LIFESTYLE

Η Κάμερον Ντίαζ δεν μπορεί να σταματήσει να μιλά για το αιδοίο!

Γιατί οι τρίχες του εφηβαίου και το γυναικείο αναπαραγωγικό όργανο είναι συνεχώς στο στόμα της…

Από τη στιγμή που έγραψε η γνωστή ηθοποιός το βιβλίο υγείας το αιδοίο έχει μπει για τα καλά στην καθημερινή της ατζέντα.

Κι εκεί που μέχρι πρόσφατα τον δημόσιο λόγο της καταλάμβαναν αποκλειστικά οι τρίχες του εφηβαίου, τώρα έχουμε το αιδοίο στη γενικότερη μορφή του!

Η Κάμερον Ντίαζ, που υποδέχτηκε το 2014 με την κυκλοφορία του βιβλίου της «Body Book», αφιέρωσε ένα ολόκληρο κεφάλαιο -με εύγλωττο τίτλο «Εγκωμιάζοντας τις τρίχες του εφηβαίου»- ξεδιπλώνοντας τις απόψεις της γιατί δεν πρέπει να ξυρίζονται οι γυναίκες εκεί κάτω. Όχι, σοβαρά!

Με περισσή δόση αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης, δήλωνε γραπτά: «Προσωπικά, πιστεύω ότι η ριζική αποτρίχωση με λέιζερ ακούγεται τρελή ιδέα. Για πάντα; Ξέρω ότι μπορεί να σκέφτεστε ότι θα φοράτε για πάντα το ίδιο στιλ παπουτσιών ή το ίδιο στιλ τζιν, δεν θα συμβεί όμως. Η ιδέα εξάλλου ότι τα αιδοία είναι πιο ποθητά στην άτριχη κατάστασή τους είναι αρκετά πρόσφατο φαινόμενο, και όλες οι μόδες αλλάζουν, φίλες μου».

Κι αν αυτό ακούγεται πολύ προσωπικό, περιμένετε γιατί γίνεται χειρότερο. Καθώς η Ντίαζ είναι λοιπόν ξεφτέρι και «ειδική» στο θέμα, αποφάσισε να διαφωτίσει τις αναγνώστριές της αναφορικά με τη σπουδαιότητα της ύπαρξης τριχών εκεί κάτω: «Οι τρίχες του εφηβαίου λειτουργούν ως μια όμορφη κουρτίνα που το κάνει λίγο πιο μυστηριώδες στον άνθρωπο που θα τολμήσει, βοηθώντας τη σεξουαλικότητά σου. Οι τρίχες κρατούν τα καλούδια απόκρυφα, δελεάζοντας έτσι τον εραστή να έρθει και να ρίξει μια πιο κοντινή ματιά σε αυτά που έχεις να του προσφέρεις. Επίσης, ας είμαστε ειλικρινείς: όπως και κάθε άλλο τμήμα του σώματός σου, τα χείλη του αιδοίου δεν είναι απρόσβλητα από τη βαρύτητα. Θες λοιπόν αλήθεια ένα ξυρισμένο αιδοίο για το υπόλοιπο της ζωής σου; Είναι προσωπική απόφαση, εγώ όμως πιστεύω: αρχίστε να αφήνετε το αιδοίο σας πλήρως ντυμένο, κυρίες μου. Σε είκοσι χρόνια από σήμερα, θα συνεχίζετε να θέλετε να το παρουσιάζετε στο άλλο σας μισό και θα ήταν ωραίο να του/της επιτρέπετε να το ξετυλίγει σαν το δώρο που είναι».

Το ερώτημα που έρχεται αβίαστα στα χείλη: αν φτάνει τόσο μακριά στο πρώτο της βιβλίο, τότε τι θα περιέχει το δεύτερο;

Κι εκεί που είχαμε λοιπόν τις τρίχες του εφηβαίου και το debate για την περιποίησή τους, η Κάμερον ξαναχτύπησε πρόσφατα εμφανιζόμενη στην τηλεοπτική εκπομπή «Chelsea Lately», όπου μοιράστηκε για άλλη μια φορά μαζί μας την ανεπανάληπτη γνώση της για το αιδοίο.

Σχολιάζοντας λοιπόν η παρουσιάστρια Handler τον κατατοπιστικό οδηγό της Ντίαζ για το σώμα, παρατηρεί καθώς ξεφυλλίζει το πόνημα: «Υπάρχει και διάγραμμα των χειλιών του αιδοίου σου, και για μένα το αιδοίο είναι βασικό τμήμα του γυναικείου σώματος», για να πάρει την απάντηση της Κάμερον: «Πρέπει να του συμπεριφέρεσαι σαν το πανέμορφο λουλούδι που είναι, το ντελικάτο λουλούδι που είναι. Πρέπει να το αναθρέφεις με όλους τους τρόπους που χρειάζεται ανατροφή»!

«Στην πραγματικότητα, πρέπει να το ποτίζουμε», σχολιάζει η παρουσιάστρια για να τη διακόψει η καλλονή ηθοποιός: «Να του ρίχνουμε λίπασμα. Χρειάζεται τροφή, είναι πεινασμένο»!

Ξέροντας ότι έχει αγγίξει ένα από αυτά τα καυτά θέματα που απασχολούν όλο τον πλανήτη, η Κάμερον δεν μπορεί πια να σταματήσει να ξεδιπλώνει τις γνώσεις της για το θέμα. Και μπορεί το σύγγραμμά της, με πλήρες τίτλο «Τhe Body Book: The Law of Hunger, the Science of Strength, and Other Ways to Love Your Amazing Body», να μετρά σελίδες και σελίδες, όλα ωστόσο συμπυκνώνονται στις 367 λέξεις του κεφαλαίου «Εγκωμιάζοντας τις τρίχες του εφηβαίου» που μεταφράσαμε παραπάνω.

Κι όταν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων που καρδιοχτυπούν να μάθουν περισσότερα για τις απόψεις της γίνονται λίγο πιο προσωπικές, εκείνη απαντά: «Δεν είπα τι προτιμώ εγώ, είπα απλά ότι οι τρίχες του εφηβαίου έχουν έναν σκοπό. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες μαζί τους, δεν με νοιάζει, μπορείς να τις ξυρίζεις κάθε μέρα, να τις αφαιρείς με κερί όλη την ώρα, να τις κουρέψεις σαν μπονζάι, δεν με νοιάζει»!

Τάδε έφη Κάμερον Ντίαζ, η ειδική στην αναβάθμιση της γυναικείας σεξουαλικότητας…

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version