Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Επιμελητήριο Καβάλας | Συμμετοχή Επιμελητηρίου στη Έκθεση του Βουκουρεστίου

Συμμετοχή επιμελητηρίου στη Έκθεση του Βουκουρεστίου, Ρουμανία.

TTR/ROMANIAN TOURISM FAIR II 2016 

Το Επιμελητήριο  Καβάλας, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων EnterpriseEuropeNetwork-Hellas σε συνεργασία με το  Δίκτυο Πράξη, συντονιστή του εν λόγω δικτύου, θα λάβουν μέρος στην έκθεση “ TTR/ ROMANIAN TOURISM FAIR ΙΙ”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17-20 Νοεμβρίου 2016, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα του τουρισμού και συναφών δραστηριοτήτων, θα έχουν οι επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετάσχουν στην Επιχειρηματική Αποστολή, στο πλαίσιο της έκθεσης Romanian Tourism Fair II. Η  Romanian Tourism Fair διοργανώνεται από τη Romexpo δύο φορές το χρόνο, άνοιξη και φθινόπωρο και αποτελεί τον ιδανικό τόπο παρουσίασης των πιο ενδιαφερόντων τουριστικών προσφορών περιλαμβάνοντας:

πολιτιστικό/αγροτικό/επιχειρηματικό τουρισμό, τουρισμό εξωτικών τοποθεσιών, spa, τουρισμό κρουαζιέρας. Εκτός του B2C, η έκθεση προσφέρει και B2B συναντήσεις προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ιδανική πλατφόρμα ώστε να έρθουν σε επαφή με επιχειρηματικούς συνεργάτες.

Η συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί σε εκθεσιακό χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να φιλοξενήσει τους εκπροσώπους των τουριστικών επιχειρήσεων της Περιφέρειάς μας και κυρίως αυτές της Θάσου, που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αγορά της Ρουμανίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Nα γνωρίσουν νέους πελάτες και συνεργάτες μέσω προκαθορισμένων B2B συναντήσεων
  • Να αποκτήσουν πληροφόρηση σχετικά με νέες επενδύσεις και τις νέες τάσεις στον χώρο, τόσο από τη Ρουμανική όσο και από τη διεθνή αγορά
  • Να παρακολουθήσουν παράλληλες εκδηλώσεις όπως συνέδρια και σεμινάρια, εργαστήρια και διαγωνισμούς
  • Να βρουν συνεργάτες για επερχόμενα καλέσματα σχετικά με τον τουρισμό στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε υλικό τουριστικής προβολής για την έκθεση TTR- ROMANIAN TOURISM FAIR αυτό θα πρέπει να παραδοθεί το αργότερο έως το πρωί της Παρασκευή  11 Νοεμβρίου 2016.

Το έντυπο υλικό θα πρέπει να είναι συσκευασμένο σε κιβώτια και να αναγράφεται εμφανώς ο αποστολέας καθώς και η έκθεση προορισμού. Θα συνοδεύεται δε και με έγγραφο όπου θα δηλώνεται ο ακριβής αριθμός των κιβωτίων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 2510 222212 κα Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ.4) και  Κ. Κρυστάλλης (εσωτ.12).

 

 

Ο Πρόεδρος

Άγγελος Τσατσούλης

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Η περιφορά του Επιταφίου στα κοιμητήρια της πόλης απο ψηλά

Στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου 2023 η πρώτη περιφορά Επιταφίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δημος Παγγαίου | Στολισμός του Επιταφίου σε Ακροπόταμο -Καριαννη

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Κάριαννη

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Ακροπόταμος

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Αυλής

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Ποταμιά Θάσου | Ιερός Ναός ” Εισόδια της Θεοτόκου και Αγίου Χαραλάμπους “

Με κατάνυξη ,ο  στολισμός του Επιταφίου στον Ιερό Ναό ” Εισοδίων της Θεοτόκου και Αγίου Χαραλάμπους ” στην Ποταμιά της Θάσου.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en