Quantcast
Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/11

Δυναμική διαπραγμάτευση

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε καλεί να κάνεις ένα δυναμικό κοινωνικό «άνοιγμα», προσεγγίζοντας άμεσα κάποια άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, προσπάθησε όμως να μην «ξοδευτείς» σε ανούσια θέματα

Ερωτικά
Η διάθεση σου αλλάζει με… κινηματογραφική ταχύτητα, κάτι που σε κάνει ανοικτό/η σε μια περιπέτεια αλλά δυσκολεύει την δημιουργία μιας σταθερής σχέσης. Αν πάντως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε να αποφύγεις τις «παρεξηγήσιμες» υπερβολές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις πολλές από τις επαγγελματικές υποθέσεις σου αλλά και να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που μπορεί να συμβάλλει θετικά στην επίλυση ενός οικονομικού θέματος που σε απασχολεί. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σου δώσει την δυνατότητα να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, είτε πρόκειται για τον καλλωπισμό σου, είτε για την διατροφή σου.

Ερωτικά
Το να βρίσκεσαι κοντά σε σημαίνοντα πρόσωπα είναι βέβαια κάτι που μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους κι ένας από αυτούς είναι να βρεις «τον άνθρωπο σου» μέσα σε μια μάλλον «επαγγελματική» κοινωνική εκδήλωση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη ανοίγει έναν νέο κύκλο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα λάβεις ένα θετικό μήνυμα από κάποιον/α που σχετίζεται με το εξωτερικό και μπορεί να σε βοηθήσει στην δικτύωση σου με πρόσωπα και πράγματα. Ωστόσο η παρουσία του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο σου επισημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση… οφείλεις να διαπραγματευτείς!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η είναι προτιμότερο να «παίξεις», χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να διαπραγματευτείς… σκληρά τους όρους της, ύστερα από ένα επεισόδιο που θα σε αναστατώσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης στον Ζυγό σε καλεί να κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά ώστε να διευθετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα περιουσιακό ή φορολογικό θέμα σου. Παράλληλα ίσως υπάρξουν κάποιες ενδοοικογενειακές «τριβές» η μια σχετικά σοβαρή ζημιά στο σπίτι, όλα αυτά όμως θα γίνουν αφορμή για να λυθούν κάποια ζητήματα που το προηγούμενο διάστημα απλά «έμπαιναν κάτω από το χαλί»!

Ερωτικά
Η ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια κυκλοθυμία που σίγουρα θα δυσκολέψει τις σχέσεις σου ακόμη και με εκείνους/ες που σε ξέρουν πολύ καλά. Αν πάντως «σου μπουν ψύλλοι στ’ αυτιά», μπορεί και να έχεις δίκιο!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μια σημαντική γνωριμία μπορεί να συμβάλλει θετικά στα σχέδια σου, οπότε μην διστάσεις να… ξανοιχτείς όταν έρθει η στιγμή. Γενικότερα η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη ευνοεί την προώθηση των σχεδίων σου και την δημοσιοποίηση ενός έργου για το οποίο νιώθεις υπερήφανος/η, όλα αυτά όμως με την προϋπόθεση να είσαι πιο δεκτικός/η στις προτροπές των άλλων, έστω κι αν νοιώθεις πως σε πιέζουν.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, κάποιος/α θα ενδιαφερθεί για σένα, στοχεύοντας όμως κατά κύριο λόγο σε μια συνεργασία κι όχι κάτι περισσότερο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε τα «λόγια» που μπορεί να βάλει ένα τρίτο πρόσωπο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη εγκαινιάζει μια «νέα εποχή» για το σπίτι ή την οικογένειά σου και σύντομα –αν όχι άμεσα– θα χρειαστεί να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις ή πρωτοβουλίες ώστε να διαμορφώσεις ένα επιθυμητό πλαίσιο. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης σε καλεί να κινηθείς πιο ριψοκίνδυνα, ώστε να «αρπάξεις από τα μαλλιά» μια ευκαιρία, είτε στον οικονομικό είτε στον εργασιακό τομέα.

Ερωτικά
Ακόμη κι αν το κλίμα γύρω σου θυμίζει ερωτικό «πανηγύρι», εσύ δεν πρέπει να ξεγελαστείς και να ξανοιχτείς συναισθηματικά, αφού το πιθανότερο είναι είτε να σε παρεξηγήσουν, είτε να σε εκμεταλλευτούν.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να προωθήσεις ένα προσωπικό σου θέμα αλλά και να έρθεις σε επαφή με κάποιους «ισχυρούς» που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου. Επιπλέον, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε ένα ταξίδι ή γενικότερα στην αύξηση των μετακινήσεων και των επαφών σου, ίσως όμως να αναδείξει κι ένα «καυτό» νομικό θέμα.

Ερωτικά
Ο Άρης εξακολουθεί να σε θέλει ετοιμοπόλεμο/η, ώστε να διεκδικήσεις αυτά που πιστεύεις ότι αξίζεις. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη σου προσφέρει «στο πιάτο» μια λιγότερο «περιπετειώδη» επιλογή στην οποία τελικά ίσως θα έπρεπε να δώσεις μεγαλύτερη σημασία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη ενδέχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση ή να συνάψεις μια συμφωνία που μπορεί να σου προσδώσει μια νέα δυναμική. Ακόμη, θα έχεις την ευκαιρία να «ψάξεις» ή να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό πρόβλημα με νομικές προεκτάσεις, μια διαδικασία βέβαια που μπορεί και να σε… εκνευρίσει!

Ερωτικά
Από την μια πλευρά η Αφροδίτη στον Ζυγό σε «προκαλεί» να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα μιας «κρυφής» σχέσης, από την άλλη όμως ο Άρης στο ίδιο ζώδιο σε ωθεί να πάρεις και κάποιο ρίσκο, που τελικά μπορεί να σε εκθέσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η «πρώτη» του Ήλιου στον ζώδιο σου, σου δίνει επιπλέον αφορμές κι αιτίες για να αναδείξεις τα ταλέντα σου και σε αυτήν την φάση ο προσφορότερος δρόμος προς την επιτυχία είναι μέσα από μια συλλογική δράση. Σε κάθε περίπτωση όμως θα χρειαστεί να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν πολύ διαφορετικές αντιλήψεις από σένα και φρόντισε τουλάχιστον για την τήρηση του… fair play!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να συζητήσεις με τον άνθρωπο σου κάποιες πρακτικές πλευρές της, ώστε να δοθούν λύσεις που σας ικανοποιούν αμφότερους. Αν πάλι είσαι μόνος/η, για την ώρα αρκέσου στην… προετοιμασία!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης σε καλεί να δράσεις άμεσα και αποφασιστικά για να διεκδικήσεις ότι το καλύτερο στην δουλειά αλλά και στα οικονομικά σου. Κι αν υπάρξουν έντονες αντιδράσεις μην πτοηθείς, αφού κάθε υποχώρηση σου θα εκληφθεί ως αδυναμία.
Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη μπορεί να «φωτίσει» κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, αναγκάζοντας σε να λάβεις τα… μέτρα σου!

Ερωτικά
Ουσιαστικά μπορείς να έχεις όποιον/α θελήσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κάνεις και την σωστή επιλογή, πολύ περισσότερο που για την ώρα φαίνεται ότι είναι δύσκολο να υπάρξει μια φυσιολογική ροή στις σχέσεις σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης «δουλεύει» για σένα κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις που μπορεί να σε ωφελήσουν είτε άμεσα είτε έμμεσα. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια συμφωνία η οποία ανοίγει τους ορίζοντες σου και σε πάει σε… άλλο επίπεδο! Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη μπορεί να αναδείξει ένα θέμα σχετικό με κάποιον φίλο ή φίλη σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να ωφεληθείς από μια νέα γνωριμία ακόμη κι αν μείνει στο επίπεδο ενός απλού φλερτ. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε φρόντισε να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις από όσους/ες σε πολιορκούν!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Μια συμφωνία που φαίνεται να έχει και κάποιες κρυφές πλευρές μπορεί να σε ωφελήσει τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά. Επιπλέον, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα στην καριέρα σου αλλά και σε οτιδήποτε θεωρείς σημαντικό για την ζωή σου. Το μόνο που ίσως σε προβληματίσει είναι η δημοσιοποίηση ενός θέματος, που θα προτιμούσες να μείνει μυστικό.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις ήδη διαπιστώσει ότι η τύχη σου έχει… ανοίξει για τα καλά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τον σωστό για σένα άνθρωπο.
Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να νιώσεις ότι δεν σε καλύπτει πια.

 

astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/10

Σε κρίσιμη καμπή

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο έριδες και έχθρες του παρελθόντος αλλά και να σου δημιουργήσει ισχυρές συναισθηματικές πιέσεις, ικανές να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κάνεις ένα γενναίο «ξεκαθάρισμα» στον επαγγελματικό τομέα, είτε αυτό αφορά στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, είτε κάποια πρόσωπα που δεν σου κάνουν πια.

Ερωτικά
Μπορεί να στενοχωρηθείς από σχόλια και κριτικές, είτε για το άτομο σου, είτε για την σχέση σου αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείσαι με «κατ’ επάγγελμα» συκοφάντες. Απλά, κατάγραψέ τους για να τους έχεις στα… υπόψιν!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μια μάλλον δυσάρεστη είδηση μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς πολλά γύρω από τις πραγματικές αξίες της ζωής. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει σε μια ταλαιπωρία κατά την διάρκεια μιας μετακίνησής σου αλλά και στην απώλεια κάποιων σημαντικών εγγράφων ή αρχείων γι’ αυτό καλού-κακού κράτησε αντίγραφα.

Ερωτικά
Μάλλον έχεις την τάση να ελέγξεις τα πράγματα τόσο πολύ, ώστε δεν αφήνεις περιθώριο για οτιδήποτε αντιβαίνει στα σχέδια ή τις αρχές σου. Όλη αυτή η «δυσκαμψία» όμως, δεν σε βοηθά να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου, μέσω μιας αποζημίωσης ή κληρονομιάς. Από την άλλη πλευρά όμως ίσως σε επιβαρύνει ψυχολογικά λόγω κάποιων δύσκολων καταστάσεων στη ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Σε κάθε περίπτωση δες με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, ακόμη κι αν στην παρούσα φάση η καθημερινότητά σου δείχνει κάπως «γκρίζα».

Ερωτικά
Αν περιμένεις τα πράγματα να έχουν μια «φυσιολογική» εξέλιξη, μάλλον… έχασες! Απροσδόκητα περιστατικά και ποικίλες προκλήσεις θα κάνουν την ζωή σου πολύ πιο ενδιαφέρουσα και το μόνο ερωτηματικό είναι το αν και πώς θα συμμετάσχεις σε όλα αυτά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα σε ωθεί να θυμηθείς και να επανεξετάσεις μια υπόθεση του παρελθόντος, με σκοπό φυσικά να εντοπίσεις τα αρχικά αίτια μιας τρέχουσας «δυσλειτουργίας» κι όχι να κολλήσεις σε αυτήν. Παράλληλα, η έντονη συναισθηματική σου φόρτιση ίσως προκαλέσει «τριβές» στην σχέση με έναν δικό σου άνθρωπο ή έναν συνεργάτη σου, που μάλλον θεωρεί τις αντιδράσεις σου υπερβολικές.

Ερωτικά
Η ανάμιξή σου σε υποθέσεις άλλων και ιδίως των οικείων σου, μπορεί να σε κρατήσει επαρκώς απασχολημένο/η αλλά η κατάσταση είναι τόσο ασταθής και μεταβλητή που δεν είναι διόλου απίθανο κάποια στιγμή να γίνεις κι εσύ μέρος του προβλήματος!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τις οικονομικές και επαγγελματικές σου βλέψεις, αρκεί να έχεις κι εσύ την πρόθεση να αφήσεις πίσω σου πολιτικές και τεχνικές που αποδείχτηκαν ανεπαρκείς στην πράξη. Παράλληλα, ίσως ωφεληθείς από τις απώλειες άλλων ή εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία για να αποκτήσεις σε πολύ χαμηλή τιμή κάτι που σου χρειάζεται άμεσα.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις επιδιώξεις σου κι αν πραγματικά το θέλεις, μπορείς να φέρεις κοντά σου το πρόσωπο που επιθυμείς και μάλιστα να δρομολογήσεις κάτι σοβαρό και διαρκές. Καλό είναι βέβαια να πάρεις και την… σύμφωνη γνώμη του!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια πρόταση οικονομικού περιεχομένου, αφού είναι πιθανό να γίνεται εκ του πονηρού ή να κρύβει παγίδες. Παράλληλα, αν μια υπόθεσή σου φτάσει σε αδιέξοδο, απλά αποδέξου την «ήττα» σου και μην επιχειρήσεις να βρεις μια λύση «πάση θυσία» γιατί μπορεί να μπλέξεις με άτομα που στοχεύουν κυρίως στο να σε «απομυζήσουν».

Ερωτικά
Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και η απόφαση που θα πάρεις μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον. Να θυμάσαι όμως ότι δεν θα πας πουθενά, αν πρώτα δεν επιλύσεις οριστικά τις εκκρεμότητές σου με το παρελθόν.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να διερευνήσεις όλες τις πτυχές μιας οικογενειακής υπόθεσης, αφού φαίνεται ότι κάποιος/α προσπαθεί να χειραγωγήσει τα πράγματα επ’ ωφελεία του/της κι ίσως τελικά να μάθεις πολλά ύστερα από μια «εκ βαθέων» εκμυστήρευση. Παράλληλα μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κάτι κρυμμένο ή γενικότερα να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια!

Ερωτικά
Οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις δίνουν και παίρνουν, χωρίς να μπορείς να καταλήξεις ακόμη σε μια «ασφαλή» θέση. Κι από την στιγμή που το «αύριο» εξακολουθεί να είναι αβέβαιο δεν έχεις παρά να ζήσεις το «σήμερα», με όλη σου την ψυχή!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να δικαιώσει τις απόψεις σου αλλά και τις επιφυλάξεις σου για πρόσωπα και πράγματα που έδειχναν πολύ καλά για να είναι αληθινά! Από εκεί και ύστερα όμως θα ήταν κρίμα να εξαντλήσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο σε ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνον τις προθέσεις των άλλων ή τις «υπόγειες» διαδρομές τους, αφού μπορεί να εγκλωβιστείς σε έναν φαύλο κύκλο καχυποψίας.

Ερωτικά
Μπορεί να πιστεύεις ότι έχεις κατασταλάξει σε αυτό που θέλεις, η ίδια η ζωή όμως θα σε υποβάλλει σε δοκιμασίες, ώστε να πιστοποιήσεις του λόγου το αληθές! Αν πάντως είσαι (ακόμη) μόνος/η θα μπορέσεις να χαρείς… ελεύθερα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μια υπόθεση του παρελθόντος, δημιουργώντας αναστάτωση τόσο στην οικογενειακή, όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να «ξεσπιτωθείς» εξ αιτίας κάποιων εργασιών ή μιας έκτακτης κατάστασης. Παράλληλα όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εντοπίσεις τα αρχικά αίτια μιας «κακοδαιμονίας» ή κάτι θαμμένο.

