Quantcast
Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/11

Σημαντικές γνωριμίες και κοινωνική δικτύωση

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να κάνεις νέους φίλους ή να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αποκτώντας και κάποιες «επαφές» που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες στην περαιτέρω δικτύωσή σου σε «μεγάλα σαλόνια». Επιπλέον, η ενεργή Αφροδίτη σε καλεί να φροντίσεις θέματα που αφορούν στην εξωτερική σου εμφάνιση, στα μέτρα των δυνατοτήτων σου φυσικά.

Ερωτικά
Με τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου, είναι σχετικά εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις αλλά και να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο, απλά για «να μην χαλάσετε τις καρδιές σας»! Σε κάθε περίπτωση πάντως, εκείνο που προέχει είναι να περάσεις καλά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτείς μια «υψηλή» γνωριμία σου και να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, αφού μπορεί να σου ανοίξει πολλές «πόρτες». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθά να κάνεις αισθητή την παρουσία σου, αποκομίζοντας ποικίλα οφέλη.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να επιδράσει θετικά στους στόχους σου, δεν χρειάζεται όμως να της δώσεις άμεσα πιο προσωπικές διαστάσεις. Ίσως μάλιστα σε συμφέρει να περιμένεις, αφού στη συνέχεια μπορεί να γνωρίσεις κάτι… ακόμα καλύτερο!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό αναμένεται να συμβάλλει θετικά στην καθημερινότητά σου, πολλαπλασιάζοντας τις χαρούμενες και όμορφες στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς ή συμπαθείς. Επιπλέον, είναι πιθανό να δικτυωθείς σε μια ομάδα ή να έρθεις σε επαφή ένα πρόσωπο του εξωτερικού, το οποίο τρέφει θετικά συναισθήματα για σένα και η σχέση σας μπορεί να εξελιχθεί πολύ πέραν της φιλικής!

Ερωτικά
Σε μια περίοδο όπου οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη, είναι λογικό να έχεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αν είσαι μόνος/η. Αντίθετα, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως… δυσκολευτείς αρκετά να κλείσεις τα μάτια μπροστά στον πειρασμό!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η ενεργή Αφροδίτη σε καλεί να διακοσμήσεις τον χώρο σου ή να τον διαμορφώσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει πιο άνετος. Γενικότερα, υποστηρίζει κάθε σχέδιο και προσπάθεια που έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι ίσως χαρείς από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός οικείου σου. Παράλληλα, φαίνεται να είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσεις ένα περιουσιακό ζήτημα.

Ερωτικά
Από την στιγμή που για σένα στον έρωτα το «κλειδί» είναι η οικειότητα με πρόσωπα, καταστάσεις και χώρους, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις άμεσα τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει μια ζεστή «φωλιά». Κι αν δεν έχεις, απλά φτιάξε την!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η ενεργή Αφροδίτη σε καλεί να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή ενδιαφερόντων και τα καλά νέα είναι ότι σήμερα μπορεί να συναντήσεις αρκετά άτομα πρόθυμα να σε βοηθήσουν και να συνεργαστούν μαζί σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει, ενώ αν σου γίνει μια πρόταση για ταξίδι, πες το «ναι» χωρίς πολλούς ενδοιασμούς!

Ερωτικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σου υπενθυμίζει ότι μπορείς να κάνεις όσες γνωριμίες θέλεις, αν όμως αποφασίσεις να δώσεις σε κάποια από αυτές έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα τελικά δεν θα «σου βγει», οπότε καλύτερα να αρκεστείς στα «χαίρω πολύ»!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η ενεργή Αφροδίτη μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος στην δουλειά σου, δίνοντας σου παράλληλα την δυνατότητα να επωφεληθείς και οικονομικά. Ίσως μάλιστα πετύχεις πολλά περισσότερα αν επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία απέναντι σε προτάσεις ή γνώμες άλλων, που τουλάχιστον σε αυτήν την φάση φαίνεται να κρατούν τα «κλειδιά» της προόδου σου.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα ισχυρό πρόσωπο, που ενδιαφέρεται για σένα, πριν όμως κάνεις οτιδήποτε, σκέψου μήπως ο διαφαινόμενος «παράδεισός» σου αποδειχθεί τελικά μια βασανιστική κόλαση!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμη να σε διευκολύνει με πολλούς τρόπους και να εξωραΐσει την καθημερινότητα σου, διώχνοντας μακριά έγνοιες και σκοτούρες. Από αυτήν την άποψη ίσως έχεις μια «τεμπέλικη» όσο και ευχάριστη μέρα, σκέψου όμως μήπως τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα, αν δραστηριοποιηθείς άμεσα τώρα που το σύμπαν «σε πάει»!

Ερωτικά
Η μόνη σου δυσκολία για σήμερα είναι ότι δεν θα προλαβαίνεις να καταχωρείς τις νέες κατακτήσεις σου. Ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεσαι άμεσα για κάποια πιο «στενή» σχέση, σίγουρα μπορείς να κρατήσεις ανοικτή «μια πόρτα για τον χειμώνα»!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες μπορεί να ωφεληθείς από ενέργειες άλλων που δρουν παρασκηνιακά για το καλό σου! Μπορείς φυσικά να αναλάβεις κι εσύ κάποιες σχετικές πρωτοβουλίες δίνοντας χαρά σε οικεία ή συγγενικά σου πρόσωπα. Στο μόνο θέμα που ο «καιρός» σου πάει κόντρα είναι η δημοσιοποίηση ενός προσωπικού σου θέματος που θα προτιμούσες να παραμείνει μυστικό.

Ερωτικά
Αν σχεδιάζεις να περάσεις κάποιες όμορφες στιγμές χωρίς να σε πάρουν μυρωδιά, είναι μάλλον απίθανο να τα καταφέρεις. Δώσε λοιπόν από μόνος σου έναν πιο «κοινωνικό» χαρακτήρα στην σχέση σου, περιορίζοντας τις λοιπές ορέξεις σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η ημέρα σου είναι «αφιερωμένη» στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου και την δικτύωσή σου σε κάποιους κύκλους που προς το παρόν προάγουν κυρίως την ψυχαγωγία σου αλλά μελλοντικά μπορεί να αποτελέσουν την «μαγιά» για ένα εγχείρημα επιμορφωτικού ή εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η ενεργή Αφροδίτη μπορεί να σου φέρει έναν καλό φίλο ή φίλη.

Ερωτικά
Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου εκείνο που προέχει είναι το να περιστοιχίζεσαι από αξιόπιστα άτομα, με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να έχεις μια πιο «στενή» σχέση. Αντίθετα, κάτι τέτοιο θα μπορούσε τελικά να χαλάσει μια αρμονική φιλία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου δίνει επιπλέον «πόντους» σε θέματα καριέρας, συμβάλλοντας σε μια σημαντική επιτυχία. Και είτε αυτή οφείλεται στην αναγνώριση των προσόντων σου, είτε καθαρά στην τύχη, δεν έχεις παρά να την αξιοποιήσεις άμεσα, αποκομίζοντας ενδεχομένως κι ένα σημαντικό οικονομικό όφελος. Ακόμη, η μέρα προσφέρεται για να φροντίσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Ερωτικά
Η λάμψη σου σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο με το κύρος που σου αρμόζει κι αν είσαι μόνος/η ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία που ζητούσες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως τελικά μπλέξεις σε μια παράλληλη κατάσταση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η ενεργή Αφροδίτη σου συστήνει να «κυκλοφορήσεις» και να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, είτε διά ζώσης, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αφού μπορείς να επωφεληθείς άμεσα από πρόσωπα που εκτιμούν το έργο και τις προσπάθειές σου και τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν γνώση. Στην περίπτωση όμως που έχεις να κρύψεις κάτι, το πιθανότερο είναι να… μην τα καταφέρεις!

Ερωτικά
Όταν ο έρωτας «ανακατεύεται» με την φιλία, μάλλον έχεις το πλεονέκτημα αφού για τους άλλους η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων δεν είναι εύκολη. Αντίθετα για σένα είναι κάτι φυσιολογικό, σήμερα μάλιστα μπορεί να έχεις και το τυχερό σου!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Είναι πολύ πιθανόν να συζητούν για σένα χωρίς την παρουσία σου, μην ανησυχείς όμως αφού δεν πρόκειται μόνο για κουτσομπολιά! Φαίνεται πώς κάποιος/α θέλει το καλό σου και προσπαθεί να σε βοηθήσει χωρίς να δώσει «στόχο». Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα πετύχεις μια σημαντική συμφωνία που θα σε βοηθήσει να δεις καλύτερες μέρες.

Ερωτικά
Η επιθυμία σου να περάσεις καλά μπορεί να σε ωθήσει να πειραματιστείς ή να κάνεις πράγματα για πρώτη φορά αλλά είναι προτιμότερο να μείνεις στην θεωρία, αφού στην πράξη το πιθανότερο είναι να μην ικανοποιηθείς από αυτά που θα ζήσεις.

 

astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/10

Φιλοδοξίες αλλά και περισσότερες ευκαιρίες

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ίσως συμβάλλει σε μια σειρά έκτακτων περιστατικών, που απαιτούν την άμεση παρέμβασή σου, κάτι που δεν θα είναι πάντα εύκολο, λόγω της έλλειψης συνεννόησης με κάποια από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Ωστόσο αν ιεραρχήσεις τους στόχους σου και δεις τι από όλα αυτά αξίζει πραγματικά την προσοχή σου, θα κερδίσεις πολύτιμο χρόνο και την ικανοποίηση μιας ακόμη νίκης.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως βρεθείς στην ευχάριστη θέση να πετύχεις «με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια», κερδίζοντας έναν σύντροφο αλλά και κάποιον/α που μπορεί να αποδειχθεί «λίρα εκατό» για τη δουλειά σου. Η μόνη προϋπόθεση είναι να είσαι συνεργάσιμος/η.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ίσως χρειαστεί να εξαντλήσεις κάθε περιθώριο επικοινωνίας ή ακόμη και να ταξιδέψεις, είτε για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, είτε για μια υπόθεση που σε «καίει», ίσως όμως δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτη και μια ευκαιρία για να βελτιώσεις το επίπεδο των γνώσεών σου. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας μπορεί να σημάνει μια πολύ καλή στιγμή στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να «αγγίξεις» μια ευτυχία αντάξια των προσδοκιών σου και το μόνο που μπορεί να εμποδίσει μια τέτοια εξέλιξη είναι οι επιφυλάξεις σου. Συνήθως χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο αλλά τώρα είναι που πρέπει να… βιαστείς!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Δίας δείχνει πρόθυμος να εξυπηρετήσει τα σχέδιά σου, προσφέροντάς σου σημαντικές βοήθειες, τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε οικογενειακά θέματα. Φαίνεται μάλιστα ότι ειδικά στο σπίτι σου συμβαίνουν ευχάριστα πράγματα, κάτι που μπορεί να σε «ανεβάσει» συνολικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να διαχειριστείς με σύνεση ένα οικονομικό ζήτημα, ώστε να έχεις κέρδος και όχι ζημιά.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε φάση που γνωρίζεις πολύ κόσμο και θεωρητικά θα μπορούσες να καταλήξεις σε «κάτι» καλό, φαίνεται όμως ότι ο Κρόνος έχει τις αντιρρήσεις του, συμβάλλοντας σε ποικίλα κωλύματα. Για την ώρα σχέση χωρίς πρόβλημα δεν γίνεται!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης ενδέχεται να συμβάλλει σε έναν γενικό εκνευρισμό που θα σε κάνει να συμπεριφέρεσαι σπασμωδικά ή σαν να βρίσκεσαι έξω από τα νερά σου. Κι αυτό μπορεί να προκύψει είτε από μια απότομη αλλαγή περιβάλλοντος, είτε εξ αιτίας μιας αυθαιρεσίας ενός προσώπου από το συγγενικό σου περιβάλλον. Παράλληλα όμως θα σου δώσει την δυνατότητα να μάθεις πολλά γύρω από μια παραδοσιακή τεχνική.

Ερωτικά
Όταν βρίσκεσαι σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση είσαι ικανός/η για το καλύτερο ή το χειρότερο κι επειδή σήμερα μπορεί να βιώσεις μια τέτοια στιγμή, φρόντισε να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε αγαπά και μπορεί να διαλύσει κάθε φόβο σου.

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια οικονομική σου υπόθεση ή να σε «κατευθύνει» σε μια επιτυχημένη αγορά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ολοκληρώσεις μια σειρά από εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν είτε με αμιγώς επαγγελματικά θέματα, είτε με την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, θα σου δώσει μια καλή αφορμή για να επικεντρωθείς στην βελτίωση της διατροφής σου.

Ερωτικά
Η τύχη σου στον συγκεκριμένο τομέα δεν είναι δα και στο φόρτε της, γι’ αυτό καλό είναι να «κρατάς μικρό καλάθι». Παράλληλα δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κινήσεις απελπισίας ή υποχωρήσεις για να «διασφαλίσεις» κάποιον/α που δεν σου αξίζει.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η αισιοδοξία σου μπορεί να γίνει το «όχημα» που θα σε οδηγήσει σε μια σημαντική επιτυχία ή στην αφετηρία μιας δραστηριότητας από την οποία έχεις να κερδίσεις πολλά. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας θα σε βοηθήσει είτε να αυξήσεις το εισόδημά σου, είτε να λάβεις βοήθειες σε είδος. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης είναι πιθανόν να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, που θα πρέπει να χειριστείς με ψυχραιμία.

Ερωτικά
Οι πραγματικά καλές ευκαιρίες δίνονται σπάνια κι όταν η ζωή σε φέρνει μπροστά στον «κατάλληλο άνθρωπο», δεν έχει νόημα να τον περνάς από «ιερά εξέταση» ή να εφευρίσκεις δεκάδες «αν» και «μήπως», καθυστερώντας εγκληματικά το ποθούμενο!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου αναδεικνύει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες κι ίσως εκτός από τις εντυπώσεις να κερδίσεις και πολλούς «πόντους» στην προσπάθειά σου να καταλάβεις μια καλύτερη θέση στην δουλειά σου. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας απλώνει δίχτυ προστασίας απέναντι σε κάθε κακόβουλη πρόθεση, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη πορεία σου προς μια ακόμη επιτυχία που θα συζητηθεί πολύ.

Ερωτικά
Οι «μετοχές» σου στην κοινωνική ζωή αποκτούν ιδιαίτερη αξία και γίνεσαι μάλλον περιζήτητος/η, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να «εξαργυρώσεις» άμεσα το πλεονέκτημά σου. Ίσα-ίσα που κινδυνεύεις να μείνεις μόνο με τις… συστάσεις!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μια νέα γνωριμία φαίνεται ότι μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδιά σου ανοίγοντας «πόρτες», που μέχρι χθες ήταν ερμητικά κλειστές κι αυτό βέβαια μπορεί να γίνει ύστερα από μια κρυφή παρέμβαση εκεί που πρέπει! Μάλιστα, ο ενεργός Δίας συμβάλλει γενικότερα στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου κι ίσως έχεις να ωφεληθείς πολλά από την συμμετοχή σου σε μια ομάδα ή κάποιον σύλλογο.

