Quantcast
Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/11

Κρίσιμη καμπή

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που γνωρίζουν πολλά και μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου χωρίς να… φαίνονται! Ίσως μάλιστα ενταχθείς σε μια ομάδα ή σου γίνει μια σχετική πρόταση. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σου παρέχει την δυνατότητα να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ασχοληθείς με ποικίλα μυστήρια.

Ερωτικά
Μπορεί να πιστεύεις ότι έχεις κατασταλάξει σε αυτό που θέλεις, η ίδια η ζωή όμως θα σε υποβάλλει σε «δοκιμασίες», ώστε να πιστοποιήσεις του λόγου το αληθές! Αν πάντως είσαι μόνος/η θα μπορέσεις να κινηθείς πιο ελεύθερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στον οικονομικό τομέα και την κάλυψη των αναγκών σου. Καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις να δεσμευτείς με υποχρεώσεις, στις οποίες θα είναι δύσκολο –αν όχι αδύνατον- να ανταποκριθείς μελλοντικά. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να προσέχεις τις… παρέες σου!

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε γόνιμη φάση αλλά οι επιτυχίες σου μπορεί να κάνουν κάποιον/α να ζηλέψει και να σου δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Φρόντισε τουλάχιστον να μην αποκαλύπτεις όλες τις λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής ακόμη και σε φίλους σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που προκύπτουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, χρησιμοποιώντας κυρίως τις διπλωματικές αρετές σου. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά και να τα βλέπεις όλα… μαύρα, με κίνδυνο να παραιτηθείς από μια σημαντική προσπάθεια λίγο πριν την ολοκλήρωση της.

Ερωτικά
Οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις… δίνουν και παίρνουν, χωρίς να μπορείς να καταλήξεις ακόμη σε μια «ασφαλή» θέση. Κι από την στιγμή που το «αύριο» εξακολουθεί να είναι αβέβαιο δεν έχεις παρά να ζήσεις το «σήμερα», με όλη σου την ψυχή!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να φροντίσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία ή την διατροφή σου, προλαβαίνοντας ενδεχομένως μια δυσάρεστη εξέλιξη. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να προτιμήσεις «εναλλακτικές» μεθόδους. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να αναμοχλεύσει ένα οικονομικό ζήτημα, στο οποίο εμπλέκεται κι ένας νυν ή πρώην συνεργάτης σου.

Ερωτικά
Μπορεί να στενοχωρηθείς από σχόλια και κριτικές, είτε για το άτομο σου, είτε για την σχέση σου αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείσαι με «κατ’ επάγγελμα» συκοφάντες. Απλά, κατέγραψε τους για να τους έχεις στα… υπόψιν!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με… κάθε καρυδιάς καρύδι και καλό είναι να διακρίνεις άμεσα όσους ή όσες στο πίσω μέρος του μυαλού τους απεργάζονται κάποια «σκοτεινά» σχέδια. Παράλληλα, ίσως σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια αλλά με τον Πλούτωνα «παρόντα», είναι βέβαιο ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο «αθώα», όσο φαίνονται.

Ερωτικά
Φαίνεται ότι ο άνθρωπος σου αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα κι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται την συμπαράσταση σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι δίπλα του και να τον εμψυχώσεις, ακόμη κι αν δεν θελήσει να σου εκμυστηρευτεί τι τον βασανίζει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων στον επαγγελματικό τομέα, ίσως μάλιστα σου αποκαλύψει κι ένα έντονο παρασκήνιο σε βάρος σου. Αλλά αν διαπιστώσεις ότι «δεν πάει άλλο», μην επιχειρήσεις να διορθώσεις μια κατάσταση που έτσι κι αλλιώς δεν οδηγεί πουθενά. Αντίθετα εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να κλείσεις αυτό το κεφάλαιο, κάνοντας μια νέα αρχή.

Ερωτικά
Οι προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη κι αν έχεις την διάθεση για μια «περιπέτεια», το σύμπαν θα σου προσφέρει απλόχερα μια τέτοια ευκαιρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις την… πρωτοκαθεδρία!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φαίνεται ότι πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα προβλήματα ενός συγγενικού σου προσώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους σου επισημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι πιο υποψιασμένος/η σε σχέση με ένα νομικό θέμα αλλά και να μην τρέφεις υψηλές φιλοδοξίες για τις σπουδές σου. Παράλληλα όμως ευνοεί την έρευνα σε όλα τα επίπεδα.

Ερωτικά
Αν περιμένεις τα πράγματα να έχουν μια «φυσιολογική» εξέλιξη, μάλλον θα… απογοητευτείς! Απροσδόκητα περιστατικά και ποικίλες προκλήσεις θα κάνουν την ζωή σου πολύ πιο συναρπαστική και περιπετειώδη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ρόλος σου αναβαθμίζεται κι έχεις μια καλή ευκαιρία να πετύχεις… τουλάχιστον ένα από τα φιλόδοξα σχέδια σου! Φυσικά, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις αλλά εδώ είναι που θα αποδείξεις το πόσο ικανός/η είσαι. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει στην οικονομική αναβάθμιση σου μέσω μιας αποζημίωσης ή μιας μυστικής συμφωνίας.

Ερωτικά
Μάλλον έχεις την τάση να ελέγξεις τα πράγματα τόσο πολύ, ώστε δεν αφήνεις περιθώριο για οτιδήποτε αντιβαίνει στα σχέδια ή τις αρχές σου. Όλη αυτή η «δυσκαμψία» όμως, δεν σε βοηθά να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως πρέπει να προετοιμαστείς για γενναίες αποφάσεις. Αν πάλι σου γίνει κάποια πρόταση συνεργασίας μην βιαστείς να την αποδεχθείς, πριν διερευνήσεις προσεκτικά τι μπορεί να κρύβει από πίσω της. Αυτήν την περίοδο «έλκεις» άτομα που είτε δεν έχουν καθαρές προθέσεις, είτε προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν.

Ερωτικά
Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και η απόφαση που θα πάρεις μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον. Να θυμάσαι όμως ότι δεν θα πας… πουθενά, αν πρώτα δεν επιλύσεις οριστικά τις εκκρεμότητες σου με το παρελθόν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να ψάξεις και να βρεις τι κρύβεται πίσω από τις εξελίξεις στην δουλειά σου, όπου φαίνεται ότι κάποιοι προσπαθούν να χειραγωγήσουν τα πράγματα επ’ ωφελεία τους. Έχεις όμως κι εσύ τις «άκρες» σου, που καλό είναι να χρησιμοποιήσεις. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση σε σχέση με την υγεία ή την διατροφή σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο μπορεί να αλλάξει τους όρους του «παιχνιδιού» και να σε βάλει στον πειρασμό να κάνεις σχέδια που μέχρι χθες φάνταζαν απίθανα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μια ανάλογη «εμπλοκή» θα περιπλέξει την κατάσταση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους φίλους ή γνωστούς σου, που θεωρούν ότι… απομακρύνεσαι από την επιρροή τους κι ίσως σου προκαλέσουν προβλήματα. Αυτό όμως δεν είναι ούτε φιλία, ούτε αγάπη κι ίσως σου δώσει μια καλή αφορμή για να ξεκόψεις μαζί τους οριστικά.

Ερωτικά
Η ανάμειξη σου σε υποθέσεις άλλων και ιδίως φίλων σου, μπορεί να σε κρατήσει… επαρκώς απασχολημένο/η αλλά η κατάσταση είναι τόσο ασταθής και μεταβλητή που δεν είναι διόλου απίθανο κάποια στιγμή να γίνεις κι εσύ… μέρος του προβλήματος!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, όπου ίσως βιώσεις δυσάρεστες καταστάσεις ή χρειαστεί να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Να θυμάσαι όμως ότι όσο «σκληρά» κι αν σου φερθούν ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και τα… άλλα παιδιά, αυτό που σου ζητούν τελικά είναι να αναθεωρήσεις ριζικά την πολιτική σου.

Ερωτικά
Σε αυτόν τον τομέα, οι συνθήκες ευνοούν τις επιδιώξεις σου κι αν πραγματικά το θέλεις μπορείς να φέρεις κοντά σου το πρόσωπο που επιθυμείς και μάλιστα να δρομολογήσεις κάτι «σοβαρό», διαρκές αλλά και… διασκεδαστικό!

 

astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/10

Έντονα συναισθήματα

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σε καλεί να δημιουργήσεις μια πιο ενωτική ή «οικογενειακή» ατμόσφαιρα στη δουλειά σου, κερδίζοντας σε αποδοχή αλλά και σε απόδοση! Παράλληλα, η Πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σου κι ίσως προς στιγμή να αναστατωθείς από ένα έκτακτο έξοδο, αλλά τελικά θα βρεις τον τρόπο να ανταποκριθείς, έστω και με την συνδρομή ενός δικού σου ανθρώπου.

Ερωτικά
Καλείσαι να συνδυάσεις την δυναμική μιας περιπέτειας με την ανάγκη σου να κτίσεις μια μόνιμη σχέση που θα σε καλύπτει πολλαπλά. Κι αν όλο αυτό σε πρώτη φάση δείχνει «μαγικό», δεν θα συμβεί ποτέ αν δεν παραδοθείς ολόψυχα στον άνθρωπό σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί να σου δημιουργήσει μια κυκλοθυμία, που θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου με τους άλλους. Και είτε πρόκειται για ένα «κλείσιμο» στον εαυτό σου, είτε αντίθετα για μια υπερδιέγερση, προσπάθησε να μην κάνεις πράγματα για τα οποία αργότερα θα μετανιώσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας τονίζει την συναισθηματική αξία που έχουν για σένα κάποια παλιά αντικείμενα ή ενδιαφέροντα.

Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα κι ίσως θελήσεις να ζήσεις τον έρωτά σου με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αν όμως αυτό συνδυάζεται με την αναβίωση καταστάσεων που σε πλήγωσαν, τότε μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν κάθε προσπάθεια σου να βελτιώσεις τις συνθήκες τις διαβίωσής σου, είτε πρόκειται για κινήσεις που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου, είτε για την σύσφιξη των οικογενειακών σου σχέσεων. Παράλληλα, η Πανσέληνος μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία, κάτι όμως που θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς πιο σοβαρά με την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν την δημιουργία μιας σχέσης που μπορεί να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση, σε πρώτη φάση όμως ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις εμφατικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με τα συναισθήματα σου να περνούν από σαράντα κύματα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Χείρωνα τονίζει τις ευαισθησίες σου και σε ωθεί να ασχοληθείς με πρόσωπα και πράγματα που αγαπάς αλλά και να αναβιώσεις κάποια παλιά σου ενδιαφέροντα. Ίσως μάλιστα βρεθείς σε ένα μέρος ή λάβεις μια είδηση που θα «ξυπνήσει» μέσα σου όμορφες μνήμες. Όσο για την Πανσέληνο, μπορεί προς στιγμή να αναστατώσει τις φιλικές σου σχέσεις αλλά όλα θα φτιάξουν με μια αγκαλιά!

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπό σου, υπάρχει όμως και μια «παγίδα» που καλείσαι να αποφύγεις, το να «ξανακυλήσεις» σε αδυναμίες και εξαρτήσεις, που αποδεδειγμένα σε έφεραν σε δύσκολη θέση.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Πανσέληνος σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, το πιθανότερο όμως είναι ότι θα κληθείς να διαπραγματευτείς με πρόσωπα που οι απόψεις και οι αντιλήψεις τους είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές σου. Καλό είναι λοιπόν να οπλιστείς με υπομονή, ψυχραιμία αλλά και τη διάθεση να βρεθεί ένας «κοινός τόπος», έστω κι αν προς στιγμή «τσαλακωθεί» κάπως ο εγωισμός σου!

Ερωτικά
Η διάθεσή σου είναι μάλλον ασταθής και είναι εύκολο να υποκύψεις σε επιθυμίες ή ορμές, που θα σε κάνουν να «χάσεις» τον εαυτό σου! Επιπλέον, το πιθανότερο είναι να «βρεθείς» με ένα άτομο εντελώς ασύμβατο με το γούστο και την νοοτροπία σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να στραφείς δημιουργικά στο παρελθόν, ανιχνεύοντας τις αρχικές αιτίες των πραγμάτων, είτε αυτά αφορούν εσένα προσωπικά, είτε την ανθρωπότητα! Και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις κάποιες «ρετρό» τάσεις ή να αναβιώσεις την παράδοση με έναν τρόπο που θα αρέσει σε πολλούς/ες. Επιπλέον, η Πανσέληνος μπορεί να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να «δέσεις» μια σχέση, συνειδητοποιώντας την αξία και το περιεχόμενο της. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να προκύψει μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο, που σίγουρα ξέρει να «πιάνει» τις ευαισθησίες σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η ενεργή Αφροδίτη σε ωθεί να επιμεληθείς πραγμάτων που έχουν να κάνουν με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ακολουθώντας κυρίως κάποιες παραδοσιακές «συνταγές». Ακόμη, ίσως νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν, φτάνοντας στην «πηγή» μιας ανεξήγητης τάσης ή ευαισθησίας που σε προβληματίζει. Όσο για την Πανσέληνο, μάλλον θα σε… βάλει σε επιπλέον έξοδα!

Ερωτικά
Αν συναντηθείς με μια παλιά σου αγάπη, δεν αποκλείεται να υποκύψεις… ξανά στην γοητεία της και μάλιστα σε καθεστώς μυστικότητας! Επιπλέον, φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες δεσμεύσεις που καθιστούν απαγορευτική μια «κανονική» σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί… εύκολα να σε αναστατώσει αλλάζοντας -έστω και προσωρινά- τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Παράλληλα όμως θα σε βοηθήσει να «βουτήξεις» σε ένα πεδίο δράσης, που μπορεί να σου προσφέρει πολλές συγκινήσεις, και το καλό είναι ότι αυτό φαίνεται να συμβαίνει με την παραίνεση κάποιων που νοιάζονται για σένα, περιβάλλοντας σε με ένα «δίχτυ προστασίας».

Ερωτικά
Η διάθεσή σου είναι μάλλον απρόβλεπτη και παρά τις αρχικές προθέσεις σου μπορεί να «ξεφύγεις», κυνηγώντας κάποιο από τα «φαντάσματά» σου! Σύντομα όμως θα καταλάβεις ότι δεν ελέγχεις εσύ τις καταστάσεις αλλά είναι εκείνες που σε ορίζουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σε καλεί να προτάξεις το συναίσθημα και τον ανθρωπισμό σου, αναλαμβάνοντας έναν ενεργό ρόλο σε σχέση με την φροντίδα και περίθαλψη ατόμων που «δεν έχουν στον ήλιο μοίρα». Επιπλέον, όσον αφορά στις καθαρά επαγγελματικές αναζητήσεις σου, καλό είναι να τις «μπολιάσεις» με την ευαισθησία αλλά και κάποιες καταξιωμένες τεχνικές ή προσεγγίσεις της παράδοσης.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η ευαισθησία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια σχέση που χαρακτηρίζεται περισσότερο από συμπόνια, παρά από έρωτα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μην χάσεις την ευκαιρία να την ενδυναμώσεις ακόμη περισσότερο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος σε καλεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, σύντομα όμως θα διαπιστώσεις ότι ο καθένας κάνει το. δικό του, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες και προστριβές. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν, αναβιώνοντας ενδιαφέροντα κι ενασχολήσεις μιας κάπως… μακρινής εποχής. Ίσως λάβεις κι ένα μήνυμα που θα σου θυμίσει πολλά.