Ερωτικά
Φαίνεται ότι ο άνθρωπός σου αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα κι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται την συμπαράσταση σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι δίπλα του και να τον εμψυχώσεις, ακόμη κι αν δεν θελήσει να σου εκμυστηρευτεί τι τον βασανίζει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, εντοπίζοντας πρώτα και κύρια κάποια άτομα που παίζουν έναν ύποπτο ρόλο στη ζωή σου και προσπαθούν να «στήσουν» καταστάσεις προς όφελός τους και στις δικές σου «πλάτες». Και παρότι ορισμένα από αυτά που θα μάθεις ή θα ανακαλύψεις δεν θα σου αρέσουν καθόλου, είναι βέβαιο ότι όλη αυτή η διαδικασία θα σε κάνει σοφότερο/η.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε γόνιμη φάση αλλά οι επιτυχίες σου μπορεί να κάνουν κάποιον/α να ζηλέψει και να σου δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Φρόντισε τουλάχιστον να μην αποκαλύπτεις όλες τις λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής, ακόμη και σε φίλους σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει σε μια σειρά από εκμυστηρεύσεις ή αποκαλύψεις που θα σε βοηθήσουν να ερμηνεύσεις κάποιες «ανεξήγητες» καταστάσεις, είτε στην καθημερινότητά σου, είτε σε μια πιο πνευματική κατεύθυνση. Παράλληλα όμως είναι πιθανό να χάσεις κάποια πολύτιμα έγγραφα ή αρχεία, ενώ ίσως ταλαιπωρηθείς από προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Οι προκλήσεις συνεχίζονται κι αν έχεις την διάθεση για μια «περιπέτεια», το σύμπαν θα σου προσφέρει απλόχερα μια τέτοια ευκαιρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να πολεμήσεις γι’ αυτήν διεκδικώντας την πρωτοκαθεδρία!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να διαταράξει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος/η ακόμη και σε καταστάσεις που σε θίγουν προσωπικά, αφήνοντας διάχυτη μια μεγάλη απογοήτευση ή ένα αίσθημα προδοσίας. Παράλληλα όμως, ίσως επαναφέρει στο προσκήνιο μια συνεργασία του παρελθόντος, η οποία φαίνεται ότι έχει ακόμη πολλά να δώσει.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο μπορεί να αλλάξει τους όρους του «παιχνιδιού» και να σε βάλει στον πειρασμό να κάνεις σχέδια που μέχρι χθες φάνταζαν απίθανα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μια ανάλογη «εμπλοκή» θα περιπλέξει την κατάσταση.

 

astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/9

Αλλαγές απρόοπτα και καινοτομίες

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε βοηθά να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου, μέσω ευχάριστων απρόοπτων ή εκπλήξεων. Παράλληλα σου προτείνει να μην χειριστείς τα θέματά σου με «συμβατικό» τρόπο αλλά να επιλέξεις οτιδήποτε αναδεικνύει την διαφορετικότητα και το πρωτοποριακό πνεύμα σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη σε βοηθά να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, παίρνοντας τελικά πολύτιμες βοήθειες.

Ερωτικά
Ένα ευχάριστο όσο και απρόοπτο συναπάντημα, μπορεί να σου «φτιάξει» την διάθεση αλλά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια ξεχωριστή σχέση. Μπορείς ακόμη να εκμεταλλευτείς την παρουσία σου σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί τις προϋποθέσεις να υπάρξουν αλλαγές τόσο στην επαγγελματική, όσο και την οικογενειακή σου ζωή. Και μπορείς να ωφεληθείς από όλα αυτά αν είσαι πρόθυμος/η να συμμετέχεις στο νέο, παραμερίζοντας ενστάσεις και αμφιβολίες που είναι μάλλον προϊόντα της ανασφάλειάς σου. Παράλληλα ίσως υπάρξουν αποκαλύψεις που θα διαταράξουν το «καλό κλίμα» μεταξύ οικείων.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να σου αποκαλυφθούν πράγματα που είτε σου αρέσουν, είτε όχι θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα της κατάστασης. Αν πάλι είσαι μόνος/η ίσως γνωρίσεις κάποιον/α σε μια οικογενειακή συγκέντρωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μια συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να δώσει λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα σου, ίσως μάλιστα υπάρξει και μια θετική διαμεσολάβηση ενός συγγενικού σου προσώπου. Παράλληλα, η Αφροδίτη σε ωθεί να γνωρίσεις το νέο, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με ξεχωριστές αντιλήψεις ή έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Ίσως ακόμη να λάβεις μια ευχάριστη όσο και απρόσμενη είδηση ή να κάνεις ένα όμορφο ταξίδι.

Ερωτικά
Είναι πιθανόν να κάνεις μια νέα όσο κι ενδιαφέρουσα γνωριμία, ωστόσο σε αυτήν την φάση θα ήταν μάλλον πρόωρο να πάρεις κάποια οριστική απόφαση. Περίμενε μέχρι να διαπιστώσεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια αρχικά θετική εντύπωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η ημέρα ευνοεί τις συνεργασίες, που μάλιστα μπορούν να σου προσφέρουν ένα ουσιαστικό οικονομικό πλεονέκτημα. Ίσως βέβαια με την Σελήνη στον Αιγόκερω να υπάρξουν κάποιες παλινδρομήσεις σε προθέσεις και σχέδια αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος σε καλεί να μην αμελήσεις τα καθήκοντα σου αλλά και να φροντίσεις περισσότερο την διατροφή σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου ετοιμάζει εκπλήξεις κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να γοητευθείς από μια νέα γνωριμία, δίνοντας μάλιστα και συνέχεια! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, αρκέσου στο «παιχνίδι» ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ένας «άνεμος αλλαγής» πνέει στην ζωή σου κι ίσως κάποια πρόσωπα σου δώσουν την ώθηση να «σπάσεις» φόρμες, να αμφισβητήσεις και γενικότερα να κάνεις πράγματα που μέχρι χθες δεν τολμούσες! Κι επειδή η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στα επαγγελματικά σου, μπορεί να γίνουν το πρώτο πεδίο εφαρμογής κάθε καινοτομίας σου. Πρόσεξε μόνον μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

Ερωτικά
Ίσως νοιώσεις μια κούραση ή απογοήτευση, που απλά πιστοποιεί ότι χρειάζεσαι επειγόντως ανανέωση! Δοκίμασε λοιπόν να κάνεις νέα πράγματα ακόμη και να πειραματιστείς με τον εαυτό σου, ώστε να «ξεκολλήσεις» από την ρουτίνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φαίνεται να ωφελείσαι περισσότερο από «ξένους» παρά από τους οικείους σου. Κατ’ αρχήν, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να αναλάβεις τις ευθύνες σου κι αν χρειαστεί να διορθώσεις κάποια πράγματα που αποδείχτηκαν ανεπαρκή. Επιπλέον μπορεί να σε αγχώσει με ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα αλλά την ίδια στιγμή ίσως πάρεις και μια απρόσμενη χαρά από μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει κοντά σε ιδιαίτερους όσο και αξιοσημείωτους ανθρώπους, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ προς αυτήν την κατεύθυνση συμμετέχοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις και γενικότερα πηγαίνοντας εκεί όπου υπάρχει κόσμος!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Με τον Ουρανό «παρόντα», μια τρέχουσα συνεργασία σου ίσως δοκιμαστεί ή δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου. Αντίθετα μπορεί να βρεις συμπαράσταση από ένα πρόσωπο με το οποίο δεν σε συνδέει κάτι ιδιαίτερο μέχρι σήμερα! Παράλληλα, ο Κρόνος σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, κόβοντας τις αχρείαστες δαπάνες και ρίχνοντας το βάρος στην κάλυψη των ανειλημμένων υποχρεώσεων σου.

Ερωτικά
Ο Ουρανός σου ζητά να «φρεσκάρεις» την προσωπική σου ζωή κι αν δεν το πράξεις, τότε θα αναλάβει ο ίδιος, διαταράσσοντας ισορροπίες που μέχρι χθες θεωρούσες «δεδομένες». Τόλμησε λοιπόν να κάνεις το βήμα για να σε αφήσει ήσυχο/η!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να πετύχεις, τότε θα πρέπει να είσαι πολύ πιο ελαστικός/η απέναντι σε πρόσωπα και συμπεριφορές που σε ξενίζουν αλλά έχουν να σου προσφέρουν σημαντικές βοήθειες στην καριέρα σου. Διαφορετικά κινδυνεύεις να αναλωθείς σε ανούσιες κρίσεις και να χάσεις μια ακόμη ευκαιρία. Μπορείς επίσης να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές ή μεταρρυθμίσεις στον χώρο εργασίας σου.

Ερωτικά
Μια επαγγελματική συνάντηση μπορεί να γίνει αφορμή απρόβλεπτων καταστάσεων. Μάλιστα, αν αρχικά διαπιστώσεις ότι υπάρχει κάποιου είδους «κόντρα» με ένα πρόσωπο, να περιμένεις ραγδαίες εξελίξεις προς την αντίθετη κατεύθυνση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη σε καλεί να ταξιδέψεις, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου αλλά και να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι καινούριο. Την ίδια στιγμή η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου σε οικονομικά ζητήματα, όπου τελικά ίσως διαπιστώσεις ότι αν αδιαφορήσεις για όσα σου λένε πως «επιβάλλεται» να γίνουν, τότε τα κέρδη σου θα είναι πιο πολλά!

Ερωτικά
Όταν «κυνηγάς» ένα πρόσωπο αλλά το σύμπαν σου στέλνει άλλο, σίγουρα ξέρει κάτι περισσότερο από σένα. Προσπάθησε λοιπόν να μην λειτουργείς με «στεγανά», άνοιξε την καρδιά σου στην έκπληξη κι όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ουρανός ευνοεί τις αλλαγές ή τις μεταρρυθμίσεις κι αν δεν συμβεί κάτι από μόνο του, αξίζει να επανεξετάσεις κάποια πράγματα, ώστε να τους προσδώσεις μια ξεχωριστή δυναμική. Θετικό πρόσημο μπορεί να έχουν και οι εξελίξεις στα οικονομικά σου, αρκεί να φανείς πιο ευέλικτος/η. Επιπλέον, μπορείς να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο, ενώ ίσως δεχθείς μια απρόβλεπτη επίσκεψη στο σπίτι σου.

Ερωτικά
Δώσε χώρο στο «απρόοπτο» και δεν θα χάσεις! Μάλιστα, η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση ή συνάντηση μπορεί τελικά να αποδειχθεί καταλυτική για την προσωπική σου ζωή, αφού εκεί θα συναντήσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Μια είδηση μπορεί να σε ξαφνιάσει ευχάριστα, ενώ ανάλογα θετική μπορεί να είναι και μια πρόταση συνεργασίας από ένα πρόσωπο που δεν κινείται στο άμεσο περιβάλλον σου. Γενικά, προτίμησε να συνδιαλλαχθείς με «ξένους», αφού στους οικείους σου είναι δύσκολο να βρεις την συμπαράσταση που ζητάς. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να αναδείξει τις «παραξενιές» σου σε πρώτο θέμα!

Ερωτικά
Η γοητεία σου «κτυπάει κόκκινο», το θέμα όμως είναι ότι σε «πολιορκούν» άτομα που δεν θα ήταν ποτέ η πρώτη σου επιλογή. Μήπως το σύμπαν θέλει να σου πει κάτι με αυτό, ότι ήρθε η ώρα δηλαδή να αναπροσαρμόσεις κάποια από τα κριτήρια σου;

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά
Ο Ουρανός ευνοεί τα σχέδια σου και τα οικονομικά σου ενδέχεται να βελτιωθούν με μάλλον απρόσμενο τρόπο, μπορείς όμως κι εσύ να δώσεις βοήθειες σε ένα πρόσωπο που δεν ανήκει στο άμεσο περιβάλλον σου. Ίσως πάλι να κάνεις κάποιες ασυνήθιστες αγορές καλύπτοντας ανάγκες που δεν συγκαταλέγονται ανάμεσα στις βασικές αλλά αν είναι να νοιώσεις καλύτερα με αυτό, τότε χαλάλι σου!

Ερωτικά
Φίλοι και γνωστοί εμπλέκονται σε ένα προσωπικό σου θέμα αλλά ακόμη κι αν έχουν την πρόθεση να βοηθήσουν, μπορεί τελικά να δημιουργήσουν μεγαλύτερη σύγχυση. Δώσε μεγαλύτερη βαρύτητα σε μια αισθηματική πρόκληση στον χώρο εργασίας σου!

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/8

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το ευχάριστο είναι ότι τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις παραχωρούν σταδιακά την θέση τους στην διασκέδαση και σε πιο χαλαρές στιγμές. Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για κάτι πιο «ζωντανό» κι είναι πιθανόν να ενεργοποιηθείς σε διάφορους τομείς, αρχής γενομένης από τις… εκδρομές!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μην έχεις ακόμη κατά νου μια σταθερή σχέση, αφού ούτε κι εσύ θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε αυτό. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σου και προκύψουν εντάσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ίσως προβληματιστείς από μια αστάθεια στα οικονομικά σου, αφού αναμένεται να προκύψουν κάποια έξοδα εκτός προγραμματισμού. Από την άλλη πλευρά ωστόσο, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει και σε έξτρα έσοδα, με αποτέλεσμα ο ισολογισμός σου να καταλήξει ισορροπημένος παρά τα όποια σκαμπανεβάσματα.

Ερωτικά
Ύστερα από μια φάση απογοήτευσης, η οποία όμως σε οδήγησε σε σημαντικές αποφάσεις, είσαι πλέον έτοιμος/η να χαρείς τον έρωτα και την ζωή σου, όπως σου αξίζει. Κάνε το επόμενο βήμα λοιπόν και τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η εναλλαγή των καταστάσεων σε συνδυασμό με τις ποικίλες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις μπορεί να σε κάνουν να φέρεσαι σαν μικρό παιδί, τα ίδια όμως (και… χειρότερα) ενδέχεται να συναντήσεις και στην συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Σελήνη στον Τοξότη σου συνιστά να το… διασκεδάσεις!