Ερωτικά
Φαίνεται πως η ημέρα ευνοεί περισσότερο την διερεύνηση προθέσεων, γι’ αυτό το πρώτο μέλημά σου θα πρέπει να είναι η διεύρυνση των επιλογών σου, ώστε μετά την προσεκτική εξέταση όλων των στοιχείων να κάνεις την «ρουά-ματ» κίνηση σου.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό που θα σου αποφέρει πολλαπλά οφέλη αλλά και να διακριθείς εκμεταλλευόμενος/η την τύχη που σε συνοδεύει. Επιπλέον, ο Δίας δείχνει πρόθυμος να σε βοηθήσει μέσω μιας «υψηλής» γνωριμίας, που τουλάχιστον σε αυτήν την φάση φαίνεται να διάκειται πολύ θετικά απέναντί σου. Αν λοιπόν σκοπεύεις να ζητήσεις κάποια χάρη, μην αργοπορείς!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι να βρεις μια καλή παρέα, η επιθυμία σου θα εισακουστεί άμεσα κι όλα μπορεί να βρουν τον δρόμο τους, είτε μετά την «μεσολάβηση» κάποιου/ας, είτε λόγω της παρουσίας σου σε ένα κοινωνικό δρώμενο.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί για μια ακόμη φορά να επιβάλλεις όρους και κανόνες σε όσους/ες νομίζουν ότι μπορούν «να κάνουν του κεφαλιού τους» χωρίς καμιά συνέπεια. Το έργο σου όμως φαίνεται να δυσκολεύει αρκετά εξ αιτίας της παρέμβασης κάποιων που βλέπουν το όλο ζήτημα διαφορετικά. Αν όμως τα «βρεις σκούρα» μπορείς κι εσύ να καταφύγεις στην βοήθεια ενός ισχυρού «προστάτη».

Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται πως θα σου είναι πολύ πιο δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματα ή τις ορμές σου κι ίσως τελικά «υποκύψεις» είτε στις επιθυμίες σου, είτε σε έναν θελκτικό «πειρασμό». Αλλά από την στιγμή που θα το… πάθεις, μην το μετανιώνεις!

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε βοηθά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου ή να βρεις τις κατάλληλες εγγυήσεις για να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό. Επιπλέον, ίσως λάβεις μια πρόσκληση για ένα ταξίδι ή απλά μια πολύ ευχάριστη είδηση. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι πιο συνετός και προσεκτικός σε θέματα υγείας, ώστε να αποφύγεις τυχόν «παρατράγουδα» που θα μπορούσαν να σε ταλαιπωρήσουν.

Ερωτικά
Πάντα θα υπάρχει κάποιος/α που να ενδιαφέρεται για σένα, όμως για την ώρα τόσο η διάθεσή σου όσο και η φυσική σου κατάσταση φαίνεται να μην επιτρέπουν και… πολλά-πολλά, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να ηρεμήσεις χωρίς περαιτέρω «αναζητήσεις».

 

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά
Φαίνεται πως οι άλλοι έχουν αναλάβει να διεκπεραιώσουν εκείνα που δεν μπορείς εσύ και βέβαια δεν υπάρχει ουδείς λόγος να τους το αρνηθείς! Επιπλέον, ο ενεργός Δίας μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία μιας εξαιρετικά επωφελούς συνεργασίας ή συμφωνίας αλλά και να σε φέρει κοντά σε πρόσωπα με ισχύ και οικονομική
επιφάνεια, που μάλιστα δείχνουν πρόθυμα να εξετάσουν θετικά οποιοδήποτε αίτημά σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή και το μόνο που μπορεί να εμποδίσει κάτι τέτοιο είναι κάποια δικά σου «κολλήματα» με παρελθοντικές καταστάσεις ή μια παλιά «εκκρεμότητα», που παραμένει ακόμη ανοικτή.

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/9

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις θέματα που αφορούν στη δουλειά σου κι ίσως βρεις κάποιους απρόσμενους συνεργάτες ή συμπαραστάτες στο έργο σου. Επιπλέον μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που κατέχουν «θέσεις-κλειδιά» κι έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε βοηθήσουν. Παράλληλα, η Αφροδίτη σε καλεί να επιμεληθείς θέματα υγείας κι ομορφιάς.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα κοινό ενδιαφέρον μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που φαίνεται να αξίζει κάτι περισσότερο από μια περιστασιακή παρέα. Μπορεί ωστόσο να γνωρίσεις και κάποιον/α ύστερα από μια φιλική μεσολάβηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται, μάλιστα ανάμεσα στις νέες γνωριμίες υπάρχουν και κάποιες που μπορεί να συμβάλλουν πολύ θετικά στις επιδιώξεις σου. Γενικά το σύμπαν σε καλεί να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα «κομβικό» ταξίδι. Επιπλέον, η Αφροδίτη ευνοεί την ρύθμιση θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου.

Ερωτικά
Οι προτάσεις που δέχεσαι ίσως να είναι περισσότερες από όσες αντέχεις αλλά έτσι κι αλλιώς για την ώρα φαίνεται να βρίσκεσαι σε φάση διαπραγμάτευσης, νέα στοιχεία προκύπτουν διαρκώς και δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείς να αποφασίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου λύσει τα χέρια σε ένα οικονομικό θέμα, που μάλλον δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνος/η σου, ίσως όμως χρειαστεί να δημοσιοποιήσεις κάποια στοιχεία, που θα προτιμούσες να μείνουν κρυφά. Παράλληλα, η Αφροδίτη σου υπόσχεται μια ευχάριστη όσο και λειτουργική καθημερινότητα, συνδυάζοντας την δουλειά με την διασκέδαση.

Ερωτικά
Οι συνθήκες φαίνεται να μην ευνοούν την ομαλή εξέλιξη μιας ερωτικής σου υπόθεσης κι ίσως προκύψουν κάποια θέματα που θα σε προβληματίσουν. Σε κάθε περίπτωση αναζήτησε καταφύγιο στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου μπορείς να βρεις στηρίγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις συνεργασίες αλλά και την συμμετοχή σε ομάδες κι ίσως να γίνουν σημαντικές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσεις καινούρια πράγματα και ανθρώπους που μπορεί να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις αλλά σας ενώνει ένας κοινός σκοπός. Επιπλέον, η Αφροδίτη μπορεί να συμβάλλει θετικά σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό θέμα σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να γίνεις αποδέκτης μιας πρότασης, που μάλιστα φαίνεται να έχει κι «επίσημο» χαρακτήρα. Γενικά υπάρχουν αρκετοί που νοιάζονται για «το καλό σου» αλλά σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις είναι δικές σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου μπορεί να είναι πολύ θετικές, αν επιδείξεις το απαιτούμενο πνεύμα συνεργασίας. Γενικότερα, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προβάλλεις το έργο και τους στόχους σου, εκμεταλλευόμενος/η τις θετικές προθέσεις των άλλων απέναντι σου. Μάλιστα, η Αφροδίτη σου επισημαίνει ότι το πεδίο της δράσης σου μπορεί να επεκταθεί και πέραν των ορίων της χώρας.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει την γοητεία σου αλλά θα πετύχεις πολλά περισσότερα αν αποδείξεις ότι διαθέτεις και κάτι περισσότερο από αυτήν! Το πόσο χρήσιμος/η μπορείς να φανείς, θα κρίνει και την συνέχεια σε μια νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη σε βοηθά να ηρεμήσεις και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν, από την προσωπική φροντίδα και υγιεινή, μέχρι την επαφή σου με την φύση και τα ζώα. Παράλληλα, μια επαγγελματική ή οικονομική υπόθεση που σε απασχολεί, θα διεκπεραιωθεί επ’ ωφελεία σου αν την αναθέσεις σε κάποιους/ες που είτε ξέρουν καλά το αντικείμενό τους είτε έχουν άκρες!

Ερωτικά
Οι συνθήκες σε ευνοούν κι ίσως αξίζει τον κόπο να «ξανοιχτείς» περισσότερο σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί ακόμη να «ανέβεις» ψυχολογικά από την εμφανή προτίμηση κάποιων προς το πρόσωπό σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη έχει κέφια κι είναι αρκετά αυτά που μπορεί να εξελιχθούν θετικά στην ζωή σου αλλά ίσως το πολυτιμότερο για σένα να είναι η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και η βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου. Μάλιστα, οι «έξωθεν καλές μαρτυρίες» που μπορείς να εξασφαλίσεις ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη μιας οικογενειακής ή επαγγελματικής υπόθεσης σου.

Ερωτικά
Το «παζάρι» των σχέσεων καλά κρατεί! Από την μια πλευρά φίλοι και γνωστοί ενδιαφέρονται για σένα, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με τα οποία θα μπορούσες να ταιριάζεις, από την άλλη όμως κι εσύ μπορεί να ανταποδώσεις τα ανάλογα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη ευνοεί τις επαγγελματικές σου βλέψεις κι αν εργαστείς μεθοδικά, μπορείς να έχεις άριστα αποτελέσματα. Μάλιστα οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προωθήσεις ή να διαφημίσεις το έργο σου. Επιπλέον, φαίνεται ότι θα πάρεις βοήθειες από άτομα που ξέρουν καλά αυτό που κάνουν, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και στην απόκτηση εξοπλισμού που θα σου λύσει τα χέρια.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε φέρει σε επαφή με κάτι διαφορετικό! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να την ανανεώσεις, πριν αρχίσουν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια φθοράς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Στην παρούσα συγκυρία ο Ήλιος στην Παρθένο ευνοεί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ίσως μάλιστα να ωφεληθείς άμεσα και στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνοντας μια σημαντική συμφωνία ή συνεργασία. Παράλληλα, η Αφροδίτη σε καλεί να συνδυάσεις ένα ταξίδι ή μια εκδρομή με χρήσιμες επαφές και διεργασίες για την δουλειά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα ταξίδι μπορεί να γίνει αφορμή κι αιτία για μια νέα γνωριμία που συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Μπορείς ακόμη να ανοίξεις έναν κύκλο επαφών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ό,τι ήθελε προκύψει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός αφού φαίνεται ότι μόνον εσύ μπορείς να συντονίσεις μια προσπάθεια, που έχει μεν προδιαγραφές αλλά έχει πέσει σε λάθος χέρια! Επιπλέον φαίνεται να έχεις το συμπαντικό ΟΚ για να επιδιώξεις συνεργασίες ή συμφωνίες που θα έχουν ένα αμοιβαίο όφελος. Ίσως μάλιστα η Αφροδίτη να σε ανταμείψει και με ένα οικονομικό μπόνους.

Ερωτικά
Οι ηγετικές σου ικανότητες έλκουν περισσότερους θαυμαστές ή θαυμάστριες και ίσως δεν είναι άσχημη ιδέα να παροτρύνεις κάθε ενδιαφερόμενο/η να «αποδείξει» έμπρακτα την συμπάθειά του/της συμμετέχοντας σε μια κοινή προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να προκαλέσει απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά σου, ανατρέποντας το μέχρι τώρα σκηνικό. Μπορεί ωστόσο να πρόκειται και για μια δική σου «ιδιοτροπία», που θα σε κάνει να στραφείς σε «εξεζητημένες» επιλογές, ενώ οι άμεσες ανάγκες σου είναι όλως διόλου διαφορετικές. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα ωφεληθείς από μια παρέμβαση τρίτου για λογαριασμό σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη συμβάλλει στην βελτίωση της προσωπικής σου ζωής κι ίσως έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Μάλιστα, εκτός από αγάπες και λουλούδια, φαίνεται να υπάρχουν και πιο παραγωγικές δράσεις!

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά
Η Αφροδίτη σε περιβάλλει με την εμπιστοσύνη της, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις τόσο στα οικονομικά σου, όσο και στην δουλειά σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο σου ανοίγει τον δρόμο για μια συνεργασία ή συμφωνία που μπορεί να αλλάξει υπέρ σου τους όρους του «παιχνιδιού» και από αυτήν την άποψη δεν θα έπρεπε να υποτιμήσεις τις βοήθειες από τους άλλους.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, η ημέρα προσφέρεται για να μοιραστείς με τον άνθρωπο σου δουλειές, που θα βάλουν σε μια τάξη την καθημερινότητα σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως έρθεις πιο κοντά με κάποιον/α που σχετίζεται με την εργασία σου.
www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

EVENTS

Eurovision exit poll | Στην 4η θέση η Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι»

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τη φετινή ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, που θα γίνει τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας. 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που είναι σε εξέλιξη στο eurovisionworld.com, η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» βρίσκονται στην 4η θέση, κάτω από το φαβορί Κροατία, την Ιταλία και την Ολλανδία. 

Η Ελλάδα συγκεντρώνει μέχρι αυτή τη στιγμή το 6% των ψήφων, μαζί με την Ελβετία και τη Γαλλία. 

Πρόκειται για την μεγαλύτερη δημοσκόπηση για την Eurovision, με τις προβλέψεις της συνήθως να επαληθεύονται.

Πέρσι , η ιστοσελίδα προέβλεψε τη νίκη της Σουηδίας, με την Λορίν, στον διαγωνισμό.

Πηγή: skai.gr

Continue Reading

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Η Έλενα Κώνστα καλεσμένη της διαδικτυακής εκπομπής “Μαγειρεύετε;” του Σωτήρη Καραμίντζα

Καλεσμένη της εκπομπής Μαγειρεύετε; και του Σωτήρη Καραμίντζα βρέθηκε η ραδιοφωνικη παραγωγός και dj Ελενα Κώνστα.

Η συνταγή αφορούσε κέικ με μπανάνα αλλά οι θεατές μόνο την συνταγή δεν παρακολουθουσαν με τα οσα γινόντουσαν μέσα στο πλατό!

Η ραδιοφωνικη παραγωγός πέταξε το καρφί της κατά της Ζήνας Κουτσελίνη παίρνοντας ανοιχτά το μέρος της Μαίρης Συνατσάκη στην τηλεοπτική τους κόντρα. Ο Σωτήρης Καραμίντζας και η Έλενα Κώνστα σε τρέλα κέφια ολοκλήρωσαν τον στόχο τους καταστρεφοντας πολλές…μπανάνες!

Ολοκληρο το επεισόδιο βρίσκεται στο κανάλι της εκπομπής στο YouTube με τίτλο “Μαγειρεύετε;”

https://www.youtube.com/shorts/mDmG5fuNZrQ

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/8

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/8

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Όσο κι αν η Αφροδίτη… επιμένει να σε αιφνιδιάζει ευχάριστα αποπνέοντας ένα «άρωμα» ανανέωσης, ο Άρης ξυπνά τον πολεμιστή μέσα σου κι αυτήν την φορά φαίνεται πως έχεις να κάνεις με την αντιμετώπιση κρυφών καταστάσεων που αν τις αφήσεις ανεξέλεγκτες, θα μπορούσαν να σου κάνουν ζημιά ή να σε ταλαιπωρήσουν.
Έχε τον νου σου λοιπόν και μην επαναπαύεσαι.