Ερωτικά
Η Πανσέληνος μπορεί να «ξυπνήσει» την επιθυμία σου για μια συναρπαστική περιπέτεια, φέρνοντας μάλιστα δίπλα σου το κατάλληλο άτομο. Κι επειδή οι συνήθεις άμυνες σου δεν θα λειτουργήσουν, μάλλον θα τα παίξεις «όλα για όλα»!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου, είτε μέσω ενός οικογενειακού βοηθήματος, είτε με την επιστροφή κάποιων δανεικών. Μπορεί ακόμη να επωφεληθείς, «ξεθάβοντας» κάποια αντικείμενα αξίας αλλά σε κάθε περίπτωση καλείσαι να επενδύσεις τα όποια κέρδη σου στον εξοπλισμό του σπιτιού σου. Όσο για την Πανσέληνο, ίσως δυσκολέψει την συγκέντρωσή σου σε έναν στόχο.

Ερωτικά
Ο συνδυασμός σεξουαλικότητας και τρυφερότητας ή αλλιώς το «όλα σε ένα» είναι από τους πλέον περιζήτητους και σήμερα ίσως έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια τέτοια κατάσταση, αναθεωρώντας κάποιες από τις θεωρητικές προσεγγίσεις σου.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Χείρωνα διεγείρει τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες σου κι είναι πιθανόν να κάνεις ό,τι μπορείς για να φροντίσεις ή να εμψυχώσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, η Πανσέληνος σε ωθεί να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, καλό είναι όμως να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα και να θέσεις έγκαιρα τις προτεραιότητές σου.

Ερωτικά
Αν επιθυμείς μια σχέση που έχει τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση, τότε βρίσκεσαι σε καλό δρόμο! Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια «δεύτερη ευκαιρία» με ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε να μοιραστείτε πολλά ακόμη.

 

astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/8

Τύχη, ευκολίες και πολλές υποσχέσεις

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα ή να προμηθευτείς εξοπλισμό που θα διευκολύνει το έργο σου. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις εργασία, από την άλλη πλευρά όμως ο Δίας θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ξεκουραστείς, αφήνοντας κατά μέρος ευθύνες και υποχρεώσεις κι ίσως τελικά να μην αντισταθείς στον πειρασμό!

Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη δεν σου επιτρέπει να κατασταλάξεις στο τι θέλεις και τι πρέπει να κάνεις σχετικά με μια υπόθεση που παραμένει «θολή». Και η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να βιαστείς να αποφασίσεις, αφού σύντομα ο χρόνος θα… δείξει!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ενδέχεται να σε χαροποιήσει με την πρόοδο του επιπλέον όμως ο Δίας δείχνει πρόθυμος να φανεί γενναιόδωρος και με σένα, συμβάλλοντας σε ένα σημαντικό επενδυτικό όφελος. Πέρα από όλα αυτά όμως μπορεί απλά να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, γεμίζοντας τις μπαταρίες σου για το ενδιαφέρον φθινόπωρο που έρχεται.

Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια πρόταση που αγγίζει τα όρια της τελειότητας αλλά αυτό δεν αρκεί για να εξασφαλίσεις την ευτυχία σου. Καλές είναι οι υποσχέσεις και οι προοπτικές αλλά ξέρεις καλά ότι για να κτιστεί μια σοβαρή σχέση θέλει χρόνο και κόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Δίας στηρίζει τις πιο σημαντικές από τις επιδιώξεις σου και σίγουρα δεν θα έπρεπε να χάσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρει. Έχεις το «πράσινο φως» τόσο για θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, όσο και για μια νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα. Επιπλέον, φρόντισε να εκμεταλλευτείς σωστά την υποστήριξη που σου παρέχει ένα ισχυρό πρόσωπο.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η οι πιθανότητες σου για μια νέα γνωριμία είναι πολύ καλύτερες αν ταξιδέψεις ή γενικότερα αν «κυκλοφορήσεις» ακόμη και στο διαδίκτυο! Να θυμάσαι όμως ότι δεν πρόκειται για κάτι σταθερό αλλά μάλλον για μια ευχάριστη περιπέτεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη αποκτώντας οτιδήποτε μπορεί να συμβάλλει σε αυτήν την κατεύθυνση ξεκινώντας από εκείνα που αναβαθμίζουν την επικοινωνία σου. Ακόμη, ο Δίας ευνοεί ένα ταξίδι αλλά και την έναρξη ενός κύκλου σπουδών, ενώ μπορεί να συμβάλλει σε ένα ευτυχές γεγονός στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου.

Ερωτικά
Ύστερα από μια μάλλον ανήσυχη ημέρα τα πράγματα ισορροπούν σταδιακά, ίσως μάλιστα λάβεις ένα δώρο έναντι συγνώμης! Το πολύ πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς ψύχραιμα για το μέλλον της σχέσης σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Δίας μπορεί να βελτιώσει άμεσα τα οικονομικά σου, όχι όμως μέσα από προσπάθεια αλλά από καθαρή τύχη! Καλό είναι λοιπόν να μην βάζεις αυστηρές προϋποθέσεις ή προαπαιτούμενα που μπορεί να «ακυρώσουν» την τύχη σου. Οι εύκολες λύσεις είναι αυτές που προηγούνται κι από εκεί και ύστερα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου.

Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη σε βοηθά να καταλήξεις σε κάποια συμπεράσματα σε σχέση με τις πραγματικές σου ανάγκες, φέρνοντας σε κοντά στα κατάλληλα πρόσωπα. Ζήσε λοιπόν την «καταλυτική» σου σχέση, χωρίς όμως περαιτέρω προσδοκίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Βρίσκεσαι σε φάση ανάπτυξης κι ένα από τα βασικά της συμπτώματα είναι η άρνησή σου να υπόκεισαι σε περιορισμούς, που μέχρι πριν λίγο καιρό μπορεί να σου φαίνονταν «φυσιολογικοί», κάτι που μπορεί να συμβάλλει σε μια μίνι κρίση με πρόσωπα που είχαν καλομάθει στην «υπακοή» σου. Εσύ όμως οφείλεις να κοιτάξεις μπροστά, αφού τώρα είναι η ευκαιρία σου!

Ερωτικά
Αν αναρωτηθείς «μα που ήταν κρυμμένοι όλοι αυτοί (ή όλες αυτές) τόσο καιρό» να ξέρεις ότι δεν θα είναι η τελευταία φορά! Κι επειδή ακριβώς έχεις μπροστά σου ακόμη περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές, μην βιάζεσαι να δεσμευτείς.

 Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Δίας μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη κάποιων παρασκηνιακών κινήσεων, βοηθώντας σε να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Παράλληλα, διευκολύνει κάθε πρωτοβουλία σου σχετική με την υγεία ή την διατροφή σου, χωρίς να αποκλείεται όμως να «βγάλει» στην επιφάνεια κι ένα πρόβλημα, ώστε να λάβεις έγκαιρα τα μέτρα σου.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανόν να εκδηλώσει κάποιες… άλλες προθέσεις απέναντι σου αλλά αν ενδώσεις στην πρόκληση να ξέρεις ότι πρόκειται για κάτι προσωρινό, που απλά θα εμπλουτίσει την προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Οι καλές δημόσιες σχέσεις σου φαίνεται να είναι το «κλειδί» για μια σημαντική επιτυχία Κατ’ αρχήν, η ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδιά σου κι αν σου γίνει μια σχετική πρόταση καλό είναι να την αποδεχθείς. Επιπλέον, ο Δίας μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα ικανά να σε βοηθήσουν όχι μόνον άμεσα αλλά και στο μέλλον.

Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη «ανακατεύει την τράπουλα» των σχέσεών σου αλλά για την ώρα δείχνει δύσκολο να βγάλεις ένα οριστικό συμπέρασμα σε σχέση με το τι θέλεις εσύ αλλά και το τι ζητούν οι άλλοι από σένα. Περίμενε λοιπόν στο… ακουστικό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις εύκολα και άμεσα έναν από τους βασικούς σου στόχους. Ωστόσο ο Δίας, ο οποίος είναι και ο βασικός «χορηγός» της τύχης σου, δεν αρκεί για να ολοκληρώσεις το έργο σου, ιδιαίτερα αν επαναπαυτείς στις δάφνες σου και στην βολή σου. Αν θέλεις λοιπόν να αμειφθείς πλουσιοπάροχα, δούλεψε περισσότερο και μην μένεις στις εντυπώσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, να ξέρεις ότι αυτό το «καθεστώς» θα αλλάξει πολύ σύντομα, μπορεί και άμεσα. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε είναι βέβαιο ότι μια αντίστοιχη αλλαγή θα προκαλέσει αναταράξεις, ίσως και την διακοπή της σχέσης σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Συνήθως οι εύκολες λύσεις του Δία δεν σε συγκινούν, αντίθετα σε εκνευρίζουν όταν παρακάμπτουν την ιεραρχία ή αντίκεινται στις βασικές αρχές σου. Κι επειδή σήμερα είναι πολύ πιθανό να κληθείς να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις, που μάλιστα δεν έχουν γιατρειά, δες μήπως μπορείς να διασφαλίσεις τα αναγκαία, βάζοντας και τους δικούς σου όρους.

Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο σας συνδέει κάτι από το παρελθόν αλλά ακόμη κι αν αποδεχθείς την «πρόσκληση» να ξέρεις ότι πρόκειται για μια μάλλον εφήμερη απόλαυση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Ο Δίας σου παρέχει την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημα σου και σου «ανοίγει την όρεξη» για επιπλέον αγορές, καλό είναι όμως να μην κάνεις κάποια κίνηση αν πρώτα δεν λάβεις στο χέρι τα αναμενόμενα! Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις ενέργειες που στοχεύουν κυρίως στον εντυπωσιασμό των άλλων και βέβαια μην ξεχνάς πως ό, τι κερδίζεις εύκολα, εύκολα το χάνεις.

Ερωτικά
Ακόμη κι αν οι υποψήφιοι/ες σου περισσεύουν, οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο την δημιουργία μιας σταθερής σχέσης, όσο την καλοπέρασή σου! Κι εδώ είναι που ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσεις την σύνεσή σου, ώστε να αποφύγεις κάποια «παρατράγουδα».

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά
Σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις και να πετύχεις έναν τουλάχιστον από τους σημαντικούς στόχους σου, χωρίς να καταβάλλεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Γενικά, ο Δίας σε στηρίζει μέσω των άλλων, που στην παρούσα φάση δείχνουν πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν, σε κάθε περίπτωση όμως έχουν σημασία τα ανταλλάγματα που θα σου ζητηθούν.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα σου γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα «κρούση», που αξίζει πραγματικά την προσοχή σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να προκύψουν σημαντικές «αναταράξεις», αφού το παλαιό καθεστώς δεν ισχύει πια!

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Η επιστολική ψήφος για τις Ευρωεκλογές 2024

Ένας μήνας σχεδόν πριν από τις Ευρωεκλογές της 9ης  Ιουνίου , και τα πολιτικά κόμματα έχουν μπει στον ρυθμό για τα καλά.

Το ίδιο φαίνεται πως έχει γίνει και με το τμήμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Καβάλα, όπου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Airotel Galaxy” συνέντευξη τύπου για την επιστολική ψήφο.

Βασικός σκοπός ; Να ενημερωθούν οι Έλληνες πολίτες του εξωτερικού και για το πως θα μπορέσουν μέσα από αυτήν την διαδικασία να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση δικτύωσης και ενημέρωσης

Συνάντηση δικτύωσης και ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου στον χώρο του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας με θέμα την αντιμετώπιση περιστατικών έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας αλλά και πολλαπλών διακρίσεων.

Διοργανωτής της ημέρας , το Ινστιτούτο Πρόληψης και θεραπείας της βίας και προώθησης της ισότητας των φύλων «βία στόπ». Συνεργάτες ωστόσο τόσο το λύκειο Ελληνίδων όσο και ο Σύλλογος για το παιδί και την οικογένεια πνοή που κατόρθωσαν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον πολλών γυναικών της πόλης μας αλλά και να εμπλουτίσουν την ομιλία με ειδικούς του χώρου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν ξεκινήσει τα πασχαλινά ψώνια στην αγορά της

Λίγες μέρες πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και οι Καβαλιώτες έχουν ξεκινήσει τα πασχαλινά τους ψώνια στην αγορά της πόλης.

Όπως μας δηλώνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Γιάννης Κελγιώργης, η κατάσταση και η κίνηση στην αγορά φέρνουν αισιοδοξία στους καταστηματάρχες ενώ επίσης γίνεται γνωστό και το εορταστικό ωραρίο των καταστημάτων με την Κυριακή των Βαϊων να είναι ανοιχτά.

Ωστόσο δεν είναι μόνο το εορταστικό ωράριο αλλά και η αισιόδοξη κίνηση που απασχολεί τους καταστηματάρχες της πόλης αλλά και η οργάνωση θεσμός πλέον της Λευκής Νύχτας που έρχεται για ακόμη μια χρόνια στην πόλη της Καβάλας με πολλά δρώμενα και συναυλίες στις 24 Μαΐου.

 