Ερωτικά
Η περιέργεια σου «κτυπάει κόκκινο» και βέβαια όποιος/α προσπαθεί να σε περιορίσει μάλλον… ματαιοπονεί! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχεις σώνει και καλά κάποιες «σοβαρές βλέψεις» κι αν κάνεις τον κόπο να το εξηγήσεις στον άνθρωπο σου, όλα θα εξελιχθούν καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι πιέσεις χαλαρώνουν σταδιακά επιτρέποντας σου να δεις την ζωή πιο αισιόδοξα κι εκείνο που θα διαπιστώσεις πρώτα απ’ όλα είναι ότι οι δουλειές γίνονται… παιχνιδάκι όταν και η δική σου διάθεση είναι ανάλογη. Παρότι λοιπόν, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σου… αναθέσει πολλαπλά καθήκοντα, θα βρεις τον τρόπο ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.

Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν ακόμη την δημιουργία μιας ισότιμης σχέσης ή μιας σχέσης χωρίς παθογένειες, οπότε κράτα μικρό καλάθι. Μπορείς όμως να καταλήξεις ως προς τις πραγματικές επιθυμίες ή ανάγκες σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις πιο σωστά στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ύστερα από μια μάλλον δύσκολη μέρα, «φορτωμένη» με ευθύνες και προβλήματα, ήρθε η στιγμή να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν μάλιστα έχεις παιδιά, θα μπορέσεις να καμαρώσεις τα κατορθώματα τους. Αν πάλι όχι, με την συνδρομή της Σελήνης στον Τοξότη μπορείς άνετα να πάρεις… εσύ την θέση τους!

Ερωτικά
Αναζητάς μια ποικιλία στην ερωτική σου ζωή κάτι που μπορεί να υλοποιηθεί είτε με τον/την σύντροφο σου, είτε με μια νέα γνωριμία. Πρόσεξε μόνον μην μπερδευτείς με το «παραδοσιακό» παιχνίδι της ζήλειας, γιατί αν χάσεις τον έλεγχο… χάθηκες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το κλίμα γίνεται κάπως «άστατο» για τα δεδομένα σου κι ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τα διαρκή πήγαινε-έλα ή από «ανάλαφρες» συζητήσεις που δεν βγάζουν νόημα. Έτσι κι αλλιώς όμως η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να γνωρίσεις άτομα με διαφορετική νοοτροπία και κουλτούρα, χωρίς να σου απαγορεύει να… κρατάς τις σημειώσεις σου!

Ερωτικά
Ο Δίας στο ζώδιο σου, αίρει τους δισταγμούς σου και σε κάνει να νιώθεις έτοιμος/η για οτιδήποτε, σίγουρα όμως αυτή η υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, αφού σε φέρνει κοντά και σε πρόσωπα που απλά… δεν αντέχεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η καθημερινότητα σου αρχίζει να θυμίζει «πανηγύρι» και σίγουρα μπορείς να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος από την διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και τα νέα ενδιαφέροντα που θα προκύψουν. Κι αν κάποιοι λένε ότι η Σελήνη στον Τοξότη απλά διασκεδάζει την μοναξιά σου χωρίς να σου προσφέρει κάτι ουσιαστικό, ας το ζήσουν πρώτα κι ύστερα… μιλάνε!

Ερωτικά
Ακόμη κι αν απλά «παίζεις», οι επιλογές σου είναι όλες τόσο «συμπαθείς», που αδυνατείς να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα αξιοποιήσεις το πλεονέκτημα σου συλλέγοντας τηλέφωνα και διευθύνσεις για μια… δύσκολη ώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ύστερα από μια ημέρα όπου μπορεί να ήταν λίγο στενόχωρη αλλά και «μεστή» σε αποτελέσματα, καλείσαι να βιώσεις και να διαχειριστείς μια πιο ανάλαφρη κατάσταση την οποία μάλλον δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις. Οι «φιλελευθερισμοί» της Σελήνης στον Τοξότη ποτέ δεν «σου γέμιζαν το μάτι», αν όμως νιώθεις ανέτοιμος για αυτό, απλά μην συμμετέχεις.

Ερωτικά
Κάποιος ή κάποια… ζουζουνίζει γύρω σου, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι παίζει με τη φωτιά. Είναι πάντως στην διακριτική σου ευχέρεια να του/της δώσεις να καταλάβει τον… κίνδυνο που διατρέχει κι ότι αν «μπλέξει» μαζί σου θα πρέπει να αλλάξει νοοτροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου ανανεώνει την όρεξη και το ενδιαφέρον σου για τα… πάντα, με κίνδυνο να αρχίσεις πολλά και να μην τελειώσεις τίποτα. Παράλληλα όμως μπορείς να κερδίσεις τους γύρω σου είτε συμπεριφέρεσαι ως «φιλόσοφος» είτε ως… παιδί κι αυτή η συμπάθεια είναι μια καλή «μαγιά» για να τους ταξιδέψεις σε έναν κόσμο, όπου κυριαρχούν το γέλιο κι η χαρά.

Ερωτικά
Έχεις ρίξει τα… δίχτυα σου παντού, με διάθεση κυρίως να «παίξεις» αλλά αυτή η συμπεριφορά μπορεί να «σου κάτσει» κάπως στραβά, αφού δεν έχουν όλοι την ίδια ανάλαφρη διάθεση με σένα κι αν τα πράγματα σοβαρέψουν μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ύστερα από μια μέρα όπου… όλα και όλοι μπήκαν στην θέση που τους αξίζει, τα… λουριά χαλαρώνουν κι ίσως θα πρέπει να δείξεις μια κάποια επιείκεια απέναντι σε οτιδήποτε δεν συνάδει με τις «καθώς πρέπει» επιλογές σου. Κι αν η Σελήνη στον Τοξότη σε κουράσει με τα «άσκοπα» σκαμπανεβάσματα της, δεν έχεις παρά να… αποσυρθείς διακριτικά από το προσκήνιο.

Ερωτικά
Ακόμη κι αν κάποιος ή κάποια εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για σένα, το πιθανότερο είναι να τον/την θεωρήσεις ένα «ασόβαρο» άτομο, που δεν αξίζει την προσοχή σου. Πρόσεξε όμως μήπως τελικά την… πατήσεις κι ερωτευθείς το αντίθετο σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα σε βγάζουν από τον κόσμο των ευθυνών για να σε περάσουν σταδιακά σε εκείνον της… διασκέδασης! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να ικανοποιήσει απόλυτα τις πνευματικές αναζητήσεις σου. Ακόμη κι αν οι εκάστοτε συνομιλητές σου αποδειχθούν τελικά κατώτεροι των περιστάσεων, εσύ την… δουλειά σου θα την έχεις κάνει.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να σου τραβήξει το ενδιαφέρον, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια γόνιμη φιλία. Από εκεί και ύστερα βέβαια δεν το ‘χεις σε τίποτα να «γυρίσεις» την φιλική σχέση σε κάτι πολύ πιο… κοντινό!

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά
Το να θες να κρυφτείς ή να ησυχάσεις και να μην σε αφήνουν μπορεί να είναι για σένα ένα… μεγάλο πρόβλημα αλλά σίγουρα έχεις τον τρόπο σου να παρακάμπτεις τέτοιου είδους «ενοχλήσεις». Κι αν η Σελήνη στον Τοξότη «απαιτεί» την συμμετοχή σου σε κάθε δρώμενο, εσύ μπορείς άνετα να φαίνεσαι παρών ή παρούσα, ταξιδεύοντας όμως στον… δικό σου κόσμο!

Ερωτικά
Ο Δίας σε βοηθάς να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής των άλλων χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτε! Μάλιστα, το… μυστήριο σου αρκεί ώστε να «τραβήξεις» κοντά σου ένα πρόσωπο με… εξαιρετικό ενδιαφέρον.
astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

EVENTS

Eurovision exit poll | Στην 4η θέση η Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι»

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τη φετινή ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, που θα γίνει τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας. 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που είναι σε εξέλιξη στο eurovisionworld.com, η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» βρίσκονται στην 4η θέση, κάτω από το φαβορί Κροατία, την Ιταλία και την Ολλανδία. 

Η Ελλάδα συγκεντρώνει μέχρι αυτή τη στιγμή το 6% των ψήφων, μαζί με την Ελβετία και τη Γαλλία. 

Πρόκειται για την μεγαλύτερη δημοσκόπηση για την Eurovision, με τις προβλέψεις της συνήθως να επαληθεύονται.

Πέρσι , η ιστοσελίδα προέβλεψε τη νίκη της Σουηδίας, με την Λορίν, στον διαγωνισμό.

Πηγή: skai.gr

Continue Reading

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Η Έλενα Κώνστα καλεσμένη της διαδικτυακής εκπομπής “Μαγειρεύετε;” του Σωτήρη Καραμίντζα

Καλεσμένη της εκπομπής Μαγειρεύετε; και του Σωτήρη Καραμίντζα βρέθηκε η ραδιοφωνικη παραγωγός και dj Ελενα Κώνστα.

Η συνταγή αφορούσε κέικ με μπανάνα αλλά οι θεατές μόνο την συνταγή δεν παρακολουθουσαν με τα οσα γινόντουσαν μέσα στο πλατό!

Η ραδιοφωνικη παραγωγός πέταξε το καρφί της κατά της Ζήνας Κουτσελίνη παίρνοντας ανοιχτά το μέρος της Μαίρης Συνατσάκη στην τηλεοπτική τους κόντρα. Ο Σωτήρης Καραμίντζας και η Έλενα Κώνστα σε τρέλα κέφια ολοκλήρωσαν τον στόχο τους καταστρεφοντας πολλές…μπανάνες!

Ολοκληρο το επεισόδιο βρίσκεται στο κανάλι της εκπομπής στο YouTube με τίτλο “Μαγειρεύετε;”

https://www.youtube.com/shorts/mDmG5fuNZrQ

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/7

Διαπραγματεύσεις και αψιμαχίες

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης έχει κέφια κι εσύ καλείσαι να δώσεις μια σειρά από μάχες, άλλοτε νικηφόρες κι άλλοτε όχι! Το σπίτι και η οικογένειά σου είναι το βασικό πεδίο δράσης κι ίσως είναι μια ευκαιρία να προχωρήσεις σε τεχνικές εργασίες, ώστε να διοχετεύσεις δημιουργικά την πλεονάζουσα ενέργεια. Η γυμναστική, τα σπορ και το σεξ είναι τρεις ακόμη επιλογές που μπορεί να βοηθήσουν.

Ερωτικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα «φωτίζει» ακόμη περισσότερο την προσωπική σου ζωή κι ίσως έφτασε η στιγμή να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά τις προοπτικές μιας πιο «επίσημης» δέσμευσης.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο Ζυγό σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου, ενώ παράλληλα προμηνύει ένα κλίμα αστάθειας στην δουλειά σου, όπου καλείσαι να διαπραγματευτείς δικαιώματα και υποχρεώσεις. Ακόμη, η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα ορίζει την έναρξη ενός κύκλου θετικών εξελίξεων σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια σου.

Ερωτικά
Όσο περνούν οι ημέρες η διάθεσή σου γίνεται όλο και πιο «χαλαρή», με αποτέλεσμα να περνάς καλύτερα! Ωστόσο η ώρα των μεγάλων αποφάσεων δεν έφτασε ακόμη, δώσε λοιπόν περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και στους άλλους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Κάποιες έντονες διαφωνίες για οικονομικά θέματα απειλούν να ταράξουν την ηρεμία σου, πολύ περισσότερο που φαίνεται να εμπλέκονται άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Όσο για τις οικονομικές σου επιδόσεις, σίγουρα μπορείς να κυνηγήσεις κάτι μεγάλο αλλά παράλληλα θα πρέπει να έχεις τον νου σου στα διάφορα «αρπακτικά» που σε περιτριγυρίζουν!

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σου στις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπάς, ωστόσο συναισθηματικά η κατάσταση είναι μάλλον ασταθής! Μην βιαστείς λοιπόν να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε φέρνει μπροστά σε ενδιαφέρουσες προκλήσεις αλλά παράλληλα συμβάλλει και σε διαφωνίες ή εντάσεις, που μπορεί να… ξεφύγουν από τα συνήθη πλαίσια. Στο πρόγραμμα είναι και κάποιες «ενοχλητικές» ανατροπές είτε στη δουλειά σου, είτε στο κοινωνικό σου status κι όλα αυτά βέβαια συνηγορούν σε ένα και μόνο πράγμα: Να είσαι μάχιμος/η και έτοιμος/η για όλα!

Ερωτικά
Ο Κρόνος εξακολουθεί να δεσπόζει στον τομέα των ερωτικών σου, αντί όμως να αναλώνεσαι σε ασκήσεις μαζοχισμού, άρπαξε την ευκαιρία για να βάλεις τα όρια σου όπου χρειάζεται.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προσόντα αλλά και τις αδυναμίες σου. Σε αυτήν την φάση πάντως μπορείς να δρομολογήσεις μια συνεργασία που θα σε ωφελήσει ή να επισφραγίσεις μια συμφωνία με ενδιαφέρουσες προοπτικές. Παράλληλα, η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό αναμένεται να συμβάλλει σε περισσότερες μετακινήσεις αλλά και επαφές για διάφορα ζητήματα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη «μεταφράζει» τον έρωτα σε προσφορά και δεν αποκλείεται να λάβεις ένα δώρο από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Φυσικά μπορείς να πράξεις κι εσύ αναλόγως, εξασκώντας την γενναιοδωρία σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη και σε καλεί να δώσεις μάχες, είτε για να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου και τα οικονομικά συμφέροντα σου, είτε για να διευθετήσεις παρεξηγήσεις και εντάσεις μεταξύ φίλων. Ανεξάρτητα όμως από όλα αυτά φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας σημαντικής επαγγελματικής συμφωνίας και δεν θα έπρεπε να αφήσεις να χαθεί μια τέτοια ευκαιρία.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ραίνει με αγάπες και λουλούδια αλλά για την ώρα δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάτι πραγματικά αξιόλογο. Κράτα λοιπόν τις φιλοφρονήσεις και τα φλερτ, χωρίς όμως να «δέσεις» τίποτα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε χρίζει πρωταγωνιστή στις εξελίξεις αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα για καλό! Όλα πέφτουν επάνω σου κι αν δεν επιδείξεις ετοιμότητα και σωστά αντανακλαστικά θα βρεθείς εν μέσω… τρικυμίας! Από την άλλη πλευρά όμως σε κάθε περίπτωση μπορείς να ξεδιπλώσεις τις συνθετικές σου ικανότητες, επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους.

