ΕΠΙΚΑΙΡΑ

ΗΠΑ | Οι προτεραιότητες του νέου προέδρου

 Τις βασικές προτεραιότητές του αποκάλυψε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε συναντήσεις που είχε με κορυφαίους Ρεπουμπλικανούς αξιωματούχους, όπως ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν. Ο κ.Τραμπ επισήμανε ότι θα εστιάσει άμεσα στα θέματα της μετανάστευσης, του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης και πρόνοιας καθώς και στο ζήτημα της δημιουργίας θέσεων εργασίας.

Παράλληλα κατά την διάρκεια της πρώτη γνωριμίας, με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Ντόναλντ Τραμπ επισήμανε μιλώντας σε δημοσιογράφους, την πρόθεσή του να μειώσει την φορολογία. Αυτό, όπως και τα ζητήματα της μετανάστευσης, της Υγείας και της απασχόλησης, αποτελούσαν τους «πυλώνες» της προεκλογικής ρητορικής του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Τα θέματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του, όταν θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο, έκανε γνωστά ο εκλεγμένος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, μετά από συναντήσεις που είχε με κορυφαίους Ρεπουμπλικάνους αξιωματούχους. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ, έπειτα από συνάντηση με τον ηγέτη των Ρεπουμπλικάνων στο αμερικανικό Κογκρέσο Μιτς Μακόνελ, δήλωσε ότι οι τρεις βασικές του προτεραιότητες είναι η μετανάστευση, το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης και πρόνοιας και η δημιουργία θέσεων απασχόλησης.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version