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/7

Εθελούσιοι ή επιβεβλημένοι περιορισμοι

 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οικονομικές αναγκαιότητες ή απώλειες «φρενάρουν» τα σχέδια σου για μια πιο ξέγνοιαστη συνέχεια! Και βέβαια καλό θα ήταν να μπεις από μόνος σου σε μια διαδικασία λιτότητας, ώστε να σου έρθει πιο «μαλακά». Γενικά η ημέρα δεν συστήνεται για νέα ξεκινήματα, αφού τόσο ο Κρόνος, όσο και ο Πλούτωνας ειδικεύονται στα τελειώματα και δεν είναι σκόπιμο να τους πας κόντρα.
Ερωτικά
Οι απογοητεύσεις και οι στενοχώριες είναι για να ξεπερνιούνται! Ύστερα από ένα πολλά υποσχόμενο Σ/Κ η συνέχεια δεν είναι ανάλογη, αφού τελικά κάποια πράγματα απλά, δεν γίνονται!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Τα προβλήματα ενός πολύ δικού σου ατόμου επηρεάζουν και τη δική σου καθημερινότητα, ενώ γενικότερα οι πιέσεις πολλαπλασιάζονται. Ωστόσο, αυτό που σου ζητά ο Κρόνος είναι να ορίσεις τις «κόκκινες γραμμές» σου όσον αφορά στις υποχρεώσεις αλλά και τα δικαιώματά σου. Διαφορετικά οι καταστάσεις, όπου προσφέρεις πολλά και δεν παίρνεις τίποτα θα συνεχίζονται.
Ερωτικά
Μια εκμυστήρευση ή αποκάλυψη θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη σου. Ακόμη, η ανάδρομη Αφροδίτη σε ωθεί να επανεξετάσεις μια σχέση από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Κρόνος σου ετοιμάζει καθυστερήσεις, εμπλοκές και μια σχετική ταλαιπωρία αλλά εδώ είναι που θα κριθεί η προνοητικότητα και η επάρκειά σου. Οι «εξετάσεις» σου μπορεί να αφορούν είτε ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, είτε μια αναποδιά στις μετακινήσεις σου, είτε απλά μια σύγκρουση με πρόσωπο, που είναι διατεθειμένο να εξαντλήσει επάνω σου όλη την αυστηρότητα του.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η συνάντηση με μια παλιά σου αγάπη, μπορεί να αλλάξει άρδην το τοπίο στην ερωτική σου ζωή. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε σκέψου πως δεν αξίζει να την κλονίσεις για ένα «γινάτι».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Δίας σε στηρίζει οικονομικά, έχει μάλιστα όλη την καλή διάθεση να σε προικίσει με ένα κληροδότημα αξίας! Μπορεί βέβαια απλά να σε στηρίξει μέσω ενός προσώπου της οικογένειάς σου ή να σε βοηθήσει ώστε να φτιάξεις το σπίτι σου όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος σε βάζει σε κάποια αναγκαία έξοδα, δεν θα είχε αντίρρηση όμως να πουλήσεις κάτι για να «ρεφάρεις».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, και σκέφτεσαι να κάνεις το «μεγάλο βήμα», τότε μην περιμένεις τίποτα σπουδαίο, παρά μόνον μπελάδες! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το σοφότερο θα ήταν να δείτε μαζί με τον άνθρωπό σου, τα όποια θέματα σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Οι γιορτές και τα πανηγύρια παραχωρούν την θέση τους σε μάλλον δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να σου αφήσουν και μια αίσθηση αποτυχίας. Όμως ο Κρόνος δεν σε θέλει «νοκ άουτ» αλλά πρόθυμο να συνεχίσεις την προσπάθειά σου, ξεσκαρτάροντας όλα αυτά που αποδείχτηκαν λανθασμένα ή ανεδαφικά στην πράξη. Πάρε τις αποφάσεις σου λοιπόν και ψηλά το κεφάλι!
Ερωτικά
Στην παρούσα φάση μάλλον δεν έχεις τον χρόνο ή την διάθεση να δώσεις προτεραιότητα στα ερωτικά σου, αφού πιέζεσαι από άλλες υποθέσεις. Περίμενε λοιπόν τις καλύτερες ημέρες που έρχονται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Κρόνος ενδέχεται να συμβάλλει σε ποικίλες καθυστερήσεις ή εμπόδια. Επιπλέον, οι πιέσεις που δέχεσαι μπορεί να σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου αλλά το να εγκλωβιστείς στις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης, δεν θα σε βοηθήσει πουθενά. Αν θέλεις πραγματικά να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την πατροπαράδοτη συνταγή της εργασιοθεραπείας!
Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει κοντά σου περασμένες αλλά όχι ξεχασμένες αγάπες κι αν πραγματικά το επιθυμείς, μπορείς να δοκιμάσεις μια επανασύνδεση, ώστε να σου λυθούν οριστικά οι όποιες απορίες!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου, μπορείς όμως και να προβείς σε μια πώληση, που θα σου λύσει τα χέρια. Επιπλέον, ο Κρόνος μπορεί να ενεργοποιήσει μια «εμπλοκή» με άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που είτε αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και χρειάζεται την βοήθεια σου, είτε απλά η συμπεριφορά του είναι απογοητευτική.
Ερωτικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια. Είτε θα αλλάξεις τα κακώς κείμενα με μια κίνηση, είτε απλά θα περιμένεις να αιφνιδιαστείς από τις εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Φαίνεται να αντιμετωπίζεις με σκληρότητα κάποια πρόσωπα, θεωρώντας ότι έφταιξαν και τώρα πληρώνουν τα λάθη τους. Ακόμη όμως κι αν σε αυτά συμπεριλαμβάνεις και τον εαυτό σου, να θυμάσαι ότι η άγονη κριτική δεν θα βοηθήσει πουθενά. Αντίθετα, ο Κρόνος θα ήθελε να αναζητήσεις νέα στηρίγματα, πιο σταθερά και πιο ασφαλή, πετώντας φυσικά όλα αυτά που αποδείχτηκαν ανεπαρκή.
Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα φέρνει κοντά σου ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να εκπληρώσει τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Ακόμη όμως κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να ανακαλύψεις ξανά τον έρωτά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μια αδιαθεσία μπορεί να αναστείλει κάποιες από τις δραστηριότητές σου αλλά ουσιαστικά σου δίνει την αφορμή για να σκεφτείς πιο σοβαρά το τι μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου, περιορίζοντας ενδεχομένως κάποιες κακές συνήθειες. Επιπλέον, ο Κρόνος μπορεί να τεστάρει την επάρκειά σου σε επαγγελματικά θέματα, ενώ παράλληλα «σηκώνει απαγορευτικό» για ένα ταξίδι αναψυχής. Πρώτα οι υποχρεώσεις!
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση είναι πολύ πιο εύκολο να αποδεσμευτείς, παρά να δεσμευτείς. Κάνε σκόντο λοιπόν στις υποσχέσεις που δίνεις, γιατί υπάρχει κόσμος που μπορεί να πληγωθεί και να αντιδράσει άσχημα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Άρης σε ταρακουνά για τα καλά, ανοίγοντας πολλά μέτωπα την ίδια στιγμή και καλώντας σε να αντιμετωπίσεις μια σειρά από έκτακτα περιστατικά. Από την άλλη πλευρά όμως ο Κρόνος επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα σου στα δύσκολα, οπότε το κλείσιμο της ημέρας θα σε βρει μάλλον ενισχυμένο/η ή κερδισμένο/η. Σε αυτό θα συμβάλλουν και κάποιες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πολλά.
Ερωτικά
Καλείσαι να διαχειριστείς απαιτήσεις που σε ξεπερνούν κι ίσως η καλύτερη λύση είναι να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν, χωρίς την παρουσία σου, που για την ώρα είναι μάλλον κόκκινο πανί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι πιέσεις που δέχεσαι σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου (σχέσεις, συνεργασίες και επαγγελματικά), μπορεί εύκολα να σε οδηγήσουν σε μια «έκρηξη» με απρόβλεπτες συνέπειες. Πριν όμως σηκώσεις το λάβαρο της επανάστασης, σκέψου μήπως τελικά εσύ ο ίδιος έβαλες τον εαυτό σου σε μια υπόθεση που δεν σε αντιπροσωπεύει, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητές σου. Γιατί, αν είναι έτσι, δεν σου φταίνε σε τίποτα οι άλλοι!
Ερωτικά
Έφτασε η στιγμή για να πεις ένα μεγάλο «ναι» ή ένα μεγάλο «όχι». Να θυμάσαι πάντως ότι αν επιλέξεις να κινηθείς σε συντηρητικά πλαίσια, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα σου «βγει» στο μέλλον.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο Κρόνος σου συστήνει να σχεδιάσεις προσεκτικά τις κινήσεις σου σε οτιδήποτε αφορά στη δουλειά σου, μια νομική υπόθεση ή ένα ταξίδι, αφού παραμονεύουν αναποδιές! Παράλληλα όμως, σου δίνει το έναυσμα για να βελτιώσεις την επάρκειά σου σε γνώσεις γύρω από θεωρητικά ή τεχνικά ζητήματα, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε μελλοντικές προκλήσεις. Περισσότερο διάβασμα λοιπόν και λιγότερη δράση.
Ερωτικά
Ο Άρης δεν σε αφήνει σε ησυχία και μακάρι να μπορούσες να ικανοποιήσεις όλα του τα «γούστα». Πώς γίνεται όμως να είσαι την ίδια στιγμή και ανεξάρτητος/η και εξαρτημένος/η ή τέρας λογικής και παθιασμένος/η; Ζήτα επειγόντως αναβολή!

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/6

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Περιμένεις κάποιες απαντήσεις που δεν έρχονται και αυτό σε βάζει σε σκέψεις για κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα. Μπορεί να μην είναι οι κολλητοί σου φίλοι αλλά είναι άτομα που κάνεις παρέα μαζί τους και έχεις δεθεί.
Ερωτικά: Ο Αιγόκερως σε συγκινεί αλλά δεν ανταποκρίνεται τόσο γρήγορα όπως θα ήθελες. Δικαιολογία δεν υπάρχει και εσύ σκέφτεσαι ό, τι θέλεις, μέχρι και ότι σε έχει απορρίψει. Μην βγάζεις άκυρα συμπεράσματα γιατί θα γίνουν λάθη. Με τον Σκορπιό υπάρχει έντονος μαγνητισμός και ίσως να βρεθείτε σήμερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιμένεις σε πράγματα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς αλλά εσύ το έχεις πάρει πεισματικά γιατί θέλεις να αποδείξεις στους γύρω σου ότι μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα, αλλά ίσως μπεις σε βαθιά νερά και να μην μπορείς εύκολα να διακρίνεις το σωστό από το λάθος.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Μπορεί να κολλήσεις στο τι θα πει ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σου και σε επηρεάζει άμεσα η γνώμη και η κρίση του. Επίσης το ότι θέλεις να κοντρολάρεις τους άλλους θα σου βγει έντονα γιατί δεν θα κρατιέσαι και θα ρωτάς συνέχεια τι και πώς.
Ερωτικά: Πάνω σε άτομο που σε ενδιαφέρει, θα κάνεις μια προσωπική προβολή και θα βγει το απωθημένο σου. Μπορεί να φοβάσαι ότι ο/η άλλος /η θέλει να σε εκμεταλλευτεί κι αυτό είναι που σε ενοχλεί περισσότερο. Ευτυχώς θα το ξεπεράσεις γρήγορα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να ξεκολλήσεις από συγκεκριμένα άτομα και επιθυμείς να είσαι μαζί τους οπωσδήποτε, χωρίς όμως να τα εμπιστεύεσαι και να τους αποκαλύπτεις τα κρυμμένα σου συναισθήματα αλλά αυτό κάπως σε απομονώνει. Για αυτό καλύτερα να βλέπεις περισσότερο αισιόδοξα ή να αφήσεις τον χρόνο να μιλήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ανατρέχεις συνεχώς στο παρελθόν και αυτό δεν σου κάνει και τόσο καλό γιατί έχεις ξεκινήσει ανάποδα. Θα ήθελες πολύ να μην υπήρχε ένα κομμάτι που να σου θυμίζει τα λάθη και τις ενοχές σου.
Ερωτικά: Βάζεις όρια και από εκεί και πέρα προχωράς. Ίσως σκέφτεσαι πολλά από το παρελθόν που σε έχουν ενοχλήσει και να τα βγάζεις τώρα. Ο θυμός που είναι κρυμμένος για τον Ταύρο μπορεί να βγει. Το καλύτερο θα ήταν να επεξεργάζεσαι τα συναισθήματά σου πριν καταλήξεις σε αρνητικά συμπεράσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μέσα στην δουλειά σου υπάρχει μια κατάσταση σιωπής ή κρυφή η οποία σε προβληματίζει. Με τον Σκορπιό συνεργάζεσαι καλά αλλά υπάρχουν κομμάτια αδιευκρίνιστα τα οποία σε ενοχλούν και ίσως να φοβάσαι για το τι θα γίνει στο μέλλον μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχεις δημιουργικές τάσεις και αυτό σε βάζει να ασχολείσαι περισσότερο με πράγματα τα οποία έχουν φαντασία αλλά και μεγάλη ενέργεια η οποία σε κάνει να ξεπερνάς τα όρια στις αντοχές σου.
Ερωτικά: Έχεις πάρει αποφάσεις να περάσεις καλά και τίποτε δεν θα στο χαλάσει. Ίσως ανατρέξεις σε ένα παλιό έρωτα και να αναπολήσεις τις καλές στιγμές. Αλλά μόνο για λίγο γιατί καταλαβαίνεις ότι η ζωή συνεχίζεται και σε προσπερνάει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα νιώσεις ότι κάτι καλό πάει να γίνει, αλλά χρειάζεται και από την δική σου πλευρά περισσότερη προσπάθεια για να είναι πιο… γειωμένο οτιδήποτε θέλεις να κάνεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και γαλήνη και ίσως να μην ακολουθήσεις κανέναν φίλο σε εξόδους και σε πανηγύρια. Αντίθετα μπορεί να καλέσεις λίγους και καλούς στο σπίτι σου. Οτιδήποτε παλιό θα σε συγκινήσει και μπορεί να βρεθείς να μαζεύεις αντικείμενα από το παρελθόν για να τα επιδιορθώσεις και να τα συντηρήσεις.
Ερωτικά: Αναζητάς κάποιες αξίες που τις είχες όταν πρωτοξεκίνησες την σχέση σου και ίσως να είσαι αρκετά απαιτητικός/η. Ο Σκορπιός θα σου θυμίσει κάποια πράγματα αλλά ίσως και πάλι να φοβάσαι να κάνεις κινήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μάλλον χρειάζεσαι ένα μάζεμα και θα το κάνεις εύκολα, γιατί δεν μπορείς να μιλάς ή να επικοινωνείς διαρκώς. Θα προσπαθήσεις πάντως να προσαρμόσεις στα μέτρα σου οτιδήποτε θέλεις να κερδίσεις και αυτό θα σε κάνει περισσότερο απαιτητικό/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Θέλεις διάρκεια σε ό,τι κάνεις για αυτό θα σκεφτείς διαχρονικά ακόμα και σε αγορές που μπορεί να σου φαίνονται πρόχειρες. Τα λόγια σου μπορεί να είναι αρκετά δεικτικά ή ειρωνικά αλλά ευτυχώς δεν θα ξεπεράσεις το μέτρο.
Ερωτικά: Θα γίνεις αρκετά ρομαντικός/η αλλά θα σου βγει και ζήλεια γιατί έχεις και εσύ ανάγκη να γνωρίζεις και να ελέγχεις μια κατάσταση. Το καλό είναι ότι θα μιλήσεις με τον Σκορπιό και θα λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δείχνεις τα όπλα σου και αυτό σε βοηθάει να μην υποκύψεις σε τακτικές από άτομα που θέλουν να σε ελέγξουν. Αντίθετα εσύ θα έχεις τον έλεγχο μέσω της δουλειάς σου και από συζητήσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Αφυπνίζεσαι και απαιτείς αυτά που κατά την γνώμη σου ανήκουν σε εσένα. Βέβαια μπορεί να μπεις σε εσωτερικές περιπέτειες γιατί πιθανόν να έχεις θυμό που ίσως να είναι αρκετά μεγάλος με άτομα και καταστάσεις.
Ερωτικά: Δείχνεις την δυσαρέσκειά σου σε οτιδήποτε δεν σου αρέσει. Μπορεί να σου βγει όλος ο θυμός με τον Υδροχόο και να μην μπορείς να κάνεις πίσω. Αυτό βέβαια θα σου χαλάσει οτιδήποτε έχεις καλλιεργήσει μέχρι τώρα αλλά δεν θα μπορέσεις να κρατηθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υπόνοιες για κάποιους συνεργάτες και γίνεσαι αρκετά κρυψίνους αλλά και διεκδικητικός/η. Πιθανόν να βλέπεις κάποια άτομα μόνον αν σε εξυπηρετούν οικονομικά ή έχεις να λαβαίνεις από αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Μαζεύεσαι στον εαυτό σου και αυτό σε δυναμώνει αρκετά. Το να αναγνωρίζεις την δύναμή σου και γενικά το οτιδήποτε σου ταιριάζει χωρίς να συμβιβάζεσαι σου κάνει καλό. Πιθανόν ένα ταξίδι στις ρίζες και στην οικογένειά σου να σου κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Μάλλον δίνεις ρεσιτάλ ατομικότητας και παρόλο που μπορεί να είσαι σε σχέση προσπαθείς να περάσεις εσύ καλά γιατί το έχεις ανάγκη. Η διάθεση σου θα είναι όμως καλή και ευχάριστη. Όσο βέβαια μπορείς και αν έχεις ξεκολλήσει από το παρελθόν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάθεση να ταράξεις τα νερά και να σε θαυμάσουν για ό,τι κάνεις. Ίσως να απαιτήσεις κιόλας από τους γύρω σου να αναγνωρίσουν την προσφορά σου κυρίως αν είσαι σε φάση δημιουργίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που όλα μπορεί να σου φταίνε γιατί ξυπνά κάτι μέσα σου που πιθανόν να σε πονάει και προσπαθείς με τρόπο να το κουκουλώσεις για να μην το σκέφτεσαι. Όμως αυτή η κατάσταση θα σε κάνει περισσότερο επιβοηθητικό/η σε άτομα που έχουν την ανάγκη σου.
Ερωτικά: Η πιθανή απόσυρσή σου θα δημιουργήσει ένα χάος στον Ταύρο γιατί θα αναρωτηθεί τι συμβαίνει. Εσύ όμως δεν θα φανερώσεις τον λόγο γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς. Η πίστη σου και δεν σε αφήνει να πέσεις τελείως και έχεις μέσα σου μια εσωτερική πεποίθηση ότι τελικά όλα μπορεί να γίνουν καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι αρκετά θυμωμένος/η από μια συνεργασία που δεν πάει καλά, αλλά προς το παρόν δεν μιλάς και αφήνεις να εξελιχθούν τα πράγματα, παρατηρώντας τις κινήσεις των άλλων. Αν συνεργάζεσαι με Δίδυμο μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Προσπαθείς να φανείς χρήσιμος/η σε φίλους και σε γνωστούς αλλά πιθανόν να μην μπορείς να είσαι απόλυτα εκεί γιατί έχεις κάποια δικά σου τα οποία σε απασχολούν έντονα. Αν έχεις διενέξεις με τον Σκορπιό ίσως πρέπει να περιμένεις να φύγουν τα δύσκολα για να μιλήσεις ανοικτά.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει να σου λένε τι θα κάνεις και πώς θα το κάνεις, τουλάχιστον στην δεδομένη στιγμή. Προτιμάς πιθανόν να είσαι μόνος/η αν και έχεις στο βάθος μια αίσθηση ότι κάτι καλό θα γίνει εντός των ημερών.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να γραπωθείς από κάποιες συνεργασίες και να μην έχεις την ευελιξία να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Ίσως να μην δράσεις όπως πρέπει και να παραμείνεις στα ίδια. Με τον Σκορπιό σαν συνεργάτη αντιμετωπίζεις μεγάλη πίεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχεις ανάγκη από κάπου να πιαστείς για να κάνεις το άλμα σου αλλά δεν βρίσκεις από πουθενά κατά την γνώμη σου ανταπόκριση. Ίσως να νιώθεις κάποια άτομα πολύ κοντά σου και σταθερά αλλά χωρίς όμως να σε πηγαίνουν παραπέρα.
Ερωτικά: Αναρωτιέσαι τι θα γίνει με τον Σκορπιό και αυτό σε βάζει να σκεφτείς πολλά πράγματα τα οποία ίσως και να μην τα σκεφτόσουν. Υπάρχει μια βαθιά κόντρα μεταξύ σας και κυρίως το παιχνίδι της εξουσίας παίζεται πολύ δυνατά.Αν θέλεις να κάνεις κάτι καλύτερο και να πας παρακάτω μην κολλάς σε ό, τι έγινε στο παρελθόν.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν έχεις καμία διάθεση να περάσεις τα ίδια. Διαπιστώνεις ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Κάποιοι θέλουν να σε ελέγξουν και εσύ θέλεις να εξουσιάσεις καταστάσεις, ενώ παραμένεις τελικά στα ίδια και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Θέλεις να ζήσεις με διαχρονικές αξίες και προσπαθείς να το κάνεις εφευρίσκοντας συνέχεια πράγματα τα οποία σε βοηθάνε να είσαι όσο μπορείς σταθερός/η πάνω σε αυτές. Η διαίσθησή σου είναι πολύ δυνατή.
Ερωτικά: Πιάνεσαι από τον Σκορπιό γιατί σου κάνει καλό και σου φτιάχνει το κέφι. Το μόνο που δεν σου αρέσει είναι το ότι θέλει με τρόπο να σε κοντρολάρει, αν και εσύ αυτή την στιγμή έχεις έντονη την αίσθηση της ελευθερίας. Με τον Δίδυμο υπάρχει κάτι έντονο αλλά είναι δύσκολο να κρατήσεις ισορροπίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάτι καινούργιο υπάρχει στα σκαριά, αλλά εσύ φοβάσαι να το αναλάβεις και προσπαθείς με νύχια και με δόντια να κρατήσεις το παλιό, γιατί αυτή την στιγμή δεν επιθυμείς αλλαγές.
Πηγή: www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/5

