LIFESTYLE

Η Lady Gaga έγινε 35 και πήρε ένα ξεχωριστό δώρο από τον σύντροφό της

ΗLady Gaga έγινε 35 ετών και πήρε ένα ξεχωριστό δώρο γενεθλίων από τον σύντροφό της, Μάικλ Πολάνσκι, αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Την Κυριακή, η τραγουδίστρια, η οποία βρίσκεται στην Ιταλία για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «House of Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram να αγκαλιάζει μια τεράστια ανθοδέσμη από λουλούδια, που της έστειλε ο Πολάνσκι.

Στη λεζάντα, η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τον σύντροφό της, ενώ αναφέρθηκε επίσης στα δυο γαλλικά μπουλντόγκ της, που έπεσαν θύματα απαγωγής τον περασμένο μήνα αλλά βρέθηκαν αργότερα σώα και ασφαλή. Ο Ράιαν Φίσερ, συνοδός των σκύλων της, δέχθηκε πυροβολισμούς κατά το περιστατικό αλλά αναρρώνει.

«Όταν σου στέλνει το αγόρι σου όλα τα λουλούδια στη Ρώμη για τα γενέθλιά σου», έγραψε η ίδια. «Σε αγαπώ γλυκέ μου. Ανυπομονώ να βρεθώ σπίτι μαζί σου και με τα σκυλιά μας, αυτά είναι όλα όσα χρειάζομαι», πρόσθεσε.

Η 35χρονη έλαβε πολλές ευχές για τα γενέθλιά της από διάσημους φίλους της στα social media, όπως η Γιόκο Όνο που έγραψε στο Twitter: «Χρόνια πολλά Lady Gaga! Πολλή αγάπη, Γιόκο».

«Χρόνια πολλά Gaga». έγραψε στα ιταλικά και η Ντονατέλα Βερσάτσε. «Εμπνέεις εμένα και τόσα εκατομμύρια άλλους. Αισθάνομαι τιμή μου που σε αποκαλώ φίλη μου. Σήμερα, σε γιορτάζω σαν ένα αληθινό, μικρό τέρας», έγραψε στο Instagram.

«Χαρούμενα γενέθλια Lady Gaga. Σε αγαπώ παντοτινά. Ο θείος Ε., φιλιά», ευχήθηκε ο Έλτον Τζον.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version