Quantcast
Connect with us

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Madison Beer κυκλοφορεί το νέο single «Dangerous»

ΤΟ «DANGEROUS» ΕΙΝΑΙ «Η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ, ΕΥΑΛΩΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΗ MADISON BEER.

Η Madison Beer παρουσιάζει το νέο single και μουσικό βίντεο «Dangerous».

Η ανερχόμενη pop star υπογράφει το «Dangerous» μαζί με τους Tobias Jesso Jr και James Francies, καθώς και τους μακροχρόνιους συνεργάτες της Tim Sommers, Jeremy «Kinetics» Dussolliet και Leroy Clampitt.

Το τραγούδι αναδεικνύει τη δύναμη της φωνής της Madison Beer μέσα από μία πλούσια παραγωγή, που συμπληρώνεται από μία αιθέρια επένδυση εγχόρδων.

Στο μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε η ίδια σε συνεργασία με το δίδυμο των Mutant, η Madison Beer ερμηνεύει το τραγούδι με συναισθηματική φόρτιση ανάμεσα σε μια ορχήστρα.

Η Madison Beer δηλώνει: «Το “Dangerous” είναι η αρχή ενός πιο ειλικρινούς, ευάλωτου και ώριμου κεφαλαίου. Λέει ότι πρέπει να αποδέχεσαι το γεγονός ότι κάποιες καταστάσεις δεν εξελίχθηκαν όπως τις φανταζόσουν. Λέει επίσης ότι πρέπει να αμφισβητείς την ευθύνη σου σε μια σχέση. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που το κοινό θα ακούσει αυτή τη νέα πλευρά και ελπίζω να την αγαπήσουν όσο κι εγώ».

Η 23χρονη τραγουδίστρια ερμήνευσε ζωντανά για πρώτη φορά το νέο τραγούδι της στις εμφανίσεις της στα φεστιβάλ Reading & Leeds στο Ηνωμένο Βασίλειο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Μετά από την εντυπωσιακή επιτυχία που σημείωσε ως ανεξάρτητη καλλιτέχνιδα, η star Madison Beer κυκλοφόρησε στις αρχές του 2021 το πρώτο άλμπουμ της «Life Support», το οποίο περιείχε τα πλατινένια singles «Selfish» και «Boyshit».

Το άλμπουμ έδειξε ότι η Madison Beer εξακολουθεί να έχει τα ηνία της τέχνης της: Γράφει τα δικά της τραγούδια, κάνει την παραγωγή και δημιουργεί μόνη της τα music video της.

Το πρώτο single από το «Dangerous», το «Reckless», είναι το τραγούδι της Madison Beer που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα streams στο Spotify μέσα σε μια εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 234 εκατομμύρια streams.

Με την πάροδο των ετών, η Madison Beer έχει αποδείξει ότι είναι μία ισχυρή brand ambassador, πιο πρόσφατα ως πρέσβειρα της Fenty Beauty.

Έχει συνεργαστεί με την Morphe Cosmetics για τη δημιουργία μίας σειράς καλλυντικών με την υπογραφή της, η οποία παρουσιάστηκε στη σειρά βίντεο «Vogue: Beauty Secrets». Επίσης είναι το πρόσωπο της σειράς αρωμάτων «Tease» της Victoria’s Secret.

Η Madison Beer έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,2 δισεκατομμύρια streams και δεκάδες εκατομμύρια followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 32 εκατομμύρια followers στο Instagram, 17 εκατομμύρια στο TikTok και 3 εκατομμύρια στο Twitter.

Πηγή: simpleradio.gr

Click to comment

Απάντηση

ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιάννης Πάριος – Δήμητρα Γαλάνη | Θα τραγουδήσουν ξανά μαζί μετά από χρόνια

Είναι να συμφωνήσουν ο Γιάννης Πάριος και η Δήμητρα Γαλάνη στο να τραγουδήσουν μαζί στο θέατρο <<Παλλάς>> και να μας χαρίσουν πολύ ωραίες στιγμές τον Ιανουάριο του 2024 .Και οι δύο τραγουδιστές έχουν πει ναι σε όλα (εκτός από τις ημερομηνίες). Αν γίνει κάτι τέτοιο σίγουρα οι εμφανίσεις τους θα είναι Sold out.

Γιάννης Γ.

Continue Reading

ΜΟΥΣΙΚΗ

3η Χορωδιακή Συνάντηση Βισαλτίας 19 & 20 Μαΐου 2023

Το ΔΗΚΚΠΠΠΑ και η Χορωδία του Δήμου Βισαλτίας η «Γερακίνα», διοργανώνουν την 3η Χορωδιακή Συνάντηση Βισαλτίας, την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαΐου 2023, υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας.

Η εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός, ξεκίνησε να πραγματοποιείται το 2018 με πρωτοβουλία της χορωδίας του Δήμου Βισαλτίας η «Γερακίνα», σε μια προσπάθεια σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ χορωδιών και της δημιουργίας νέων γνωριμιών. Μετά την επιτυχία της περασμένων Χορωδιακών Συναντήσεων, φέτος στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν δέκα νέες χορωδίες με πλούσιο ρεπερτόριο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου- Λυκείου Νιγρίτας την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαΐου στις 6:30 μ.μ..

Παρασκευή 19/5 ώρα 18:30

  • Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού ο “Κλειγένης¨
  • Χορωδία Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κορδελιού Ευόσμου της Δ.Ε. Ελευθερίου Κορδελιού
  • Σύμπραξη Χορωδιών Θρακικής Εστίας – Καλών Δέντρων και Προβατά
  • Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Ορφέως Νέου Σκοπού
  • Μικτή Χορωδία Δήμου Βισαλτίας “Η Γερακίνα”
  • Σύμπραξη Χορωδιών “Μίκης Θεοδωράκης” του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Στεφανινών και Χορωδίας Γυναικών Αρέθουσας

Σάββατο 20/5 ώρα 18:30

  • Χορωδία Βαμβακόφυτου
  • Σύμπραξη Χορωδιών Ι.Ν. Αγ. Κυρίλλου κ’ Μεθοδίου Νέας Πολιτείας Ευόσμου και Συλλόγου Φίλων Μουσικής Μελισσοχωρίου
  • Σύμπραξη Χορωδιών Σουρωτής και Δημιουργικού Συλλόγου Γυναικών Νεάπολης Συκεών “Εστία”
  • Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελιών Δήμου Πέλλας
  • Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυπέτρου Δήμου Παιονίας

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus με τίτλο: “Theatre-A common language to express ourselves”.

Στο πλαίσιό του, αυτές τις μέρες φιλοξενούνται στην Καβάλα μαθητές από Ρουμανία, Ισπανία, Ιταλία και Κύπρο, οι οποίοι θα συμπράξουν με τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καβάλας επί σκηνής σε μία θεατρική παράσταση με τίτλο: «Elements – 5 countries, 4 elements, one original music play».

Η πρωτότυπη αυτή σύμπραξη θα παρουσιαστεί στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» την Παρασκευή 12.05.2023 στις 20:00.

Επιπλέον το Σάββατο 13.05.2023 στις 21.00, επίσης στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου», το «Σύνολο Έκφρασης και Δημιουργίας» του Μουσικού σχολείου Καβάλας θα παρουσιάσει μια πρωτότυπη μουσικοθεατρική σύνθεση για τα τέσσερα στοιχεία της φύσης με τίτλο «ΠΑΡΑ…ΜΥΘΟΙ».

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2510247190

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en