Ερωτικά
Η διάθεσή σου είναι κυμαινόμενη και αν θέλεις να διασφαλίσεις την αξιοπιστία σου και να αποφύγεις τα «ήξεις-αφήξεις», είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με τις σχέσεις των άλλων, όπου ο διαμεσολαβητικός σου ρόλος θα φέρει αποτελέσματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης σε θέλει ετοιμοπόλεμο απέναντι σε τεχνικά προβλήματα, νομικές διεκδικήσεις αλλά και οτιδήποτε αφορά στις εργασιακές σου σχέσεις. Σε αυτήν την φάση, η αποφυγή μιας κατά μέτωπο σύγκρουσης δείχνει δύσκολη, με δεδομένο όμως το ότι από στρατηγική πας καλά, σίγουρα μπορείς να διαλέξεις να δώσεις την μάχη σου σε ένα πεδίο που είναι πιο προνομιακό για σένα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο διευρύνει τις συμπάθειές σου αλλά από αυτό το σημείο μέχρι κάτι πραγματικά πιο ουσιαστικό υπάρχει μεγάλη απόσταση. Εσύ πάντως δεν χάνεις τίποτα να πάρεις το μπλοκάκι σου και να σημειώνεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει την κοινωνικότητα σου και σε φέρνει σε επαφή με άτομα ποικίλων προδιαγραφών και… προθέσεων! Παράλληλα μπορεί να ζητηθεί η βοήθεια σου σε κάτι που απασχολήσει έναν φίλο ή φίλη. Κατά τα άλλα, στα επαγγελματικά, ο Άρης διεγείρει το επιχειρηματικό σου ένστικτο, ωθώντας σε να ρισκάρεις υπέρ το δέον, έχοντας όμως αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας.

Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για κάτι ήσυχο ή σταθερό, αντίθετα ενισχύει τις «περιπετειώδεις» τάσεις σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να δοκιμάσεις μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Άρης και ο Ουρανός σε «βομβαρδίζουν» με δύσκολες, όσο και σπάνιες υποθέσεις που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Οι οργανωτικές και διοικητικές σου ικανότητες δοκιμάζονται σκληρά αλλά σίγουρα έχεις όλα τα περιθώρια για να πετύχεις το καλύτερο, δυνατό, αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να εξαντλήσεις την στρατηγική σου και τις διαπραγματευτικές σου αρετές.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την δουλειά σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να βρεθείς προ απροόπτου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα προάγει τις συνεργασίες σου και προετοιμάζει το έδαφος για μια πολύ σημαντική πρόταση ή συμφωνία. Παράλληλα, έχεις την ευκαιρία είτε να αναδειχθείς, είτε να προωθήσεις το έργο σου, βρίσκοντας τις κατάλληλες «επαφές». Να θυμάσαι ότι τα μάτια όλων είναι στραμμένα επάνω σου, οπότε κάθε τι σωστό ή λάθος που θα κάνεις, θα μετρήσει εις διπλούν!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θέλει πιο ορεξάτο/η στον σεξουαλικό τομέα και με δεδομένο ότι αυτήν την περίοδο δεν σου λείπουν οι ευκαιρίες, μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές είτε με τον άνθρωπο σου, είτε με μια νέα γνωριμία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Τόσο ο Άρης όσο και ο Ουρανό συνηγορούν σε σημαντικές «αναταράξεις», είτε στα οικονομικά σου, είτε στις σχέσεις σου αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις τακτική και να εκτεθείς σε εντάσεις, που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα. Αντιμετώπισε τις προκλήσεις με τον δικό σου γνωστό τρόπο, είτε δηλαδή υπερβαίνοντας τις, είτε διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση!

Ερωτικά
Μπορεί η Αφροδίτη να θέλει να σε ρίξει σε μια αγκαλιά αλλά ο Άρης «επιμένει» πως πρόκειται για κάτι προσωρινό. Ζήσε λοιπόν το σήμερα και μην παρασύρεσαι (ακόμη) από μεγάλες προσδοκίες.

 

 

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/6

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Mια ξαφνική αλλαγή στα σχέδιά σου θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να δεις μια άλλη πραγματικότητα η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη για σένα. Η ψυχολογία σου θα αλλάξει αν κρατήσεις τις υποσχέσεις σου σε θέματα διατροφής.
Ερωτικά: Η σχέση σου είναι δυσανάλογη αυτή την στιγμή ως προς τις επιθυμίες σου και αυτό είναι που σε προβληματίζει γιατί θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Αλλά τελικά με αυτόν τον τρόπο αποκτάται η ουσία σε μια σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές δουλειές να κάνεις και για αυτό πιθανόν να κουράζεσαι από λεπτομέρειες και υποχρεώσεις που σου κόβουν το θετικό παρορμητισμό, αλλά σίγουρα σου δίνουν μια άλλη προοπτική την οποία δεν την περίμενες καν.

 ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βάζεις προτεραιότητες κα προτιμάς να κάνεις πράγματα τα οποία θα είναι πολύ εύκολα για σένα. Η δυναμική σου είναι μεγάλη και αυτό σε βάζει σε περισσότερες ευθύνες τις οποίες όμως αναλαμβάνεις και τελειώνεις επιτόπου.
Ερωτικά: Είσαι αποφασισμένος/η να ρισκάρεις και θα το κάνεις με όλη σου την καρδιά γιατί βγαίνει από μέσα σου. Ίσως ζητήσεις την αλήθεια αλλά θα σε καλύψει το άλλο άτομο και δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάτι διαφορετικό. Με τον Ιχθύ υπάρχει έντονο συναίσθημα αλλά θέλετε κι άλλα για να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια ευχάριστη θέση που οι ενέργειες σου δένουν θαυμάσια με το οικονομικό κομμάτι και αυτό είναι για σένα μια όαση που σε ανακουφίζει και σε ξαλαφρώνει.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Προβληματίζεσαι πολύ γιατί βλέπεις μπροστά σου την αλήθεια που μάλλον σε μπερδεύει και σε παιδεύει. Το σπίτι σου θέλει συμμάζεμα αλλά σε πιάνει πανικός γιατί μπορεί να βαριέσαι και θα πιεστείς για να τελειώσεις ό, τι έχεις ξεκινήσει.
Ερωτικά: Η σκέψη σου για ένα Τοξότη μεταβάλλεται συνέχεια και αυτό δεν βοηθάει στο να είσαι μαζί του. Ο λόγος είναι ότι σήμερα βλέπεις περισσότερο τις δυσκολίες που μπορεί να έχετε μεταξύ σας παρά το καλό που υπάρχει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συνάντηση με άτομα που σε βγάζουν έξω την πραγματικότητά σου είναι όντως δύσκολη αλλά πολύ δυναμική, γιατί αποκτάς μεγάλη εμπειρία στο να κινείσαι ακόμα και στα πολύ δύσκολα.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Δεν αμφιβάλλεις καθόλου για τις ικανότητές σου και σήμερα μπορείς να τις δείξεις με ένα τρόπο πολύ επιστημονικό και μεθοδευμένο. Αν κρατήσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις την φροντίδα και την προστασία και ίσως να χαθεί το ερωτικό εκείνο συναίσθημα και στην θέση του να βγει το μητρικό ή το πατρικό. Αυτό σίγουρα ένας Παρθένος θα στο βγάλει πιο εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή μπορείς, διαλέγεις τη λύση που σε συμφέρει και θα προσπαθήσεις να κάνεις απόλυτα κτήμα σου το θέμα που ασχολείσαι.

 ΛΕΩΝ

Γενικά: Υπάρχει μια συνολική προσπάθεια από την πλευρά σου να γίνεις όσο περισσότερο ορθολογιστής/α γίνεται γιατί αλλιώς δεν μπορείς να γλυτώσεις από τις πολλές υποχρεώσεις και τα μέτωπα που έχεις ανοίξει.
Ερωτικά: Έχεις ένα μυστικό που το κρατάς πολύ καλά φυλαγμένο και όσο και να σε ψαρέψει ένας/ια Παρθένος δεν θα μαρτυρήσεις τίποτε. Ενώ κατά βάθος θα ήθελες να έχεις καθαρότητα σαν άτομο, δεν τολμάς να μοιραστείς αυτή την στιγμή κάτι.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ραντεβού και δουλειές που πρέπει να τελειώσεις άμεσα. Το ζητούμενο είναι να κερδίσεις και χρήματα ή τουλάχιστον να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, λογικά και με έξυπνες κινήσεις.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μπορείς να μιλάς και να στηρίζεις αυτό που θέλεις πιο εύκολα από άλλες φορές. Για αυτό δεν μοιράζεις την ενέργεια σου και δεν διοχετεύεις σε λάθος άτομα τις γνώσεις σου και την προσφορά σου.
Ερωτικά: Θέλεις να έρθεις όσο πιο κοντά μπορείς με τον Ιχθύ αλλά τελικά κρατάς κάποιες αποστάσεις γιατί νιώθεις ότι κάπου χάνεις τον εαυτό σου. Με τον Τοξότη απομονώνεστε ακόμα περισσότερο και μάλλον εσύ το προκαλείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Ορίζεις τα πάντα μέσα από τις δικές σου αρχές, απόψεις και εμπειρίες. Ίσως να μην είσαι τόσο δραστήριος/α, αλλά τώρα θα αρχίσεις να βλέπεις τον σωστό τρόπο για σένα.

 ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Βάζεις τον εαυτό σου σε απομόνωση και μέσα από εκεί θα βιώσεις κάτι πολύ προσωπικό. Όλα αυτά σε εξελίσσουν με ένα τρόπο αρκετά δυναμικό αλλά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ξαφνικές δυσκολίες που έχεις με άλλα άτομα.
Ερωτικά: Όσο και να ανησυχείς τι θα γίνει με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ θα βιώσεις κάποιες ξαφνικές εσωτερικές αλλαγές που θα σου βγουν ξαφνικά και αυτό θα είναι για σένα το καθοριστικό σημείο για τις αποφάσεις σου. Πιθανόν να μάθεις κάτι που θα σε επηρεάσει πολύ έντονα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες ανασφάλειές σου δυναμιτίζονται όταν κάτι δεν πάει καλά με τα άτομα που συνεργάζεσαι. Η σχέση με κάποιους δεν είναι όπως την περιμένεις και νιώθεις ότι σε αδικούν.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αντιδράς με ένα τρόπο που είναι πολύ εύκολος για τα δικά σου δεδομένα και σίγουρα δεν αφήνεις κάποιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Η σωστή διαχείρισή σου μπορεί να αποδειχτεί τώρα.
Ερωτικά: Αναγνωρίζεις την αξία του Παρθένου στην ζωή σου, άσχετα αν δεν το παραδέχεσαι γιατί δεν θέλεις κανένας να σου πάρει τον αέρα. Αν ζηλεύεις, δεν θα το δείξεις και θα φαίνεσαι φυσιολογικός/η ή ακόμα και αδιάφορος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Δοκιμάζεις να δουλέψεις με έτοιμο πλάνο και είναι για σένα η καλύτερη και πιο επιτυχημένη τοποθέτηση γιατί έτσι νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Η κυριαρχία σου σε ένα συγκεκριμένο τομέα μπορεί να ξεκινήσει από τώρα.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις νεύρα και θα συγκρούεσαι για πράγματα που δεν είναι και τόσο σοβαρά. Απλά θα τα βλέπεις όλα διογκωμένα και πιθανόν διαστρεβλωμένα. Πρόσεξε όσο μπορείς τις αντιδράσεις σου με τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους.
Ερωτικά: Δεν αφήνεις τίποτε που να μην ξεκαθαρίσει και ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί υπάρχουν ακόμα εντάσεις που δεν έχουν ξεπεραστεί. Η μεγάλη διαφορά με τον Παρθένο σε φέρνει σε αντιπαράθεση μαζί του. Βρείτε άλλο τρόπο, παρά να κάνει ο ένας τον άλλον να ζηλεύει.
Οικονομικά & Καριέρα: Το πρακτικό με το θεωρητικό σου κομμάτι κοντράρονται πάρα πολύ και ίσως από αυτό να προέρχεται η μεγάλη σου διαφορά με όσους είναι γύρω σου αυτήν τη στιγμή. Θα βιώσεις πιθανόν και την απόρριψη αλλά εσύ θα πρέπει να κρατήσεις πολύ δυνατά και συγχρόνως να δεις που βρίσκεται η αλήθεια.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θέλεις να ζήσεις με ένα τρόπο πολύ ποιοτικό και παραδοσιακό και να μην ρίξεις καθόλου τον πήχη γιατί νιώθεις ότι κάτι πάει να αλλάξει γι’ αυτό κρατιέσαι όσο μπορείς.
Ερωτικά: Η διάθεση σου βοηθάει στο να ξεπεράσεις κάποιες αρνητικές σκέψεις αλλά και συμπεριφορές, κυρίως του Κριού και ίσως τώρα να μην σε νοιάζει καθόλου που δεν είναι και τόσο κοντά σου γιατί πιστεύεις ότι αξίζεις κάτι καλύτερο. Με τον Καρκίνο θα υπάρξει εκ των πραγμάτων μια καλύτερη επαφή.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι να κάνεις κάτι που να αποδεικνύει την αξία σου για αυτό δεν θα διαλέξεις σήμερα δύσκολα πράγματα, αλλά απλά και βολικά. Οπότε δεν ανησυχείς, γιατί έχεις τελείως τον έλεγχο.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είσαι πολύ κοντά στο να αναβάλλεις κάτι που ήδη έχεις ξεκινήσει γιατί δε θέλεις να γίνονται όλα μέσα στην μιζέρια και την πολύ ανάλυση. Το να μιλήσεις για τα εσώψυχά σου σίγουρα θα σε ξελαφρώσει.
Ερωτικά: Έχεις δυσκολίες στο να συνεννοηθείς και να βρεις ένα κοινό σημείο αναφοράς. Ο λόγος είναι ότι διαφέρετε σε ιδεολογικό υπόβαθρο, κυρίως με τον Παρθένο που τώρα τελευταία σε φλερτάρει στενά.
Οικονομικά & Καριέρα: Διαφέρεις σε πολλά και σίγουρα αυτό δεν σε βοηθάει να έχεις κοινή πολιτική με την ομάδα σου. Πάντως, θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τουλάχιστον για σήμερα.

 ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Βλέπεις τα πράγματα μέσα από το πρίσμα των άλλων και σίγουρα θα βιώσεις μια πολύ κοντινή επαφή η οποία σε προσγειώνει κιόλας για κάποια πράγματα που μπορεί να μην είναι όπως τα νόμιζες.
Ερωτικά: Η διάρκεια της σχέσης σου με τον Παρθένο μερικές φορές είναι δύσκολη και είστε μεταξύ σας ήξεις αφήξεις λόγω του επηρεασμού από τα λόγια και τις πράξεις τρίτων. Σήμερα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσεις ένα μικρό άγχος για το πως θα διαχειριστείς την σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές αμφιβολίες αν πρέπει να συνεχίσεις με κάποια συγκεκριμένα άτομα, αλλά ατυχώς δεν μπορείς να απομονώσεις από εκεί ένα πρόσωπο που είναι για σένα θετικό γιατί ανήκει στην ομάδα που έχεις τις διαφωνίες. Οπότε πρέπει να δουλέψεις περισσότερο συνεταιριστικά αλλά με λιγότερα λόγια και υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται.

