LIFESTYLE

Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει χρήση ναρκωτικών! (φωτό)

Η φήμη κυκλοφορούσε εδώ και καιρό, ενόψει της έναρξης της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Και αφού έφτασε η ώρα να προβληθεί και η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ήρθε και η φωτογραφία για την… επιβεβαίωση.

Στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής με τίτλο #HASHTAG, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κάνει χρήση ναρκωτικών για χάρη της… βιωματικής έρευνας.

Τόσο η ίδια όσο και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής της, Θέμης Μάλλης, είχαν προϊδεάσει το κοινό τις τελευταίες εβδομάδες για το ενδεχόμενο μιας τέτοιας σκηνής.

«Ναι, δοκίμασα ναρκωτικά στα 35 μου, στο πλαίσιο της βιωματικής έρευνας», παραδέχεται, εξηγώντας στο αφιέρωμα που προβλήθηκε για την εκπομπή, ότι στην Ολλανδία η ελεγχόμενη χρήση ουσιών επιτρέπεται σε συγκεκριμένους χώρους, μειώνοντας ραγδαία τον αριθμό των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους από τα ναρκωτικά.

Η Μελέτη, όπως αναφέρει το womenonly.gr, καταδικάζει τη χρήση ουσιών και αναμένεται να το κάνει και μέσα από την εκπομπή, όπου και πάλι θα εξηγήσει ότι δοκιμάζει ναρκωτικά στα πλαίσια της βιωματικής έρευνας και μόνο.

Ωστόσο, η επίμαχη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τα Parapolitika προκάλεσε σάλο κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και μετά την προβολή της εκπομπής…

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version