ΚΑΒΑΛΑ

Η Καβάλα “σήκωσε το κεφάλι ψήλα” για το AIRSEA SHOW 2017

Το βλέμμα στράφηκε στον ουρανό και μαγνητίστηκε από τα εντυπωσιακά κόλπα και τους ελιγμούς των πιλότων, στο 6ο Airsea Show της Καβάλας. Αεροσκάφη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και ξένων ομάδων επιδείξεων κατάφεραν να προσφέρουν ένα εκπληκτικό θέαμα. Με αυτήν την ευκαιρία παράλληλα αλλά και κάθε εποχή του χρόνου η περιοχή παρουσιάζει εξαιρετικές επιλογές περιήγησης και τουρισμού σε κάθε μορφή. Η Διοργάνωση αποτελεί και επίσημα μείζονα δράση Τουριστικής και Πολιτιστικής προβολής του Δήμου Καβάλας και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Την παράσταση την έκλεψε το μαχητικό αεροσκάφος F-16 της ομάδας «Ζευς» της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, η ομάδα Baltic Bees απο την Λετονία, με τις εντυπωσιακές φιγούρες τους που έκοβαν την ανάσα και τα σχήματα με τους καπνούς που έβγαζαν, καθώς και το πολεμικό ελικόπτερο Apache AH-64 του Ελληνικού Στρατού.

Να θυμίσουμε πως το φαντασμαγορικό αυτό show αεροπορικών και ναυτικών επιδείξεων θα συνεχιστεί αύριο από τις 12:00 έως τις 13:00 στον κόλπο της Νέας Περάμου Καβάλας. Η Διεθνούς φήμης Ιταλική Αεροπορική Ομάδα Επιδείξεων Pioneer Team είναι η βασική Ομάδα της διοργάνωσης «Pageo Flying Day» για το 2017, η οποία συμμετείχε στο 1ο και στο 4ο Kavala Air Sea Show. Στη συνέχεια οι δράσεις θα συνεχιστούν στην Αεροπορική Βάση του Αμυγδαλεώνα με τις πτητικές επιδείξεις του ομίλου Αερομοντελιστών Καβάλας. Τέλος στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής η τριήμερη γιορτή του Airsea show θα κλείσει με την τελετή λήξης σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Επίσης από νωρίς το απόγευμα, το ΕΝΑ Channel, κατέγραψε λεπτό προς λεπτό το εντυπωσιακό αυτό σόου στην Καβάλα. Σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού μετέδωσε τον παλμό. Επίσης αύριο το βραδύ στις 21:30, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε επανάληψη τις μοναδικές αεροπορικές φιγούρες του 6ου Kavala Air Sea Show.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό 6ο Airsea Show είναι : PZL D-18/ Πολεμική αεροπορία T-6 “Texan” Demo Team “Δέδαλος” / Πολεμική Αεροπορία F-16 Demo Team “Ζευς” / Πολεμική Αεροπορία L-39C Baltic Bees Jet Team/ Λετονία SU-31 Jurgis Kairys World Champion/ Vostok Europe (Ρωσικής καταγωγής ο πιλότος) “Agusta Bell” Επίδειξη αποστολής/ Πολεμικό Ναυτικό AH-64A/DHA “Apache”/ Αεροπορία Στρατού UH-1H “Huey”/ Αεροπορία Στρατού P-300 Alpi Pioneer Team/ Ιταλία

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version