Πηγή: www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/5

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η αναζωογόνηση είναι το μυστικό της ημέρας. Είναι σαν να αντλείς μια μυστική δύναμη από την εσωτερική σου ενέργεια η οποία θα σε βοηθήσει να νιώσεις πολύ καλά, καθώς επίσης να πιστέψεις σε οτιδήποτε καλό σου συμβεί.
Ερωτικά:
Η καρδιά σου μπορεί να είναι πληγωμένη αλλά θα βρει τρόπο να θεραπευτεί. Θα αποφασίσεις εσύ να την θεραπεύσεις με καλές ιδέες αλλά και ισχυρά συναισθήματα τα οποία θα παράγεις μέσα σου, γιατί πιστεύεις πλέον περισσότερο στον εαυτό σου αλλά και στο καλό πεπρωμένο σου. Το Λιοντάρι θα σε πλησιάσει και πάλι.
Οικονομικά & Καριέρα:
Όσο και να φοβάσαι θα καταφέρεις με τη δύναμή σου να αντιστρέψεις τις συνθήκες που μέχρι τώρα σε μπλόκαραν είτε θα αναλάβεις κάτι και θα το φέρεις εις πέρας. Οπότε αυτό θα σε εμψυχώσει πολύ θετικά.

 ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια απόλυτη φάση και αυτό ίσως σε κάνει δογματικό και σε απομακρύνει από καταστάσεις που σε βοηθάνε να ελίσσεσαι. Αλλά ίσως να σε απασχολούν θέματα που έχουν υψηλή ηθική αξία, οπότε δεν τα διαπραγματεύεσαι.
Ερωτικά: Προτιμάς να μην κάνεις καμία κίνηση γιατί το θεωρείς πολύ προσβλητικό από την πλευρά σου να σηκώσεις το τηλέφωνο ή να στείλεις μήνυμα. Περιμένεις να δεις τι θα κάνει το άλλο το άτομο γιατί θέλεις πλέον να κάνει κινήσεις από μόνος του/της.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις αλλά δεν αγωνιάς, γιατί βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό να μην κινούνται τα θέματα έτσι όπως τα θέλεις. Πιθανόν να έχεις μια υπερβολή σε ιδέες και σκέψεις και αυτές να σε καθορίζουν. Αν πάντως κρατάς αποστάσεις, δεν θα είναι εύκολο να προσεγγίσεις τα πρόσωπα ή τις καταστάσεις που θέλεις προκειμένου να εξασφαλιστείς.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Δεν περιορίζεσαι πλέον σε εκτιμήσεις και απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι. Προτιμάς να είσαι μόνο στα δικά σου για να μπορείς να τα βγάλεις πέρα γιατί, για να περάσεις καλά, χρειάζεσαι μια δυναμική αλλά και πολύ σταθερή συμπεριφορά, ακόμα και σε σχέση με τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Αποδεικνύεις ότι έχεις μεγάλη καρδιά και μπορείς να συγχωρήσεις ακόμα κι ένα άτομο που τώρα θέλει να επιστρέψει. Το καλό είναι ότι μπορείς να συζητήσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις που είχαν συμβεί μεταξύ σας. Γιατί έχεις το θάρρος αλλά και το άνοιγμα του μυαλού που θα σε βοηθήσει να συμπεριφερθείς με αυτόν τον τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα μπορεί να καταλάβεις ακόμα και κάποια λάθη που έχεις κάνει και αυτό θα σε βοηθήσει να σταματήσεις να τα επαναλαμβάνεις. Όσο βέβαια προχωράς προς αυτήν την κατεύθυνση, τόσο πιο εύκολα βρίσκεις τον δρόμο σου.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θα περάσεις καλά και μάλιστα πολύ βασιλικά γιατί θα είσαι πολύ χαριστικός/η στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους. Πρόσεξε βέβαια μην το παρακάνεις, γιατί μπορεί χωρίς να το καταλάβεις να σε κυριεύσει ο εγωισμός και να κάνεις υπερβολές για να φανείς.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα ερωτικό πάθος και θέλεις να το εκφράσεις πολύ έντονα οπότε θα σου ανατρέψει κάθε τι αρνητικό αυτή την στιγμή. Πάντως και σε σχέση να μην είσαι θα νιώσεις τη ζεστασιά της καρδιάς σου που αναζητά τον ρομαντικό έρωτα. Το σημαντικό είναι να αφουγκραστείς το κάλεσμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αγωνιάς γιατί νιώθεις ότι είσαι άρχοντας και ας μην έχεις πολλά χρήματα. Εσύ πιστεύεις ότι ακόμα και ένα θαύμα μπορεί να γίνει. Μόνο πρόσεξε τις αντιδράσεις σου γιατί ίσως κινηθείς σαν να έχεις πολλά χρήματα και αυτό να είναι μια σοβαρή ψευδαίσθηση της καλής διάθεσης που θα νιώθεις.

 ΛΕΩΝ

Γενικά: Ήρθε η ώρα σου να δράσεις και να περάσεις στην επίθεση με την θετική έννοια γιατί όλα είναι πολύ εύκολα αυτή την στιγμή γύρω σου, οπότε βρίσκεις τον εαυτό σου και θυμάσαι την δύναμή σου.
Ερωτικά: Σίγουρα θα κάνεις δηλώσεις χωρίς να φοβάσαι ότι κάποιος/α θα σε εκμεταλλευτεί ή θα σε απορρίψει. Δεν σε νοιάζει καθόλου αυτή την στιγμή η απόρριψη για αυτό μπορεί να δεχτείς να μιλήσεις ακόμα και με ένα άτομο που σου έχει φερθεί πολύ άσχημα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αδυναμία σου θα γίνει δύναμη και αυτό θα είναι το θαύμα της μεταμόρφωσής σου, γιατί θα θέλεις να το ζήσεις πολύ δημιουργικά. Πάντως, αν έχεις πίστη, θα είσαι ο εαυτός σου και θα ξεπεράσεις το φόβο της αποτυχίας.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να μαζέψεις με ένα τρόπο τα κομμάτια σου και αυτό είναι που σε βάζει σε μια διαδικασία πολύ εσωτερική γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη πληροφόρηση που σε αποσπά από την συγκέντρωσή σου. Θα τα καταφέρεις όμως έστω και με την απομόνωση να ενώσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου προς μια κατεύθυνση.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι ένα άτομο συνέχεια αλλά αυτό που σε προβληματίζει είναι προς τα πού να κινηθείς για να μη βρεθείς έξω από το παιχνίδι. Γιατί ο Σκορπιός κάθε λίγο και λιγάκι σου δημιουργεί και ένα πρόβλημα. Και τώρα θέλεις να είσαι όσο μπορείς καλύτερος/η για τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε ενδιαφέρει η αναγνώριση από τα άλλα άτομα, κυρίως αν κάνεις μια καλλιτεχνική ή δημιουργική δουλειά γιατί αυτό θα σου κάνει καλό. Αλλά μάλλον φοβάσαι να κάνεις άλματα που θα σε βγάλουν μπροστά και περιμένεις να σε σπρώξει κάποιος άλλος.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Όσο και να φοβάσαι θα κάνεις κάποιες κινήσεις που θα είναι αρκετά τολμηρές για το χαρακτήρα σου και όταν τις κοιτάς από μακριά μπορεί να σου φανούν σαν μεγάλη αποκοτιά. Αλλά θα βρεθείς με πολύ κόσμο και θα χρειαστεί αναγκαστικά να πάρεις θέση ή έστω να έχεις μια πολύ δυναμική εμφάνιση και μόνο με την παρουσία σου.
Ερωτικά: Αναζητάς μέσα σου τον απόλυτο έρωτα και σήμερα κάνεις απολογισμό αν μπορείς τελικά να δώσεις και εσύ τα αντίστοιχα συναισθήματα. Γιατί δεν είναι πολύ εύκολο να δίνεις πολλά χωρίς να έχεις την ανταπόκριση που θέλεις. Οπότε μπορεί και να κάνεις πίσω αν είναι να δώσεις μόνο χωρίς να πάρεις. Σε έχουν κουράσει πλέον οι θυσίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς να βρεις έναν τρόπο για να εκτονώσεις την ενέργεια και τη δημιουργικότητα που έχεις και θα τα καταφέρεις, κυρίως αν πρόκειται να απευθυνθείς σε πολύ κόσμο. Όσο εσύ κινείσαι πάντως τόσο υπάρχει βελτίωση. Άρα το μυστικό είναι η δράση.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θέλεις να είσαι το κέντρο και χωρίς να το καταλάβεις θα βρεθείς στο επίκεντρο της σκηνής που έχεις εσύ ήδη δημιουργήσει. Η καρδιά σου θα είναι πολύ ζεστή για να ανοίξει σε άτομα που δεν έχεις και την καλύτερη άποψη για αυτά. Αλλά προκειμένου να βρεθείτε και να ξεχωρίσεις, θα κάνεις υπερβάσεις και ίσως υπερβολές.
Ερωτικά: Η ανοιχτή διάθεση από καρδιάς θα σε βοηθήσει να ερμηνεύσεις αλλιώς όλες τις συναισθηματικές αντιδράσεις ενός Λιονταριού που βέβαια σε ενδιαφέρει και σε κάνει με τον τρόπο του να ανοίγεσαι και να έχεις μεγάλη αισιοδοξία. Το δύσκολο βέβαια είναι να μειώσεις τον εγωισμό σου απέναντι στον Υδροχόο που σε αναγκάζει με τον τρόπο του να δείξεις άλλο πρόσωπο από αυτό που είσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως ς πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια σου σε θέματα δημιουργίας και μπορεί να διαπιστώσεις ότι δεν σου φτάνει ο χρόνος για να τελειώσεις αυτά που θέλεις. Όσο πάντως είσαι ανοικτός/η σε κάθε νέα εμπειρία, τόσο θα κερδίζεις περισσότερο.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η υποστήριξη που παρέχεις αυτήν τη στιγμή στον εαυτό σου θα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις. Γιατί συνέχεια τον παραμελείς και ίσως να μην ξέρεις και πώς να τον αγαπήσεις. Μπορεί να ξεκινήσεις από σήμερα γιατί θα συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα που πιθανόν να μην τα είχες καν αντιληφτεί.
Ερωτικά: Η σχέση σου με το Λιοντάρι είναι μοναδική και το ξέρεις πολύ καλά αρκεί να ξεπεράσεις την έλλειψη ελευθερίας που νιώθεις από την πλευρά σου μερικές φορές. Οι δηλώσεις που θα κάνεις είναι μοναδικές γιατί θα νιώθεις έντονα συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια επιτυχία στο τσεπάκι, αρκεί να μπορέσεις να την πάρεις ολόκληρη και να μην κολλήσεις την τελευταία στιγμή σε λεπτομέρειες που δεν θα έχεις διασταυρώσει με άλλα πρόσωπα. Πάντως, ένα συνεργάτης θα γυρίσει πίσω σε εσένα τρέχοντας.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να οριοθετήσεις κάποιες καταστάσεις με τα δικά σου μέτρα και την δική σου λογική δεν θα τα καταφέρνεις γιατί θα υπάρχει έντονη ενέργεια που θα σε ξεπερνάει. Αυτό αν δεν το φοβηθείς θα σου κάνει καλό γιατί θα βγεις έξω από τα δοκιμασμένα και τα συνηθισμένα.
Ερωτικά: Έχεις να λαβαίνεις αρκεί να μην φοβηθείς να το πάρεις. Μπορεί ένα άτομο που έκανες παρέα σαν φίλος να είναι έτοιμος/η να σου δώσει πολλά πράγματα αρκεί να το πιστέψεις και να εμπιστευτείς. Με το Λιοντάρι ή τον Σκορπιό όλο κάτι παίζεται αλλά δεν μπορείς να καταλήξετε γιατί είστε ήξεις αφίξεις. Ενώ αντίθετα με τον Καρκίνο έχεις μια καλύτερη και στενή σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχετίζεσαι με άτομα που έχουν μεγάλες φιλοδοξίες και σίγουρα θα σε συμπαρασύρουν σε ένα ρυθμό που είναι πολύ γρήγορος αλλά και υπερβολικός. Μάλλον θα προσπαθήσεις να ανταποκριθείς γιατί έχεις βάλει και στοίχημα με τον εαυτό σου.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η εποχή της μοναχικότητας περνάει γρήγορα και αυτό είναι που θα σε φέρει πιο κοντά με άτομα που έχετε κοινούς στόχους και σχέδια γιατί μόνο έτσι θα νιώσεις ότι ανήκεις κάπου.
Ερωτικά: Η συντροφικότητα είναι για σένα μια πολύτιμη εμπειρία γιατί σου δημιουργεί μια εσωτερική απλοχεριά που την έχεις ανάγκη αυτήν την περίοδο, γιατί γίνεσαι αναγκαστικά καλύτερος/η και πιο χρήσιμος/η. Μπορεί με τον Καρκίνο να έχεις δυσκολίες, αλλά αν δεν τον παρεξηγήσεις και έρθεις στη θέση του για να κατανοήσεις πως νιώθει, τότε θα κάνεις ένα βήμα εξέλιξης.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη από συνεργάτες και από άτομα που θα σε πιέζουν με τον τρόπο τους για να βγεις έξω από τα όρια σου. Αυτό θα το πετύχεις μόνο όταν έχεις την διορατικότητα και την ευστροφία να μοιραστείς τις ιδέες αλλά και τις εμπειρίες σου.

 ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλεις να κάνεις αλλά ίσως να τα καθυστερείς γιατί έχει μπει ο εγωισμός στη μέση και δεν σε αφήνει να ελιχθείς αναλόγως. Πάντως είναι δεδομένο ότι θα κάνεις κάτι που θα σε βγάλει από την αφάνεια.
Ερωτικά: Σχεδιάζεις με το Λιοντάρι να βγείτε και να τα πείτε όπως δεν τα είχατε άλλη φορά. Το δύσκολο είναι ότι θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να βγεις εσύ από πάνω, οπότε θα έχεις μια στάση υπεράνω.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά έξοδα και φοβάσαι ότι θα βγεις από το παράθυρο. Όμως, ότι και να κάνεις δεν μπορείς να βρεις τρόπους να μειώσεις τα έξοδά σου γιατί αυτήν τη στιγμή όλα τα χρειάζεσαι. Ίσως αν δεν θέλεις να κάνεις εντύπωση να μειώσεις κάτι, αλλά θέλεις να φαίνεσαι και γενναιόδωρος/η.