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η κούραση σε κάνει να μην μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις για σένα αλλά τουλάχιστον θα συγκεντρωθείς στο να τελειώσεις κάποια θέματα που μπορεί να αφορούν δουλειές ή αγγαρείες.
Ερωτικά: Είσαι όσο μπορείς πιο συγκεκριμένος/η με τον εαυτό σου και αυτό βοηθάει στο να λύσεις κάποιους κόμπους που έχεις μέσα σου. Σε εξυπηρετεί γιατί γίνεσαι πολύ ξεκάθαρος/η και με τον εαυτό σου και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διάθεση της μοναχικότητας είναι για σένα μερικές φορές τόσο έντονη που και εσύ κουράζεσαι από αυτό. Σήμερα θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα γιατί θα είσαι από επιλογή σε μια δουλειά πολύ ιδιαίτερη αλλά και μοναχική όπου θα προσφέρεις τις υπηρεσίες σου και ίσως δε θέλεις να ξέρουν οι άλλοι τι κάνεις.

 ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι προς τη λύση ενός προβλήματος και αυτό σε ανακουφίζει γιατί καταφέρνεις να αποδώσεις καλύτερα από άλλες φορές. Το ότι θα είσαι συγκεκριμένος/η σε ορισμένα άτομα στο τι θέλεις θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις όλες τις δουλειές σου.
Ερωτικά: Μπορεί να έχει χαθεί για λίγο το ρομάντζο αλλά εσύ είσαι ευχαριστημένος/η γιατί πιστεύεις ότι καλύτερα περνάς αν είσαι μέσα σε ένα πλαίσιο οικογενειακό ή πολύ κλειστό. Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς θα είναι πολύ κοντά στα πλάνα σου. Αν δεν θέλεις πολλές φασαρίες και αναμπουμπούλες καλύτερα να βάλεις φρένο στον Κριό.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πάρεις κάποια χρήματα που ήταν αναμενόμενα και σίγουρα θα ευχαριστηθείς γιατί είχες ανασφάλεια μήπως δεν τα καταφέρεις. Οι καινούργιες σου κινήσεις θα είναι περισσότερο ανεξάρτητες.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Συνεχίζουν να σε απασχολούν προβλήματα που πρέπει να λύσεις και μάλιστα άμεσα. Ίσως να νιώθεις περισσότερο κούραση ή ένα είδος κρυολογήματος να σε ταλαιπωρεί. Ευκαιρία να ασχοληθείς και με το θεραπευτικό κομμάτι του σώματός σου γιατί πολλές φορές το παραμελείς.
Ερωτικά: Όσο και να υποφέρεις για τον Παρθένο επειδή γκρινιάζει και δεν μπορείς εύκολα να τον/την διαχειριστείς, θα δεις ότι έχεις ένα είδος εξαιρετικής λογικής που θα την χρησιμοποιήσεις για να ξεκουράσεις κάπου το κεφάλι σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν διάφορα θέματα που πρέπει να λύσεις και ίσως νιώθεις ότι ξυπνάς ξαφνικά από ένα λήθαργο, πράγμα που σε κάνει περισσότερο προσεκτικό και με μέθοδο σε οτιδήποτε κάνεις.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η πολιορκία που έχεις από άτομα τα οποία είναι πολύ δικά σου και σε κάνουν να νιώθεις καλά αλλά και πολύ υπεύθυνος/η είναι για σένα ένα κίνητρο να κάνεις περισσότερα πράγματα που αφορούν πρακτικές εμπειρίες που σε εξελίσσουν.
Ερωτικά: Η σχέση με ένα Παρθένο μπορεί μερικές φορές να είναι βαρετή και κυρίως πολύ μονότονη αλλά εσύ προτιμάς να έχεις αυτή την σταθερότητα στην σχέση σου και ας πλήττεις γιατί δεν ρισκάρεις να έχεις μοναξιά ή πολλές αναταράξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Απευθύνεσαι σε κάποια άτομα τα οποία δεν είναι εύκολο να κουμαντάρεις, αλλά έχεις ψυχραιμία και αυτό θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε κάτι που είναι πολύ σημαντικό για σένα.

 ΛΕΩΝ

Γενικά: Αναλύεις, μετράς, αλλά και καθαρίζεις σαν άτομο εσωτερικά, αφού πετάς από πάνω σου όλα αυτά που σε βαραίνουν και σε βρωμίζουν, κυρίως σκέψεις και συναισθήματα. Επιτέλους βλέπεις τι πρέπει να κρατήσεις για να έχεις σαν υλικό να σκέφτεσαι.
Ερωτικά: Δεν έχεις εκείνες τις εξάρσεις που σε τρελαίνουν. Αντίθετα, συμβιβάζεσαι με διάφορες καταστάσεις που σε κάνουν περισσότερο απλό/η και ταπεινό/η. Οπότε αυτό σε βοηθάει να έρθεις πιο κοντά στο άλλο άτομο αλλά με πιο πρακτικό τρόπο γιατί έχεις δεχτεί να βοηθήσεις, ακόμα και να φορτωθείς αγγαρείες από τον Παρθένο ή τον Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνίζεσαι να ανοίξεις δρόμο με την λογική και αυτό θα σε χαλαρώσει, γιατί σε πιέζουν πολύ αυτά που φιλοδοξείς να κάνεις. Όμως σήμερα θα έχεις μια ιδιαίτερη ταπεινότητα και θα συμβιβαστείς με τα απλά πράγματα.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ενώ είσαι καλά όλο και κάτι βρίσκεται που βγαίνει ξαφνικά στην επιφάνεια και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Όμως είναι ένα κομμάτι δικό σου που μπορεί να είναι τελείως ανυπότακτο και δε σου αφήνει περιθώρια συμβιβασμού. Αντίθετα θέλεις να γίνουν αποκαλύψεις και ίσως με τον τρόπο σου να πιέσεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να καβγαδίσεις πιθανόν ο εγωισμός σου να σε κάνει να μην υπολογίσεις κάποιες παραμέτρους που αφορούν στην αρμονία και την ισορροπία. Προτιμάς την αλήθεια που μπορεί να είναι ωμή και να σε πονάει παρά να χαϊδεύεις αυτιά. Οπότε βαράς γροθιά στο μαχαίρι. Ίσως όμως δεν προκαλείται από εσένα αλλά από το άλλο άτομο και τη συμπεριφορά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ξαφνική διακοπή συνεργασίας με ένα άτομο, θα σε αναστατώσει, αλλά ίσως να είναι για το καλό σου, γιατί τελικά τα πράγματα μπαίνουν στην θέση τους από μόνα τους.

 ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Οι ξαφνικές απαιτήσεις ατόμων που είναι πολύ κοντά σου σε αναστατώνουν γιατί δεν έχεις εκείνη την σιγουριά που θα ήθελες. Αλλά, μερικές φορές οι αποκαλύψεις γίνονται πολύ αιφνίδια και μόνο μέσα από εκεί ξυπνάς από τον καθημερινό λήθαργο.
Ερωτικά: Νιώθεις μακριά από το άτομο που είστε μαζί ίσως γιατί και εσύ να έχεις απομακρυνθεί επειδή βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Προτιμάς λοιπόν βαθιά μέσα σου την αλλαγή παρά να έχεις όλο αυτό και να σε πιέζει. Με ένα Παρθένο θα έχεις κάποιες οικονομικές συναλλαγές που ίσως να σου χαλάσουν την διάθεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε θέση άμυνας γιατί δεν θέλεις να τσακωθείς. Όμως, μια ξαφνική ανατροπή από συνεργάτες θα σε βγάλει από την άμυνα και θα μπεις στην επίθεση ώστε να μπορείς να σταθείς απέναντι στην αλλαγή που γίνεται.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις απαιτήσεις αλλά κατά κάποιο τρόπο τις κοντρολάρεις γιατί βλέπεις ότι μπορείς με λογική και ήσυχο πνεύμα αντιμετωπίζεις τα πάντα. Όσο πάντως και να ανησυχείς υπάρχουν φίλοι που είναι πολύ κοντά σου και σου δίνουν αληθινό συναίσθημα.
Ερωτικά: Μπορεί να δείχνεις αδιάφορος/η αλλά τελικά καίγεσαι για το τι θα κάνει το άλλο άτομο. Ένας Παρθένος ή Ιχθύς σε γεμίζει πάρα πολύ αλλά δεν θέλεις να δώσεις δικαιώματα ότι είσαι εξαρτημένος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσφορά σε μια ομάδα για σένα είναι σημαντική γιατί νιώθεις ότι είναι καλό που συμμετέχεις και επιπλέον με τον τρόπο σου ωφελείσαι και εσύ. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα περιμένεις κάτι καλό που θα σου δώσει ώθηση να προχωρήσεις.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις ακόμα πολλές απαιτήσεις τρίτων να εκπληρώσεις αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι προσπαθείς να καθαρίσεις από τα πολλά και να δεις τι ακριβώς θέλεις και αυτό ξεκινάει από μέσα σου.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις συντροφικότητα αλλά η μοναξιά σου δεν καταργείται. Όμως, από μια άποψη καλό είναι που το νιώθεις έτσι γιατί οδεύεις στο να βρεις την εσωτερική σου δύναμη. Οπότε μην φοβηθείς να προχωρήσεις και να δεις ακόμα και δικά σου λάθη που προκαλείς μέσα στην σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Το πεδίο πρέπει να είναι καθαρό και λογικό για να εξυπηρετήσεις τις τρέχουσες ανάγκες. Κατέβασε τον πήχη της υπερβολής για να προσγειώνεσαι στην καθημερινότητα και να την περνάς πιο εύκολα.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Κάπου δικαιώνεσαι και η υπομονή σου έπιασε τελικά τόπο γιατί θα φτάσεις σε κάποια συμπεράσματα τα οποία θα σε εξυπηρετήσουν και θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσουν. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου θα υπάρχει μια καλή κατάληξη σε θέματα οικογενειακά ή του σπιτιού σου.
Ερωτικά: Επικεντρώνεσαι στα καλά του/της συντρόφου σου και αυτό σε κάνει και νιώθεις ηρεμία γιατί θέλεις να δεις μόνο τα θετικά. Συνειδητοποιείς ότι τελικά εσύ φτιάχνεις το καλό και το κακό στην ζωή σου. Με τον Καρκίνο υπάρχει μια καλή χημεία μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Χαίρεσαι την συνεργασία κάποιων ατόμων και αυτό μπορεί να το παραδεχτείς δημόσια ή μέσα σε μια ομάδα με την οποία δουλεύεις και σε κάνει να γίνεσαι πολύ δημιουργικός/η.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είσαι αρκετά ανήσυχος/η γιατί σε τρέχουν οι άλλοι με δουλειές που πρέπει να κάνεις. Ίσως καταπιαστείς ακόμα και μέσα στο σπίτι σου με κάποιες επισκευές και όπως καταλαβαίνεις θα σου πάρουν πολύ χρόνο.
Ερωτικά: Πιστεύεις ότι κάνεις τα χατίρια των άλλων και αυτό είναι που σε κάνει να αναρωτιέσαι εσύ που είσαι. Και όμως, κάπου υπάρχεις κι εσύ γιατί βγαίνεις από το Εγώ σου και γίνεσαι πιο απλός/η και προσεγγίσιμος/η στο άλλο άτομο, το οποίο τελικά θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κερδίσεις χρόνο, κάνοντας πολλά πρακτικά πράγματα και δουλεύοντας με πολύ ορθολογισμό και αυτό σίγουρα σε συμφέρει. Μερικές φορές δεν κάνεις αυτό που σου αρέσει αλλά τα πρέποντα. Και αυτά όμως σου κάνουν καλό γιατί βγαίνεις από το συνήθη ιδεαλισμό σου και κινείσαι δραστικά.

 ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Δεν σε ενοχλεί η παρουσία των άλλων ατόμων αλλά ούτε και χαλάς τον χρόνο σου για αυτά. Θέματα υγείας πιθανόν ενός δικού σου ατόμου θα σε κάνουν να σταματήσεις και εσύ κάποιες κακές συνήθειες και εξαρτήσεις κυρίως σε φαγητό ή τσιγάρο γιατί μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να το κάνεις για το καλό σου.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά σου είναι πολύ λογική και κυρίως πολύ προσιτή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό. Μπορεί να μην διαρκούν πάρα πολύ αλλά τουλάχιστον το βιώνεις εσωτερικά όταν οι συνθήκες είναι θετικές. Ένας φίλος σου μπορεί να σε φέρει σε επαφή με έναν Καρκίνο και να δέσεις αμέσως μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Εκεί που υπήρχε εκείνη μεγάλη διχογνωμία, ξαφνικά βλέπεις τη λύση μπροστά σου και ίσως όχι από μόνος/η σου γιατί έχεις μια σημαντική βοήθεια που σου ανοίγει ένα καινούργιο παράθυρο.

Πηγή: www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/4

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Κινείσαι σε μια πραγματικότητα η οποία δένει απόλυτα με τη δική σου κοσμοθεωρία, γιατί θα βρεις μπροστά σου πόρτες ανοικτές ως αποτέλεσμα των προσπαθειών σου σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικά: Η ανταμοιβή από ένα Λιοντάρι είναι δεδομένη γιατί αναγνωρίζει αυτά που μπορεί να έχεις κάνει για αυτό το άτομο. Με τον Σκορπιό όμως θα βρεθείς απέναντι και ίσως να ανταγωνίζεσαι για κάτι που μετά θα σου φανεί ασήμαντο. Για αυτό καλό είναι να μην την «πατήσεις» και… τσιμπήσεις απέναντι σε συμπεριφορές που δεν σου κάνουν καθόλου καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις σήμερα να πάρεις και το καλό είναι ότι θα πάρεις με ευκολία. Ίσως μια προαγωγή που εδώ και καιρό συζητούσες ή μπορεί να σε καλέσουν για να συζητήσετε αυτή σου την αλλαγή.

 ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η θετική πλευρά μιας ιστορίας είναι ότι εκεί που περιμένεις να ακούσεις κάτι αρνητικό κυρίως για θέματα υγείας ή και για οικονομικά, θα δεις τελικά ότι φταίει η ψυχολογία σου που είναι αρνητική και ίσως να υπερέβαλες. Τώρα όμως θα πρέπει να ηρεμήσεις και να μη μεγαλοποιείς τα πράγματα.
Ερωτικά: Έχεις να περιμένεις νέα από το Λιοντάρι αλλά το ζητούμενο είναι ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα. Εσύ ή το άλλο το πρόσωπο; Γιατί μπορεί ένας μικρός καβγάς να σας έχει απομακρύνει. Αν φυσικά αγαπάς τότε θα πρέπει να μειώσεις τον εγωισμό, γιατί το μόνο που κάνεις είναι να μεγεθύνεις τα προβλήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι όλοι σε κρίνουν και ίσως μέσα από αυτές τις σκέψεις να κάνεις δηλώσεις ή κινήσεις που αργότερα θα τις θεωρήσεις υπερβολικές. Αν πάλι θέλεις να φανείς, θα αρχίσεις να κερνάς ή να παίρνεις δώρα για τους δικούς σου. Αλλά θα επιλέξεις και για τον εαυτό σου κάτι πολύ εντυπωσιακό για να ξεχωρίσεις από τους άλλους.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είναι σημαντικό για σένα να παραδεχτείς ότι μέσα σου καίγεσαι και θέλεις με κάποιο τρόπο να σε αναγνωρίσουν και να δώσουν μεγαλύτερη σημασία στην προσωπικότητά σου. Το παρασκήνιο βέβαια δουλεύει και ίσως να μην υπάρχει ακόμα εμπιστοσύνη σε κάποιες πληροφορίες που παίρνεις από άτομα αμφίβολης αξιοπιστίας κατά τη γνώμη σου βέβαια.
Ερωτικά: Από τη μια θέλεις να είσαι όσο μπορείς λαμπερός/η και με τα λόγια και το στυλ σου να σε θαυμάζουν είτε το Λιοντάρι είτε ο Υδροχόος. Αλλά από την άλλη, αν δεν έχεις καταφέρει να επιλύσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν, θα λειτουργήσεις περισσότερο ερασιτεχνικά και μυστικά. Γιατί υπάρχουν ακόμα θέματα μέσα σου που απαιτούν λύσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Κρατιέσαι από την εικόνα σου και τα λόγια σου και στηρίζεις εκεί ολόκληρη την πολιτική σου για να σε δεχτούν σαν μια νέα ελπίδα και σαν το άτομο που θα τους λύσει τα προβλήματα. Ίσως να υπερβάλουν και οι άλλοι και να σε πάρουν στο λαιμό τους. Γιατί, αν αναλάβεις κάτι τέτοιο, πιθανόν να είναι μεγάλη ευθύνη για σένα. Προκειμένου, λοιπόν, να μην παρασυρθείς σε περιπέτειες χρειάζεται να αναπτύξεις το αίσθημα της διάκρισης.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις την ανάγκη να είσαι όσο μπορείς περισσότερο λαμπερός/η. Αυτό βέβαια έχει δυο όψεις. Μπορεί να διαλέξεις να είσαι με ρούχα και με εμφάνιση που θα κάνεις… μπαμ ή μπορεί να μη δώσεις σημασία στην κολακεία και στα εξωτερικά ερεθίσματα και να κάνεις κάποιες μεγαλόψυχες κινήσεις που θα χαρίσεις μέσα από την καρδιά σου υλικά αγαθά ή και πολύ αγάπη στα άτομα που σε περιβάλλουν.
Ερωτικά: Η προβολή και η ρηχότητα σε θέματα αγάπης δεν σου πηγαίνουν καθόλου. Γιατί έχεις ανάγκη να δώσεις μια καλή ποιότητα στη σχέση σου και ίσως να την εξασφαλίσεις με την εσωτερική σου πυξίδα που είναι η διαίσθησή σου. Και χωρισμένος/η να είσαι τουλάχιστον θα κρατήσεις κάποιες καλές σχέσεις για με το πρώην πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να αποδείξεις ότι το νέο ξεκίνημα που έχεις κάνει είναι πολύ σημαντικό και δεν υποχωρείς ακόμα και σε δυσκολίες που έχεις, γιατί το πιστεύεις πάρα πολύ και δεν το βάζεις κάτω.

 ΛΕΩΝ

Γενικά: Η εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου σε κάνει να επιμένεις στα ιδανικά και στα πιστεύω σου, χωρίς να σηκώνεις διαπραγμάτευση, ώστε να μην μπορεί να σε επηρεάσει κανένας. Στην ουσία επικοινωνείς με την καρδιά σου και αυτό είναι που σου δίνει δύναμη.
Ερωτικά: Επειδή έχεις ενέργεια και κάνεις πολλά πράγματα δεν σημαίνει ότι θα υποχωρείς σε ένα άτομο που μπορεί να μη σου φέρεται καλά ή να μη σε σέβεται. Γι’ αυτό θα αντισταθείς, επιμένοντας στις αρχές σου και στα πιστεύω σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο ήδη διαπιστώνεις ότι έχει ξεκινήσει μια εύνοια για σένα. Αλλά και πάλι δεν σημαίνει ότι δεν θα δουλέψεις σκληρά για να καταφέρεις να αλλάξεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις ή κάτι που σε ανταγωνίζεται.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θα απομονωθείς για λίγο αλλά για λόγους που εσύ θα επιλέξεις, γιατί μάλλον πρέπει να πάρεις δύναμη και κυρίως να πιστέψεις στον εαυτό σου. Και αυτό τελικά θα στο δώσει η απόσυρση από τις πολλές σκοτούρες. Η συμπεριφορά ενός φίλου Υδροχόου θα είναι κάπως εκκεντρική και ίσως παρατραβηγμένη για τα δικά σου μέτρα.
Ερωτικά: Έχεις καταλάβει ότι με κάποιο τρόπο σπαταλιέσαι από εδώ και από εκεί. Κυρίως με τον Ιχθύ χωρίς να υπάρχει λόγος μπερδεύεσαι και δεν βγάζεις άκρη. Πιθανόν η αξιοπρέπεια σου να σε κρατήσει στο περιθώριο για να περισώσεις ότι κατά τη γνώμη σου μπορεί να σωθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιδιώκεις και φροντίζεις περισσότερο για τη δουλειά σου αλλά και για τα άτομα που για σένα είναι σημαντικά γιατί σε βοηθάνε και σε στηρίζουν. Κυρίως αν συνεργάζεσαι με Λιοντάρι, θα δεις ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες σου και θα σου δώσει ένα χέρι βοηθείας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις μια πεποίθηση ότι θα γίνει κάτι καλό και αυτό θα διαμορφώσει την πραγματικότητά σου πολύ διαφορετικά σήμερα. Σίγουρα θα επιμείνεις σε ιδέες και σε συστήματα που θα είναι πολύ επιβοηθητικά για τον άνθρωπο και την κοινωνία.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα είσαι πολύ δυνατός/η στις διαπραγματεύσεις γιατί δεν θα φοβηθείς ακόμα και την απόρριψη από ένα πρόσωπο που ίσως να μην παίζει πλέον τόσο μεγάλο ρόλο. Απλώς, επειδή δεν σου αρέσει η μοναξιά μπορεί να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θέση σου είναι αρκετά πλεονεκτική γιατί θα έχεις την δύναμη να πειραματιστείς σε άλλα μονοπάτια που ίσως να μην τα ξέρεις πολύ καλά, αλλά δεν φοβάσαι και πολύ το ρίσκο.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Όσο και να φοβάσαι την προβολή και τη λάμψη, κάπου μέσα σου το επιθυμείς – είτε για σένα είτε για τους δικούς σου ανθρώπους. Κυρίως για τα παιδιά σου ή για τις δημιουργίες σου το αποζητάς και δεν κάνεις πίσω με τίποτα.
Ερωτικά: Και μόνο η πληροφορία ότι ένα Λιοντάρι συζητάει με ένα φίλο σου τι είναι αυτό που σε ενδιαφέρει ή τι μπορεί να σου δώσει για να ευχαριστηθείς σε κάνει και νιώθεις αρχοντικά. Ίσως να φοβάσαι να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις γιατί πιάνεις τον εαυτό σου ότι μπορεί να είναι λίγος/η, χωρίς βέβαια αυτό να είναι αλήθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Ζητάς κάτι υπερβολικό και πάνω από όλα την αναγνώριση που θα έρθει χωρίς εσύ να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο. Γιατί αν το ζητήσεις νιώθεις σα να ζητιανεύεις. Το μυαλό σου όμως και η ψυχή σου μπορεί να είναι προσκολλημένα σε μια ιδέα δημιουργίας που αν δεν την ολοκληρώσεις δεν θα ηρεμήσεις.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η αναβάθμιση που μπορεί να θέλεις, θα είναι τελικά συμπληρωματική στην όλη εικόνα που θέλεις να παρουσιάσεις. Γιατί οι γνώσεις σου είναι σημαντικές και μέσα από αυτές θέλεις να βιώσεις και πάλι την επιτυχία. Κάποια νομικά, πανεπιστημιακά ή θρησκευτικά θέματα θα λυθούν εύκολα γιατί θα έχεις ιδιαίτερη τύχη και κυρίως θα έχεις εύκολη πρόσβαση.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς να έρθεις σε επαφή με Ταύρο κάτι δεν σου «κολλάει» και ίσως να σε στεναχωρεί, αλλά όχι εγωιστικά. Γιατί μπορεί να σε βλέπει αλλιώς απ’ ότι είσαι στην πραγματικότητα, ενώ εσύ θέλεις να σε δει όπως είσαι αληθινά. Τη σχέση με το Λιοντάρι την βάζεις πολύ ψηλά αλλιώς δεν θέλεις να έχεις κάτι επιφανειακό μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις τις δυνάμεις σου και μάλιστα, όσο εξακολουθείς να έχεις εκείνη τη δυνατή πίστη που σε κάνει και γεμίζεις τις μπαταρίες σου, τόσο θα έχεις τη σιγουριά ότι θα πετύχεις, και όχι μόνο.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είναι αναγκαίο να συμπεριφερθείς αρκετά δυναμικά και κυρίως χαριστικά, γιατί μπορεί να βρεθείς σε θέση εξουσίας και να πρέπει να προσέξεις να μη γίνουν λάθη και αδικίες. Αν πάλι έχεις ανάγκη να παραδεχτείς τις αδυναμίες σου, μπορείς να πας σε άτομο ειδικό που μπορείς να εμπιστευτείς αλλά και να σε καθοδηγήσει.
Ερωτικά: Θέλεις δεν θέλεις, αναγκαστικά ασχολείσαι με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο. Αν φυσικά έχεις σχέση μαζί του, θα πρέπει να έρθεις κοντά του για να αποκτήσετε στενότερη επαφή, χωρίς όμως να δημιουργήσεις εξαρτήσεις και κυρίως οικονομικές.
Οικονομικά & Καριέρα: Στέκεσαι όσο μπορείς στο ύψος των περιστάσεων και με τον τρόπο σου βρίσκεις άτομα να σε υποστηρίξουν με κάθε τρόπο, χωρίς όμως εσύ να το ζητάς γιατί μάλλον νιώθεις ότι εκτίθεσαι.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Το καλό είναι ότι δεν νιώθεις μοναξιά και αυτό σε βοηθάει να κερδίσεις τη σιγουριά ότι δε θα μείνεις τελικά μόνος/η γιατί σήμερα έχεις εσωτερική ζεστασιά και δεν απομονώνεσαι από τους άλλους.
Ερωτικά: Το να συγκεντρώσεις τις καλές στιγμές που έχεις περάσει με το Λιοντάρι θα βοηθήσει στο να απομακρύνεις τα αρνητικά, τα οποία μερικές φορές συσσωρεύονται ξαφνικά και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να τα αποφύγεις. Πάντως, με τις πράξεις σου ή με τον τρόπο που φέρεσαι θα συγκεντρώσεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να αντιστέκεσαι στην καλή αλλαγή τελικά θα σου έρθει από εκεί που δεν το περίμενες. Και αυτό είναι το φωτεινό σημείο της υπόθεσης, γιατί ανταμείβεσαι ξαφνικά για όλα αυτά που έχεις ήδη προσφέρει.

 ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να φανείς αντάξιος απέναντι σε κάποιες απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν από το περιβάλλον σου, σε περίπτωση που ξεκινήσεις να κάνεις κάτι που δε σου ταιριάζει, μάλλον θα χάσεις τον εαυτό σου. Δηλαδή θα φαίνεσαι και θα βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που δεν είσαι εσύ.
Ερωτικά: Μπορεί να σε ενδιαφέρει το Λιοντάρι αλλά υπάρχουν τόσες μεγάλες διαφορές μεταξύ σας που θα είναι άθλος αν τελικά καταφέρετε να είστε μαζί. Γιατί και από τις δυο πλευρές χρειάζεται μεγάλη εξέλιξη, αλλά σίγουρα η αγάπη είναι ο αναμορφωτής των πάντων. Από την άλλη, ο Τοξότης ζητάει μια προσκόλληση από εσένα και δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα του την προσφέρεις αληθινά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανοίξει ένα κανάλι που θα είναι πολύ δυνατό για τα δικά σου μέτρα και σταθμά και μπορεί να μην έχεις την υπομονή να παραμείνεις για μεγάλο διάστημα γιατί εσύ λειτουργείς στο εδώ και τώρα. Το να καταφέρεις να έχεις μια σταθερή προοπτική μπροστά σου, ίσως να είναι το τίμημά σου ή και το μάθημά σου.

