ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διαχρονική τρομοκρατία των πολιτών, μέσω παρωχημένων συνδικαλιστικών τακτικών και συμπεριφορών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η διαχρονική τρομοκρατία των πολιτών, μέσω παρωχημένων συνδικαλιστικών τακτικών και

συμπεριφορών»

Αθήνα 08 Σεπτεμβρίου 2016 ‐ Την ώρα που το ΕΚΑΒ, δίνει καθημερινά έναν σκληρό αγώνα για τηναναβάθμιση της δημόσιας υγείας προς όφελος της κοινωνίας και για την έγκαιρη ανταπόκριση σταδεκάδες καθημερινά έκτακτα περιστατικά, μερικοί επιμένουν να ασχολούνται μόνο με τα «βαρυσήμαντα»συνδικαλιστικά τους καθήκοντα αδιαφορώντας επιδεικτικά για οτιδήποτε άλλο.

Τον τελευταίο καιρό, γινόμαστε μάρτυρες «αποκάλυψης» προβλημάτων στη λειτουργία τωνΠαραρτημάτων του ΕΚΑΒ Καβάλας και Κοζάνης, που ενώ όπως επικαλούνται αυτοί που τα «αποκαλύπτουνή αναδεικνύουν» πρέπει πρώτα να ανακοινώνονται στα ΜΜΕ και μετά να ενημερώνονται οι αρμόδιεςΔιευθύνσεις και η Διοίκηση, προκειμένου να επιληφθούν την αντιμετώπισή τους. Είναι προφανές ότιπρόκειται για την γνωστή παρωχημένη συνδικαλιστική νοοτροπία και τακτική, εξυπηρέτησης πρωτίστωςατομικών συνδικαλιστικών συμφερόντων και κατόπιν των πραγματικών συμφερόντων των εργαζομένων.

Όλοι αυτοί όμως οι ανεύθυνοι επίδοξοι μικροκομματάρχες, αδιαφορούν για το γεγονός ότι με τησυμπεριφορά τους, όχι μόνο δεν υπερασπίζονται αποτελεσματικά τα δικά τους συμφέροντα και τωνεργαζομένων, αλλά με τις «ανακαλύψεις» τους τρομοκρατούν τους πολίτες καθιστώντας τουςκαχύποπτους απέναντι στη δημόσια υγεία, ενώ ταυτόχρονα απαξιώνουν των καθημερινό αγώνα τωνπραγματικών εργαζομένων και της διοίκησης, για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας και των υπηρεσιώντου ΕΚΑΒ.

Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να καταστήσουμε σαφές σε όλους αυτούς, ότι η καθημερινή προσπάθειατης διοίκησης του ΕΚΑΒ για την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και της κάλυψης των αναγκώντης κοινωνίας, είναι πάνω από μικροκομματικά συμφέροντα και ατομικές φιλοδοξίες. Το συμφέρον τωνπολίτων και της κοινωνίας είναι αδιαπραγμάτευτα και επιβάλουν την καθημερινή μας προσήλωση στηναντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων και στην εξάλειψη της τρομοκρατίας της «αποκάλυψης»και της «ανάδειξης».

Το Δελτίου τύπου του ΕΚΑΒ

[gview file=”http://www.enanews.gr/uploads/2016/09/08092016_EKAB_Kavala_Kozani.pdf”]

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version