Πηγή: www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/4

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προτιμάς να κάνεις συζητήσεις και να βλέπεις τα πράγματα χωρίς συναισθηματισμούς γιατί δεν μπορείς συνέχεια να έχεις τα ίδια και τα ίδια και να μην βγαίνεις καθόλου από τα προβλήματα. Πειρασμοί θα υπάρχουν συνέχεια που θα σε βάζουν και πάλι στο παιχνίδι του άγχους. Στο χέρι σου είναι να βελτιώσεις τις καταστάσεις.
Ερωτικά: Ενώ κανονικά είχες υποσχεθεί στον εαυτό σου να μην σηκώσεις το τηλέφωνο σε ένα άτομο που σε έχει στεναχωρήσει, τώρα κάνεις υποχωρήσεις και βρίσκεσαι μπροστά σε δίλλημα αν πρέπει ή όχι. Με τον Σκορπιό χρειάζεται να προσέξετε τα οικονομικά σας γιατί εκεί υπάρχουν μεγάλες εντάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές κολλάς και δεν ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να ξεκολλήσεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να δουλέψεις περισσότερο με το μυαλό σου και να έχεις οράματα μπροστά σου.

 ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκη την ανάπτυξη για αυτό θα προσπαθήσεις να υλοποιήσεις όσο μπορείς περισσότερα. Ιδανική περίπτωση για σένα είναι η ενασχόλησή σου με πράγματα που μπορείς να κάνεις με τα χέρια σου για να φεύγει η ένταση και η ενέργεια που μπορεί να έχεις.
Ερωτικά: Μια ξαφνική ανατροπή που ίσως να μην περίμενες σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με πιο ξεκάθαρη ματιά και αυτό ίσως να μην σε βοηθάει μέσα στην σχέση σου γιατί κάνεις συνειδητοποιήσεις που δεν ήταν τόσο εύκολο να διαχειριστείς. Αν έχεις γεννηθεί στις 15 – 16/5 θα νιώσεις μια μεγάλη ένταση και διάθεση να ξεσπάσεις και να μιλήσεις με μεγάλη ένταση.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλές διαφορές με κάποια άτομα και κυρίως για την υπόθεση ενός κληρονομικού ακινήτου. Βέβαια στο τέλος θα κυριαρχήσει η σύνεση αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα υπάρχουν πιέσεις από όλες τις πλευρές. Κατά τα άλλα θα υποχρεωθείς να αναβάλλεις μια συνάντηση γιατί θα νιώθεις ότι δεν είσαι έτοιμος/η.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Όταν είσαι εσύ ο αρχηγός του εαυτού σου όλα μπορείς να τα δικαιολογήσεις και να τα βάλεις σε μια τάξη, ώστε να μην σε ενοχλούν οι άλλοι. Συγχρόνως θα πρέπει να ξέρεις να αναλαμβάνεις ευθύνες εκεί που είναι αναγκαίο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μάθημα που πρέπει να πάρεις.
Ερωτικά: Δεν εξελίσσονται τα πράγματα με τον τρόπο που εσύ περίμενες και παρόλο που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου και νιώθεις καλά, κάτι σου ξεφεύγει γιατί δεν μπορείς να μαντέψεις αντιδράσεις και συναισθήματα του άλλου ατόμου κι ίσως παραπλανάσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφιερώνεσαι περισσότερο και θέλεις να μπεις πλέον στα βαθιά και να μάθεις τελικά να λειτουργείς έτσι γιατί δεν αρκούν μόνο οι θεωρητικές γνώσεις σου.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Μερικές φορές βρίσκεις ότι υπάρχουν σκοπιμότητες για να λειτουργήσεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο ενώ εσύ θέλεις να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές ή αμφιβολίες που σου μειώνουν τον αυθορμητισμό που έχεις απόλυτη ανάγκη.
Ερωτικά: Βλέπεις τα πράγματα από μια συγκεκριμένη οπτική γωνία και χάνεις κάπως τη συνολική εικόνα, κάτι το οποίο μπορεί να οφείλεται στην μεγάλη σου ευαισθησία η οποία μερικές φορές σε παρασύρει, αδυνατώντας να δεις εύκολα την θέση του άλλου και πληγώνεσαι χωρίς να υπάρχει μεγάλη αιτία. Η σχέση με τον Ταύρο θα είναι πολύ έντονη γιατί θα βρείτε μια κοινή ασφαλιστική δικλείδα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναπαράγεις συνέχεια κάποια γνώριμα μοντέλα και μοτίβα και πάνω εκεί δεν κινδυνεύεις να χαθείς. Μπορεί να πλήττεις αλλά τουλάχιστον δεν γίνονται λάθη.

 ΛΕΩΝ

Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς ότι μαθαίνεις, τελικά είναι μια περίοδος που γειώνεσαι και πρέπει να μπεις μέσα σε όλα για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Αντί λοιπόν να κρατάς τις αποστάσεις, καλύτερα να έρθεις πιο κοντά.
Ερωτικά: Είσαι πολύ ερωτικός/η και αυτό θα σου βγάλει στην επιφάνεια ένα μεγάλο πάθος που συγκρατείς και ίσως δεν το γνωρίζεις ούτε εσύ ακόμα για αυτό τώρα είναι μια ευκαιρία να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου. Ταύρος ή Σκορπιός θα συμμετέχουν σε αυτό το πανηγύρι των αισθήσεων και των συναισθημάτων.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να τα κάνεις όλα μαζί αλλά βρίσκεις διάφορα εμπόδια. Το πιο σημαντικό είναι να μην απαξιώνεις ακόμα και την πιο μικρή πληροφορία ή βοήθεια που μπορεί να σου έρθει ξαφνικά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις με συνεργάτες που δεν συμφωνείτε είναι να ακούς και την γνώμη τους και να μην είσαι απόλυτος/η, κυρίως αν έχεις γεννηθεί από τις 9 έως και 11.8.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αναφέρεσαι συνέχεια στο τι πρέπει να κάνεις για να ξεκολλήσεις από μια δυστοκία, επειδή επιθυμείς πολύ να αλλάξεις σελίδα στην ζωή σου. Μπορεί να αξιωθείς τελικά, μετά από μεγάλο κόπο, να βρεις τις ισορροπίες σου και να τα βλέπεις όλα πιο θετικά.
Ερωτικά: Στέκεσαι κάπως περίεργα απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί και να μην το καταλαβαίνεις ότι είσαι φευγάτος/η γιατί νιώθεις την ανάγκη για μια μεγαλύτερη εσωτερικότητα. Το ζητούμενο είναι να ακολουθήσεις και τον εαυτό σου σε σχέση όμως και με το πρόσωπο που θέλεις να είστε μαζί. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως πρέπει να προσεγγίσεις περισσότερο παρέες και φίλους για να βγαίνεις και να έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κάτι όμορφο.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει κάτι στρωμένο αυτή την στιγμή που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, συγχρόνως όμως θέλεις να ξεκινήσεις και κάτι άλλο γιατί οι σκέψεις σου για το μέλλον δεν είναι και τόσο θετικές. Αν πάλι είσαι στον αέρα αυτές τις ημέρες ενέτεινε τις προσπάθειές σου γιατί κάτι μπορεί να συμβεί άμεσα.

 ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Το πιο σημαντικό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και τα δύσκολα γιατί νιώθεις τον τελευταίο καιρό εγκλωβισμό από αυτά που σου συμβαίνουν και είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσεις όπως είσαι τώρα γιατί δεν σου αρέσει να τρέχεις συνέχεια για ξένες υποθέσεις και πράγματα που ενδεχομένως δε σου ταιριάζουν.
Ερωτικά: Η συνομιλία με τον Ταύρο μπορεί να σε ταράζει γιατί βλέπεις ότι όλα πάνε τελείως διαφορετικά από αυτό που περίμενες. Ίσως να συμπεριφερθεί πολύ απότομα και επειδή είσαι ένα άτομο με πολύ υψηλά στάνταρ στην επικοινωνία, να ενοχληθείς αφόρητα. Από την άλλη με ένα Δίδυμο είσαι στα σκαριά ενός νέου ξεκινήματος και αυτό θα σου κάνει καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Η φαντασία μερικές φορές που χρησιμοποιείς για να θεραπεύεις τους φόβους σου και το άγχος σου είναι πολύ θετική και έχεις καλή απόδοση στην δουλειά σου. Για αυτό αν έχεις ιδέες που μπορεί να υλοποιήσεις άμεσα, μην φοβάσαι. Κάνε ό, τι μπορείς για να ξεφύγεις από την μετριότητα. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά γιατί έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και για σένα όλα αυτά είναι πολύ κουραστικά και βαρετά.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και επειδή θέλεις να βοηθήσεις κάποια άτομα τα οποία αναγκαστικά έχουν στραφεί σε εσένα, μπορεί να πιέζεσαι παραπάνω ίσως γιατί νιώθεις και μεγαλύτερη υπευθυνότητα από ό, τι τελικά χρειάζεται, αφού θέλεις να γίνουν όλα τέλεια.
Ερωτικά: Αναλογίζεσαι τι πρέπει να γίνει για να μην νιώθεις τόση μεγάλη πίεση από το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο. Μάλλον πρέπει να αλλάξεις και να δεις τα πράγματα πιο ανοικτά και με μεγαλύτερη δόση ελευθερίας, από την δική σου πλευρά. Αν πάλι φοβάσαι να το κόψεις, σημαίνει ότι θέλεις τον έλεγχο.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βρεις καινούργιες πατέντες οι οποίες θα σου αποδώσουν πολύ περισσότερο και αντιλαμβάνεσαι ότι μάλλον χρειάζεσαι συνεργασίες που θα σου δώσουν το παραπάνω σπρώξιμο.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Ενώ ξεκινάς με δύναμη και μεγάλη όρεξη την ημέρα σου, νιώθεις ότι θίγεσαι συναισθηματικά από άλλα άτομα και αυτή είναι η μεγάλη σου ευαισθησία. Μην αφήνεις τα λάθος συναισθήματα να σε χαλάνε, ούτε τις παραξενιές κάποιων ανθρώπων να σε επηρεάζουν.
Ερωτικά: Η ευαισθησία σου κτυπάει κόκκινο και θα σε βάλει να ψαχτείς για κάτι πιο βαθύ και αληθινό. Όμως θα το κάνεις με ένα τρόπο που δεν θα είσαι πολύ εύκολο για το άλλο πρόσωπο να το αποδεχτεί. Νοσταλγία και φωτογραφίες παλιές μπορεί να σε συνεπάρουν. Ένας Καρκίνος, αν έχει φύγει από την ζωή σου απότομα, νιώθεις ότι σε πονά ακόμα αλλά θα προσπαθήσεις να το θεραπεύσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν άτομα στην δουλειά σου που ενώ στο παίζουν φίλοι και ότι σε εκτιμούν και σε σέβονται, τελικά προσπαθούν να βρουν ατέλειές σου και σου υποσκάπτουν τη θέση. Το καλό είναι ότι εσύ το γνωρίζεις και τα αντιμετωπίζεις αλλά με μεγάλη καλοσύνη και πίστη στο ανώτερο καλό.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις να κάνεις πολλές δουλειές και κυρίως να μιλήσεις με κόσμο. Ίσως αυτό να σε εξαντλεί αλλά τουλάχιστον θα τελειώνεις με πράγματα που δε σου αρέσουν ή σου φαίνονται αρκετά βαρετά. Τα βιβλία και η γενική ενημέρωση είναι απαραίτητα για να τα βγάλεις πέρα.
Ερωτικά: Παραμένεις σε χαμηλούς τόνους και το μόνο που θα κάνεις είναι να προσπαθήσεις να αποσπάσεις όσο μπορείς περισσότερες πληροφορίες για το άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα καταφέρεις πολλά πράγματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναθεωρείς κάποιες διαδικασίες που τις έκανες παλιά και τις θεωρούσες πολύ σημαντικές. Τώρα προτιμάς να κινείσαι σε πιο ξεκάθαρο έδαφος και με μεγαλύτερη διαφάνεια.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ενώ εσύ βρίσκεσαι σε μια φάση πολύ καλή οι γύρω σου και κυρίως από την οικογένεια ή κάποια άλλα δικά σου άτομα έχουν διάφορα προβλήματα και πρέπει να ασχοληθείς με αυτά.
Ερωτικά: Με μια υπερβολή θα ξεκινήσεις την ημέρα σου γιατί βλέπεις ότι θέλεις να καλύψεις και πρακτικά το άλλο άτομο που είστε μαζί κι αυτό είναι τελικά το πιο δύσκολο πράγμα. Ίσως να μην μπορείς να ακούς την μουρμούρα ή τα παράπονα γιατί από όλα αυτά βαριέσαι και χάνεται το ερωτικό σου ενδιαφέρον.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να αναπληρώσεις κάποιες χαμένες ώρες που τις χρωστάς από το παρελθόν αλλά σου φαίνεται σαν καταναγκαστικό έργο γιατί θα πρέπει περισσότερο να φροντίσεις άτομα και καταστάσεις παρά να παράγεις έργο. Πάντως θα δοκιμάσεις κάτι καινούργιο να κάνεις που θα αποτελεί ακόμα και για σένα ρίσκο.

 ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι με κόσμο που πάει με τα δικά σου τα νερά για αυτό νιώθεις πιο ήρεμος/η και ασφαλής. Όταν βρίσκεσαι σε περιβάλλον που σε νοιάζεται και σε φροντίζει είναι εύκολο να αναθαρρήσεις και να ξεπεράσεις ακόμα και δυσκολίες.
Ερωτικά: Το να ανοίξεις τα χαρτιά σου μάλλον θα σε πάει πίσω, παρά μπροστά γιατί θα ξαναθυμηθείς κάτι που αυτή την στιγμή μπορεί να μην συμφέρει κανέναν από τους δυο σας. Προσπάθησε να πας με το ρεύμα της ημέρας και γίνε όσο μπορείς πιο δοτικός/η και κυρίως αφέσου να την περάσεις με το πρόσωπο που θέλεις και αγαπάς.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κάποιες σωστές σκέψεις τις οποίες θα μοιραστείς με συγκεκριμένους ανθρώπους γιατί θέλεις να στήσεις κάτι καινούργιο που να έχει και μια οικονομική αξία για σένα.

Πηγή: www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/3

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Φροντίζεις να έχεις και αυτό είναι που θα σου δώσει μια ποιοτική αναβάθμιση η οποία θα σε βοηθήσει και θα σε κάνει κάπως να ανακουφιστείς από τις εντάσεις και τις έντονες ενέργειες.
Ερωτικά: Θα κάνεις και μια σκηνή γιατί θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο, οπότε έτσι θα έχεις τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Με τον Ταύρο ή το Σκορπιό θα παιχτεί ένα έντονο παιχνίδι αισθήσεων αλλά και ψευδαισθήσεων.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σημαντική ευκαιρία είναι τώρα, οπότε δράσε γρήγορα και δημιούργησε γύρω σου ένα πολύ καλό κλίμα για να πάρεις και εσύ από την πίτα που σου ανήκει. Όσο πάντως επενδύεις σε κάποιες σχέσεις, που όμως θα έχουν και το ανάλογο κύρος, τόσο θα είσαι κερδισμένος/η.

 ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η θετική συγκυρία κάποιων συμπτώσεων που μπορεί να μην είναι και τόσο συμπτώσεις θα σε επηρεάσει θετικά και σίγουρα θα σε ξεκόψει από ορισμένες κακές συνήθειες. Η επικέντρωση στα καλά στοιχεία της προσωπικότητάς σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις.
Ερωτικά: Εμπιστεύεσαι και μάλιστα με θετικά τα αποτελέσματα, αρκεί να αφήσεις ανοικτή τη δίοδο για να γνωρίσεις από πιο κοντά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γιατί ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο να έρθετε τόσο κοντά όσο τώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια ευκαιρία και σίγουρα θα την εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο. Ο λόγος είναι ότι δεν βλέπεις τα πράγματα τόσο κλειστά οπότε θα βοηθηθείς άμεσα.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Δεν θέλεις να μιλήσεις και να είσαι πολύ κοντά σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις, επειδή νιώθεις την ανάγκη να ξεκουραστείς και να μείνεις με τον εαυτό σου και σε έχουν πιάσει για λίγο οι κλειστές σου.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Σκορπιό είναι ιδιαίτερη γιατί είναι δύσκολη και από τις δυο πλευρές. Επειδή όμως είναι καρμική και δεν μπορείς να την αποφύγεις θα χρειαστεί από εσένα που πιάνεις πιο εύκολα όλα τα νοητικά σχήματα να μιλήσεις μαζί του και να μην ακολουθήσεις τα τοξικά συναισθήματα που σίγουρα σε αναστατώνουν και εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δεδομένη στιγμή είναι κάπως δύσκολη για σένα σε πρακτικό επίπεδο. Αλλά από εκεί που δείχνουν όλα κλειστά εμφανίζεται μια ευκαιρία από το πουθενά, που σίγουρα θα δώσει λύση σε κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αυτήν τη στιγμή.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις όμορφα και πολύ θετικά. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο οι συνθήκες κάπως ηρεμούν και δεν χρειάζεται να κάνεις εκείνα τα μεγάλα άλματα που εμποδίζουν την ψυχική υγεία και την εσωτερική σου ασφάλεια. Η βοήθεια από έναν Ταύρο θα είναι πάντως πολύτιμη γιατί κάπου θα μιλήσει για σένα οπότε κατά κάποιο τρόπο θα βάλει πλάτη για να μπορέσεις να ανέβεις.
Ερωτικά: Δικαιώνεσαι και ενώ δεν περίμενες από τον Σκορπιό να σου ζητήσει συγνώμη τελικά θα γίνει και αυτό και σίγουρα θα σε ικανοποιήσει πάρα πολύ. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα είσαι κάπως περισσότερο στην τσίτα γιατί όλο και κάτι θα σε αναστατώνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες προτάσεις που είναι αρκετά δυνατές και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς όσο πιο γρήγορα μπορείς. Πρέπει όμως να δράσεις στοχεύοντας στο παρόν και όχι στο μέλλον και να μη λειτουργήσεις ωφελιμιστικά.

 ΛΕΩΝ

Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα γιατί μοιάζεις με ηλεκτρόνιο που τα πάντα γυρίζουν γύρω σου. Για αυτό συντόνισε όσο μπορείς τις καταστάσεις και μην κολλάς σε κάποια πράγματα που μπορεί μεν να φαίνονται χρήσιμα αλλά όχι και τόσο απαραίτητα στην παρούσα φάση.. Η αγάπη σου για τα ωραία ρούχα και τα ακριβά πράγματα σήμερα θα εκδηλωθεί σε όλο της το μεγαλείο.
Ερωτικά: Ζεις πολύ ερωτικά και αισθησιακά και αυτό που σου έρχεται να κάνεις είναι να απομονώσεις κάποιες αρνητικές συγκυρίες, να τις απορρίψεις από τη σχέση σου με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό και να δεις μόνο το θετικό κομμάτι που υπάρχει μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Το εντυπωσιακό κομμάτι της καριέρας σου είναι αυτή τη στιγμή οι σχέσεις με τον περιβάλλοντα χώρο, γιατί οι άλλοι σε υποστηρίζουν και γενικά αναβαθμίζουν την εικόνα σου.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Επειδή έχεις ανάγκη από τα ωραία πράγματα, θα βελτιώσεις όλες σου τις υποθέσεις και θα αναζητήσεις την ηρεμία αλλά και την αφθονία. Η προσωπική σου αξιολόγηση είναι πάντως πολύ σωστή και θα σε βοηθήσει να κάνεις το καλύτερο γιατον εαυτό σου.
Ερωτικά: Προσπαθείς να ξεδιαλύνεις κάποιες υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την ανάμειξη άλλων ατόμων στην προσωπική σου σχέση. Και θα αυτό θα επιβεβαιωθεί τώρα γιατί με τη θετική σου επέμβαση θα γίνουν όλα πιο ξεκάθαρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με το χρήμα είναι πολύ καλή και έχεις ανακαλύψει και μέσα σου με ποιο τρόπο θα μειώσεις τα έξοδά σου, χωρίς όμως να στερήσεις από τον εαυτό σου τα καλύτερα κομμάτια της πίτας.

 ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις κάτι και κυρίως σε ένα νομικό θέμα που σε απασχολεί γιατί πλέον δεν φοβάσαι ότι σε αδικούν αλλά ούτε σε βαραίνουν οι άλλοι με θέματα που δεν είναι καν δικά σου. Για αυτό θα καταλήξεις σε αποφάσεις και θα φερθείς ανάλογα.
Ερωτικά: Η σκέψη σου είναι αρκετά ερωτική, συγχρόνως όμως πολύ φευγάτη, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις με ποιο τρόπο θα δείξεις αυτά που νιώθεις επειδή φοβάσαι ότι ίσως φαίνονται παραμύθια στο άλλο άτομο. Όμως αυτά που νιώθεις είναι αλήθεια, αλλά μερικές φορές ξεπερνούν τη σφαίρα της φαντασίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Καθορίζεις πλέον εσύ με δυναμική στάση από πού θα ξεκινήσει κάτι και που θα τελειώσει. Ίσως τώρα που βαδίζεις σε πιο σταθερά χνάρια, χωρίς ιδιαίτερη φαντασία και δημιουργικότητα, να κάνεις κάτι πολύ σταθερό για σένα αλλά όχι τόσο επικοινωνιακό.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θα πέσεις στα μαλακά και αυτό θα σου κάνει γενικά καλό, γιατί το μυαλό σου δεν λειτουργεί με εμμονές και με αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό σου και τους άλλους. Θα έχεις τον πρώτο λόγο και θα έλθουν στο προσκήνιο μνήμες και θετικές νοσταλγίες που θα αναδείξουν τα υπάρχοντα ταλέντα σου.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά σου απέναντι σε μια καινούργια εμπειρία θα σου δώσει την δυνατότητα να γνωρίσεις ένα άτομο που μπορεί να σου πηγαίνει γάντι και να νιώσεις ότι ήδη βρήκες το άλλο σου μισό. Πιο εύκολο βέβαια θα είναι αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχολιάζεις θετικά κάθε νέου είδους εμπειρία και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις ακόμα και συνεργάτες οι οποίοι κατά την γνώμη σου δεν είναι και τόσο εύκολα άτομα. Αλλά έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας αυτό το διάστημα.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Φοβάσαι να αγγίξεις θέματα που μπορεί να αφορούν το σώμα σου και γενικά τη διατροφή σου και ο λόγος είναι ότι γίνεσαι πολύ απόλυτος σε ότι κάνεις. Σήμερα θα το πιάσεις από μια καλή γωνία και θα αναρωτηθείς τι λύσεις υπάρχουν για τα θέματα διατροφής και για την υγεία σου. Θα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις ένα μεγάλο ζήτημα που ίσως να το είχες προσωρινά κλειστό και αφορά σε κάποιες ασφάλειες ή κληρονομικά ζητήματα.
Ερωτικά: Η επαφή σου με τον Ταύρο ή το Σκορπιό μπορεί να βασίζεται και σε οικονομικά θέματα που έχετε μεταξύ σας. Η διαδικασία είναι απλή, αρκεί εσύ να δεις το ζήτημα στη σωστή του διάσταση και να μη νιώσεις ότι ίσως γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να φαντάζεσαι ότι υπάρχουν δυσκολίες τελικά είναι άλλου είδους η πραγματικότητα την οποία θα πρέπει να κατανοήσεις βαθιά. Και θα πρέπει να προσπαθήσεις εκ νέου και με άλλα στοιχεία σαν εργαλεία πιο «υλικά» και πιο κοντά στην πραγματικότητα.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ανοίγεσαι, γιατί σήμερα τουλάχιστον οι συνθήκες σε κάνουν να εμπιστευτείς και να γίνουν όλα όπως τα ήθελες. Αυτό θα σου εξασφαλίσει έστω μια καλύτερη ποιότητα στην επικοινωνία και στην επαφή με τα άτομα που έχεις γύρω σου, αλλά και στο θέμα ενός παιδιού.
Ερωτικά: Συγκινείσαι από τη συμπεριφορά ενός ατόμου που μπορεί να είχες παρεξηγήσει. Μερικές φορές βάζεις και τη λογική για να ανταπεξέλθεις στη συναισθηματική φόρτιση. Τουλάχιστον θα προσπαθήσεις να περάσεις καλά με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις περιθώρια για λάθη κυρίως αν είσαι με συνεργάτες που δεν σου κάνουν. Για αυτό γρήγορα θα επανέλθεις σε κάποιες καλές συνεργασίες που μπορεί να σου συστήσουν άλλα άτομα, τα οποία και αυτά με τη σειρά τους θα σε εξυπηρετήσουν.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Κάνεις ποιοτικές υπερβολές αλλά σου αρέσει γιατί θέλεις να έχεις και στην καθημερινότητά σου πέντε καλά πράγματα. Για αυτό θα δώσεις μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των πραγμάτων που αγοράζεις αλλά θα έχεις και μια πινελιά πιο προσωπική και απόλυτα καλλιτεχνική σε κάθε κίνηση που κάνεις.
Ερωτικά: Σε συναρπάζει η περιπέτεια με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό και δεν μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό του Λιονταριού. Οι ερωτικές σου υποθέσεις είναι αρκετά ενεργοποιημένες και κυρίως με μεγάλο αισθησιασμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να εξοικονομήσεις υλικά εφόδια τα οποία θα χρειαστείς σαν δικλείδα ασφαλείας στους δύσκολους καιρούς. Με αυτόν τον τρόπο νιώθεις ότι εξασφαλίζεις τον εαυτό σου και πέφτεις κάπως στα μαλακά.

 ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Η μετριότητα αυτήν τη στιγμή δεν σου κάνει, αλλά θα απλοποιήσεις τις υποθέσεις σου και θα μπεις στη διαδικασία της εύκολης υλοποίησης. Για αυτό και οι επαφές με φίλους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα σε ικανοποιήσουν πάρα πολύ.
Ερωτικά: Έχεις ερωτικά απωθημένα τα οποία θα τα βγάλεις τώρα με τον πιο εύκολο τρόπο. Η κυριαρχία σου είναι δεδομένη αρκεί να πας από τον εύκολο δρόμο και να μη ζητάς διάφορα περίεργα για να σου αποδεικνύει το άλλο άτομο ότι σε θέλει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα βρεις χρήματα σήμερα γιατί θα έχεις δουλειά και αν δεν τα πάρεις τώρα, τουλάχιστον θα έχεις να λαβαίνεις στο μέλλον. Η πώληση ενός σημαντικού ακινήτου μπορεί να σου ανακοινωθεί και να κλείσει ο κύκλος της μεγάλης σου ταλαιπωρίας.

