ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Επιστολή διαμαρτυρίας Μουριάδη προς Αυγενάκη για τον ΑΟΚ

Ο Δήμαρχος Καβάλας πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε προς το δημοτικό σώμα του Δήμου Καβάλας ότι μετά την απάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τον ΑΟΚ που αφορά την διάταξη που προέβλεπε το δικαίωμα κατάθεσης των δικαιολογητικών για τον ΑΟΚ εώς και 30 ημέρες πριν από την έναρξη της περιόδου.

Η συγκεκριμένη διάταξη ισχύει μόνο για τις ομάδες εκείνες που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο δεν ήταν ΠΑΕ (δηλαδή τις ομάδες που προβιβάστηκαν από τη Γ’ Εθνική στη SL2) και όχι για τον ΑΟΚ που ως σύλλογος της Football League ήταν Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, αφού τόνισε ότι το συγκεκριμένο θέμα το συζήτησε διεξοδικά με τους 3 βουλευτές της ΝΔ της Καβάλας, δηλαδή τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο και τους Μακάριο Λαζαρίδη και Γιώργο Πασχαλίδη, επισήμανε ότι «το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά έχει να κάνει με την εφαρμογή του Νόμου».

 

Ο δήμαρχος Καβάλας ανακοίνωσε στο δημοτικό συμβούλιο ότι πρόκειται αύριο να σταλεί ειδική επιστολή διαμαρτυρίας σε ευγενικό ύφος προς τον κ. Αυγενάκη.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version