ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Επιστολή του Δημοτικού Συμβουλίου προς τον Κ. Μητσοτάκη για την οικογένια του άτυχου 49χρονου δημοτικού υπαλλήλου

Το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, σημειώθηκε στην περιμετρική οδό της Καβάλας, τροχαίο δυστύχημα, όπου έχασε τη ζωή του ένας δημοτικός υπάλληλος, ο 49χρονος Αλέξανδρος Χανδρουλίδης.
Τα προβλήματα για την οικογένεια του Αλέξ. Χανδρουλίδη συνεχίζονται καθώς άφησε πίσω του μία γυναίκα, η οποία είναι άνεργη, οχτώ παιδιά, εκ των οποίων πέντε ανήλικα, από δε τα τρία ενήλικα, η μία θυγατέρα σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη.

Προς αυτή την κατεύθυνση ο δήμαρχος Κ. Σιμιτσής για μια οριστική λύση του προβλήματος ή έστω αντιμετώπισής του, έστειλε επιστολή στον υπουργό διοικητικής μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Κυριάκο Μητσοτάκη, με την οποία ο δήμαρχος ζητά στη θέση του θανόντα συζύγου της να προσληφθεί στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, η σύζυγός του.

Η επιστολή του Κωστή Σιμιτσή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι η ακόλουθη:

Προς τον υπουργό διοικητικής μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη
Αγαπητέ κύριε Υπουργέ,
Με πολλή οδύνη θέλω να σας ενημερώσω για ένα τραγικό γεγονός που συνέβη σε εργαζόμενο του Δήμου μας και, επικαλούμενος την ευαισθησία και την ανθρωπιά σας, να ζητήσω την ειδική βοήθεια σας.
Στις 12 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο και γύρω στις 8 το βράδυ, στην περιμετρική οδό της Καβάλας συνέβη ένα θανατηφόρο αυτοκινητικό δυστύχημα σε βάρος 48χρονου Καβαλιώτη.
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Ο 48χρονος λεγόταν Αλέξανδρος Χανδρουλίδης του Παναγιώτη, ήταν υπάλληλος του Δήμου Καβάλας και εργαζόταν στην Υπηρεσία καθαριότητας ως επόπτης. Ήταν πατέρας οκτώ (8) παιδιών, εκ των οποίων τα 5 ανήλικα και τα 3 ενήλικα. Τα ενήλικα, όπως και η μητέρα τους είναι άνεργα, ενώ μια θυγατέρα του σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη.
Αντιλαμβάνεσθε, κύριε Υπουργέ, ότι μετά το δυστύχημα η κατάσταση της πολυμελούς οικογένειας είναι τραγική και η στοιχειώδης συντήρησή τους αδύνατη.
Γνωρίζοντας τα φιλάνθρωπα αισθήματά σας και την ιδιαίτερη ευαισθησία σας για τα παιδιά , σας παρακαλώ να εισηγηθείτε ειδική ρύθμιση για την οικογένεια αυτή, ώστε να καταστεί δυνατόν να προσληφθεί στο Δήμο Καβάλας, κατά παρέκκλιση, η σύζυγος του εκλιπόντος.
Αγαπητέ κύριε Υπουργέ,
Είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθείτε στο αίτημά μας δεικνύοντας ότι οι πολιτικοί μας ζουν τις αγωνίες και τα πάθη των συμπολιτών μας, συμπάσχουν, ευαισθητοποιούνται και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και δράσεις προς ανακούφιση και βοήθεια των αναξιοπαθούντων.
Ο Δήμαρχος Καβάλας
Κωνσταντίνος Σιμιτσής

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version