ΖΩΔΙΑ

Ζώδια | Οι προβλέψεις για 25 Μαρτίου 2017

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017, για όλα τα ζώδια.

 Κριός: Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά είσαι ιδιαίτερα ανασφαλής και διστακτικός ως προς την υλοποίησή τους. Σήμερα, έχοντας την εύνοια της τύχης, θα μπορέσεις να απαλλαγείς από τους φόβους και να μπορέσεις να κάνεις πραγματικότητα ό, τι καιρό τώρα δεν τολμούσες. Μείνε συγκεντρωμένος και εκμεταλλεύσου παράλληλα κάθε μέσο και γνωριμία που διαθέτεις για να τα καταφέρεις.

Ταύρος: Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει αρκετά απογοητευμένο, αφού τα πράγματα στη ζωή σου δεν έρχονται όπως τα περίμενες. Δεν πρέπει όμως να επιτρέψεις να σε πάρει πολύ από κάτω, γιατί όλα όσα έχεις καταφέρει θα πάνε χαμένα. Αναθεώρησε ορισμένα πράγματα στην τακτική σου και με μικροαλλαγές και υπομονή θα τα καταφέρεις.

Δίδυμοι: Σήμερα το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλείται από τα προβλήματα οικείων σου προσώπων. Χρειάζονται τη στήριξη και τη βοήθειά σου, οπότε οπλίσου με υπομονή και επιστράτευσε τη λογική σου προκειμένου να τους δώσεις τις πιο σωστές συμβουλές. Ακόμη κι αν κάποιες στιγμές νιώσεις ότι κουράζεσαι, μην πανικοβάλλεσαι και με ψυχραιμία συνέχισε να είσαι δίπλα τους.

Καρκίνος: Η σημερινή ημέρα είναι κάπως περίεργη για εσένα, με το γενικότερο τοπίο αρκετά θολό και την ψυχολογία σου πεσμένη. Βλέπεις τα πάντα αρνητικά και δύσκολα, γεγονός που σε κάνει να απελπίζεσαι. Άλλαξε άμεσα στάση, γιατί όλο αυτό σε μπλοκάρει και σε πάει πίσω. Αν γίνεις λίγο πιο αισιόδοξος, θα δεις τα πράγματα ίσως να μην είναι και τόσο χάλια τελικά και θα αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Λέων: Σήμερα σε χαρακτηρίζει μια έντονη ζωντάνια και όρεξη, που σε βοηθάει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και με αποφασιστικότητα να αλλάξεις ό, τι σε δυσαρεστεί. Μην αφήσεις όμως τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε βιασύνες και επιπολαιότητες, γιατί θα βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Επίσης, πρόσεχε τη συμπεριφορά σου προς τους γύρω σου, γιατί ενδέχεται να έρθεις σε ρήξη μαζί τους.

Παρθένος: Σήμερα θα φορτωθείς με πολλά καθήκοντα και καλό θα ήταν να οργανωθείς. Χρειάζεται σωστός προγραμματισμός προκειμένου να ανταπεξέλθεις στην γενικότερη πίεση. Μην ανοίγεις πολλά μέτωπα και προτίμησε να τακτοποιείς τις δουλειές σου μια-μια. Να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και την κρίση σου, ώστε να αντιμετωπίσεις όποιο εμπόδιο προκύψει.

Ζυγός: Σήμερα οι πλανήτες στο σύνολό τους σε ευνοούν να υλοποιήσεις κάθε στόχο που καιρό τώρα δίσταζες. Περιόρισε όμως την τάση σου να απελπίζεσαι εύκολα, γιατί σε καθυστερεί στα σχέδιά σου. Οργανώσου σωστά, ώστε να λύνεις άμεσα τα προβλήματά σου και έτσι να μην αγχώνεσαι με τη συσσώρευσή τους.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version