ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Η απάντηση του ENA CHANNEL για τις δηλώσεις του Δημάρχου Καβάλας για στημένη εκπομπή

Ο τηλεοπτικός σταθμός ENA CHANNEL και η Διοίκηση του σταθμού δίνουν την δική τους απάντηση σχετικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου Καβάλας κ. Θεόδωρου Μουριάδη για την εκπομπή ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ του Γιάννη Χατζηεμμανουήλ και την πολιτική βραδιά που αφορούσε την διοίκηση του Θεόδωρου Μουριάδη τους πρώτους 16 μήνες. Στην συγκεκριμένη εκπομπή συμμετείχαν ο κ. Μουριάδης , κα. Τσανάκα, κ. Βέρρος αλλά και ο κ. Παπαδόπουλος και οι σχολιαστές της εκπομπής κ. Μούτλιας και κ. Κουφατζής.

Όσοι συμμετείχαν τόνισαν σε συνέντευξή τους στο Κεντρικό Δελτίο του σταθμού ότι οι δηλώσεις του Δημάρχου Καβάλας ήταν απαράδεκτες και ότι σε καμία περίπτωση  δεν συμμετείχαν σε στημένη εκπομπή  ενώ γνώριζαν από την αρχή τα πρόσωπα που θα συμμετείχαν σ’ αυτή.

 

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση από το ENA CHANNEL

”Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καβάλας στο οποίο ο δήμαρχος Θοδωρής Μουριάδης χαρακτήρισε “στημένη σε βάρος του” την εκπομπή “Εξελίξεις” με παρουσιαστή τον Γιάννη χατζηεμμανουήλ και καλεσμένους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με θέμα τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής, έχουμε να αναφέρουμε ότι… Με έκπληξη ακούσαμε τον δήμαρχο Καβάλας να αναφέρετε περί στημένης εκπομπής στο ΕΝΑ Channel στην οποία συμμετείχαν τρεις επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης και στην οποία είχε συμφωνήσει να παρευρεθεί με το συγκεκριμένο πάνελ. Πιστεύουμε ότι το δημοκρατικό ατόπημα του δημάρχου Καβάλας είναι πολύ σοβαρό και φέρει ακέραιο το βάρος των αποδείξεων για τα λεγόμενά του. Ελπίζουμε ότι θα καταλάβει γρήγορα το λάθος του και θα ανακαλέσει τις απαράδεκτες δηλώσεις του το δυνατόν συντομότερα, προστατεύοντας την αξιοπρέπεια του. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι το κανάλι μας θα είναι πάντοτε στη διάθεσή της δημοτικής αρχής για να εκφράσει τις απόψεις και θέσεις της στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.”

Ενώ ακολουθεί και η δημόσια ανάρτηση του κ. Χατζηεμμανουήλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους καλεσμένους αλλά και για την θεματολογία της εκπομπής

Ακολουθεί η εκπομπή ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ και η συμμετοχή του Δημάρχου Καβάλας κ. Μουριάδη

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version