Πηγή: www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/2

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βλέπεις τα πράγματα από μια λογική σκοπιά και σίγουρα αυτό θα σε καλμάρει και θα κάνεις κινήσεις πολύ πιο ώριμες και ψύχραιμες. Η δυνατότητα να αφήσεις για λίγο πίσω σου την ένταση και η τάση για το καινούργιο μπορεί να σε χαλαρώσει. Το φαγητό μπορεί να είναι μια μεγάλη ευχαρίστηση για σένα.
Ερωτικά: Θα αναζητήσεις διακαώς να κάνεις πράγματα που μπορεί να είναι απόλυτα πρακτικά, αλλά αυτά με κάποιο τρόπο θα σου επιβεβαιώσουν ότι τελικά το ταίρι σου θέλει να είσαι στη ζωή του. Ίσως και να μαγειρέψετε μαζί και αυτό να σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι μόνος θα επικοινωνήσεις με έναν παλιό γνώριμο Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις οπωσδήποτε να εστιαστείς στο να βγάλεις χρήματα ή να διαφυλάξεις αυτά που ήδη έχεις. Οπότε, για να νιώσεις εξασφάλιση, μπορεί να σε πιάσουν και οι τσιγκουνιές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι μέσα στο προσωπικό σου στοιχείο που κανένας δεν μπορεί να διαταράξει ούτε είναι εύκολο να σε ταρακουνήσει. Η ιδιωτική σου ζωή θα προστατευτεί αρκετά από τη δική σου διάθεση για μυστικοπάθεια.
Ερωτικά:
Όσο τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, άλλο τόσο θα είσαι καλά και στην ερωτική σου ζωή. Πιθανόν να γίνει κίνηση από τον Σκορπιό να έρθετε πιο κοντά, αλλά γενικότερα έχεις κάποιες καλές προτάσεις και αυτό σου ανεβάζει το ηθικό.
Οικονομικά & Καριέρα:
Είναι αναγκαία η επιβίωσή σου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και με τις πράξεις σου θα αποδείξεις πόση εσωτερική δύναμη έχεις αλλά και πείσμα για τη ζωή. Αν διαθέτεις κάποιες μεγαλύτερες αντοχές μπορεί να μπεις και στη φάση του ανταγωνισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Προσπαθείς να πιαστείς από κάπου και να εξασφαλίσεις όλα αυτά που χρειάζεσαι. Οπότε δεν θα χάσεις καθόλου επαφή με την πραγματικότητα γιατί θα κινηθείς με έναν τρόπο που θα δείξεις ότι θέλεις να σταθεροποιηθείς κάπου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να κλειστείς στον εαυτό σου προκειμένου να ακολουθήσεις σωστά τις επιταγές του ενστίκτου σου.
Ερωτικά: Η προσωπική σου ζωή είναι αρκετά έντονη και επειδή εσύ δεν είσαι και για πολλά πιθανόν να θέλεις να ελέγχεις όλες τις καταστάσεις εκ των έσω. Έτσι, τελικά προτιμάς να μη μιλήσεις ή να βγεις και να μείνεις στην ησυχία σου. Η κρυφή σκέψη για τον Ταύρο ή τον Σκορπιό μπορεί να σε απασχολήσει για λίγο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα και, παρόλο που μπορεί να έχεις υλική ανασφάλεια, αφήνεις τον εαυτό σου κάπως να ξεκουραστεί ή να απολαύσει μικρές χαρές μαζί με πολύ δικά σου άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Πιστεύεις πάρα πολύ στην έννοια της ασφάλειας και της εσωτερικής συνοχής. Οπότε, όταν βρίσκεις ευκαιρία, προσπαθείς να κρατήσεις τα ηνία σωστά για να εξασφαλίσεις αυτά τα συναισθήματα τα οποία σε βοηθούν να σταθείς στα πόδια σου.
Ερωτικά: Βελτιώνεις όσο μπορείς την επικοινωνία με διάθεση απόλυτα ερωτική και σταθερή. Αυτό σίγουρα σε βοηθάει να έχεις ένα σωστό μέτρο σύγκρισης για άλλες φορές. Προσπάθησε να αναζητάς πάντα αυτόν τον ρυθμό ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μια μικρή ζήλεια στη συμπεριφορά σου ίσως τη θεωρήσεις ότι είναι το αλάτι στην σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Παρόλο που σήμερα μπορεί να μη δουλεύεις, ανακαλύπτεις με το ψάξιμο που κάνεις μέσα σου ότι μπορείς να τα καταφέρεις σε μια συγκεκριμένη φάση που κάποιοι σου ζητάνε να βρεθεί ένας ωφέλιμος συμβιβασμός. Από σήμερα θα βρεις λύση και αυτό θα σε χαλαρώσει.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Μπορεί να το ρίξεις στο φαγητό και γενικά σε θέματα που έχουν να κάνουν περισσότερο με την ύλη και τα αγαθά της. Θα σου αρέσει και αυτό γιατί μερικές φορές, επειδή θέλεις να προσέχεις, απέχεις από ορισμένες απολαύσεις. Επίσης, η ενασχόλησή σου με αντικείμενα που πιθανόν να είναι ξεχασμένα ακόμα και σε κάποια ντουλάπια του σπιτιού θα σου φέρει μνήμες που σίγουρα θα σε συγκινήσουν.
Ερωτικά: Σε πιάνει η κτητικότητά σου και πιθανόν να μουλαρώσεις περίεργα με κάτι που θα πει ή θα κάνει ο/η σύντροφός σου. Δεν χρειάζεται για να δείξεις την αγάπη σου να εκδηλώνεσαι με ανασφαλή τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να πετύχεις ένα στόχο που έχει μπει και αφορά ένα χρηματικό ποσό σ’ ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όμως εσύ με τον τρόπο σου θα κάνεις αγώνα και θα ανεβάσεις τον πήχη για να βγουν αυτά τα χρήματα. Ίσως σήμερα να έχεις μικρά καβούρια στις τσέπες σου γιατί νιώθεις την ανάγκη να προσέξεις την διαχείριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: «Όσο ζητάς, τόσο βρίσκεις» και αυτό θα είναι το ρητό σου για σήμερα. Γιατί θα δεις ότι θα περάσεις καλά και θα ηρεμήσεις από τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών. Η ποιοτική αναβάθμιση που ζητάς στις σχέσεις σου πιθανόν να γίνει σήμερα γιατί δεν θα ανατρέψει κανένας τα όρια σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Σκορπιό έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και ο λόγος είναι εκεί που πάτε να βρεθείτε μαζί, για κάποιους λόγους όχι εμφανείς, απομονώνεστε. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα θα μιλήσετε και, αν βρίσκεστε μακριά ο ένας από τον άλλο, θα δημιουργηθούν γέφυρες επικοινωνίας. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με έναν Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο περισσότερο οραματίζεσαι την επιτυχία σου τόσο πιο γρήγορα θα έρθει και όχι μόνο θα έρθει αλλά θα ανταμειφτείς και πολύ καλά. Οπότε αν δεν ανησυχείς και δεν δημιουργείς άγχος ακόμα και στα άτομα που σε στηρίζουν, τότε καλά θα πας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Εντοπίζεις μέσα σου κάποιες κρυφές ανασφάλειες οι οποίες θα βγουν σήμερα γιατί δεν θα βρεις άλλα κρατήματα. Από μια άποψη χρειάζεται να πιστεύεις πάρα πολύ για να ενδυναμώσεις όλα τα θετικά στοιχεία που υπάρχουν γύρω σου.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να παίξεις με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό και ο λόγος είναι ότι όλα τα βλέπεις πολύ σοβαρά. Αυτό ίσως να μη σε βοηθήσει στο να κρατάς καλές ισορροπίες γιατί θα έχεις εσωτερικές ανησυχίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες των υλικών σου θεμάτων, μπορεί να συμβούν δυο τινά. Το ένα είναι να αποφασίσεις να δημιουργήσεις και να κάνεις κάποια πράγματα ακόμα και με τα χέρια σου για να αποδείξεις ότι θα τα καταφέρεις. Η άλλη εκδοχή είναι να γαντζωθείς πάνω στην ύλη και να μην λες να την αφήσεις γιατί μπορεί να σε πιάσει ανασφάλεια. Στο χέρι σου είναι λοιπόν πως θα το διαχειριστείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις να κάνεις και να πεις πολλά. Και κυρίως να διεκδικήσεις αυτά που έχεις αντιληφθεί ότι σου χρειάζονται. Η σκέψη σου θα στραφεί σε άλλα άτομα και θα αναζητήσεις ένα χέρι βοηθείας από εκεί ή θα δώσεις πολλά περισσότερα για να εξασφαλίσεις ορισμένα πράγματα.
Ερωτικά: Διεκδικείς με έναν τρόπο πολύ κτητικό γιατί δεν θέλεις με τίποτε να αφήσεις από τα χέρια σου ότι σου ανήκει. Αυτό περισσότερο θα το νιώσει ο Ταύρος , το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντοπίζεις τι σου λείπει και με τον τρόπο σου θέλεις να το πάρεις για να μη νιώθεις ότι είσαι μετέωρος/η. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχεις μεγαλύτερη χαλαρότητα και θα επενδύσεις ακόμα και σε κάποια πράγματα τα οποία παλιά φοβόσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα που σε πιέζουν και σε ωθούν να κάνεις βήματα εξασφάλισης σε όλα τα επίπεδα. Εδώ πρέπει να βάλεις την πίστη σου και να μην υποχωρήσεις από φόβο σε θέματα υλικά ή πρακτικά. Ίσως να κάνεις κάποιες υπερβολές στο θέμα του φαγητού.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να ξεκολλήσεις από έναν Ταύρο γιατί όλα σε οδηγούν προς μια κατεύθυνση: ότι πρέπει να αλλάξεις ή να ξεχάσεις. Πάντως, κάτι σε ενοχλεί και δεν μπορείς εύκολα να το διαχειριστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι να σταθεροποιήσεις κάποιες καταστάσεις που αφορούν την δουλειά σου. Αυτό σίγουρα σε κουράζει, αλλά προκειμένου να δώσεις κάποιες λύσεις σε θέματα πρακτικά θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες ιδέες που σε κάνουν να κολλάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Σε καθοδηγεί το ένστικτό σου και σίγουρα θα κάνεις τις καλύτερες κινήσεις για σένα. Γιατί θα μπορείς να ρισκάρεις χωρίς να κινδυνεύεις από άλλα θέματα πιο ανατρεπτικά, που προέρχονται κυρίως από την οικογένεια.
Ερωτικά: Το πρόσωπο που σου παρέχει εξασφάλιση και μια καλή ζωή είναι τελικά αυτό που σε συγκινεί και θα προτιμήσεις, γιατί έτσι πιστεύεις πως θα κρατήσεις την ποιότητα και τις αξίες σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κερδίσεις και να έχεις την ασφάλεια που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις σημαντικές δυσκολίες. Πατάς πάντως γερά στα πόδια σου αν και δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από κάποιες άλλες καταστάσεις που σε βγάζουν από τη σταθερότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις εντοπίσει κάποιες ελλείψεις και προκειμένου να τις εξασφαλίσεις θα κάνεις υπερπροσπάθεια από την οποία σίγουρα κάτι καλό θα βγει. Η διακόσμηση ή η ενασχόληση με το πώς θα τοποθετήσεις ακόμα και αντικείμενα στον χώρο σου θα σε απασχολήσει αρκετά. Ένα τραπέζι γεμάτο με φαγητά και φίλους σίγουρα θα σε ικανοποιήσουν σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικά: Η απόφασή σου να είσαι με τον Ταύρο δεν είναι εύκολη γιατί υπάρχουν μεγάλες διαφορές στους χαρακτήρες σας, οι οποίες τώρα μπορεί να φανούν περισσότερο και θα αφορούν τα θέματα «έχω και κατέχω» σε σχέση με το άλλο το πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βρεις πηγές και πόρους για να ευνοηθείς σε θέματα υλικά, γιατί μάλλον δυσκολεύεσαι και δεν είναι εύκολο να περιορίσεις τις ανάγκες σου. Σήμερα θα το κάνεις και θα προσπαθήσεις να τα φέρεις βόλτα ακόμα και σε ένα μικρό ταμείο που διαχειρίζεσαι σε σχέση με μια ομάδα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Θα προλάβεις να κάνεις κάποιες ενέργειες που θα σου εξασφαλίσουν αρκετά πράγματα, τα οποία έχεις ανάγκη και βλέπεις ότι τα χρειάζεσαι άμεσα. Η προστασία που μπορεί να έχεις από άλλα άτομα, θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά και μεγάλη ηρεμία.
Ερωτικά: Θα βρεθείς είτε σε ταξίδι είτε με συγγενείς που θα έχεις μαζί τους μια καλή σχέση. Μαζί με αυτούς θα συναντηθείς και με το πρόσωπο που σου αρέσει και σε ενδιαφέρει. Η σχέση με τον Σκορπιό (που ίσως να βρίσκεται μακριά) θα σε κάνει να αναθαρρήσεις γιατί θα διαπιστώσεις αλλαγές. Με τον Παρθένο σίγουρα θα κάνετε κάτι μαζί και θα περάσετε όμορφα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ευκαιρίες να δημιουργήσεις καλλιτεχνικά αλλά και να έχεις κάποιες επιτυχείς σχέσεις και σκέψεις που θα σε οδηγήσουν χωρίς να το καταλάβεις στα κατάλληλα πρόσωπα στην κατάλληλη στιγμή.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ανησυχία πολιτών για τα μέτρα πυροπροστασίας στα ακίνητα στα 300 μέτρα από δασική έκταση

αρότι δεν αλλάζουν οι προθεσμίες και ούτε οι πολίτες θα… αποφύγουν να πληρώσουν περί τα 500 ευρώ για να συντάξουν με μηχανικό τα δύο σχετικά έγγραφα, περιορίζεται, ωστόσο, ο αριθμός των κατοικιών που αφορά ο Κανονισμός. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους δήμους -οι οποίοι αντιδρούσαν έντονα για τον όγκο που θα είχαν να διαχειριστούν- να αξιοποιούν, σε περίπτωση έλλειψης, προσωπικό από άλλες υπηρεσίες.

Ειδικότερα, η εγκύκλιος «διορθώνει» την οριζόντια υποχρέωση λήψης μέτρων και υποβολής των σχετικών μελετών, η οποία αρχικά αφορούσε όλα τα ακίνητα σε ακτίνα 300 μέτρων ακόμα και από πάρκα ή άλση, περιπτώσεις δηλαδή που σύμφωνα με τους ειδικούς αφορούσαν σε περισσότερα από 2 εκατ. ακίνητα. Πλέον ο Κανονισμός αφορά «σε δομημένα ακίνητα που βρίσκονται μέσα σε δάση, δασικές εκτάσεις, περιαστικό πράσινο, κηρυγμένες δασωτέες, αναδασωτέες και χορτολιβαδικές εκτάσεις, καθώς και σε ακτίνα 300 μέτρων από τα όρια των εκτάσεων αυτών. Αφορά επίσης κτίσματα εντός πάρκων και αλσών πόλεων και οικιστικών περιοχών. Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση των αλσών, ο Κανονισμός εφαρμόζεται μόνο στα κτίρια που βρίσκονται εντός αυτών και όχι στα όμορα του άλσους ακίνητα, ούτε και σε αυτά που έχουν πρόσωπο στο άλσος».

Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι ο Κανονισμός δεν εφαρμόζεται σε καλλιεργούμενες εκτάσεις, ούτε στην περίπτωση που υπάρχει εντός αυτών κτίσμα βοηθητικής χρήσης για την αποθήκευση εξοπλισμού, εργαλείων και υλικών που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση γεωργικής δραστηριότητας.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δίκη για το Μάτι: Ελεύθεροι οι 6 ένοχοι – Τους επιβλήθηκε ποινή 5 ετών

Ποινές φυλάκισης από 111 έτη έως 3 έτη επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στους έξι ενόχους για τη φωτιά στο Μάτι ωστόσο εκτιτέα είναι μόνο τα 5 έτη. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι οι ποινές είναι εξαγοράσιμες προς 10 ευρώ ημερησίως, απόφαση που προκάλεσε έντονες αποδοκιμασίες στην αίθουσα με τους αστυνομικούς να συγκρατούν τους συγγενείς που κατευθύνθηκαν προς την έδρα και τους κατηγορούμενους, ενώ ορισμένοι από τους συγγενείς πέταξαν και καρέκλες.

Ο καθένας από τους έξι καταδικασθέντες μετά την εξαγορά των ποινών τους που αποφάσισε το δικαστήριο καλείται να πληρώσει περίπου 40.000 ευρώ με συγγενείς να φωνάζουν «να τους κάνουμε και έρανο να τους βάλουμε και δοσεις». «Άμα καιγόταν ένα δημόσιο πρόσωπο θα ήταν κακούργημα. Αλλά εμείς είμαστε για έσας ένα πλημμέλημα. Εμείς έχουμε μόνο τάφους» φώναξε άλλος συγγενής θύματος μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Συνεχίζονται τα σενάρια για τις συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Παραμένει το θέμα στο επίκεντρο που θέλει την συγχώνευση των υπηρεσιών ΔΕΥΑ όλης της χώρας.

Πολλά τα σενάρια που έχουν διατυπωθεί εως και σήμερα χωρίς τίποτα όμως να είναι σίγουρο αφήνοντας σε αβεβαιότητα τόσο εργαζόμενους όσο και αρμόδιους της υπηρεσίας.

Σενάριο υπάρχει γύρω από θέμα με τις ΔΕΥΑ να γίνονται μια ανά περιφερειακή ενότητα ενώ εκεί που χρήζει ανάγκη να υπάρχει ακόμη μια ως υποβοήθεια.

Σίγουρα όμως δεν είναι ένα σχέδιο που από οποίο σενάριο και να ισχύσει , θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

 

Continue Reading

espa logo

espa_logo_en