Ερωτικά
Ο Άρης σε κάνει να νιώθεις σαν θηρίο σε κλουβί και… κάτι πρέπει να κάνεις με αυτό! Το πιο εύκολο είναι βέβαια να πείσεις τον άνθρωπο σου να σε ακολουθήσει αλλά αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία πρόσεξε μην πέσεις θύμα του πάθους σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε ωθεί να ρυθμίσεις εργασιακά θέματα, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με την διατροφή σου, ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα έχεις… ξεφύγει! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να είσαι πιο ανοικτός/η σε διαφορετικές νοοτροπίες κι αντιλήψεις, ώστε να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις.

Ερωτικά
Αν έχεις «κολλήσει» σε μια κατάσταση, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει στην απεμπλοκή σου. Για να γίνει αυτό όμως απαιτείται και η δική σου συμφωνία, διαφορετικά ενδέχεται αντί να χαρείς, τελικά να… σοκαριστείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να σε συναρπάσει και να διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες, παράλληλα όμως ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα μηχανικό πρόβλημα το οποίο βέβαια μπορεί να έχει και… δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες. Ακόμη, ο Άρης δείχνει «πρόθυμος» να προκαλέσει μια μίνι σύρραξη στο συγγενικό σου περιβάλλον με αφορμή κι αιτία ένα περιουσιακό θέμα.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει την… αστάθεια σου αλλά αν είσαι μόνος/η, αυτό δεν συνιστά κάποιο πρόβλημα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε να θυμάσαι ότι οι… κλεφτές ματιές δεν θα περάσουν απαρατήρητες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για ποικίλες οικογενειακές υποθέσεις, που όμως αργά ή γρήγορα θα βρουν τον δρόμο τους. Αντίθετα ο Άρης σου εφιστά την προσοχή σε ένα οικονομικό ζήτημα που φαίνεται να έχει πολλές κρυφές παραμέτρους αλλά και «πρωταγωνιστές», που αν δεν «ξεσκεπάσεις» έγκαιρα, θα μπορούσαν να σου κάνουν ζημιά.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε καλεί να βιώσεις για μια ακόμη φορά το «όλα ή τίποτα». Είτε λοιπόν θα περάσεις τέλεια με τον άνθρωπο σου, είτε θα τον βρεις απέναντι σου, επειδή απλά δυσκολεύεται να εφαρμόσει το «κάνε έρωτα κι όχι πόλεμο»!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να διερευνήσεις σε βάθος πρόσωπα και πράγματα που σίγουρα έχουν την κρυφή τους πλευρά και φαίνεται να σχετίζονται κυρίως με τα επαγγελματικά σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο» παίρνοντας εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα σου επιτρέψουν να κάνεις μια νέα αρχή, απαλλαγμένη από τις παθογένειες του παρελθόντος.

Ερωτικά
Τόσο η Αφροδίτη, όσο και ο Άρης σου… ετοιμάζουν όλα τα καλά κι είναι στο χέρι σου να πεις «ναι» σε μια επιλογή που ίσως να μην σου υπόσχεται διάρκεια αλλά σίγουρα μπορεί να σου μείνει αξέχαστη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να σε προβληματίσει για την πορεία των οικονομικών σου αλλά το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται… αλλού, αφού ο Άρης δείχνει ικανός να σε ταλαιπωρήσει με ένα θέμα υγείας που ναι μεν είναι περαστικό αλλά με έντονα συμπτώματα. Ακόμη, δώσε μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου που φαίνεται να βρίσκεται σε σχετικά δύσκολη θέση.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε φέρνει στα άκρα αλλά εδώ είναι που χρειάζεται το μυαλό σου. Είτε θα συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι δεν μπορείς να έχεις πάντα αυτό που θέλεις, είτε θα «κολλήσεις» σε μια υπόθεση χωρίς μέλλον.

 Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να εξαντλήσεις τις διαπραγματευτικές σου αρετές, συνθέτοντας και «παντρεύοντας» πρόσωπα ή καταστάσεις με αντίθετες αφετηρίες. Παράλληλα όμως θα ήταν καλό να διερευνήσεις το τι ακριβώς συμβαίνει στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού ο Άρης αναπαράγει έχθρες και ανταγωνισμούς, που θα μπορούσαν «να σου τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια».

Ερωτικά
Ο Ουρανός τείνει να αλλάξει το καθεστώς στις σχέσεις σου ή τουλάχιστον να σε… προβληματίσει για κάποια πράγματα που αλλιώς ξεκίνησαν κι αλλιώς κατέληξαν. Η ανανέωση λοιπόν είναι ζητούμενη αλλά κι ο τρόπος της έχει την σημασία του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που έχει «τραβήξει» πέραν του δέοντος, ας είσαι όμως πιο προσεκτικός στους χειρισμούς σου, αφού οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν δεν είναι απαραίτητο να μοιράζονται τον ίδιο… καημό! Ενδέχεται ακόμη να αντιμετωπίσεις ένα τεχνικό πρόβλημα, που θα αποδειχθεί περισσότερο σοβαρό ή «βαθύ», απ’ όσο φαίνεται αρχικά.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι στη θέση του οδηγού και σίγουρα μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις κι όπως το θέλεις. Μήπως όμως θα έπρεπε να υπολογίσεις περισσότερο και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει τους κοινωνικούς ορίζοντες σου, την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη «σπάει» την μονοτονία στην καθημερινότητα σου και μέχρι εδώ βέβαια… όλα καλά! Ωστόσο, ο Άρης μπορεί να σε φέρει ενώπιον μιας δύσκολης κατάστασης με οικονομικό ενδιαφέρον, στην οποία μάλιστα φαίνεται να εμπλέκεται ένα πρόσωπο του ευρύτερου συγγενικού σου περιβάλλοντος.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη ευνοεί τις αναζητήσεις σου κι όσο μεγαλύτερα είναι τα περιθώρια στις επιλογές σου, τόσο πιο κοντά στην… ευτυχία βρίσκεσαι! Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τα πράγματα θα είναι λίγο πιο «περίπλοκα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ανήκεις στους πρωταγωνιστές της ημέρας κάτι που μπορεί να πολλαπλασιάσει τις ευθύνες σου και να σε αναγκάσει να λάβεις τα αναγκαία μέτρα… όπου χρειάζεται, ξεκινώντας από την διασφάλιση των κεκτημένων σου. Αν μάλιστα δεις να επικρατεί μια… παράξενη ησυχία μην ξεγελαστείς, αφού την ίδια στιγμή ίσως να υφαίνονται σχέδια, που θα μπορούσαν να πλήξουν καίρια τα συμφέροντα σου.

Ερωτικά
Το «θηρίο» ξυπνά μέσα σου κι ίσως είναι από εκείνες τις φορές που δυσκολεύεσαι να ελέγξεις τις επιθυμίες σου. Αν όμως έχεις ή βρεις τον/την παρτενέρ που σου ταιριάζει τότε απλά θα περάσεις… υπέροχα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Όσο κι αν η Αφροδίτη τονίζει τις πιο «χαλαρές» πλευρές της ζωή σου και σε βοηθά να περάσεις όμορφα, δεν θα πρέπει να αγνοήσεις και τις… προειδοποιητικές βολές του Άρη, ο οποίος σου επισημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ιδιαίτερα σε σχέση με τις προθέσεις ενός προσώπου που θέλει να λέγεται συνεργάτης σου. Αν ψάξεις το παρασκήνιο θα βρεις… πολλά!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη πολλαπλασιάζει την γοητεία σου, την ίδια στιγμή που ο Άρης… εξάπτει την σεξουαλικότητα σου! Ακαταμάχητος ο συνδυασμός αλλά καλό είναι να επικεντρωθείς στο πρόσωπο που πραγματικά σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά
Με την Σελήνη στον Ζυγό, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από οικονομικά θέματα, όπου όμως οι καταστάσεις αλλάζουν γρήγορα κι ίσως δεν είναι σκόπιμο να τις πάρεις στα… σοβαρά! Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε μια επαγγελματική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, αφού εκεί μπορεί να κρύβεται όλη η ουσία.

Ερωτικά
Ο Άρης σου… υπόσχεται μια μοναδική ή πολύ δυνατή ερωτική εμπειρία, παράλληλα όμως φαίνεται να υποκινεί ζήλειες και κακίες από ένα πρόσωπο που –υποτίθεται- πως διάκειται φιλικά απέναντι σου.

 

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σε μεταφέρει σε μια πραγματικότητα του… χθες αλλά επιπλέον σε βάζει να συνειδητοποιήσεις την αξία που μπορεί να έχουν οι επαφές με ανθρώπους που σε συνδέουν πολλά. Αν πάντως, μείνεις στο σπίτι θα έχεις την ευκαιρία να το «ξεψαχνίσεις» και να βρεις πολλά!

Ερωτικά
Η ερωτική διάθεση σου μπορεί να «σκιαστεί» από το άγχος σου για δουλειές και υποχρεώσεις που σε κυνηγούν! Με αυτόν τον τρόπο όμως μένεις μετέωρος/η και χάνεις το «τώρα». Κάθε πράγμα στην ώρα του…

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μια συνάντηση με πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό, θα ανασύρει ευχάριστες μνήμες και θα ανανεώσει την αισιοδοξία σου. Πάντα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή, βασιζόμενος σε παλιές και αναλλοίωτες αξίες. Αν αποφασίσεις να βγεις έξω, η ημέρα προσφέρεται για επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και τόπους όπου η παράδοση παραμένει ζωντανή.

Ερωτικά
Επιτέλους, φως! Παρότι μια προσωπική σου υπόθεση μπορεί να σε προβληματίζει ακόμη, έχεις την ευκαιρία να ξεχαστείς και να απολαύσεις τα καλά και τα όμορφα ενός ερωτικού παιχνιδιού.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε… Ο Χείρωνας σε καλεί να δώσεις διέξοδο στα αδιέξοδα του παρόντος, επιλέγοντας να ακολουθήσεις έναν παλιό και «περπατημένο» δρόμο. Στα συν της ημέρας είναι η διευθέτηση ενός ξεχασμένου οικονομικού ζητήματος και -γιατί όχι;- η επιστροφή κάποιων δανεικών.

Ερωτικά
Ίσως το κλίμα να παραείναι οικογενειακό για τα δεδομένα σου αλλά αν πραγματικά ψάχνεις για την ευτυχία, σήμερα θα την συναντήσεις μόνον σε μια ζεστή φωλιά!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι αγκαλιές δίνουν και παίρνουν, κάτι βέβαια που σε αφήνει απόλυτα ευχαριστημένο, ιδιαίτερα αν έχουν προηγηθεί αψιμαχίες. Πέρα όμως από τις συγκινήσεις και τα φιλιώματα, δώσε χώρο και σε ενδιαφέροντα που πάντα σε «εξιτάρουν» όπως είναι η λαϊκή παράδοση και οι ιστορικές μνήμες.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα αναθαρρήσεις από την εκδήλωση ενδιαφέροντος ενός προσώπου που θεωρούσες πως σε ξέχασε αλλά… δεν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση θα ικανοποιηθείς σφόδρα από την αναβίωση επικών στιγμών του παρελθόντος

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Κρυμμένα πράγματα βγαίνουν στο φως και έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η, διαπιστώνοντας την μεγάλη αγάπη που τρέφουν κάποιοι προς το πρόσωπό σου. Στο καθαρά οικονομικό πεδίο, το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα μπορεί να σε ωφελήσει από συναλλαγές που σχετίζονται με αντίκες, συλλογές αλλά και οτιδήποτε το παραδοσιακό.

Ερωτικά
Η dolce vita υποχωρεί αφήνοντας στην θέση της, συγκεκριμένα αιτήματα: Είτε θα είσαι (και) τυπικά δεσμευμένος/η, είτε με τον νόμο χωρισμένος/η! Πάρε τις αποφάσεις σου και πράξε αναλόγως.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής σε φέρνει κοντά σε φίλους ή δραστηριότητες που σου θυμίζουν πολλά! Παράλληλα, η Αφροδίτη αλλά και η Σελήνη στο ζώδιό σου, σε βοηθούν να γίνεις το κέντρο της προσοχής και να συγκεντρώσεις όλα τα εύσημα. Δείξε λοιπόν κι εσύ τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να αρχίσεις να κτίζεις τις σχέσεις εμπιστοσύνης που επιθυμείς.

Ερωτικά
Ο Χείρωνας διεγείρει τον ρομαντισμό σου κι αρχίζεις να ονειρεύεσαι ιππότες και δεσποσύνες, μα να θυμάσαι ότι αυτό δεν είναι το δυνατό σου σημείο και πολύ σύντομα ο ρεαλισμός σου θα το ακυρώσει στην πράξη. Με μέτρο λοιπόν…

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Με την συνδρομή του Ερμή στον Καρκίνο, τα οικονομικά σου βελτιώνονται, το ίδιο και οι επαγγελματικές σου προοπτικές κι ίσως σε αυτό να παίξει ρόλο και κάποιος παλιός γνωστός ή γνωστή, που θα μεσολαβήσουν για σένα. Όπως κι αν το κάνεις, είναι από τις φορές που δικαιώνεται η αγαπημένη σου πολιτική του «άσε μια πόρτα ανοικτή»!

Ερωτικά
Δεν έχεις πρόβλημα να προσαρμοστείς σε οποιαδήποτε κατάσταση, ιδιαίτερα όταν στο ζητήσουν. Αλλά εδώ καλείσαι να «παντρέψεις» δύο αντίρροπες δυνάμεις, συμμετέχοντας σε μια σχέση το ίδιο ελεύθερη και το ίδιο εξαρτημένη!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αναμνήσεις, όνειρα και σκέψεις σε ταξιδεύουν σε ένα κόσμο που χάνεται στη λήθη αλλά για σένα μπορεί να ζωντανέψει! Εξ άλλου τι σόι «μάγος της αναγέννησης» είσαι, αν αρνείσαι μια τέτοια πρόκληση; Ακόμη, το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα θα ενθαρρύνει τα ενδιαφέροντά σου, σχετικά με παλιές ή πανάρχαιες συνταγές, επί παντός επιστητού!

Ερωτικά
Αγκαλιές φιλιά και μια «ιπποτική» αύρα διαμορφώνουν μια πραγματικότητα που αγγίζει το τέλειο. Μέχρι και πρόταση γάμου «παίζει» αλλά αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η αρκέσου στην σύσφιξη των δεσμών σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ερμής σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις και να ρυθμίσεις οικονομικά θέματα και ιδιαίτερα όσα συνδέονται με οικογενειακές ή περιουσιακές υποθέσεις. Παράλληλα και ανεξάρτητα από αυτό, καλείσαι να κάνεις μια «βουτιά» στο παρελθόν, αναζητώντας τις ρίζες σου ή όλα εκείνα που κουβαλάς είτε σαν ευλογία, είτε σαν βάρος.

Ερωτικά
Η ανεξαρτησία και το «οικογενειακό» κλίμα είναι δύο αντιφατικές καταστάσεις, που δύσκολα συνδυάζονται ισορροπημένα. Προσπάθησε τουλάχιστον να μην προσβλέπεις μόνον στην καλοπέραση σου, αφού μια τέτοια συμπεριφορά θα αφήσει πολλά κενά και ερωτηματικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Χείρωνας σου πάει πολύ, αφού «ειδικεύεται» στα παραδοσιακά σχήματα, που τόσο εκτιμάς. Και το τρίγωνο του με τον Ερμή θα σου δώσει την ευκαιρία να δράσεις σε αυτήν την κατεύθυνση, έχοντας δίπλα σου πολλούς «ομοϊδεάτες», όσο και συγγενείς. Αν μάλιστα προλάβεις να ρίξεις και μια ματιά στην Ιστορία, ακόμα καλύτερα!

