ΘΑΣΟΣ

Θάσος | Για όσους αγαπούν την πεζοπορία..29-30 Απριλίου με τον Ορειβατικό Σύλλογο Χρυσούπολης!

Η Θάσος είναι τόπος ιδανικός για τους λάτρεις του βουνού και της ανοιχτής φύσης είναι ένα νησί στο οποίο μπορείτε να κάνετε τα πάντα χωρίς υπερβολές. Ένα από αυτά είναι και η πεζοπορία έχει υπέροχα μονοπάτια στα οποία θα ανακαλύψετε γιατί η Θάσος μαγεύει τους επισκέπτες της.

Έτσι οι διαδρομές για πεζοπορία είναι πολλές και περίφημες με θέα σε μερικά σημεία απίστευτη όσο ανεβαίνετε προς το Υψάριο όρος . Το Σαββατοκύριακο 29 -30 Απριλίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Χρυσούπολης  θα βρίσκετε στη Θάσο για πεζοπορία στο μονοπάτι προς το Υψάριο  με διανυκτέρευση στο ξύλινο καταφύγιο.

Μια μοναδική εμπειρία για όλους ….ο σύλλογος απευθύνει πρόσκληση για όσους θέλουν να συμμετάσχουν και να θαυμάσουν την υπέροχη ομορφιά του νησιού .

Ορειβατικός Σύλλογος Χρυσούπολης

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά,εάν βρεθείτε μαζί μας για μια ανάβαση θα απολαύσετε και θα βιώσετε το «ταξίδι» χωρίς άγχος…ακολουθήστε μας!!

 

Αν δεν βρεθείτε στην Θάσο με τον Ορειβατικό Χρυσούπολης το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί  29-30 Απριλίου υπάρχουν εύκολες πεζοπορικές εξορμήσεις για μια πρώτη γνωριμία της φυσικής ομορφιάς του νησιού όταν πάτε στο νησί .

  • Η διαδρομή από το παραδοσιακό χωριό της Παναγίας προς το χωριό της Σκάλας Παναγίας. Υπέροχη διαδρομή μέσα από πευκώνες και πλατανώνες.
  • Η διαδρομή από το γραφικό, παραδοσιακό χωριό της Ποταμιάς προς την Σκάλα Ποταμιάς, με την μαγευτική παραλία τηςΧρυσής Αμμουδιάς.
  • Η διαδρομή από τον Λιμένα στις κοντινές παραλίες Νυστέρι και Γλυφάδα. Υπέροχη, σύντομη πεζοπορία, δίπλα από τη θάλασσα.
  • Η σύντομη διαδρομή από το μνημείο Παλατάκι στα Λιμενάρια προς τη παραλία Πευκάρι.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version