ΘΑΣΟΣ

Ερώτηση Γιάννη Πασχαλίδη για τις εγκαταστάσεις γραμμών ίντερνετ στη Θάσο

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για ανάδειξη της νήσου Θάσου ως «νησί τουρισμού» στο Βόρειο
Αιγαίο, υπέβαλε ερώτηση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, με την οποία του εξέθεσε το σοβαρό ζήτημα των καθυστερήσεων εγκατάστασης συνδέσεων στο νησί, κάτι που δημιουργεί πολλά προβλήματα τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στους ιδιώτες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι παρατηρούνται σοβαρές καθυστερήσεις (άνω των 6 μηνών) στην εγκατάσταση ακόμη και της απλής γραμμής ιντερνετ, γεγονός που έχει ως συνέπεια την δημιουργία πρόσθετων προβλημάτων στη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων να ανταποκριθούν στις ανάγκες της δραστηριότητας τους.

Με δεδομένο ότι ο τουρισμός αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της χώρας μας, και έναν από τους σημαντικότερους οικονομικούς πνεύμονες της περιοχής μας, ο Βουλευτής κάλεσε τον αρμόδιο Υπουργό να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα, έτσι ώστε να βοηθηθούν τόσο οι ιδιώτες όσο και οι επιχειρηματίες του νησιού να ασκήσουν τη δραστηριότητα τους και να παρέχουν τις υπηρεσίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version