Ερωτικά
Όλα κινούνται στους ρυθμούς σου αλλά πριν αρχίσεις να περηφανεύεσαι για τον ρόλο του πάτερ φαμίλια, μην ξεχάσεις και τις ουσιαστικές «υποχρεώσεις» σου απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάς και σε αγαπάει. Το «συζυγικό» καθήκον σε καλεί!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα, σε βομβαρδίζει με συναίσθημα και δεν θες πολύ για να αρχίσεις τα αντιδραστικά σου! Σε πιο πρακτικό επίπεδο όμως μπορεί να ωφεληθείς από την αναβίωση κάποιων οικονομικών ή επαγγελματικών προοπτικών ή να λάβεις μια ξεχωριστή προσφορά από ένα οικείο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και η συμπεριφορά σου θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Καλείσαι να ενδώσεις σε μια μάλλον παραδοσιακή προοπτική κι αν «υποφέρεις» ακόμη από έναν φόβο δέσμευσης ή τον ξεπερνάς ή τα τινάζεις όλα στον αέρα!

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά
Ο Χείρωνας σου τονίζει ότι αν θέλεις να αλλάξεις το μέλλον σου, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν σου. «Εθιμικές» εξαρτήσεις και συνήθειες που κινούνται στα όρια της δεισιδαιμονίας δεν έχουν θέση στη ζωή σου, το ίδιο και οι «αμαρτίες» που κουβαλάς αλλά δεν είναι δικές σου. Κτίσε λοιπόν μια νέα, δική σου παράδοση, κρατώντας μόνον τα υγιή στοιχεία κι ό,τι άλλο γόνιμο αποκαλύψει η έρευνά σου στο παρελθόν.

Ερωτικά
Ύστερα από μια μάλλον δύσκολη περίοδο περνάς σε μια πιο τρυφερή φάση κι αν πραγματικά το θέλεις και το παρόν δεν σε καλύπτει, μπορείς να βρεις παρηγοριά στην αγκαλιά ενός ή μιας πρώην.
astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/6

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά που θέλεις και σε αυτά που πρέπει να γίνουν. Για αυτό πλέον δεν θα χαρίζεσαι και θα βάζεις άμεσα τα όριά σου. Είναι πάντως μια τυχερή ημέρα που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς.
Ερωτικά: Στο έρωτα χρειάζεται και το ρίσκο και σίγουρα θα πετύχεις πολύ περισσότερα αν κάνεις ένα βήμα διαφορετικό από άλλες φορές. Παλιά πιθανόν να φοβόσουν, όμως τώρα δεν σε νοιάζει και νιώθεις ότι θα τα καταφέρεις και θα γίνει αυτό που επιθυμείς. Το Λιοντάρι είναι πολύ κοντά σου, το θέμα είναι τι θέλεις εσύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγάλη διάθεση να παίξεις και να κερδίσεις και πιθανόν μια πρόταση που θα κάνεις να πιάσει, ώστε τελικά να μη χρειαστεί να κοπιάσεις παραπάνω γιατί θα κτυπήσεις καλή φλέβα.

 ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των γύρω σου αλλά και του εαυτού σου που αυτή την στιγμή σου έχει ανεβάσει τον πήχη. Ίσως βέβαια έχεις μπλοκάρει σε ένα σημείο γιατί τα θέλεις όλα πολύ ποιοτικά.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε δίλημμα, αν θα πρέπει να μιλήσεις εσύ ή να μείνεις στην σιωπή και να δεις πως θα αντιδράσει το άλλο άτομο. Καλό είναι να μην κάνεις πειράματα για να δεις αν αγαπιέσαι γιατί μπορεί να πληγωθείς, επειδή δεν αυτό που θα λάβεις δε θα μοιάζει με αυτά που δίνεις εσύ. Ένα Λιοντάρι θα σου δείξει τον απόλυτο θαυμασμό, αλλά και πάλι ίσως να έχεις το ανικανοποίητο.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια που ίσως είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητά σου. Όμως, τουλάχιστον για σήμερα δεν μπορείς να το αποφύγεις, γιατί θα βρεθείς με άτομα που θα σε προτρέπουν.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Θα εντυπωσιάσεις με αυτά που λες, οπότε θα δεχτείς πολλά «μπράβο» από τους γύρω σου. Έχεις εκείνη την σιγουριά ότι θα τα καταφέρεις και θα το κάνεις. Το μυστικό είναι ότι έχεις σταθερότητα σε αυτά που θέλεις και τα υποστηρίζεις αυτή την στιγμή. Αν περιμένεις αποτελέσματα από ένα μάθημα θα είναι πολύ θετικά για σένα.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση οπότε μην το χαλάσεις με άκυρες ή επιφανειακές δηλώσεις. Προσπάθησε να είσαι όσο μπορείς συγκροτημένος/η γιατί ενδεχομένως να δεχτείς ακόμα και μια πολύ ειλικρινή εξομολόγηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Συναντάς πολύ κόσμο και ίσως γνωρίσεις και πρόσωπα κατάλληλα για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις αυτήν τη στιγμή. Οπότε, άνοιξε τα αφτιά σου και μείνε πιστός/η στην ταυτότητά σου.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι κάτι καλό γίνεται γύρω από το όνομά σου και από το οτιδήποτε αποδεικνύει τα ταλέντα σου. Για αυτό προσπαθείς να είσαι όσο μπορείς συγκεντρωμένος/η στα θέλω σου και στα δικά σου κομμάτια. Οι αγορές ακριβών και ποιοτικών κομματιών για την γκαρνταρόμπα σου μπορεί να γίνουν σήμερα.
Ερωτικά: Αναζητάς την κολακεία και τον θαυμασμό και ίσως να υπερβάλλεις σε οτιδήποτε κάνεις. Ο λόγος είναι ότι έχεις ανάγκη κάπου να αναγνωριστείς και ίσως να ξεφύγεις και λίγο από τις απαιτήσεις σου. Το καλό είναι ότι θα είσαι γενναιόδωρος/η και αυτό τουλάχιστον θα φέρει μια ισορροπία.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αρκείσαι σε αυτά που έχεις και ζητάς να πάρεις περισσότερα γιατί πιστεύεις ότι το αξίζεις και ότι πας χαμένος/η σε κάτι που κάνεις και δεν αμείβεσαι όσο θα έπρεπε. Για αυτό πιθανόν να κάνεις συζητήσεις για μια αύξηση ή να ζητήσεις άλλα προνόμια όπως ωράριο και περισσότερο ελευθερία. Πρόσεξε τα χρήματα σου για σήμερα γιατί θα κάνεις υπερβολές.

 ΛΕΩΝ

Γενικά: Στηρίζεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς γιατί πιστεύεις σε αυτόν και δεν δέχεσαι καμία αμφισβήτηση από κανένα. Αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά είναι ότι έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις οι οποίες είναι αμετάκλητες και δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής. Η ακτινοβολία σου πάντως θα είναι πολύ έντονη και μαγνητική.
Ερωτικά: Δικαιώνεσαι ως ένα σημείο αλλά όχι από το άλλο πρόσωπο αλλά τον εαυτό σου γιατί έχεις αλλάξει και δεν περιμένεις να πάρεις. Έχεις διάθεση να δώσεις, χωρίς να σε νοιάζει το αποτέλεσμα, οπότε απελευθερώνεσαι από τα πολλά δεινά. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες η επιστροφή ενός Σκορπιού θα σε επηρεάσει αρκετά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πάρει πολλές αποφάσεις και πιστεύεις ότι μπορείς να στηρίξεις το σχέδιό σου μέχρι τέλους. Αν και χρειάζεσαι άλλα άτομα δίπλα σου, πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις και χωρίς εξαρτήσεις.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να στηρίξεις άτομα δικά σου που όμως αυτή την στιγμή ίσως σε προβληματίζουν. Εσύ νιώθεις δύναμη η οποία προέρχεται καθαρά από μέσα σου οπότε το τοπίο είναι ξεκάθαρο για σένα. Από την άλλην πιθανόν να είσαι και για λίγο μόνος/η γιατί αυτό θα σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος θα απολαύσει την αλλαγή σου και θα καταφέρει να τον θεωρήσεις πολύ δικό σου άνθρωπο γιατί θα του εκμυστηρευτείς κομμάτια δικά σου. Σίγουρα κάποιοι φίλοι σε βοηθάνε πάρα πολύ και αυτό επειδή δεν είσαι αγνώμων θέλεις να τους το ξεπληρώσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου πορεία αυτή την στιγμή νιώθεις ότι καλυτερεύει γιατί όλο και κάτι βρίσκεται μπροστά που πιστεύεις ότι ίσως είναι αυτό που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο. Επειδή το όνομά σου μπορεί να συζητιέται θετικά για μια δουλειά, να περιμένεις μια πρόταση η οποία θα σε βοηθήσει για να ορθοποδήσεις.

 ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Οι ελπίδες σου έχουν ανανεωθεί και μαζί με αυτές και εσύ γιατί βλέπεις φως στο τούνελ. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα εξασφαλίσεις με ένα δυναμικό τρόπο μια υπόθεση νομική ή σπουδών και μετά θα κάνεις πολλά.
Ερωτικά: Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη γιατί πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου αλλά το βλέπεις και στα μάτια των γύρω σου όπου μπορείς και φλερτάρεις άνετα. Αν δεν είσαι με σχέση, είσαι πολύ κοντά στο να κάνεις γιατί εκπέμπεις διαφορετικό μαγνητισμό από παλιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις εμπιστοσύνη σε κάποια άτομα που ίσως σου έχουν τάξει πολλά. Εσύ, κράτησε μόνο το ένα από αυτά για να μην απογοητευτείς και μετά και όλα θα είναι πιο εύκολα για σένα γιατί θα είσαι και έξω από το παραμύθι.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Κάνεις μεγάλες προσπάθειες να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων τις οποίες όμως τις έχεις δημιουργήσει εσύ. Το ότι έχεις ανάγκη από αναγνώριση των προσπαθειών σου φαίνεται από παντού. Αλλά επειδή νιώθεις έτσι, δεν πλησιάζεις κανένα και θα περιμένεις να έρθει προς εσένα. Χρειάζεται προσοχή σε ό,τι κάνεις για να μην υπερβάλλεις.
Ερωτικά: Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο υπάρχει καυτό ειδύλλιο που όμως θέλει κόπο και χρόνο για να ευοδωθεί. Εσύ είσαι διατεθειμένος/η με κάποιο τρόπο να ρισκάρεις χωρίς να φοβάσαι γιατί έχεις εσωτερική αυτοπεποίθηση αυτή την στιγμή.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υψηλές βλέψεις και ο λόγος είναι ότι αντέχεις και μπορείς, γιατί έχεις δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Αν ασχολείσαι με δημιουργικό κομμάτι πιθανόν να θέλεις να αναγνωριστείς από πολύ κόσμο.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Υπάρχει μια εσωτερική ανώτερη κατεύθυνση η οποία σε αναγκάζει να μην κολλάς στα μικρά πράγματα. Οπότε ό,τι θυμό έχεις και οποιαδήποτε δυσκολία μέσα στην ψυχή σου, μπορεί να φύγει γιατί εσύ θα δεις μια άλλη οπτική γωνία που θα είναι πολύ αισιόδοξη αλλά και με αγάπη.
Ερωτικά: Η ερωτική σου ζωή είναι σε πολύ καλή φάση κι υπάρχει ένα πρόσωπο που σε θέλει και σε εκτιμά ιδιαίτερα. Εσύ μπορεί να περνάς την προσωπική σου κρίση αλλά έχεις ένα χέρι να σε κρατάει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις δουλέψει σκληρά θα ανταμειφθείς και μάλιστα με έναν τρόπο πολύ ξαφνικό και μη αναμενόμενο. Άσε και ένα κομμάτι στην συμπαντική ροή και ό, τι γίνει. Εσύ προσπάθησες και τώρα θα εισπράξεις τους καρπούς σου.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Οι καθημερινές συνθήκες σε βάζουν να κάνεις πράγματα πολύ περισσότερα από τα δικά σου μέτρα και να προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι έχεις και εσύ όνομα και αξία απέναντι στις καταστάσεις. Ίσως να υπερβάλλεις με σωματικές θεραπείες ή με την εμφάνισή σου αλλά έχεις ανάγκη κάπως να φανείς.
Ερωτικά: Θα είσαι έντονα δοτικός/η γιατί δεν θέλεις να κάνεις τσιγκουνιές και επίσης νιώθεις ότι θέλεις να δώσεις ευκαιρία σε ένα πρόσωπο να σε θαυμάσει και να σε βάλει πολύ ψηλά στην ζωή του. Αυτό βέβαια είναι σχετικό γι’ αυτό πρόσεξε μην απογοητευτείς μετά γιατί καλό είναι να δώσεις από την καρδιά σου και όχι με στόχο να πάρεις πίσω.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι κάνεις διπλό αγώνα για να αποδείξεις στο Λιοντάρι Ή στον Υδροχόο που είναι συνεργάτης σου ότι τα καταφέρνεις Ίσως έχεις αναλάβει δύσκολο ρόλο και αυτό να σε αναγκάζει να ξεπερνάς τα όρια και τις δυνάμεις σου. Αλλά εσύ έτσι έχεις συνηθίσει να λειτουργείς.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μπορεί να υποστείς μεγάλη πίεση από κάποια οικογενειακά θέματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα να τα αντιμετωπίσεις. Καλύτερα να περιμένεις λίγο πριν πεις κάπου το οριστικό «όχι» γιατί μετά μπορεί να αλλάξεις γνώμη.
Ερωτικά: Ίσως υπάρχει ένα συναισθηματικό αδιέξοδο που κατά την γνώμη σου δεν μπορεί να λυθεί εύκολα και πιστεύεις ότι τελικά έτσι θα πάνε όλα από εδώ και πέρα. Αλλά αυτό είναι μια σκέψη λίγων ωρών και πρέπει να περιμένεις πριν κάνεις κινήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθώντας να λύσεις ένα οικονομικό θέμα, ίσως εφαρμόζεις μεθόδους αναποτελεσματικές, αλλά, περνώντας η μέρα, θα διαπιστώσεις ότι βγαίνεις από τις λάθος εντυπώσεις και προχωράς προς την επίλυση.

 ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια δημιουργική φάση η οποία σε σπρώχνει να κάνεις πολλά. Αλλά ίσως το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο δυνατό και γρήγορο όπως το περιμένεις. Η δράση μερικές φορές έχει να κάνει και με τον τρόπο που επεμβαίνεις εσύ στα διάφορα θέματα.
Ερωτικά: Η σκέψη σου για ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα είναι πολύ δυνατή αλλά ίσως φοβάσαι να κάνεις ένα βήμα παραπάνω γιατί περιμένεις από την άλλη πλευρά. Αν είσαι με Δίδυμο προσπαθείς με κάθε τρόπο να του μιλήσεις και να έρθετε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να υπάρχει πρόταση να επιστρέψεις από εκεί που ξεκίνησες και αυτό από τη μια σε κολακεύει, αλλά από την άλλη το φοβάσαι γιατί οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Προσπάθησε τουλάχιστον θα διαπραγματευτείς κάποια καινούργια πράγματα.

