LIFESTYLE

Η Δέσποινα Βανδή στην έκθεση φωτογραφίας «Μπλε» στην Λήμνο

Η Λήμνος παραδοσιακά είναι ένας τόπος οπού στο παρελθόν πολλοί μεγάλη αστέρες του Ευρωπαϊκού αλλά και του παγκόσμιου jet set επέλεγαν για να περάσουν όμορφες και ήσυχες διακοπές, μακριά από τους « ενοχλητικούς» φακούς των παπαράτσι.

Συνηθισμένοι οι κάτοικοι σε διακριτικές συμπεριφορές εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να επιτρέπουν χαλάρωση στους μεγάλους star που επισκέπτονται κατά καιρούς την Λήμνο.

Απόψε, κατά την διάρκεια της δεύτερης βραδιάς της έκθεσης φωτογραφίας «Μπλε» που οργανώνει και παρουσιάζει η Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου, βρέθηκε στα φλας των επαγγελματιών φωτογράφων οι τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα Δέσποινα Βανδή.

Η διακριτική παρουσία της εκεί, τις έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσει της πάμπολλες φυσικές ομορφιές της Λήμνου μέσα από διαφορετικές οπτικές γωνίες του φωτογραφικού φακού.

Σημειώνουμε ότι η Δέσποινα Βανδή με το σύζυγο της Ντέμη Νικολαΐδη και τα παιδιά της, απολαμβάνουν την ιδιαίτερη φιλοξενία της Λήμνου, μετά το πέρας ενός δύσκολου αλλά πολύ επιτυχημένου επαγγελματικού χειμώνα για εκείνη, αλλά και πιθανός νέων προκλήσεων για εκείνον..

Φωτο:Στρατής Λιαδέλλης

limnosreport.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version