ΚΑΒΑΛΑ

“Ζεστή” ατμόσφαιρα στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Καβάλας (video)

Άνδρες, γυναίκες και παιδιά γέμισαν ασφυκτικά χθες το πρωί την αίθουσα εκδηλώσεων της Στρατιωτικής Λέσχης. Το συγκεκριμένο γεγονός αποδεικνύει τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Καβάλας που ήταν και η πρώτη του νέου έτους. Εκεί ήταν η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Γραμμένος, οι αντιδήμαρχοι Τουλκίδης και Καλανταρίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδόπουλος, ο στρατηγός διοικητής της 20ης Μεραρχίας Τεθωρακισμένων.

 

 

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιάννης Κελγιώργης θύμισε ότι ο φορέας ζητά να αποκτήσει το όνομα «Δημήτρης Τσαμκιράνης» προκειμένου να τιμήσει τον καβαλιώτη ήρωα των γεγονότων της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο. Ο κ. Κελγιώργης προχώρησε στον απολογισμό των εκδηλώσεων του 217 και παρουσίασε αναλυτικά τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων για το 2018.

Η επιτυχία της εκδηλώσεως οφείλεται στο γεγονός ότι για μία ακόμη φορά η διοίκηση του Συνδέσμου δεν κάλεσε μόνο τους έφεδρους αξιωματικούς αλλά κάλεσε και τα μέλη των οικογενειών τους. Έτσι δημιουργήθηκε μια ιδιαιτέρως ζεστή ατμόσφαιρα. Τα μέλη των οικογενειών συμμετέχουν και σε άλλες δραστηριότητες του ίδιου Συνδέσμου.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version