Πηγή: www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/5

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ξεκινάς την ημέρα σου με κέφι και πάνω από όλα με διάθεση να μιλήσεις και να βρεθείς με πολύ κόσμο. Μόνος/η σου δεν θέλεις να είσαι κι όσο περισσότερο ανοιχτείς τόσο καλύτερα θα νιώσεις.
Ερωτικά: Σχεδιάζεις να σηκώσεις το τηλέφωνο και ίσως να πεις περισσότερα από αυτά που πρέπει. Αν είσαι θυμωμένος/η τόσο το καλύτερο γιατί θα ξεσπάσεις, θα μιλήσεις και δεν θα τα κρατήσεις μέσα σου. Αν πάλι είσαι εσύ σε ένα μέρος και το άλλο άτομο αλλού, θα χρειαστεί να βρεθείτε άμεσα για να έρθετε πολύ κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφήνεις τα πράγματα ελεύθερα και αυτό θα σου δημιουργήσει ένα καλό κλίμα με τους συνεργάτες σου. Πάντως έχεις ανάγκη να συζητήσεις για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

 ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μετά την ανυποχώρητη και σταθερή στάση, θα πάρεις θέση και αυτό που θα σκέφτεσαι θα το λες. Αν έχεις στενοχωρήσει κάποιους φίλους σου θα το καταλάβεις γιατί πιθανόν να μην μίλαγες καθόλου και αυτό να δημιούργησε ήδη ένα θέμα επικοινωνιακό.
Ερωτικά: Ενώ κράτησες τα χαρτιά σου κλειστά, τώρα ανοίγεσαι και δεν θέλεις πλέον να κρατήσεις μέσα σου ό, τι σε απασχολεί. Προτιμάς την αλήθεια και κυρίως θέλεις να έχεις ανοικτά αφτιά για να καταλάβεις ακόμα και κάποια λάθη σου. Με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη θα ανοίξεις τελικά μια συζήτηση που ίσως φοβόσουν ότι θα πονούσες αλλά τελικά τα πράγματα θα είναι πιο ανάλαφρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σου αρέσει να υποχωρείς συνέχεια για αυτό θα ανοίξεις ακόμα και ένα μέτωπο που θα αναδείξει τις προσωπικές σου απόψεις και μάλιστα με πολύ ειλικρινή και ανοικτό τρόπο. Τώρα αν δεν θέλεις να το παρατραβήξεις πιθανόν να μην τσακωθείς και να κρατήσεις διπλωματική θέση.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου προσφέρει την άνεση και την ευελιξία που θα σου δώσει μια καινούργια οπτική γωνία. Όσο πάντως και να φοβάσαι την μοναξιά τελικά θα το υπερνικήσεις γιατί θα κάνεις καλύτερη επαφή με τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Ενώ θέλεις να κάνεις την ανατροπή και να προχωρήσεις όσο μπορείς πιο γρήγορα, σε κρατάει κάποια προσωπική αναστολή και ίσως πρέπει να το ξεπεράσεις. Αν σε ενδιαφέρει ο Καρκίνος έχε στο νου ότι βλέπετε τη ζωή και τη σχέση από διαφορετική τελείως οπτική γωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να λες ότι θα κάνεις αυτό ή εκείνο τελικά κάνεις μόνο αυτό που μπορείς γιατί είσαι σε φάση που δεν σου αρέσει να πειραματίζεσαι.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Βγάζοντας τον εαυτό σου έξω από ένα παιχνίδι που ίσως εσύ να έχεις στήσει χωρίς να το έχεις καταλάβει, ανακουφίζεσαι γιατί επιτέλους θα ξεκουραστείς. Μπορεί να νιώθεις κούραση γιατί το είχες παρακάνει και μην είσαι πολύ ενεργός/η. Ένα βιβλίο ή μια πολύ καλή συζήτηση θα σε ξεκουράσει.
Ερωτικά: Θέλεις να πεις πολλά αλλά έτσι ώστε να μην εκτεθείς γιατί έχεις αρχίσει και καταλαβαίνεις ότι κάτι κάνεις και όλο το πράγμα στραβά. Ίσως υπάρχει μια μεγάλη πίεση μέσα σου για να ξεδιαλύνεις κάποιες απορίες και να μην μπορείς να την κουμαντάρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Φιλοδοξίες πάρα πολλές αλλά μέσα από συνεργάτες που σε πιέζουν και δεν σε αφήνουν να κάνεις αυτό που θέλεις. Επειδή υπάρχει ένα πλάνο που θα πρέπει να ακολουθήσεις, μάζεψε τις σκέψεις σου για να μην είναι πολύ σκόρπιες και αυτό θα βοηθήσει να ξεπεράσεις τις δύσκολες συνεργασίες.

 ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις πολλά να κάνεις και ακόμα πιο πολλά να πεις και να ανταλλάξεις πληροφορίες. Όλο αυτό δεν είναι δύσκολο για σένα γιατί σου φέρνει μια έξτρα επιβάρυνση ότι πρέπει να πας σε πολλά μέρη και να δεις πολύ κόσμο.
Ερωτικά: Δεν αφήνεις εύκολα μια υπόθεση γιατί δε θέλεις να χάσεις το παιχνίδι και επίσης επιθυμείς να γυρίσει σε σένα όλη η ενέργεια που έχεις δώσει σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν είσαι μόνος/η σίγουρα είναι η περίοδος που παίζεις πιο εύκολα και θα συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου ταιριάζει αρκετά.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι ότι έχεις να κάνεις πολλά και μπορεί να νιώσεις ένα πνίξιμο γιατί δεν θα έχεις χρόνο καθόλου για σένα. Η υπόθεση ενός ατόμου που θέλεις να συνεργαστείτε είναι θέμα ημερών, οπότε μην ανησυχείς ότι δεν θα γίνει κάτι.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Κάνεις πάρα πολλά πράγματα και επίσης πηγαίνεις σε πολλά μέρη γιατί έχεις μια μεγάλη κινητικότητα που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Σίγουρα θέλεις την γνώμη των δικών σου ατόμων για να κάνεις κάποια αγορά αλλά καλό είναι να βασιστείς και στα δικά σου γούστα για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις νεύρα ή υπερδιέγερση και για αυτό δεν είσαι και πολύ συγκεντρωμένος/η στην σχέση σου. Τώρα θεωρείς ότι η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό με το άτομο που είστε μαζί για αυτό θα πιέσεις περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση. Πάντως οι πολλές γνώμες και όχι η ξεκάθαρη θέση μπορεί να το μπερδέψει και, αντί να φτιάξεις μια κατάσταση, θα την χαλάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου βγαίνουν πολλές δουλειές αυτές τις ημέρες που αν συγκεντρωθείς θα τις καταφέρεις όλες, αρκεί να έχεις υπομονή και κυρίως αισιοδοξία ότι θα πάνε όλα καλά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Συζητήσεις επί των συζητήσεων και σχέδια επί των σχεδίων. Επειδή κάτι περιμένεις να γίνει από μια σχολή ή από το εξωτερικό, συντονίζεσαι καλύτερα και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Αν συνεχίσεις έτσι θα καταφέρεις να πάρεις και ένα δίπλωμα που σε έχει κουράσει αρκετά.
Ερωτικά: Το να φιλοσοφείς στην ζωή και να ξεπερνάς κάποιες συναισθηματικές δυσκολίες μέσα από μια πνευματική στάση είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να κάνεις απέναντι σε μια κρίση στην σχέση σου. Το να αναλάβεις και τις δικές σου ευθύνες θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους φόβους σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις στους ώμους σου πολλές ευθύνες που κατά κάποιο τρόπο μειώνουν την απόδοσή σου αλλά και τη διάθεση σου να πετύχεις αυτό που θέλεις. Όμως σήμερα θα έχεις περισσότερο χρόνο και θα το ρίξεις λίγο στο διάβασμα γιατί είναι απαραίτητο για την εξέλιξη της δουλειάς σου.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να σε υποχρεώσουν με κάποιο τρόπο να πάρεις θέση αλλά εσύ μάλλον δεν το θέλεις. Το πιο σημαντικό για σένα είναι ότι θα δεχτείς να βγεις μετά από πολύ καιρό με φίλους που είχατε χαθεί και σίγουρα θα μηδενιστούν οι αποστάσεις. Το ότι θα μιλήσεις για κάτι που έκρυβες ίσως σε κάνει να ξαλαφρώσεις.
Ερωτικά: Ο Δίδυμος μπορεί να μην σε αφήνει σε ησυχία, αφού τον σκέφτεσαι συνέχεια, γιατί ίσως έχεις αποφασίσει να πάρεις κάποιες αποστάσεις λόγω διαφόρων διαφωνιών. Προτιμάς ένα άτομο που θα έχει το μυαλό του και στην οικογένεια και όχι μια σχέση χωρίς αρχή και τέλος.
Οικονομικά & Καριέρα: Ψάχνεις να ανοίξεις κάποιες καινούργιες πόρτες που θα σε υποχρεώσουν εκ των πραγμάτων να μάθεις να δέχεσαι την αλλαγή, ακόμα και σε μικρά σχέδια που μπορεί να έχεις βάλει στο μυαλό σου. Αυτό σίγουρα σε βοηθά αλλά χρειάζεται αγώνας από την πλευρά σου.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Διασπάσαι από εδώ και από εκεί, προσπαθώντας να βοηθήσεις όλους όσους στο ζητούν και είναι δίπλα σου. Μπορεί να μην ασχολείσαι με εσένα αλλά κι αυτό καλό σου κάνει γιατί έχεις ανάγκη την επικοινωνία και την αλλαγή. Ίσως βέβαια πιεστείς παραπάνω αλλά τουλάχιστον θα είσαι σε δράση. Σίγουρα περιμένεις να τα βρεις με κάποια άτομα που έχετε απομακρυνθεί και εσύ κάνεις ό, τι είναι απαραίτητο.
Ερωτικά: Έχεις καλή διάθεση και μάλλον δεν θα σταθείς σε κάτι που έχει γίνει εδώ και καιρό. Όμως μπορεί να φλερτάρεις περισσότερο για παιχνίδι, παρά για κάτι πιο σοβαρό ή αυτό θα δείχνεις προς τα έξω. Ένας Δίδυμος θα σε απασχολήσει αρκετά.
Οικονομικά & Καριέρα: Όλων των ειδών οι συνεργασίες σου φαίνονται εύκολες, αλλά όταν έρθει η ώρα της έμπρακτης εφαρμογής ξεδιαλύνονται και ανοίγονται όλες οι τυχόν παραλείψεις, διαφορές και αντιθέσεις και επειδή κάπως έτσι θα κινείσαι από εδώ και πέρα καλό είναι να προσέχεις.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Δεν σου είναι και πολύ εύκολο να μιλήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις ανοικτά. Μερικές φορές προτιμάς την σιωπή παρά το να εκφραστείς άμεσα γιατί πιστεύεις ότι έτσι οι άλλοι δεν θα σε λάβουν και πολύ υπόψη τους. Όμως ένα κομμάτι πληροφόρησης σε βοηθάει για να μη χάνεις τον χρόνο σου άδικα σε πράγματα που μπορεί να τελειώσεις γρηγορότερα αν τα χρησιμοποιήσεις σωστά. Για αυτό ρώτα και μοιράσου.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει να εμφανίζεις σημάδια εξάρτησης και κυρίως να τα συζητάς όλα γιατί πιστεύεις ότι κάπου χάνεται η μαγεία με το άλλο πρόσωπο. Το καλό είναι ότι αυτό δεν κρατάει για πολύ γιατί τώρα είσαι σε φάση που ευνοείσαι, αρκεί να μην το χαλάσεις λόγω των υπερβολικών προσδοκιών που έχεις από το άλλο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στην καθημερινότητά σου γιατί τα μέτωπα είναι πολλά και κάθε ένα με διαφορετικό θέμα και αυτό σε αγχώνει ή σε κουράζει υπερβολικά. Πάντως ό, τι και να κάνεις, χρειάζεσαι συνεχείς και άμεσες γνώσεις και ενημερώσεις.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Δεν αφήνεις να πέσει κάτω το οτιδήποτε και το πιάνεις στον αέρα και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις μια προσωπική αδυναμία που ένιωθες λόγω των αδιεξόδων που συναντούσες κάθε λίγο και λιγάκι. Το να κινείσαι από εδώ και από εκεί και να μη μένεις σε στασιμότητα είναι το καλύτερο για σένα.
Ερωτικά: Ίσως να μιλήσεις παραπάνω από όσο συνηθίζει αλλά νιώθεις ότι σου κάνει καλό αν και κρατάς και κάποιες επιφυλάξεις κυρίως με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό γιατί αυτό το πρόσωπο με τον δικό του τρόπο σε κρατάει κολλημένο/η σε κάτι που θέλεις να ξεπεράσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Εμφανίζονται άτομα που θέλουν να βοηθήσουν γιατί τους εμπνέεις και εκπέμπεις κάτι διαφορετικό. Η πρωτοτυπία για σένα είναι μια καθημερινότητα που τώρα λόγω ανταγωνισμού επιβάλλεται.

 ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Πηγαίνεις από εδώ και από εκεί χωρίς βέβαια ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ο κόσμος που μαζεύεις στο σπίτι σου ή οι συζητήσεις που κάνεις πρέπει να έχουν ένα στόχο για να πετύχουν. Πρόσεξε τα ανακατέματα, τα λόγια και τις λάθος εκτιμήσεις.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο έχεις μια σιγουριά ότι όλα είναι καλά αλλά υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις λάθος γιατί εσύ το έχεις πλάσει έτσι στο μυαλό σου και δεν το βλέπεις μπροστά σου με σάρκα και οστά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η λύπη δεν σε βοηθάει να προχωρήσεις και ίσως να έχεις ένα είδος αδυναμίας να δεις την πραγματικότητα. Ενώ έχεις πολλές ευκαιρίες αυτή την στιγμή, χρειάζονται όλες ξεχωριστή προσοχή. Για αυτό μην φέρνεις όλα τα άτομα μαζί σε επαφή και κάνε μια-μια τις κινήσεις σου.

Πηγή: www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/4

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βαδίζεις σε καθαρό πεδίο πλέον και είσαι έτοιμος/η για υλοποίηση στόχων αφού βλέπεις ότι όλα είναι μπροστά στο πιάτο. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα αγωνίζεσαι αλλά τουλάχιστον ξέρεις προς τα πού θα πας.
Ερωτικά: Έχεις αναπτύξει αντοχές και άμυνες και αυτό φαίνεται κυρίως σε μια ιστορία που σε έχει βασανίσει και τώρα είσαι περισσότερο ελεύθερος/η και σε ιδέες και σε πεποιθήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να ασχοληθείς πλέον με άτομα και με καταστάσεις που σε ενοχλούν γιατί δεν ρισκάρεις και επιθυμείς κάτι καλύτερο για σένα χωρίς να αναμειγνύονται μπερδεμένα κομμάτια.

 ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είσαι κοντά στον εαυτό σου και μάλιστα θα φανερώσεις όλα τα δικά σου θέλω με ένα πολύ ήρεμο αλλά δυναμικό τρόπο. Το καλό είναι ότι θα έχεις ανθεκτική υγεία και γενικά θετική ενέργεια όλη την ημέρα και θα νιώθεις όμορφα.
Ερωτικά: Θα μετανιώσεις για μια κακή συμπεριφορά που είχες με ένα πρόσωπο που τελικά δεν είναι τόσο αχάριστο όσο νόμιζες. Απλά κράτησε εσύ τις ισορροπίες για να έχεις μπροστά σου δημιουργικό χρόνο.
Οικονομικά & Καριέρα: Βελτιώνεσαι σε θέματα χειρισμών και αυτό σε βοηθάει και σου δίνει την πεποίθηση πως όταν κάνεις καλή διαχείριση θα έχεις και τα ανάλογα αποτελέσματα.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Θα ζήσεις για λίγο στην αφάνεια γιατί έχεις ανάγκη να κοιμηθείς περισσότερο ή να μιλήσεις με πολύ συγκεκριμένα άτομα που μπορεί να μοιραστείς μαζί τους τα τρέχοντα θέματα που σε απασχολούν.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός ατόμου που δεν είναι αυτή την στιγμή στην ζωή σου σε πονάει γιατί μπορεί να γυρίσεις πίσω και να σκεφτείς τι έκανες ή θα μπορούσες να κάνεις καλύτερο. Αν πάλι είσαι σε σχέση ίσως βγάλεις θυμό για κάποια πράγματα που δεν τα είχατε ξεκαθαρίσει μεταξύ σας και τώρα πάλι βγαίνουν στην επιφάνεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις και να πεις αλλά κάτι σε εμποδίζει και μάλλον ή δεν μιλάς ή δεν είσαι τόσο ενεργός/η. Το θέμα είναι να μην γίνουν λάθη. Μάλλον θα είσαι αρκετά σφικτός/η σήμερα.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αναγνωρίζεις την αξία κάποιων φίλων σου και σου αρέσει να κινείσαι σε χώρους που σε ξέρουν γιατί εκεί νιώθεις καλά. Αρκετά με όλα τα καινούργια άτομα και τις εμπειρίες. Σήμερα αισθάνεσαι ότι επιτέλους γυρνάς σπίτι σου.
Ερωτικά: Δεν παραδέχεσαι ούτε και στον εαυτό σου τον ρόλο που παίζει στη ζωή σου ένας Ταύρος ή Σκορπιός που τελικά με τον τρόπο του σε έχει σημαδέψει. Ίσως τώρα δεν είσαι μαζί του αλλά κάπου τον κουβαλά και τον έχεις σαν σημείο αναφοράς. Το ίδιο βέβαια μπορεί να ισχύει και για τον Υδροχόο αλλά αυτός δεν φεύγει εύκολα από την ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν είναι να λειτουργήσεις σε σταθερό έδαφος χωρίς πολλές αλλαγές τότε είσαι πολύ καλά και βγάζεις τα ταλέντα σου με ένα πολύ εύκολο τρόπο. Αυτές τις ημέρες θα μιλήσεις με γνωστούς για την δουλειά σου και ίσως να σου δώσουν μια πληροφορία η οποία θα σου χρησιμεύσει άμεσα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Οργανώνεις όσο μπορείς περισσότερο τον χρόνο σου και την ζωή σου σε μια καλύτερη βάση. Τώρα θα ξεκινήσεις να στρώνεις το έδαφος που έχεις κατά νου. Το σπίτι σου και όλα τα θέματα ακινήτων μπορεί να σε απασχολήσουν πολύ περισσότερο από άλλες φορές.
Ερωτικά: Έχεις αγωνία για το πώς θα αντιδράσει το άλλο πρόσωπο απέναντι στα συναισθήματα της αγάπης σου. Κάπου μέσα σου κρατάς κάποιες αντιστάσεις και αντιθέσεις και ίσως χάσεις την αρχοντιά και την μεγαλοψυχία σου και γίνεις λίγος/η σε σχέση με το πως κινείσαι και δίνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε απασχολεί έντονα το οικονομικό θέμα γιατί θέλεις μέχρι το καλοκαίρι κάτι που ήδη έχεις ξεκινήσει να γίνει κερδοφόρο για σένα αλλά υπολογίζεις πολύ περισσότερα τα έξοδα από άλλες φορές γιατί έχεις ανασφάλεια.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Όσο και να έχεις πειρασμούς για να φύγεις και να επαναστατήσεις, τελικά νικά η λογική και σε κερδίζει η ισορροπία. Η σχέση σου με την ανώτερη γνώση ή η εμπιστοσύνη που θα δημιουργήσεις μέσα σου θα είναι ο καθοδηγητής σου και θα σε βοηθήσει να νικήσεις όλα τα προσωπικά αλλά και εξωτερικά θέματα. Η σκέψη σου για ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα είναι η ανακούφιση που θα έρχεται κάθε λίγο και λιγάκι από τα προβλήματά σου.
Ερωτικά: Η ανταπόκρισή σου σε ένα πρόσωπο που είναι για σένα σημαντικό θα είναι πολύ δυνατή και θα σε βοηθήσει να στρώσεις κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν ήταν και τόσο εύκολες για σένα γιατί τις τελευταίες ημέρες υπήρχε ένταση και αναποδιά. Σήμερα όμως γίνονται όλα πιο χαλαρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα γεμίσεις το κεφάλι σου με ιδέες περισσότερο δημιουργικές αλλά και αποδοτικές, γιατί θα έχεις την εξυπνάδα να στραφείς σε κάθε τι από το οποίο θα αποκομίσεις μεγαλύτερο κέρδος.

 ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να γειωθείς και να δεις μια πραγματικότητα που δεν είναι εύκολη γιατί πρέπει να βάλεις κατά την γνώμη σου εκείνη την μίζερη λογική που δεν έχει για σένα καμία δικαιολογία και αιτία αλλά επιβάλλεται από την καθημερινότητά σου. Αν πάντως έχεις ταλέντα δημιουργικά ή καλλιτεχνικά είναι κρίμα να χάνεις τον καιρό σου βουτηγμένος/η στη θλίψη για λόγους που ούτε και εσύ γνωρίζεις καλά καλά.
Ερωτικά: Η σχέση σου θέλει και κάτι άλλο που ίσως να μην είναι εύκολο να το προσφέρεις κι αυτό στο θυμίζει κάθε λίγο και λιγάκι ο Παρθένος που μπορεί να μην ταιριάζετε απόλυτα αλλά όλο και κάτι σου μαθαίνει από τον τρόπο και τη στάση ζωής του. Αν είσαι με Τοξότη κάποια κοινά οικονομικά θέματα πιθανόν να σας κουράζουν αλλά συγχρόνως σας βάζουν να κάνετε μαζί κινήσεις για να τα λύσετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές χρειάζεσαι δεκανίκια για να ξεκουράζεσαι ή για να μπορείς να συνεργαστείς με κάποια άτομα που θα σε βάλουν να τρέξεις περισσότερο και να κάνεις τις ανάλογες επιλογές.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι κάπως να ακουμπήσεις στους ώμους των πολύ δικών σου ατόμων γιατί έχεις ανάγκη και εσύ να συνεργάζεσαι αλλά και να ξεκουράζεσαι από τα πολλά βάρη που κατά καιρούς παίρνεις πάνω σου.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη από ουσιαστική επαφή και κυρίως ψυχική γιατί δεν σου αρέσει συνέχεια να κάνεις επιφανειακές καταγραφές. Αλλά και εσύ πρέπει να το προσπαθήσεις γιατί μερικές φορές λόγω φόβου ή εγωισμού δεν κάνεις αυτά που θα ήθελες πραγματικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις πράγματα αλλά μερικές φορές δεν ξέρεις τον τρόπο, γιατί δεν βρίσκεις τους σωστούς συνεργάτες ή τα σωστά άτομα για να τα πραγματοποιήσετε από κοινού.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Όταν πέφτεις με τα μούτρα στις πρακτικές σου υποθέσεις, ανακαλύπτεις πράγματα τα οποία ούτε καν τα είχες παρατηρήσει. Ο λόγος είναι ότι δεν συμβιβάζεσαι εύκολα γιατί δεν σου αρέσει να μπαίνεις στο καλούπι που μπορεί να σου βάζουν οι άλλοι. Το φαγητό και το σπίτι θα είναι η κύρια ενασχόλησή σου.
Ερωτικά: Προσπαθείς να περάσεις καλά με αυτά που έχεις και ορίζεις εσύ σαν δεδομένα. Όσο και να προσπαθείς για να είστε μαζί με τον Σκορπιό μάλλον δεν βγαίνει εύκολα γιατί είστε δυο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι χρήματα και τα θέλεις άμεσα γιατί έχεις πολλές ανάγκες τις οποίες θα πρέπει να επιλύσεις και κάπου νιώθεις ότι χάνεις την ελευθερία σου. Το πρόβλημα που υπάρχει με ένα σπίτι μπορεί να μην λυθεί άμεσα.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η σκέψη σου είναι πολύ συνετή και κυρίως πολύ μεθοδική για αυτό θα θέλεις να βγάλεις δουλειές που δεν μπορούσες άλλες ημέρες και να κάνεις σοφές επιλογές κοντινές στον χαρακτήρα σου. Το παιχνίδι με τα παιδιά ή γενικά με πράγματα που σου αρέσουν και σε κάνουν να νιώθεις και εσύ εκείνο τον αυθορμητισμό που είχες από παλιά θα σου διευρύνει τον ψυχικό σου κόσμο και θα σε βοηθήσει να ανακουφιστείς.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς την παρουσία του Ταύρου στην ζωή σου τελικά είναι καταλυτική. Η βοήθεια ενός φίλου είναι πολύτιμη γιατί θα σε φέρει κοντά με ένα άτομο που ταιριάζεις και θα είσαι καλά μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Η μοναχικότητα συχνά σε καθορίζει, ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε μια δουλειά όπου είστε πάρα πολλοί, τώρα όμως δεν φοβάσαι να ενεργήσεις πολύ αυθόρμητα αλλά και με ρίσκο γιατί έχεις την σιγουριά της νίκης.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν πολλά πράγματα που σε απασχολούν αλλά σε βάζουν και σε σκέψεις για το τι μέλει γενέσθαι είτε με το σπίτι σου είτε με ένα κληρονομικό ακίνητο που δεν ξέρεις ακόμα τι τέλος θα έχει αυτή η υπόθεση. Πάντως μια βόλτα για να βρεις αντίκες ή παλιά αντικείμενα σήμερα μπορεί να την κάνεις, έτσι για να ξεσκάσεις.
Ερωτικά: Μερικές φορές δεν σου αρέσει να πειραματίζεσαι γιατί νιώθεις κούραση ή εσωτερική ένταση ότι όλα κολλάνε και δεν γίνονται όπως θα ήθελες. Όμως η σχέση με τον Ταύρο καλά κρατεί γιατί έχει μάθει τα κουμπιά σου και όσο να μην το παραδέχεσαι τελικά υπάρχει ένας έντονος μαγνητισμός.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δουλειά σου μερικές φορές βλέπεις ότι κολλάει γιατί δεν σου προσφέρει τα ενδιαφέροντα που θα σε κάνουν να ενθουσιαστείς. Παρόλα αυτά, δουλεύεις σκληρά σε πρακτικά θέματα ακόμα και σήμερα.

 ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν ο λόγος είναι ότι έχεις μεγάλες επαφές με τους συγγενείς σου και ίσως ένα πρόσωπο από την οικογένεια σου να σε έχει φέρει πιο κοντά και να προσπαθήσετε να λύσετε τα θέματα ενός κληρονομικού ακινήτου.
Ερωτικά: Διαπιστώνεις ότι υπάρχει ένα άτομο που τελικά τρέφει έντονα συναισθήματα για σένα και θα σου φανερωθεί άμεσα γιατί τις πιο πολλές φορές παίζετε κρυφτούλι και δεν λέτε τίποτε ο ένας στον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχεδιάζεις με ποιο τρόπο θα σταθεροποιήσεις κάτι καλό για να κερδίσεις χρήματα, ακόμα και από μια συνεργασία με άτομα που βρίσκονται μακριά από τον τόπο που ζεις εσύ. Πάντως η σκέψη της αγοράς ενός αμαξιού θα σου αρέσει γιατί θα το βρεις σε τιμή ευκαιρίας.

Πηγή: www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/3

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Το ότι σου αρέσει να φαίνεσαι αυτό είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα σου που δεν είναι απαραίτητα κακό, αν δεν κρέμεσαι από αυτό. Σήμερα όμως θα πας στο άλλο το άκρο κι ίσως θελήσεις να απομονωθείς από όλους και όλα γιατί μπορεί να νιώσεις ότι σε έχουν πληγώσει κάποια άτομα ή να υπάρχει ένα πρόβλημα και πρέπει να συμπαρασταθείς σε ένα δικό σου .
Ερωτικά: Λυπάσαι, μπερδεύεσαι και γενικά δεν έχεις εκείνη την μαχητικότητα και την θέληση να κατακτήσεις. Είσαι σαν να έχεις παραδώσει τα όπλα αν και θέλεις να είσαι με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αλλά αν είσαι ήδη μακριά ή είναι σε άλλη σχέση ίσως να νιώσεις ότι δεν θα γίνει τίποτε και τσάμπα περιμένεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ παίρνεις φόρα και ξέρεις τι πρέπει να διεκδικήσεις και τι όχι, μερικές ημέρες θέλεις να τα αφήνεις όλα στην τύχη ή περιμένεις την παρέμβαση του από μηχανής Θεού για να μπορέσεις να ξεπεράσεις δυσκολίες.

 ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Υπερβάλλεις ίσως ή βλέπεις με τα δικά σου μάτια και ερμηνεύεις όλα όσα που γίνονται ακόμα και στον κύκλο των φίλων σου. Μπορεί να παρασυρθείς από συναισθήματα λύπης για ένα συγκεκριμένο άτομο και να προσπαθήσεις να το βοηθήσεις όσο μπορείς που βέβαια δεν θα είναι χωρίς δική σου ψυχολογική επιβάρυνση.
Ερωτικά: Μπορεί να παρασυρθείς από τα προβλήματα που έχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να εκφράσεις και εσύ τα δικά σου. Οπότε θα σταματήσεις να φοβάσαι και κυρίως αν δεν έχετε ακόμα έρθει πολύ κοντά, θα βρεθεί τρόπος για να ξεκινήσεις κάτι.
Οικονομικά & Καριέρα: Προτιμάς να είσαι όσο μπορείς χαριστικός/η για να μην έχεις αντιπαραθέσεις ακόμα και με άτομα που μπορεί να μην γνωρίζεις και πολύ καλά. Χρειάζεται να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις μέσα στο γραφείο ή στην δουλειά που είσαι ίσως γιατί ένα άτομο να θέλει να σε καπελώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Διστάζεις να πάρεις αποφάσεις γιατί βλέπεις ότι όλα είναι ένα κουβάρι μέσα στο μυαλό σου. Οι κουβέντες κάποιων ατόμων θα σε αποθαρρύνουν γιατί θα σου παρουσιάσουν την αλήθεια για ένα άλλο άτομο και ίσως να θεωρήσεις ότι το αδικούν.
Ερωτικά: Η συναισθηματική πίεση από ένα Σκορπιό πιθανόν να σε βάλει σε περιπέτεια γιατί θα σε κάνει πολύ ευάλωτο/η από τις συνθήκες που ήδη έχουν δημιουργηθεί. Προσπάθησε να μην πέσεις στον σαρκασμό ή σε αυτολύπηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο αρνείσαι να δεις από πρακτικής πλευράς ένα κομμάτι της δουλειάς σου και προτιμάς να παραμένεις μέσα σε μια νιρβάνα, τόσο περισσότερο χάνεις χρόνο αλλά και χρήμα. Προσπάθησε να βγεις από αυτό όσο πιο γρήγορα μπορείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Βλέπεις από άλλη ματιά όλα σου τα προβλήματα και αντιμετωπίζεις με νηφαλιότητα ό, τι σε απασχολεί. Αυτό που πρέπει να ενισχύσεις ώστε να βγεις κερδισμένος/η είναι η επαφή με την εσωτερική σου ψυχή που τις πιο πολλές αποφεύγεις γιατί φοβάσαι και αρνείσαι να δεις την δύναμή σου.
Ερωτικά: Το μυστικό βρίσκεται στο πόσο έχεις αυτοπεποίθηση και μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου στην διαδικασία της σωστής και όμορφης σχέσης. Όταν την αποκτήσεις, τότε θα διαφοροποιηθούν όλα προς το καλύτερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια χαλαρή φάση και δεν σκας για το τι θα γίνει γιατί δείχνεις προς τα έξω ότι έχεις βρεις τις άκρες σου. Μπορεί να μην είναι απόλυτη αλήθεια αλλά είναι σημαντικό το τι πιστεύεις μέσα σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η αποφασιστικότητά σου μπορεί να υποχωρήσει γιατί θέλεις να ξεκουραστείς ή να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς περισσότερο με ψυχολογικά σου και με ποιο τρόπο θα κάνεις τον εαυτό σου να νιώσει ασφάλεια.
Ερωτικά: Αν έχεις μεγάλη ένταση μπορεί να αναζητήσεις την ζεστή αγκαλιά ενός προσώπου που έχεις καιρό να δεις. Και από εκεί που σκεφτόσουν ότι δεν είσαι για πολλές δεσμεύσεις ίσως να αλλάξεις μυαλά γιατί το άτομο που είστε μαζί θα σε απαλλάξει από διάφορα βάρη.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν μπαίνεις στην διαδικασία της σύγκρισης καλύτερα να αφήνεις απέξω κάποιες αποτυχίες σου γιατί θα χαλάσεις ό, τι έχεις κάνει μέχρι τώρα. Μην παραδοθείς σε σκέψεις εξάρτησης από συνεργασίες γιατί δεν θα σου κάνει και πολύ καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες που αφορούν στους άλλους και κυρίως στη θέση σου απέναντι σε άτομα που δείχνουν αδύναμα ή νιώθουν ακόμα και «λαβωμένα» από διάφορες υποθέσεις της ζωής τους.
Ερωτικά: Ανακουφίζεσαι όταν βλέπεις ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει έχει καλύτερη συμπεριφορά απέναντί σου και αυτό σε κάνει να υποχωρείς απέναντι σε κάποιες σκληρές σου αποφάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να νιώθεις ότι ένα άτομο σου στήνει παγίδες και θέλεις να απομονώσεις κάποια μηνύματά του για να δεις την αλήθεια. Το καλό είναι ότι μέσα σου δεν έχεις μεγάλες εντάσεις οπότε θα το λύσεις εύκολα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα που θέλεις να αλλάξεις αλλά τελικά μπορεί να μένεις μόνο στα λόγια και όχι σε πράξεις. Βλέπεις μπροστά στο μέλλον τι πρέπει να κάνεις αλλά ίσως πιστεύεις ότι δεν έχεις τις ανάλογες αντοχές ή το κέφι.
Ερωτικά: Αν αναζητάς μια παραδοσιακή σχέση αυτή την περίοδο κάθε άλλο παρά παραδοσιακή θα είναι. Με τον τρόπο σου ίσως δημιουργείς εσύ κάποιες δυσκολίες χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις γιατί είσαι τελείως μπερδεμένος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να νιώθεις σωματική ή ακόμα και ψυχική κούραση κι ίσως να παραμελήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου ή να διαλύσεις ακόμα και μια συνεργασία από έλλειψη πρωτοβουλίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Δεν θέλεις να χάνεις χρόνο και να ασχολείσαι με θέματα που δεν είναι για σένα στην πρώτη γραμμή. Το να εξυπηρετείς κάποια άτομα που έχουν ανάγκη θα σου κάνει καλό γιατί νιώθεις χρήσιμος/η και μέσα από εκεί θα βρεις τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα εξευμενίσεις τα πνεύματα γύρω σου που μπορεί να είναι ταραγμένα και θα προσπαθήσεις να βάλεις κάποιες πιο εύθυμες και δροσερές νότες στην σχέση σου. Με τον Ιχθύ πάντως θα έχεις ένα ιδιαίτερο δέσιμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να πιστεύεις ότι θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που ήδη υπάρχουν και σου δημιουργούν μεγάλο άγχος. Αν επιμείνεις και έχεις πίστη μπορεί τελικά να σε καλέσουν σε μια δουλειά εκτός και θα πάρεις κάποια έξτρα που περιμένεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις πελαγώσει και αποπροσανατολιστεί για το τι θέλεις να κάνεις και προς τα πού να πας και στο τέλος μπορεί να μην κάνεις τίποτε και να μείνεις μέσα.
Ερωτικά: Μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Ίσως να μην πεις τίποτε γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς να απαιτήσεις κάτι για σένα. Ο Ιχθύς είναι πιο εύκολο να σε καταλάβει.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ θέλεις να τελειώσεις κάποιες υποθέσεις πιθανόν να κολλάς γιατί υπάρχουν χαρτιά που χρειάζεται να βρεις και να τα βάλεις σε μια σειρά. Ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσεις πρώτα μέσα σου τι πρέπει να γίνει σε μια αγοροπωλησία και μετά να το κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το πώς να δικαιώσεις το ένστικτό σου που κάπου τελικά σε οδηγεί. Η σκέψη σου ίσως να είναι αρκετά χαλαρή και να σε οδηγεί σε συμπεράσματα που περισσότερο βοηθούν τον ψυχικό σου κόσμο.
Ερωτικά: Χαλαρώνουν οι αντιστάσεις σου και μπαίνεις σε μια άλλη πραγματικότητα γιατί αισθάνεσαι ότι υπάρχει αποδοχή. Η επαφή με Παρθένο που μπορεί όμως να είναι σε μια άλλη σχέση σου αρέσει υπερβολικά αλλά πιθανόν να κάνεις πίσω.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι όλα μπορεί να αλλάξουν και να γίνουν καλύτερα γιατί έχεις ένα καλό feeling, χωρίς να βασίζεσαι σε κάτι συγκεκριμένο. Βέβαια τον αγώνα σου τον κάνεις και ανοίγεις νέους δρόμους για να αποκτήσεις κάποιες πολύ τολμηρές ιδέες και εμπειρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Το ότι ανακατεύεσαι με πιο πολλά πράγματα σου δίνει μια διαφορετική διάσταση της καθημερινότητάς σου. Απλά πρόσεξε να μην τα μπερδέψεις γιατί μπορεί να θέλεις να είσαι μέσα σε όλα και τελικά να κάνεις πολύ λίγα γιατί θα μπερδευτείς.
Ερωτικά: Θα αλλάξεις τελείως εκείνο το απρόσωπο και φιλικό στυλ και θα προσπαθήσεις να είσαι κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Ακόμα και ζηλιάρης/α θα γίνεις γιατί ίσως να νιώσεις ανασφάλεια. Αλλά μέσα από την έκφραση συναισθημάτων σου θα πλησιάσεις περισσότερο τον Καρκίνο, Παρθένο ή Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αφεθεί και περιμένεις γιατί μπορεί να βλέπεις ότι αυτό που θέλεις γίνεται εύκολα και χωρίς μεγάλο κόπο. Αν το καλλιεργήσεις και δεν σε πιάσουν οι φόβοι σου θα κερδίσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είσαι σήμερα στο στοιχείο σου και απολαμβάνεις τα ωραία πράγματα που βγαίνουν από μέσα σου. Ίσως η ροπή και η τάση για αδυναμία να μην υπάρχει αυτή την στιγμή γιατί δεν παλεύεις με τον κακό σου εαυτό.
Ερωτικά: Βλέπεις μέσα από ροζ γυαλιά ακόμα και άτομα που στο παρελθόν σε είχαν πληγώσει ή σου είχαν φερθεί πολύ άτσαλα και άδικα. Όμως σήμερα θα εμπεδώσεις πολύ καλά ότι μερικές φορές περνάς και μόνος/η σου καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι συνθήκες διαφοροποιούνται προς το καλύτερο αλλά χωρίς να σημαίνει ότι λύνεις άμεσα τα θέματά σου. Μερικές φορές τα κουκουλώνεις αλλά αυτές τις ημέρες θα είσαι περισσότερο στο εδώ και τώρα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες οι ευκαιρίες φαίνονται έτοιμες να σκάσουν στα πόδια σου, αλλά αυτό δεν ισχύει, αν δεν δουλέψεις σκληρά.

