ΘΑΣΟΣ

Θάσο | Κατάληψη σχολείου στο θεολόγο

Σήμερα τετάρτη 27 Ιανουαρίου 0 Σύλλογος γονέων του Δημοτικού σχολείου  Θεολόγου Ποτού προέβει σε λειτουργική κατάληψη του Δημοτικού Σχολείου Θεολόγου Θάσου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη λειτουργία της αίθουσας πολλαπλών χρίσεων του Δημοτικού Σχολείου Θεολόγου.

Αφού ενημερώσαμε το τοπικό συμβούλιο παρουσία του αντιδημάρχου Νότιας Θάσου, τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής του Δήμου Θάσου, και αφού έγινε κάλεσμα προς όλους τους ενδιαφερόμενους την Κυριακή 24/1/2016 προβήκαμε στην παραπάνω διαμαρτυρία λειτουργικής κατάληψης του σχολείου μας (κείμενο το οποίο σας αποστέλλουμε και εξηγιούνται οι λόγοι και το αίτημα μας.)

Έγινε τηλεφωνική και τηλέτυπα ενημέρωση του Δήμου Θάσου και της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ζητήθηκε να παρουσιαστή επί τόπου αρμόδιος φορέας ώστε να δώσει εξηγήσεις τι μέλλει γενέσθαι. Εξηγήσεις γιατί παρότι έγινε παραλαβή χρήσης του κτιρίου αυτό παραμένεις κλειστό.

Λόγο μη ανταπόκρισης απο πουθενά βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε σε απόφαση ολικής κατάληψης του σχολείου μας.

Αιτήματα μας: Να ανοίξει η αίθουσα τώρα.

 Να οριστεί φορέας διαχείρισης η σχολική επιτροπή του Δήμου, με συνδιαχείριση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.  

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version