα έχει) να κάτσεις σε αντρική παρέα, ακούς πράγματα που ούτε καν τα φανταζόσουν!Λεπτομέρειες που προσέχουν και μάλιστα τις θεωρούν και σέξι και εσύ δεν έδινες καν σημασία. Όπως και να έχει, πέρα απο μικρά πραγματάκια που αρέσουν στους άντρες και ποικίλλουν ανάλογα με το γούστο του καθενός, υπάρχουν κάποια βασικά στοιχεία τα οποία είναι κοινά για όλους και τους αρέσουν να τα έχει μια γυναίκα. Μη περιμένετε βέβαια να σας τα εξομολογηθούν δεν υπάρχει περίπτωση και άν σας τύχει να ξέρετε οτι είστε η μία και μοναδική τυχερή.. Αγαπούν λοιπόν η γυναίκα..

1. Να ξέρει να ντύνεται απλά, αλλά χωρίς να χάνει το στυλ της. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέσει το βλέμμα του στην κυρία που κάθεται δίπλα σας και φοράει το ανύπαρκτο φορεματάκι της, με το πλούσιο μπούστο να ξεχειλίζει και τα ατελείωτα πόδια να «βγάζουν μάτι» καθώς κρύβει μόνο τα απαραίτητα, δίπλα του όμως, η γυναίκα που συνοδεύει θέλει να είναι εντυπωσιακή, σικάτη και με στυλ που προδίδει σεξουαλικότητα χωρίς να το βροντοφωνάζει.

2. Να τολμάει και να φλερτάρει πρώτη. Κανένας δεν αμφισβητεί οτι ο άντρας είναι ο κυνηγός, όμως και οι κυνηγοί καμμιά φορά εύχονται να μπορούσαν να πιάσουν το θήραμά τους χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Έτσι λοιπόν και οι άντρες, ενώ καυχιούνται και υποστηρίζουν οτι θέλουν να κάνουν την πρώτη κίνηση, να ξέρετε πως καθόλου δεν τους χαλάει η εικόνα μια γυναίκας επιθετικής με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό της. Αντιθέτως μετά το πρώτο σοκ και φόβο που νιώθουν το ευχαριστιούνται! Γι’ αυτό μην το σκέφτεστε και διστάζεται, πάρτε το «πάνω» σας κορίτσια με προσοχή μόνο μη φανείτε λυσσάρες.

3. Όταν δεν είναι αναποφάσιστη και γνωρίζει απο την αρχή τί να παραγγείλει. Η εικόνα της αναποφάσιστης γυναίκας που δεν ξέρει τί θέλει, που παραγγέλνει και την ίδια στιγμή την ακυρώνει, που ρωτάει για να ακούσει πολλές γνώμες και γενικότερα σπάει τα νεύρα του άλλου με την δική της παραγγελία, την οποία έχει προάγει σε μέγα θέμα, είναι ότι πιο εκνευριστικό και κουραστικό ταυτόχρονα, για έναν άντρα. Αμέσως σκέφτεται, αφού έχει φάει την πρώτη ξενέρα, οτι η τύπισσα θα είναι έτσι γενικότερα. Μεγάλο λάθος κορίτσια. Πάντα έχουμε σκεφτεί και ξέρουμε απο πριν τί θέλουμε να παραγγείλουμε. Κανόνας!

1. Να τρώει άφοβα και ακομπλεξάριστα. Το πιο όμορφο θέαμα για έναν άντρα είναι η γυναίκα να μπορεί να τον συνοδέψει στο φαγητό. Και δεν εννοούμε να κάνει τις λεγόμενες «γουρουνιές», ούτε να πέφτει με τα μούτρα στην μακαρονάδα σαν να μην υπάρχει επόμενη μέρα. Όταν μια γυναίκα δεν ντρέπεται να φάει και δεν μιζεριάζει πάνω απο το φαγητό φοβούμενη μην πρηστεί η κοιλιά της, ή μη πάρει γραμμάρια και χαλάσει η σιλουέτα της, είναι ότι πιο ερωτικό για έναν άντρα. Και αν ξέρει και πως να διατηρεί το στύλ της όταν απολαμβάνει το πιάτο της, τότε το θέαμα αυτό λειτουργεί στο μυαλό του εντελώς αφροδισιακά.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version