Πηγή: www.astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/2

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Πολλές θα είναι συζητήσεις που θα κάνεις και κάτι θα βγάλεις. Τα συμπεράσματά σου επιτέλους θα βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα γι’ αυτό δε θα μασάς τα λόγια σου για να μην αφήσεις να σε καπελώσουν οι άλλοι.
Ερωτικά:
Μάλλον θα περάσεις στην επίθεση και όχι για μια σχέση που είναι καλή και σου πηγαίνει αλλά για μία που σου έχει αλλάξει τα φώτα και δεν μπορούσες να αντιδράσεις μέχρι τώρα. Με τον Ζυγό βασικά ό, τι και να γίνει, πάντα θα υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να λύσεις για αυτό θα κινηθείς περισσότερο αυτόνομα.
Οικονομικά & Καριέρα:
Ετοιμάζεσαι για να κάνεις νέα ξεκινήματα και για να βελτιώσεις τις προοπτικές σου. Οι ιδιαίτερες στιγμές με άτομα που τελικά μπορούν να σε καταλάβουν δεν θα είναι και πάρα πολλές και μάλλον θα νιώθεις συχνά ότι είσαι μόνος/η σου σε ένα αγώνα επίπονο και πολύ ανηφορικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βλέπεις ότι αντέχεις τις πιέσεις και μάλιστα μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε έντονα και σκληρά προγράμματα. Τώρα αν η κοινωνική σου ζωή είναι ελαφρώς αλλαγμένη επειδή έχουν προστεθεί νέα στοιχεία και πληροφορίες, να κοιτάξεις να το εκμεταλλευτείς με την καλή έννοια γιατί ό, τι και να κάνεις θα έχεις κάποια πρόοδο, τόσο σε καινούργιες γνωριμίες όσο και σε καλύτερες προσωπικές επαφές με φίλους από τα παλιά.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι αν πρέπει να προχωρήσεις ή να παραμείνεις στάσιμος/η σε μια σχέση που μάλλον δεν σου προσφέρει και πολλά. Με τον Υδροχόο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα γιατί σου βάζει συνέχεια τρικλοποδιές ή νιώθεις ότι δεν παίρνεις συναίσθημα. Αυτός που θα βγει τώρα πολύ δυνατά στη ζωή σου θα είναι ο Κριός και θα πρέπει να αντέξεις το στενό μαρκάρισμά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις κάτι καινούργιο αλλά κάτω από την αιγίδα άλλων ατόμων που αυτή την στιγμή είναι μαζί σου γιατί εμπιστεύονται τις γνώσεις σου. Να προσέξεις όμως να μην κάνεις υποχωρήσεις, κυρίως αν συνεργάζεσαι με άτομα που γνωρίζεις καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Εξαντλείς τα περιθώρια για να κάνεις κάτι πολύ δυναμικό και ίσως σήμερα να αφεθείς και δεν δώσεις μεγάλες προεκτάσεις ούτε σε πράγματα που σκέφτεσαι εδώ και καιρό, ούτε και σε νέες καταστάσεις που τις χρειάζεσαι και τις έχεις ανάγκη για να κουνήσεις τα λιμνάζοντα νερά.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες και νιώθεις ήδη ένα μεγάλο μπέρδεμα με ένα πρόσωπο, καλύτερα είναι να μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω γιατί θα περάσεις κάποιες συναισθηματικές διακυμάνσεις που θα σε κάνουν να υποχωρήσεις. Αν είσαι με τον Τοξότη μπορεί να έχετε επηρεαστεί και οι δυο από άλλα άτομα και να μην έχετε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος αληθινή εικόνα για τον καθένα σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή ήδη νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι πολύ καλύτερο από άλλες ημέρες προσπάθησε να μην χαθείς και πάλι σε σκέψεις που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Βάλε τη λογική σου να δουλέψει και απόρριψε πράγματα τα οποία δεν σε εκφράζουν καθόλου. Ακόμα και στη δουλειά σου θα πρέπει να προσέξεις αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες να μην αφεθείς ή να μην επηρεαστείς και γίνουν λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκη από ένα χέρι να ακουμπήσει πάνω σου και να σε οδηγήσει γιατί μερικές φορές λιποψυχάς και δεν θέλεις να διαχειρίζεσαι προβλήματα που σε ρίχνουν. Αλλά σήμερα θα αφεθείς με εμπιστοσύνη και θα πεις από μέσα σου «ό, τι γίνει τελικά» και τελικά θα πετύχεις γιατί θα το κάνεις με την καρδιά σου.
Ερωτικά: Η μεγάλη σου ευαισθησία σε σπρώχνει είτε να αποδεχτείς όπως είναι μια κατάσταση είτε να πιστέψεις ότι αυτά που τελικά ισχυρίζεται το άλλο πρόσωπο είναι αλήθεια. Οι πολύ βαθιές σου ανησυχίες βγαίνουν στην επιφάνεια και μάλλον όπως είναι έτσι θα φύγουν. Με τον Ιχθύ που βρίσκεται μακριά από εσένα θα τα βρείτε γιατί θα κάνετε και οι δυο προσπάθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάφορα να ασχοληθείς και να πάρεις κάποιες αποφάσεις για θέματα που αφορούν και σε ένα οικογενειακό ακίνητο για το οποίο είσαι ήξεις αφήξεις και δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις. Πιθανόν τελικά να καταλήξεις για κάτι που σε είχε προβληματίσει γιατί μέσα από τις δυσκολίες θα βρεις και ένα δρόμο που θα είναι κατάλληλος.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είσαι αρκετά μπερδεμένος/η και για αυτό αντί να δράσεις μπορεί και να τα αφήσεις όλα φλου για να μην χάσεις τελικά και τα υπόλοιπα. Οι ψυχολογικές σου ευαισθησίες θα είναι πολύ μεγάλες για αυτό μπορεί να μην έχεις ξεκάθαρη άποψη για την εικόνα σου.
Ερωτικά: Αδρανείς και δεν καίγεσαι να δηλώσεις τίποτε γιατί πιστεύεις ότι ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Κάπου μπορεί να έχεις κουραστεί και να μην θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη κάνεις. Με τον Παρθένο θα έχεις μια έντονη συναισθηματική επαφή.
Οικονομικά & Καριέρα: Ελπίζεις από κάποια άτομα να γίνει μια κίνηση να βάλουν το κεφάλαιο που χρειάζεται για αυτό κάθεσαι και περιμένεις. Αν δεν ξεκαθαρίσεις από πού θα ξεκινάει κάτι μέχρι που θα τελειώνει μπορεί να διαψευστείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα μπεις σε μια φάση πολύ διαφορετική γιατί θα παραδώσεις την ενέργεια σου στα άλλα άτομα και θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου μέσω αυτών.
Ερωτικά: Η σκέψη σου για ένα πρόσωπο είναι πολύ έντονη αλλά ίσως βλέπεις μια εικόνα του αλλοιωμένη που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα γι’ αυτό δεν μπορείς να αποφασίσεις αν τελικά σου κάνει ή όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Επικεντρώνεσαι στα θέματα των συνεργατών σου και πιθανόν να μην είσαι ο εαυτός σου. Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί και στη δική σου δουλειά γιατί θα δίνεις μεγαλύτερη σημασία στα λόγια και όχι τις πράξεις των ατόμων που έρχεσαι σε επαφή. Πρόσεξε να μην χάσεις τελείως την υπόστασή σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Δεν θέλεις να δεις μια πραγματικότητα και συνεχίζεις να βλέπεις αυτό που θέλεις. Ίσως κάπου χαθείς και δεν εστιάσεις στον σημερινό στόχο. Καλό είναι να μην αλλάξεις γνώμη και να διατηρήσεις τις απόψεις σου σταθερές.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ είναι πολύ περίεργη και ασαφής. Επειδή δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις που είναι μεγάλη φθορά για σένα θα πρέπει να βάλεις να δουλέψει μόνο η λογική σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις να έρχονται κάποιες αλλαγές και αν δεν πάρεις θέση θα κολλήσεις και τελικά θα ζημιωθείς. Χρειάζεται λοιπόν να ταρακουνήσεις κάπως τα νερά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορείς να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου και μάλιστα σε τραβάει κάτι τόσο πολύ να το ακολουθήσεις που μάλλον θα κλείσεις τα αυτιά σου και θα πας εκεί που σου υποδεικνύει. Αν έχεις κάποια νομική υπόθεση μάλλον θα βρεθεί ένας καλό συμβιβασμός.
Ερωτικά: Σήμερα θα έχεις το κέφι και την διάθεση για να ξεφύγεις από τα ίδια και πιθανόν αν είσαι σε απόσταση με το άτομο που σε ενδιαφέρει, να προσπαθήσεις να πάρεις κάποιες πληροφορίες από ένα άλλο κοινό φίλο σας που θα σε ικανοποιήσει γιατί θα έχεις την απάντηση που θέλεις. Με τον Παρθένο θα τα βρείτε αρκεί να ακούς και εσύ τα δικά του αιτήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις μια κίνηση που θα σου αυξήσει τα χρήματά σου γιατί αυτή την περίοδο έχεις πολλές και έντονες επιθυμίες. Όλο και κάτι θα γίνει και ίσως σε ειδοποιήσουν από κάπου που περίμενες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες πιθανόν να μην κάνεις αυτά που πρέπει γιατί μπορεί να ταμπουρωθείς στο σπίτι σου ή να δράσεις από εκεί οπότε δεν θα έχεις συνολική εικόνα για την πραγματικότητα.
Ερωτικά: Με τον Δίδυμο ή τον Παρθένο αν προσπαθήσεις να κάνεις συζητήσεις, θα χάσεις το παιχνίδι είτε γιατί θα πέσεις σε λάθη, είτε δεν θα μπορέσεις να μιλήσεις ξεκάθαρα και άλλα θα λες και άλλα θα ακούει. Οπότε καλύτερα να σταματήσεις και να ακούσεις την καρδιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να πας κάπου σήμερα που τελικά να χάσεις τον χρόνο σου, γιατί θα περιμένεις άδικα και ίσως να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης πρόσεξε τι λες και σε ποιον γιατί μπορεί να εμπιστευτείς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και να μην γίνει σωστή μεταφορά. Τα πορτοφόλια σου και γενικά τα χαρτιά σου να τα βάλεις σε μέρος που να θυμάσαι και δεν κινδυνεύεις να τα χάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θέλεις να αλλάξεις και να κάνεις κάτι που θα σου δώσει την ελευθερία αλλά και την εσωτερική καθαρότητα γιατί νιώθεις κούραση και δεν θέλεις να κάνεις τα ίδια. Μπορεί οι συζητήσεις να επικεντρωθούν γύρω από ένα ταξίδι και να κανονίσεις τις λεπτομέρειες.
Ερωτικά: Αν βάλεις όρια στην σκέψη σου θα την κάνεις να σταματήσει να τρέχει και να δουλεύει εναντίον σου και ενάντια στην σχέση σου. Με τον Κριό θα βρεθείς να συζητάς πολιτισμένα και ήρεμα και αυτό θα σου κάνει καλό. Το που θα καταλήξετε είναι άλλο ζητούμενο. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι υπάρχει υπόβαθρο και ενδιαφέρον.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάθεση να συζητήσεις και να βρεις κάποιες λύσεις οι οποίες θα σε κάνουν να δεις μπροστά σου φως, κυρίως απέναντι στο ανταγωνισμό και στην άρνηση γιατί χρειάζεσαι ένα χέρι βοηθείας που θα σε βγάζει από τα αδιέξοδα. Μπορεί να είναι και ο ίδιος σου ο εαυτός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μην φοβάσαι τον ανταγωνισμό γιατί μπορεί να μην είναι τόσο έντονος όσο νομίζεις ούτε να σκέφτεσαι ότι άτομα δεν πρέπει να τα εμπιστεύεσαι γιατί όλα είναι δημιούργημα του μυαλού σου.
Ερωτικά: Συνεχίζεις να θέλεις να βλέπεις φιλικά ένα άτομο και να μην μπορείς να ξεχωρίσεις αν σε θέλει τελικά ή όχι, πιθανόν ένας Σκορπιός ή Ταύρος γιατί κατά την γνώμη σου δεν δείχνει το ανάλογο ενδιαφέρον. Μπορεί όμως να είναι παιχνίδι για αυτό μην απομακρύνεσαι. Με τον Παρθένο αν έχετε και οικονομικά αλισβερίσια μπορεί να μπερδευτείς και να χάσετε την φλόγα αν εστιάσετε μόνο εκεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα οικονομικά σου και θα σχεδιάσεις ένα πολύ δυνατό πλάνο που σε εκφράζει και πιάνει ακριβώς το τι θέλεις να καταφέρεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Σήμερα που μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιο σου θα σε κάνει να εστιάσεις περισσότερο σε θέματα που εκφράζουν δύναμη ή θέληση. Συγχρόνως αν είσαι γεννημένος/η το πρώτο δεκαήμερο θα ζήσεις ένα ιδανικό που κουβαλάς και το έχεις βαθιά μέσα σου. Για αυτό η ευαισθησία σου για τα άλλα άτομα ή απέναντι σε καταστάσεις που έχουν να κάνουν και με καλλιτεχνία θα είναι έντονη.
Ερωτικά: Θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα βελτιώσεις τα εσωτερικά σου συναισθήματα. Να αξιολογείς σωστά τον εαυτό σου και να μην αφήνεσαι να βασανίζεσαι και να σε πιάνει αυτολύπηση ή να αισθάνεσαι θύμα γιατί η πραγματικότητα διαφέρει. Με τον Παρθένο ή τον Τοξότη θα πρέπει να προσέξεις. Αντίθετα με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό θα δέσετε καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις έμπνευση και αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά επαγγέλματα θα δεις ότι μπορεί να φωτιστείς και να γίνεις αρκετά δημιουργικός/η. Αλλά αν δεν έχεις όραμα ή φαντασία μπορεί και να αδρανήσεις και να χάσεις τον χρόνο σου σε σκέψεις και ψευδαισθήσεις.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Απεργία των δημοσιογράφων την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαϊου

Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ και τις άλλες Ενώσεις Συντακτών συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την Πρωτομαγιά.

Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια, βρίσκει όλους τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με  έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο εκ μέρους της εργοδοσίας, με ανυπαρξία Συλλογικών Συμβάσεων, αμφισβήτηση και καπήλευση των συλλογικών μας δικαιωμάτων και της εργασιακής μας αξιοπρέπειας.

Σε μια άνευ προηγουμένου υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και της διαβίωσης, η ακρίβεια, η φτώχεια, οι ανισότητες, ο περιορισμός εργασιακών δικαιωμάτων, η επισφάλεια και η ανασφάλεια στους χώρους εργασίας, αναδεικνύονται σε κυρίαρχες συνέπειες των εφαρμοζόμενων πολιτικών.

Με  κοινές αποφάσεις της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΠΟΕΠΤΥΜ και της ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών και φωτορεπόρτερ σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά) στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΡΤ, ΓΓΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΤΑ, Γραφεία Τύπου και site, ως εξής:

Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου 2024,  από τις 05.00 π.μ. έως τις 05.00 π.μ. της Μ. Τετάρτης, 1 Μαΐου 2024, όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών, φωτορεπόρτερ που εργάζονται στις εφημερίδες και τα περιοδικά.

Μ. Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, από τις 05.00 π.μ. έως τις 05.00 π.μ. της Μ. Πέμπτης, 2 Μαΐου 2024 όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών που εργάζονται σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στην ΕΡΤ, στην ΓΓΕΕ, στα Δημοτικά Ραδιόφωνα και στα Γραφεία Τύπου, όλων των δημοσιογράφων της χώρας.

Δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, οπουδήποτε και εάν απασχολούνται, απεργούν από τις 05.00 π.μ. της Μ. Τετάρτης 1η Μαΐου 2024 έως και τις 05.00 π.μ. της Μ. Πέμπτης 2 Μαΐου 2024.

Οι άνθρωποι της ενημέρωσης, ως αναπόσπαστο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, που βιώνουμε την επιδείνωση των καθημερινών προβλημάτων και της αβεβαιότητας για κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο και ελεύθερο επαγγελματία, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά μας και ταυτόχρονα διεκδικούμε την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, την αποκατάσταση της επαγγελματικής μας αξιοπρέπειας και κυρίως το σεβασμό στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αντιδρώντας σε κάθε απόπειρα ευτελισμού της Ενημέρωσης, με χρήση των SLAPPs και  φαινομένων «παρακολούθησης» του δημοσιογραφικού έργου

Η προστασία και ενίσχυση των θέσεων εργασίας,  η αποκατάσταση του θεσμού των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων, η απόκρουση των απολύσεων, των περικοπών στους μισθούς και τα επιδόματα, η λήψη ουσιαστικών μέτρων υπέρ των ανέργων, η  προστασία των ασφαλιστικών Ταμείων, ώστε να είναι εύρωστα και βιώσιμα,  και της  δωρεάν δημόσιας υγείας για όλους τους ασφαλισμένους, αποτελούν πάγιες αγωνιστικές, διεκδικήσεις  όχι μόνο για το δημοσιογραφικό κόσμο αλλά για όλους τους εργαζόμενους, για όλη την κοινωνία.

Η 1η του Μάη, σύμβολο στον αγώνα των εργαζομένων όλου του κόσμου για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αμοιβές, δυναμώνει και ισχυροποιεί τη φωνή όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ για:

  • ΣΣΕ σε όλα τα ΜΜΕ τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Καλούμε την κυβέρνηση να υλοποιήσει χωρίς καθυστέρηση την πρόσφατη διαβεβαίωση της για υπογραφή συλλογικών συμβάσεων στα δημόσια ΜΜΕ και τους εργοδότες των ιδιωτικών ΜΜΕ να καθίσουν στο τραπέζι των συλλογικών διαπραγματεύσεων. Προς τούτο επισημαίνουμε ότι στην πρόσφατη οδηγία της Ε.Ε για «επαρκείς κατώτατους μισθούς», καλούνται τα κράτη-μέλη να ενισχύσουν τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, ώστε να καλύπτονται από αυτές το 80% των εργαζομένων.
  • Ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που εξανεμίζει τους μισθούς και οδηγεί τους εργαζόμενους  στην εξαθλίωση.
  • Αποτελεσματικά μέτρα  για  την αντιμετώπισης της ανεργίας και την προστασία των θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα
  • Μέτρα για την στήριξη και ενίσχυση της κυκλοφορίας του Τύπου και της φιλαναγνωσίας, όπως  γίνεται σε άλλα προηγμένα ευρωπαϊκά κράτη
  • Εθνικά και ευρωπαϊκά μέτρα στήριξης για την προστασία των εισοδημάτων και των θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα
  • Ενημέρωση με αξιοπιστία , πλουραλισμό και κοινωνική ευαισθησία

Η υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και η επαναφορά του συλλογικού εργατικού δικαίου είναι η  υπεράσπιση των αρχών της Δημοκρατίας, της Ισότητας, της Δικαιοσύνης, με απώτερο σκοπό την Ελευθεροτυπία, την αξιόπιστη κι ελεύθερη Ενημέρωση, με κανόνες δεοντολογίας, αξιοπιστίας και πλουραλισμού.

Οι Ομοσπονδίες καλούν τα μέλη τους να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία της Πρωτομαγιάς, τα αιτήματα της οποίας αφορούν όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηγυρισμοί από παίκτες και φιλάθλους του ΑΟΚ για το νταμπλ και την άνοδο στην SL2

Με γκολ που πέτυχε ο Νίκος Σαμπανίδης στα μέσα του δευτέρου μέρους, ο ΑΟΚ έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

Ακολούθησαν τρελοί πανηγυρισμοί από τους φίλους της ομάδας οι οποίοι πανηγύρισαν τόσο το νταμπλ όσο και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Όλα έτοιμα στην Θάσο για την νέα σεζόν που πλησιάζει

Όλα έτοιμα φαίνεται πως είναι στο νησί της Θάσου για το άνοιγμα της νέας τουριστικής περιόδου ενώ όπως δηλώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ήδη η κατάσταση δείχνει για μεγάλη τουριστική κίνηση φέρνοντας κλίμα αισιοδοξίας.

Από την άλλη πλευρά πολλά ήταν τα προβλήματα τόσο με την λειψυδρία όσο και με βλάβες στο δίκτυο του νησιού με τον Πρόεδρο ΔΕΥΑ Θάσου να δηλώνει πως η υπηρεσία έχει αποκαταστήσει τα περισσότερα προβλήματα και ετοιμάζεται να ενισχύσει το νησί με τον καλύτερο τρόπο τουλάχιστον για την περίοδο του καλοκαιριού όπου η προσέλευση και η παρουσία κόσμου είναι μεγάλη.

Continue Reading

espa logo

espa_logo_en