Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τάνια Ελευθεριάδου διαμαρτύρεται για τον κλειστό κόμβο της Εγνατίας οδού στον Άγιο Ανδρέα

Στις 6 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ανακοίνωσε περιοριστικά κυκλοφοριακά μέτρα στον Α/Κ Αγίου Ανδρέα, λόγω κατασκευής πλευρικών διοδίων. Το χρονικό διάστημα που είχατε θέσει για να ολοκληρωθούν οι εργασίες ήταν η 5η Μάϊου του 2020. Αντιλαμβάνομαι ότι λόγω της πανδημικής κρίσης οι εργασίες παρατάθηκαν.

Ως εκ τούτου, σήμερα, εν μέσω της καλοκαιρινής περιόδου, με το φόρτο οχημάτων να είναι εμφανώς αυξημένος στις περιοχές της Ν. Περάμου, της Ν. Ηρακλείτσας και του Παληού, εκτός από τη μεγάλη ταλαιπωρία που υφίσταντο κάτοικοι και επισκέπτες, υπάρχει αυξημένη η πιθανότητα ατυχήματος εντός των εν λόγω οικισμών. Όπως αντιλαμβάνεστε, τα περιοριστικά μέτρα στην Εγνατία Οδό, σε τμήμα που βρίσκεται πλησίον των πολυσύχναστων παραλιών των Αμμολόφων, υποχρεώνουν εκατοντάδες οχήματα να διασχίσουν την εναλλακτική διαδρομή για να φτάσουν, κυρίως, στην πόλη της Καβάλας ή ανατολικότερα.

Ο τραυματισμένος για φέτος τουρισμός της περιοχής μας δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση. Οι εικόνες ταλαιπωρίας των επισκεπτών μας στους μεθοριακούς σταθμούς δεν θα πρέπει να επαναλαμβάνονται κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην περιοχής μας.

Επίσης, οι κάτοικοι των εν λόγω περιοχών, δεν ανέχονται να ζουν με το αίσθημα του κινδύνου τόσο των ίδιων, όσο και των παιδιών τους τα οποία, λόγω του θέρους παίζουν σε παρακείμενα πάρκα και διασχίζουν συχνά τους πολυσύχναστους δρόμους για να κατευθυνθούν σε κάποια παραλία.

Για τους παραπάνω λόγους σας ζητώ να εξετάσετε το σταμάτημα των εργασιών σας για τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία του τμήματος που αυτή τη στιγμή είναι κλειστό και να αποφευχθούν οι σκηνές ταλαιπωρίας καθώς και η αυξημένη πιθανότητα ατυχήματος εντός των οικισμών.

Τάνια Ελευθεριάδου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

proininews

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου το τε΄λευταίο χρονικό διάστημα με τα περισσότερα απο αυτά να βρίσκονται σε εξέλιξη και να προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Τα λεργα αυτα αφορούν ανακαινήσεις στο δημοτικό αθλητικό κέντρο, οι πλατείες σε δύο διαφορετικά σημεία, η βιβλιοθήκη, αναπαλαίωση του 1ου Δημοτικού σχολείου αλλα και έργα ασφαλτόστρωσεις σε δίαφορα σημεία του Δήμου Νέστου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν συμμετέχει στην απεργία των δικαστικών υπαλλήλων ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας

Απεργούν πανελλαδικά οι δικαστικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο του νέου «δικαστικού χάρτη». Στην Καβάλα η απεργία έχει επιπλέον αίτημα την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για το δικαστήριο της Θάσου.

Η εβδομαδιαία αποχή των δικηγόρων που πρότεινε η Ολομέλεια των Προέδρων για το νέο «δικαστικό χάρτη», αποφασίστηκε να μην υλοποιηθεί στο Ν. Καβάλας. Την απόφαση έλαβε η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρές ελλείψεις ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Μεγάλο είναι το διάστημα που οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας έχουν ξεκινήσει διαμαρτυρίες για τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν βρίσκουν μόνο το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τους ιατρούς του νοσοκομείου οι οποίοι εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι σε μεγάλη έλλειψη.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en