Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ροή φυσικού αερίου στην δεύτερη γραμμή του Turkish Stream προς την Ευρώπη μέσω Βουλγαρίας και Αυστρίας, θα ξεκινήσει την 1η Ιανουαρίου 2020 εκτιμά ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας

Η ροή φυσικού αερίου στον αγωγό Turksish Stream, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώνεται, σύμφωνα με το σχεδιασμό θα ξεκινήσει μέσω της δεύτερης γραμμής προς την Ευρώπη την 1η Ιανουαρίου 2020, εκτιμά ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Αλεξάντρ Νόβακ. Η συνέχιση της δεύτερης γραμμής του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream που θα φθάνει στη Ευρώπη μέσω Βουλγαρίας και Αυστρίας είναι στις προτεραιότητες μας, δήλωσε ο Νόβακ.

«Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές, οδεύσεις. Έχουμε την όδευση Ελλάδα- Ιταλία. Υπάρχει η παραλλαγή το φυσικό αέριο να οδεύει μέσω Τουρκίας προς την Βουλγαρία και εν συνεχεία προς την Σερβία, την Ουγγαρία και την Αυστρία» δήλωσε ο Νόβακ, σε συνέντευξης του στο κανάλι «Ρωσία24».

«Αυτή τη στιγμή διευρύνονται οι υποδομές που αφορούν την μεταφορά φυσικού αερίου στις χώρες αυτές. Και φυσικά για μας σήμερα, θέμα προτεραιότητας είναι αναμφίβολα, η κατεύθυνση προς την πλευρά της Βουλγαρίας και τη Αυστρίας. Με όλες αυτές τις χώρες έχουν υπογραφεί οδικοί χάρτες για την ανάπτυξη των υποδομών μεταφοράς φυσικού αερίου. Και στις χώρες αυτές όλες προθεσμίες έχουν συμφωνηθεί ως προς τους χρόνους εξ ολοκλήρου με την κατασκευή του «Turkish Stream» επεσήμανε ο Νόβακ.

Η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream, προβλέπει την κατασκευή δύο γραμμών ισχύος 15,75 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων η κάθε μία. Η πρώτη γραμμή θα προμηθεύει με φυσικό αέριο του Τούρκους καταναλωτές, ενώ η δεύτερη θα προμηθεύει τις χώρες της Νότιας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλήθος πιστών στην συνάντηση των Επιταφίων στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας

Πλήθος πιστών συγκεντρώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στην συνάντηση των επιταφίων στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας.

Συγκεκριμένα τέσσερις επιτάφιοι από τους ιερούς ναούς Αγίου Ιωάννη, Αγίου Παύλου, Αγίου Νικολάου και Αγίου Γεωργίου συγκεντρώθηκαν στον Δημοτικό Κήπο της πόλης.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Η περιφορά του Επιταφίου στα κοιμητήρια της πόλης απο ψηλά

Στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου 2023 η πρώτη περιφορά Επιταφίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε κατάνυξη η περιφορά του επιταφίου στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Καβάλας

Με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε και φετός οπως κάθε Μ.Παρασκευή, η περιφορά τoυ επιταφίου στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Καβάλας, παρουσία τοπικών και πολιτικών φορέων της Π.Ε. Καβάλας αλλά και εκατοντάδων πολιτών.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en