Πηγή: www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Η επιστολική ψήφος για τις Ευρωεκλογές 2024

Ένας μήνας σχεδόν πριν από τις Ευρωεκλογές της 9ης  Ιουνίου , και τα πολιτικά κόμματα έχουν μπει στον ρυθμό για τα καλά.

Το ίδιο φαίνεται πως έχει γίνει και με το τμήμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Καβάλα, όπου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Airotel Galaxy” συνέντευξη τύπου για την επιστολική ψήφο.

Βασικός σκοπός ; Να ενημερωθούν οι Έλληνες πολίτες του εξωτερικού και για το πως θα μπορέσουν μέσα από αυτήν την διαδικασία να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση δικτύωσης και ενημέρωσης

Συνάντηση δικτύωσης και ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου στον χώρο του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας με θέμα την αντιμετώπιση περιστατικών έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας αλλά και πολλαπλών διακρίσεων.

Διοργανωτής της ημέρας , το Ινστιτούτο Πρόληψης και θεραπείας της βίας και προώθησης της ισότητας των φύλων «βία στόπ». Συνεργάτες ωστόσο τόσο το λύκειο Ελληνίδων όσο και ο Σύλλογος για το παιδί και την οικογένεια πνοή που κατόρθωσαν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον πολλών γυναικών της πόλης μας αλλά και να εμπλουτίσουν την ομιλία με ειδικούς του χώρου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν ξεκινήσει τα πασχαλινά ψώνια στην αγορά της

Λίγες μέρες πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και οι Καβαλιώτες έχουν ξεκινήσει τα πασχαλινά τους ψώνια στην αγορά της πόλης.

Όπως μας δηλώνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Γιάννης Κελγιώργης, η κατάσταση και η κίνηση στην αγορά φέρνουν αισιοδοξία στους καταστηματάρχες ενώ επίσης γίνεται γνωστό και το εορταστικό ωραρίο των καταστημάτων με την Κυριακή των Βαϊων να είναι ανοιχτά.

Ωστόσο δεν είναι μόνο το εορταστικό ωράριο αλλά και η αισιόδοξη κίνηση που απασχολεί τους καταστηματάρχες της πόλης αλλά και η οργάνωση θεσμός πλέον της Λευκής Νύχτας που έρχεται για ακόμη μια χρόνια στην πόλη της Καβάλας με πολλά δρώμενα και συναυλίες στις 24 Μαΐου.

 

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/3

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ανακινείς ένα θέμα που σε βάζει σε μια κατεύθυνση η οποία θα είναι άκρως οικογενειακή και συναισθηματική αλλά είναι αναγκαίο αν και έρχεται σε σύγκρουση με τον χαρακτήρα σου. Συγκεντρώσου σε ένα Καρκίνο φίλο σου που είναι πολύ κοντά σου αλλά και σε ένα Αιγόκερω που προσπαθεί να ξεπεράσει κάποιες δικές σου επιθέσεις που είναι μάλλον άδικες.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες που σε βάζουν να σκέφτεσαι τι μπορεί να συμβεί αν χάσεις τα πολύ προσωπικά σου κομμάτια που σε φέρνουν σε επαφή με το πρόσωπο που αγαπάς. Σήμερα θα νιώσεις μια έλλειψη, σκέψου όμως μήπως το έχεις προκαλέσει και εσύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ανησυχία σου μπορεί να μεταφερθεί στα δικά σου πρόσωπα και ίσως φανείς ότι δεν μπορείς να πετύχεις ή να βγεις από μια δύσκολη κατάσταση γιατί μπαίνει στην μέση το συναίσθημα και χάνεις το μπούσουλα.

 ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις μια φυσική εγκράτεια αλλά αυτό είναι κάτι που σου πηγαίνει γιατί έρχεται σε συμφωνία με το συναίσθημά σου και δεν πας κόντρα σε καμία αρχή σου. Η προστασία της οικογένειάς σου προέχει για σένα αυτή την στιγμή ενώ ένας φίλος σου βγάζει την διάθεση της φροντίδας.
Ερωτικά: Σχετίζεσαι με ένα πρόσωπο πολύ στενά και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο θα «απεξαρτηθείς» από αυτό γιατί ώρες-ώρες σε πιάνει τη τάση να το έχεις κατάδικό σου και εκεί ξεκινάει το πρόβλημά σου αλλά και το δικό του, επειδή μπορεί και να το πνίγεις. Με τον Κριό κυρίως συμβαίνει αυτό γιατί δεν καταλαβαίνεις το πνεύμα του, αλλιώς όλα θα ήταν διαφορετικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και συγκεκριμένος/η να είσαι με κάποια άτομα όλο και κάτι βγαίνει στην επιφάνεια που μπορεί να σε εκνευρίζει. Ο λόγος είναι ότι δεν έχεις την όρεξη να συμφωνείς συνέχεια και μερικές φορές αντιδράς αν και εκ του ασφαλούς γιατί ξέρεις ότι θα πετύχεις αλλά χρειάζεται να μην είσαι ανασφαλής.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Προσέχεις για να έχεις και είσαι αρκετά συντηρητικός/η γιατί δεν θέλεις να φτάσεις σε ένα σημείο που να μην ελέγχεις τις καταστάσεις. Όσο πάντως είσαι συγκρατημένος/η και φειδωλός/η στα λόγια σου, τόσο το καλύτερο για σένα στην προκειμένη φάση.
Ερωτικά: Αν και δεν σου αρέσει να σε στριμώχνουν σε σχέσεις που έχουν εξάρτηση, μπαίνεις στο λούκι με τον Καρκίνο που και να μην θέλεις να συμπεριφερθείς με ένα συγκεκριμένο τρόπο, τελικά το κάνεις για να μην χάσεις την ευκαιρία.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις ευθύνες που ίσως είναι πολλές για το χαρακτήρα σου γιατί αγχώνεσαι αρκετές φορές υπερβολικά και τώρα που τα λουριά σφίγγουν, θα δεις μια άλλη πραγματικότητα η οποία βέβαια θα είναι για καλό σου αλλά θα σου δημιουργεί και μια δυσκαμψία.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Σήμερα μπορεί να θέλεις να αλλάξεις ακόμα και την εξωτερική σου εικόνα, τα μαλλιά σου ή κάτι άλλο που σε ενοχλεί ή δεν σου αρέσει. Πάντως μέσα σε όλη αυτή την αλλαγή θα προσθέσεις και ένα ξεχωριστό στοιχείο που άλλες φορές δεν το είχες.
Ερωτικά: Από εκεί που φαίνεσαι δεδομένος/η ξαφνικά μπορεί να πετάξεις αυτή την μάσκα και να κάνεις τέτοια επανάσταση που δεν την περίμενες ούτε και εσύ. Κριός, Ζυγός ή Αιγόκερως θα είναι στο μάτι του κυκλώνα που όμως με τον δικό του τρόπο θα σε εξελίξει.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχεδιάζεις πάρα πολλά πράγματα αλλά το βλέπεις ότι δεν είναι εύκολα όπως παλιά και ο λόγος είναι ότι μπαίνουν καινούργια στοιχεία τα οποία πιθανόν να σου ανατρέπουν τα δεδομένα. Ίσως να μην ανέχεσαι να σε πιέζουν ή «να σου την βγαίνουν» άτομα που δεν έχουν καν την δική σου εμπειρία ή νεώτερα.

 ΛΕΩΝ

Γενικά: Προσπαθείς να γεμίσεις κάποια κενά σου με την απομόνωση κι ίσως να τα καταφέρνεις αλλά όχι όπως παλιά γιατί χάνεις ένα μέρος της δύναμής σου την οποία αυτή την εποχή την έχεις μεγάλη ανάγκη για να πατήσεις πάνω της και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Οπότε μην αφήνεις τις ευαισθησίες να σε παρασύρουν.
Ερωτικά: Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί και στη ερωτική σου ζωή γιατί βλέπεις ότι κάποια συναισθήματα που σε πονάνε και δεν μπορείς να ελέγξεις, σου χαλούν ακόμα και την προσωπική σου σχέση η οποία αυτή την στιγμή νιώθεις ότι σε βαραίνει. Η διάθεση για να κάνεις οικογένεια με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει είναι κάτι που μπορεί να του φαίνεται βουνό γιατί πιθανόν να μην του έχεις δώσει τα εχέγγυα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κινήσεις τα νήματα, χωρίς να φαίνεσαι όμως και αυτό είναι που θα σου δώσει την δυνατότητα να ελέγξεις ακόμα και κάποια άτομα που δεν το έκανες πριν, μήπως και εκτεθείς.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Το ενδιαφέρον σου για κάποια άτομα είναι πολύ έντονο για αυτό θα επικοινωνήσεις μαζί τους με ένα πνεύμα ελευθερίας και μια διάθεση πολύ θετική. Έχεις ανάγκη να καταλάβεις τον σφυγμό μιας ομάδας ή οποία θα σου δώσει την ασφάλεια που αναζητάς και θα νιώσεις σαν να ανήκεις σε μια οικογένεια. Πάντως θα προστατέψεις κάποια άτομα με τον καλύτερο τρόπο.
Ερωτικά: Ενώ όλα δείχνουν ότι βαίνουν καλώς, στο μυαλό σου στριφογυρνούν διάφορα περί απιστίας και ψάχνεις ακόμα και κρυφά για να ανακαλύψεις αν το πρόσωπο που είστε μαζί σου λέει αλήθεια. Αν δεν θέλεις να διχάζεσαι, άσε τα πράγματα να εξελιχτούν και αν υπάρχει κάτι θα βγει στην επιφάνεια. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μπόλικη δουλειά σήμερα γιατί θα βρεθείς με κόσμο που κατά την γνώμη σου θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις ακόμα και σε κάποιες νέες καταστάσεις που από την μια τις θέλεις αλλά και τις φοβάσαι κιόλας γιατί διαισθάνεσαι ότι πρέπει κάτι να αλλάξεις ώστε να μην παραμείνεις στα ίδια. Κάποια έξοδα μη αναμενόμενα θα σε αναστατώσουν. Η σιγουριά από ένα Καρκίνο συνεργάτη μπορεί να διαταραχτεί τουλάχιστον για σήμερα.

 ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Σκέφτεσαι πολλά καινούργια πράγματα αλλά όταν πας να τα κάνεις πράξη μπορεί και να μην βγουν όπως τα περιμένεις γιατί τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει και μπορεί να μην είσαι έτοιμος/η να τα διαχειριστείς, κυρίως αν αφορούν σε οικογενειακά σε συνδυασμό με κοινωνικά θέματα.
Ερωτικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κάποιες ανάγκες οι οποίες δεν καλύπτονται και η σχέση με τον Καρκίνο μπορεί να είναι καλή αλλά εσένα κάτι να σου λείπει γιατί τίποτε δεν είναι όπως παλιά. Το ίδιο ισχύει και με τον Αιγόκερω γιατί νιώθεις ότι ενώ ξεκινήσατε καλά υπάρχει μια κρίση μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Η παρουσία ενός προσώπου είναι καταλυτική στην ζωή σου γιατί βλέπεις ότι μπορεί να σε φροντίσει και να σε βοηθήσει να προασπίσεις τα συμφέροντά σου. Πάντως αυτή την στιγμή να κάνεις τον μπαλαντέρ σε πολλά μέτωπα για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις το ισχυρό τσουνάμι που νιώθεις ότι έρχεται.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μια μεγάλη διορατικότητα και διεισδυτικότητα σε πολλά μέτωπα και με αυτόν τον τρόπο προστατεύεσαι από τα ζιζάνια της καθημερινότητας γιατί τώρα τελευταία δεν θέλεις να κάνεις τα ίδια που έκανες κάποτε και γενικά έχεις ξεκαλουπωθεί.
Ερωτικά: Η προοπτική να καλυτερεύσεις περισσότερο την επαφή σου με τον Καρκίνο υπάρχει. Ενδεχομένως να νιώθεις ότι κάτι σε σπρώχνει να κάνεις μια επανάσταση και ίσως ξαφνικά αρχίσεις να σκέφτεσαι το εφηβικό σου απωθημένο και να θέλεις να κλείσεις αυτή την ιστορία ώστε να μπορέσεις μετά να είσαι καλά με το άτομο που αυτή την στιγμή είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενεργείς πολύ δυναμικά και ίσως κάνεις μια νέα αρχή η οποία θα ταιριάζει περισσότερο στον χαρακτήρα αλλά και τις δυνατότητές σου. Όλα αυτά θα συνδυαστούν με κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε αναγκάσουν να παίξεις ακόμα και το αρχηγού.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και κυρίως να φροντίσεις για την υγεία σου αλλά και τις ανάγκες των ατόμων που είναι πολύ κοντά σου. Ίσως να υπάρξει μια επιβάρυνση ψυχολογική γιατί δεν θα μπορείς να ελέγξεις εύκολα τις εσωτερικές σου καταστάσεις.
Ερωτικά: Ερευνάς σε βάθος και μάλιστα βρίσκεις τι ακριβώς μπορεί να θέλει ένας Καρκίνος από εσένα που όλο και κάποιο παράπονο έχει για αυτό σε κατηγορεί ότι είσαι φευγάτος/η ή αδιάφορος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις πολλές πρωτοβουλίες που όμως αφορούν τρίτους οι οποίοι σου δείχνουν την εμπιστοσύνη τους και κυρίως σε βοηθούν να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου γιατί περιμένουν πολλά από εσένα.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αντιλαμβάνεσαι πιο εύκολα στην πλευρά ενός ατόμου γιατί δεν θέλεις να είσαι έξω από την ζωή του και η ανάγκη σου είναι να δείξεις την ευαισθησία σου και να δώσεις μέρος της προστασίας σου. Αλλά αυτή την φορά δεν είσαι όπως παλιά με ένα δόσιμο άνευ όρων. Σκέφτεσαι και τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Θέλεις να βρίσκεσαι στην ζωή του άλλου ατόμου και να είσαι κομμάτι της οικογένειάς του, αν φυσικά βλέπεις ότι σε παίρνει να το κάνεις. Με τον Κριό τίποτε δεν είναι εύκολο γιατί όλα στα ανατρέπει και εσένα η υπομονή σου έχει εξαντληθεί όπως και με τον Σκορπιό στον οποίο δε δείχνεις πλέον το πράσινο φως για να σε πλησιάσει, αν καταλάβεις ότι δεν θέλει σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση που όλο και κάτι διαφορετικό γίνεται. Μπορεί να είσαι κοντά με άτομα που συμφωνείς και έχετε κοινή πορεία αλλά χωρίς να το θέλεις γίνεσαι πολύ εύθικτος/η και θυμώνεις εύκολα.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Δεν έχεις καμία αντικειμενικότητα για αυτό και τα συναισθήματά σου θα είναι τόσο έντονα που θα δείξεις μια εικόνα την οποία δεν είναι εύκολο να τη δεχτούν τα άτομα που σε γνωρίζουν. Οι υποχρεώσεις της οικογενείας σου θα είναι πάρα πολλές και θα σε κουράσουν οι συναισθηματικές απαιτήσεις των ατόμων που ζείτε μαζί.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις να βγάλεις το φίδι από την τρύπα και κυρίως με τον Καρκίνο θα εμβαθύνεις σε μια κατάσταση η οποία δεν είναι και πολύ εύκολη γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς όλο το συναισθηματικό φάσμα. Όσο πάντως προσπαθεί να σε κάνει να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις με την γκρίνια, εσύ αρνείσαι. Με τον Σκορπιό θα έρθεις πιο κοντά αλλά θα υπάρχουν μεγάλα κενά από προηγούμενες συμπεριφορές.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως δεν έχεις αντικειμενική γνώμη για ένα συνεργάτη και να χρειαστεί από την πλευρά σου να ψάξεις καλύτερα το θέμα γιατί υπάρχει πιθανότητα να τον αδικήσεις και να μετά να μην μπορείς να το διορθώσεις. Καλό είναι πάντως να ενδιαφερθείς και για τα θέματα που έχουν τα άτομα που ανήκουν στην ομάδα σου για να μην πιστεύουν ότι δεν σε νοιάζει.

 ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Ψάχνεις και θα βρεθείς μπροστά σε αυτό που θέλεις με μια τέτοια ευκολία που ούτε και εσύ δεν περίμενες. Ο σχολιασμός και οι «πολεμικές» συνθήκες που θα υπάρξουν σήμερα θα σε αφήσουν αδιάφορο/η γιατί δεν θέλεις να τα χαλάσεις με το περιβάλλον σου. Το ταξίδι ενός δικού σου ατόμου ίσως σε ανησυχήσει αλλά δεν θα το δείξεις γιατί δεν θέλεις να το αγχώσεις.
Ερωτικά: Έχεις σαφήνεια και κυρίως μεγαλύτερη διάθεση προστασίας, οπότε προσανατολίζεσαι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί πιστεύεις ότι αν είσαι σωστός/η και πιστός/η, θα νιώθεις περισσότερο καλά με τον εαυτό σου και με αυτόν τον τρόπο θα σε εκτιμήσει παραπάνω.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά αλλά είσαι πολύ προσεκτικός/η στο να μην κάνεις λάθη γιατί δεν θέλεις να ξεφύγεις όπως άλλες φορές. Το να έχεις παράλογες απαιτήσεις μάλλον το αποφεύγεις και δεν κινείσαι επιθετικά. Πάντως μια πόρτα έστω και μικρή θα σου ανοίξει και μάλιστα από ένα άτομο που ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό.

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/2

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Δεν αφήνεις εύκολα τις καταστάσεις να φύγουν από τα χέρια σου αλλά χρειάζεσαι τόλμη για να δεις μια πραγματικότητα η οποία πολλές φορές σου ξεφεύγει. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ενώ υπάρχει μια πολύ δυναμική ενέργεια που σε ξυπνάει, κάτι κρατάει ένα σου κομμάτι σε λήθαργο.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι διάκριση για να καταλάβεις πως πρέπει να κινηθείς σε καταστάσεις που δεν έχουν ακόμα πάρει την τελική τους μορφή κι όχι να κάνεις ό, τι σου έρθει. Βάζεις την δική σου σφραγίδα για να έχεις μέσα στη σχέση την θέση που σου ανήκει. Το καλό είναι ότι έχεις πάρει φόρα αλλά πρέπει να έχεις και στόχο.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν μπορείς να αφορίζεις ό, τι έρχεται δίπλα σου σαν ευκαιρία, επειδή εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι το εύρος του. Να σκέφτεσαι πιο πρακτικά και όχι εγωιστικά για να τις εκμεταλλευτείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αφήνεις όλες τις καθημερινές ασχολίες σου γιατί περισσότερο σε ενδιαφέρει να μιλήσεις και να ξελαφρώσεις. Δεν θα είσαι όμως τόσο προσεκτικός στο τι θα πεις και τι θα κάνεις κι αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.
Ερωτικά: Αφήνεις κάποιες εκκρεμότητες και κάνεις φλου συζητήσεις που ίσως δεν βοηθούν στο να γίνουν κατανοητά κάποια πράγματα. Ο λόγος σου πάντως με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη θα είναι αρκετά περίεργος ή επιπόλαιος γιατί όλα θα είναι στον αέρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια συγκεκριμένη κατάσταση η οποία ευτυχώς σε αφήνει αρκετά ελεύθερο/η από διάφορες πιέσεις. Βέβαια κατά βάθος έχεις μια ανησυχία για αυτό κάνεις κάποιες συζητήσεις οι οποίες σε στρέφουν προς μια σταθερή κατεύθυνση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που έχεις αποκτήσει θάρρος και αυτοπεποίθηση αλλά μπλοκάρεσαι από τις ευαισθησίες και την αναβλητικότητά σου. Το πιο δύσκολο είναι να επικοινωνήσεις με την οικογένειά σου αλλά θα προσπαθήσεις να το κάνεις γιατί τα νεύρα σου μπορεί να είναι τεντωμένα.
Ερωτικά: Η επαφή σου με τον Καρκίνο θα είναι πολύ δυναμική και θα καταλάβεις ότι για σένα είναι ένα άτομο απαραίτητο αλλά οι διαφορές σας είναι μεγάλες σε επίπεδο επικοινωνίας γιατί έχετε τελείως διαφορετικές προσλαμβάνουσες.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις αυτά που θέλεις αλλά το δύσκολο είναι να λες συνέχεια «ναι» γιατί εκεί είναι που χάνεις το παιχνίδι. Χρειάζεσαι και εσύ διάκριση αλλά και να δημιουργήσεις συνθήκες που θα σου καλυτερεύσουν την καθημερινότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Όσο επικεντρώνεσαι σε εσένα και τις ανάγκες σου, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να κρατηθείς και να μην κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις. Η ικανότητά σου είναι η διαίσθησή σου οπότε θα κινηθείς τελείως στα τυφλά αλλά θα καταφέρεις να κερδίσεις σημαντικό χρόνο.
Ερωτικά: Η επανάσταση που μπορεί να κάνεις σε ένα ερωτικό σου θέμα δεν οδηγεί απαραίτητα στο χωρισμό. Μπορεί να φταίνε τα προχωρημένα γούστα σου κι ίσως σου αρέσει ένα μικρότερο πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα δεδομένα που γνώριζες είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που έχεις μπροστά σου για αυτό θα γίνεις αρκετά επιθετικός/η απέναντι σε κάποιες δυσκολίες και με παρορμητικό ή επαναστατικό τρόπο θα τα καταφέρεις να βγεις από τα προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Επειδή σκέφτεσαι πολλά πράγματα που σε βοηθούν να επεκτείνεις κάποιες προσωπικές ευκαιρίες που έχεις, θα προχωρήσεις και με κάποιες δυναμικές μανούβρες θα αφήσεις να εξελιχθούν τα πράγματα όπως θέλεις.
Ερωτικά: Είσαι κυνηγός παρόλο που δεν θέλεις να το δείξεις για αυτό θα καταφέρεις να κατακτήσεις ένα άτομο που εδώ και καιρό σου έκανε κάποια τσαλίμια αλλά τώρα θα σου παραδοθεί άνευ όρων. Ο Ιχθύς μπορεί να επανέρθει και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η φιλική σου σχέση σου με κάποια άτομα θα σε βοηθήσει να κάνεις μια νέα συνεργασία η οποία θα σε εκτινάξει και θα σου δώσει λύσεις που δεν περίμενες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι η οικογένεια ή κάποιοι φίλοι σε προστατεύουν και σε βοηθούν για αυτό κι εσύ θα αγωνιστείς σθεναρά για το θέμα ενός ατόμου που θέλει τη στήριξή σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο σου κάνει καλό και παρόλο που έχετε κάποιες διαφωνίες θα τα βρείτε εύκολα. Η καρδιά σου μπορεί να κτυπάει για ένα Σκορπιό κι αν έχετε απομακρυνθεί από λάθη και των δυο σας, θα έρθετε και πάλι κοντά για να συζητήσετε, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι θα τα ξαναβρείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υπομονή αλλά και τέτοια άνεση σε αυτό που κάνεις που δείχνεις ότι κατέχεις οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με αυτά που επιδιώκεις. Η σχέση σου με κάποιους συνεργάτες θα είναι αρκετά εκρηκτική γιατί θα μάθεις κάτι που ίσως να σε ενοχλήσει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις μειώσει αρκετά τα όριά σου γιατί δεν αντέχεις καθόλου τις πιέσεις από τους άλλους. Ίσως τα βλέπεις όλα τελείως διαστρεβλωμένα, σαν να φοράς παραμορφωτικά γυαλιά.
Ερωτικά: Προσπάθησε να μην οξύνεις τα πνεύματα, ούτε να αφήσεις σιωπές και θυμό να σε απομακρύνει από το αγαπημένο σου πρόσωπο. Ή νιώθεις εσύ ότι δεν αξίζεις ή ότι δεν σε καταλαβαίνει ο Κριός ή ο Καρκίνος γι’ αυτό θα έχεις παράπονα και θα αισθάνεσαι αδικημένος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πραγματική κατάσταση κάποιων θεμάτων που έχεις να αντιμετωπίσεις δεν είναι τόσο δύσκολη όσο νομίζεις, απλά εσύ νιώθεις πίεση και άγχος από τους γύρω σου και τις απαιτήσεις τους. Πάνω όμως σε αυτή την φάση θα κινηθείς περισσότερο και πιο δραστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μια θετική προοπτική για να φτάσεις όμως στο τελικό αποτέλεσμα θα χρειαστεί κατά κάποιο τρόπο να εκτεθείς για να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια τα οποία μπορεί να σταθούν μπροστά σου.
Ερωτικά: Η σχέση σου δεν είναι και τόσο εύκολη γι’ αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσεις τι λάθη γίνονται μεταξύ σας και τι είναι αυτό που δεν κολλάει και σου δημιουργεί ανασφάλεια. Το θετικό είναι ότι απελευθερώνεις τα συναισθήματά σου και με τον Καρκίνο μπορεί να γίνονται θαύματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η μεγάλη σου επιθυμία να πετύχεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο που δουλεύεις πιθανόν να σε κρατήσει σε απόσταση από τους γύρω σου. Τελικά για να πετύχεις, εφόσον κινείσαι με στόχο την εξασφάλιση, ίσως πρέπει να αποκαταστήσεις την σχέση σου με τα άτομα που είναι για σένα πολύ αναγκαία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια ευάλωτη κατάσταση γιατί σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες και πιθανόν οι ενοχές σου πάνω σε θέματα που κατά την γνώμη σου ήσουν ανεπαρκής για αυτό θα περάσεις κάπως δύσκολα από ψυχολογικής άποψης. Ξεκίνησε να φροντίζεις τα δικά σου άτομα για να ξελαφρώσεις κάπως.
Ερωτικά: Θέλεις να απομυθοποιήσεις ένα πρόσωπο που μπορεί να υπερέβαλες για το τι μπορεί να σου δώσει και γενικά για το πώς θα είναι απέναντί σου. Κάποιες μνήμες σε στέλνουν πίσω στο παρελθόν και στη σχέση σου με ένα Καρκίνο που πιθανόν τώρα να μην είναι στην ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Το καλό είναι ότι θα δράσεις γιατί δεν έχεις και πολλά περιθώρια. Αυτό που χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις είναι να μην λες παντού «ναι» γιατί τότε θα γεμίσεις το πρόγραμμά σου, ακόμα και με θέματα που ενδεχομένως να σε αποπροσανατολίσουν από τα δικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ξεσηκώνεσαι από την μια να φτιάξεις το σπίτι σου γιατί θέλεις στην κυριολεξία να πετάξεις οτιδήποτε σου θυμίζει κάτι που σε κάνει και νιώθεις συναισθηματικά άβολα και από την άλλη να κάνεις αλλαγές. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα σηκώσεις σημαία επανάστασης σε οτιδήποτε σε βάζει να κάνεις πράγματα που δεν τα πιστεύεις, ακόμα και πάνω σε θέματα οικογενειακών σχέσεων.
Ερωτικά: Η δοκιμασία που μπορεί να περνάς με τον Κριό ίσως να σε κάνει περισσότερο συναισθηματικό/η γιατί βλέπεις ότι κάτι δεν ρέει και θα πρέπει να δοκιμάσεις με ένα άλλο τρόπο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Ζυγό γιατί σας περιορίζουν διάφορα οικογενειακά θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια καινούργια προοπτική με συνεργάτες που θα σου ταιριάζουν σε ξεσηκώνει αλλά πιστεύεις διαισθητικά ότι κάτι θα προκύψει που θα σε εμποδίσει να μπεις στην τελική ευθεία. Πάντως υπάρχει πιθανότητα να χαλάσεις και κάποια υπάρχοντα σχήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Οι σκέψεις σου θέλουν διαμόρφωση γιατί μπορεί να σε κάνουν να αγωνιάς χωρίς όμως να βασίζονται στην πραγματικότητα. Η διαστρέβλωση που μπορεί να προέλθει από την έλλειψη φωτός μέσα σου σε κάνει να αγχώνεσαι ή να μην βλέπεις το καλό.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα με τον Καρκίνο γιατί εσύ κάνεις πολλά σχέδια για την σχέση αλλά τελικά παίρνεις πίσω αμφισβήτηση και πιθανόν αδιαφορία. Υπάρχει περίπτωση στην φάση αυτή να σκέφτεσαι λάθος, ίσως γιατί λείπει η ελπίδα και η φαντασία από τα συναισθήματά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται περισσότερο να φροντίσεις, παρά να δημιουργήσεις. Το κυριότερο είναι ότι δεν δίνεις την δέουσα σημασία στη διαίσθησή σου για αυτό μπορεί να σου διαφεύγουν πολλά πράγματα, ιδίως το πως νιώθουν οι γύρω σου. Αν αυτό το καταλάβεις, θα δεις να γίνονται θαύματα σε ό, τι κάνεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Εγκαινιάζεις μια καινούργια περίοδο η οποία θα σου δώσει την ευκαιρία να ενεργοποιήσεις τις δυνάμεις σου όσο καλύτερα μπορείς. Το μυστικό σου είναι ότι επεμβαίνεις συναισθηματικά στα πράγματα γιατί αντιλαμβάνεσαι από ένστικτο τι πρέπει να κάνεις.
Ερωτικά: Φροντίζεις, σκέφτεσαι αλλά και προστατεύεις τα δικά σου συναισθήματα. Για αυτό μπορεί να πηγαίνεις γρήγορα αλλά ξέρεις ακριβώς τι κάνεις. Αν βρεθείς με τον Καρκίνο θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Ίσως μπερδεύεσαι με τον Κριό γιατί μια κάνει βήματα μπρος και μια πίσω. Αφήσου στην αλήθεια σου και θα δεις τελικά τι σου πηγαίνει και τι όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κερδίσεις χρήματα στο άμεσο μέλλον για αυτό ρισκάρεις. Επειδή είσαι αρκετά επιθετικός/η στα οικονομικά, θα διεκδικήσεις ή θα ζητήσεις βοήθεια από ένα άτομο που παλιά ούτε καν το σκεφτόσουν γιατί το είχες αποκλείσει για δικούς σου λόγους, όμως βλέπεις ότι πρέπει να το κάνεις.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Απεργία την Πρωτομαγιά στα μέσα σταθερής τροχιάς | Η ανακοίνωση των εργαζομένων

Τη συμμετοχή της στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ για τη Μεγάλη Τετάρτη 1 Μάϊου αποφάσισε ομόφωνα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς.

Η συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της εργατικής Πρωτομαγιάς, αποδίδοντας φόρο τιμής στους νεκρούς εργάτες του ΣΙΚΑΓΟΥ που διεκδίκησαν εργατικά δικαιώματα θυσιάζοντας τη ζωή τους για τη βελτίωση της ζωής των επόμενων γενεών, διαχρονικά, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει εργαζόμενους και συνταξιούχους αντιμέτωπους με μια πρωτοφανή κρίση διαβίωσης, να παλεύουν για μια αξιοπρεπή ζωή, να παλεύουν για τα αυτονόητα καθώς θίγονται κατακτήσεις χρόνων, σχεδόν σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Γι’ αυτό όλοι μας καλούμαστε να συνεχίσουμε πιο δυναμικά την πάλη μας για αξιοπρέπεια, ισότητα, για μια ζωή χωρίς εργασιακή ανασφάλεια, χωρίς ακρίβεια, με σεβασμό στην υγεία, στην παιδεία, στα κοινωνικο-ασφαλιστικά μας δικαιώματα, στο εισόδημά μας, στις κατακτήσεις μας.

Να σταματήσει πια η φτωχοποίηση των εργαζομένων.

Ως εργαζόμενοι θ’ αγωνιστούμε για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας ενάντια στις εφαρμοζόμενες επιδοματικές πολιτικές.

Τα αιτήματα

  • Άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με σταθερή εργασία.
  • Επαναφορά των ελεύθερων διαπραγματεύσεων των Συλλογικών μας Συμβάσεων Εργασίας.
  • Αυξήσεις στους μισθούς για την αντιμετώπιση της κρίσης και του κόστους ζωής.
  • Επαναλειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου σε όλη την Ελλάδα.
  • Αναβάθμιση του τροχαίου υλικού.
  • Πλήρη αποκατάσταση των υποδομών – εγκαταστάσεων που επλήγησαν από τις θεομηνίες (π.χ. Εργοστάσιο Βόλου κ.λ.π.).
  • Καλύτερες συνθήκες εργασίας παντού.
  • Πλήρης διαλεύκανση και απόδοση δικαιοσύνης για το τραγικό δυστύχημα στα ΤΕΜΠΗ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς και όλοι οι Σιδηροδρομικοί, δε θα πάψουν να απαιτούν και να ζητούν Δημόσιο, Ασφαλή, Ποιοτικό Σιδηρόδρομο για εργαζόμενους και επιβάτες.

Συμμετέχουμε στην 24ωρη γενική απεργία τη Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ 2024, και ΚΑΛΟΥΜΕ τα Σωματεία Μέλη μας, τους Σιδηροδρομικούς, να δώσουν δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στην Πλατεία Κλαυθμώνος (Αθήνα), στις 11.00’ αλλά και στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιήσουν τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίας της χώρας».

Πηγή newsbeast.gr

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στην Καβάλα βρέθηκε ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ Σπύρος Καρανικόλας

Σχεδόν ένας μήνας έμεινε μέχρι τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου και οι επισκέψεις από Υποψήφιους Ευρωβουλευτές είναι πλέον συχνές.

Το πρωί της Πέμπτης 25 Απριλίου την Καβάλα επισκέφθηκε ο κ. Σπύρος Καρανικόλας Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος κατά την άφιξη του πέρασε από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη  Καβάλας, Θόδωρου Μαρκόπουλου ενώ στην συνέχεια της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Υποψήφιος ήρθε σε επικοινωνία με φορείς της πόλης, συζητώντας τα όσα προβλήματα υπάρχουν έχοντας ως μέλημα να μεταφέρει τις πληροφορίες στην κεντρική διοίκηση.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Όλα έτοιμα για το Πάσχα στους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία της Καβάλας

Μια εβδομάδα πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα και φαίνεται πως τα καταστήματα στην Καβάλα είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν τους πολίτες με διαφορά εδέσματα.

Πασχαλινά τσουρέκια σε διάφορες γεύσεις , πασχαλινά αυγά αλλά και κεράσματα  για τις πασχαλινές επισκέψεις είναι όλα στις θέσεις τους. Ενώ φημολογίες θέλουν τις τιμές να αυξάνονται, συγκριτικά με άλλες χρονιές, κάποια καταστήματα στην Καβάλα κρατούν σταθερή την τιμή τους για τα προϊόντα τους ενώ ήδη είναι μεγάλο το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για την αφορά τους βλέποντας τους Καβαλιώτες πολίτες να έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία των δώρων τους.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/3

Ποτέ μην μισήσεις κάποιον που αγάπησες πολύ γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον αγαπήσεις περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η ομάδα ίσως είναι κάτι που σας πηγαίνει πολύ περισσότερο αυτή την περίοδο από το να λειτουργείτε μεμονωμένα. Ένας φίλος σας βοηθάει στο να σταθείτε εκεί που πρέπει για να επιβιώσετε με τον καλύτερο τρόπο.
Έρωτας: Η προσωπικότητά σας θα είναι τόσο γεμάτη που δεν θα προλάβετε να δείτε κάποια πράγματα που ίσως δεν σας εκφράζουν. Η αγάπη για ένα Υδροχόο ίσως να είναι κάπως πιο εύκολη αυτή την περίοδο αρκεί να κρατάτε και εκεί τα προσχήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε ένα σπρώξιμο για να λειτουργήσετε και να κάνετε νέες εκκινήσεις αλλά και πιο ξεκάθαρα βήματα από παλιά. Η ενέργεια όσων έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου θα είναι τόσο δυνατή που θα σας ανεβάσει όσο χρειάζεται για να βρείτε τον δρόμο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Οι φίλοι είναι απαραίτητοι για αυτό να μην φερθείτε περίεργα ή αλλοπρόσαλλα σε μια κατάσταση που δεν αντιλαμβάνεστε άμεσα.
Έρωτας: Δεν χρειάζεται να χαλάτε μια κατάσταση επειδή έχετε δικές σας απόλυτες αντιλήψεις. Είναι πιο έξυπνο να τις διαχειρίζεστε με διπλωματία γιατί μπορεί να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο και τελικά να έχετε κάνει λάθος.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές οι υποθέσεις που αντιμετωπίζετε είναι για σας απλές αλλά τις δυσκολεύετε με την δική σας λάθος αντιμετώπιση γιατί δεν θέλετε με τίποτε να αντικαταστήσετε το παλιό με το καινούργιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε αποφασισμένοι να διατηρήσετε το καλό σας κομμάτι και να το χρησιμοποιήσετε για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Για αυτό θα δουλέψετε στο να διατηρήσετε την ποιότητα και να δείτε μέσα σας πολύ πιο βαθιά και αληθινά.
Έρωτας: Θέλετε να είστε όσο μπορείτε περισσότερο με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Χρειάζεται όμως να μην εξιδανικεύσετε οτιδήποτε ακούσετε γιατί υπάρχει μια τέτοια τάση από την πλευρά σας. Η επαφή με Παρθένο ή Ιχθύ πιθανόν να είναι αρκετά μπερδεμένη. Με Ζυγό, Τοξότη και Υδροχόο θα είναι πιο εύκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να είστε σταθεροί και σίγουροι για αυτό που λέτε και κάνετε μέχρι να καταλήξετε να διατηρήσετε μια πολιτική η οποία θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε. Χρήματα μπορεί να σας έρθουν από μια δουλειά που θα ρισκάρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ενώ μπορείτε να συζητήσετε και να περάσετε στους άλλους αυτά που νιώθετε υπάρχει μια αντίφαση που δεν είναι εύκολο να την καταλάβετε. Πρέπει να είστε περισσότερο ανοικτοί και φιλικοί σε θέματα που ίσως να μην αντιλαμβάνεστε με την πρώτη.
Έρωτας: Η προσωπική σας επαφή με το άτομο που σας ενδιαφέρει πιθανόν να χρειαστεί να γίνει βαθύτερη γιατί μερικές φορές δεν θέλετε ή αποφεύγετε ακόμα και να μιλήσετε για σας με ένα πιο άμεσο τρόπο. Η σχέση με Υδροχόο μπορεί να βοηθήσει σε αυτό. Σκορπιός και Ιχθύς είναι περισσότερο συμβατοί με σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα χρειαστείτε την συνεργασία κάποιων ατόμων που ίσως να σας φαίνονται περίεργα ή ακόμα και αντιφατικά. Επενδύστε περισσότερο στην αξία σας και μην περιμένετε κάποιος άλλος να το κάνει για σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Χρειάζεστε μεγαλύτερη δεκτικότητα και κατανόηση γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ευνοηθεί οτιδήποτε κάνετε. Η συμπάθεια που έχουν για σας κάποια άτομα μπορεί να μετατραπεί σε καλή φιλία.
Έρωτας: Είστε αρκετά κοινωνικοί και ανοικτοί σε καινούργιες καταστάσεις για αυτό μπορεί να δεχτείτε να βγείτε με νέες παρέες όπου εκεί θα γνωρίσετε ένα Υδροχόο πολύ φιλικό και κοντινό προς εσάς. Από την άλλη οι δεσμευμένοι έχετε κάποιες προϋποθέσεις να περάσετε καλά γιατί θα είστε λιγότερο καυστικοί και συγχωρητικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο πιθανόν να βρεθείτε κοντά σε μια ευκαιρία την οποία όμως για να την αντιληφθείτε και να την εκμεταλλευτείτε χρειάζεται από την πλευρά σας μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα οικονομικής συνεργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε ήδη βρεθεί σε καταστάσεις οι οποίες σας βοηθούν να προχωρήσετε και να γίνετε πιο ανοικτοί σε εμπειρίες. Όμως, μερικές φορές κρατάτε κάποια θέματα βαθιά μέσα σας τα οποία τα στριφογυρίζετε συνέχεια, χωρίς να μπορείτε να τα εξωραΐσετε γιατί ο τρόπος που σκέφτεστε είναι αρκετά χαοτικός.
Έρωτας: Έχετε γίνει ξαφνικά πολύ επαναστάτες για τα δικά σας δεδομένα κι αυτό σας βοηθάει να ξεκολλήσετε από θέματα που σας ταλαιπωρούν και πάνω από όλα δεν σας αφήνουν να ζήσετε. Αυτό που μετράει είναι η προσαρμογή κι όσο περισσότερο γίνεται από την πλευρά σας, τόσο καλύτερα θα περνάτε. Η επαφή με Υδροχόο θα βοηθήσει σε αυτό. Αντίθετα με τον Ιχθύ έχετε πολύ στενότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αλλαγές που θα χρειαστεί να υποστηρίξετε για να γίνουν όπως πρέπει. Μπορεί να πάρετε χρήματα από ένα συνεργάτη ή αν σχετίζεστε με πολύ κόσμο και κοινό, θα έχετε κάποια εύνοια λόγω των συμπαθειών που υπάρχουν από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε πιο έτοιμοι να οριοθετήσετε τα πράγματα για αυτό θα κάνετε κινήσεις ανεξαρτησίας χωρίς όμως να θίγετε κάποιον. Η μοναδικότητά σας θα φανεί και θα έχει σαν αποτέλεσμα να μαζέψετε γύρω σας φίλους και άτομα που θα περνάτε καλά.
Έρωτας: Η επαφή με τον Υδροχόο όσο πάει γίνεται καλύτερη, αρκεί να τα λέτε όλα μεταξύ σας και να μην κρύβετε κάτι γιατί αυτό ίσως είναι η αιτία αρκετών παρεξηγήσεων. Η επαφή με Παρθένο και Ιχθύ είναι πιο δύσκολη αλλά αξίζει να επιμείνετε, αν υπάρχει καλή ενέργεια μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερη δράση και κυρίως αν ασχολείστε με τα κοινά ή δουλεύετε με ομάδες θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Να περιμένετε πάντως μια μικρή επιτυχία που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε μια τάση να χαλάτε το καλό που μπορεί να πάρετε γιατί κουράζεστε ή σας φαίνεται κάπως δύσκολο το να είστε συνέχεια σε μια ομάδα και να ακολουθείτε οτιδήποτε κάνει. Χρειάζεστε και τον χρόνο σας για αυτό πιθανόν να απομονωθείτε ή να απομακρυνθείτε από όλους, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.
Έρωτας: Έχετε μια εσωτερική ανησυχία η οποία μερικές φορές σας κάνει κάπως απόμακρους και όχι πολύ θετικούς σε ανοίγματα και εξομολογήσεις. Η σχέση με Ταύρο, Λιοντάρι και Υδροχόο πιθανόν να μην είναι και τόσο ζεστή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει πολλά στο κεφάλι σας και ίσως δοκιμαστείτε αρκετά. Η πίεση για τελειότητα δεν θα έχει τέλος, αν δεν μπορέσετε να δείτε και έξω από εσάς. Προσπαθήστε να μην δημιουργείτε μεγάλες αποστάσεις ή εντάσεις γιατί δεν βοηθάει κανέναν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Το ζητούμενο είναι να βρείτε την άκρη στη ζωή σας και να μην αφήσετε κανέναν να μπει στην μέση και να σας την χαλάσει. Για αυτό πρέπει να γίνετε περισσότερο μαχητικοί για το οτιδήποτε υπάρχει και σας τροφοδοτεί με καλή ενέργεια.
Έρωτας: Η καλή διάθεση θα βοηθήσει στο να γυρίσετε υπέρ σας με μοναδικό τρόπο όλα τα δύσκολα κομμάτια που είναι ικανά να χαλάσουν την σχέση σας. Με την φιλική σας διάθεση θα κατορθώσετε ένα Λιοντάρι, που θυμώνει και ξεθυμώνει, να το φέρεται εκεί που θέλετε. Ο Ταύρος είναι πιο δύσκολο να σας πλησιάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις και κυρίως όσοι έχετε δουλέψει ομαδικά θα δείτε ότι θα γίνει κάτι που θα σας ευχαριστήσει πάρα πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η φιλική σας διάθεση θα είναι αυτή που θα αλλάξει κάπως το σκηνικό και συγχρόνως θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε κάτι που σας ανήκει με τρόπο πιο πολιτισμένο ή άμεσο.
Έρωτας: Υπάρχουν κάποια απωθημένα τα οποία με τον τρόπο σας χρειάζεται να τα βγάλετε στην επιφάνεια γιατί μπορεί να έχετε πληγωθεί βαθιά, πιθανόν από ένα Λιοντάρι, που δεν ξέρει με ποιο τρόπο θα δείξει τα συναισθήματά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική βοήθεια από ένα σημαντικό πρόσωπο μπορεί να είναι πολύτιμη, αν εσείς την δεχτείτε αυτούσια. Καλύτερα να βάλετε πέρα τον εγωισμό σας και να ζητήσετε αυτά που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Το να παραμείνετε πιστοί στις αξίες σας και να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς θα ήταν η λύση σε πολλά θέματα που σας αφορούν. Η αλλαγή και η καλυτέρευση στην προσωπική εμφάνιση αλλά και στην παρουσία θα είναι η αιτία που θα συγκεντρώσετε την προσοχή των άλλων με επιτυχία.
Έρωτας: Έχετε μεγαλύτερη θέληση από άλλες φορές, αρκεί να μην χάνετε την ψυχραιμία σας σε θέματα που μερικές φορές σχετίζονται με το παρελθόν σας. Η σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο ίσως να είναι η αιτία της προσωπικής σας εξέλιξης.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε φάση που θα πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν κάπως την ροή των καταστάσεων και πιθανόν να είναι περισσότερο θετική, αν τολμήσετε να κάνετε αυτό που θέλετε με ένα τρόπο πολύ ιδιαίτερο.

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Έχετε αφεθεί σε πράγματα που ίσως δεν σας αφορούν αποκλειστικά και παίζετε με τις λέξεις ή κάνετε κάποιες δικές σας συνθέσεις γιατί πιστεύετε ότι έχετε μια ιδιαιτερότητα ή μια δυναμική που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άμεσα.
Έρωτας: Η επαφή με Λιοντάρι μπορεί να σας πονάει γιατί δεν θέλετε ακόμα να πιστέψετε ότι ίσως τελικά η σχέση μαζί του έχει τελειώσει ή δεν μπορείτε να τη διαμορφώσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Αντίθετα η σχέση με Καρκίνο ή Σκορπιό θα είναι πιο εύκολη αρκεί να είστε ξεκάθαροι.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες τις οποίες χρειάζεται να τις κυνηγήσετε αλλά ίσως δεν το κάνετε γιατί δεν σας είναι εύκολο να συμβιβαστείτε τόσο εύκολα και το πιο δύσκολο, να συνεργαστείτε.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

espa logo

espa_logo_en