Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Επιμελητήριο Καβάλας | Λειτουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφόρων

Το Επιμελητήριο Καβάλας  μέλος του Ευρωπαϊκού  δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network,  σας  ενημερώνει ότι  το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας σας  προσκαλεί στην επιστημονική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της  Δημοτικής  Βιβλιοθήκης  Καβάλας  με  θέματα :  

Το Θεσμικό Πλαίσιο και Εφαρμογή του στην Ελλάδα.

Εισηγητές :

  • Ιωάννης  Ιγγλεζάκης.  Αν.Καθηγητής  ΑΠΘ, Δικηγόρος Θεσσαλονίκης                                                        « Συγγραφή  όρων  λειτουργίας  ηλεκτρονικού καταστήματος  e-shop »
  • Ζωή Γιαννοπούλου, Δικηγόρος Θεσσαλονίκης.                                                                              Διαπιστευμένη Διεμεσολαβήτρια και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών.                                                                                                                                      « Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφόρων. Το θεσμικό πλαίσιο και η Εφαρμογή του στην Ελλάδα»

Συντονιστής Αθανάσιος  Γ. Αθανασίου, Πρόεδρος  Δικηγορικού Συλλόγου  Καβάλας             

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Πένθιμα εμβατήρια από τη Φιλαρμονική Ελευθερούπολης

Συνθέσεις απόλυτα συνυφασμένες με το Θείο Πάθος θα παιανίσει την Μεγάλη Παρασκευή η φιλαρμονική της Ελευθερούπολης Καβάλας.

Μετά την Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών, στις 12:30 το μεσημέρι, στο προαύλιο της Βασιλικής του Αγίου Νικολάου, τα πένθιμα εμβατήρια της Μεγάλης Παρασκευής, θα συμβάλλουν στην κατάνυξη της Ημέρας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Στην αγορά της Κομοτηνής ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Τη δημοτική αγορά της Κομοτηνής επισκέφθηκε το πρωί της Μ. Πέμπτης 2 Μαΐου ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης προκειμένου να ανταλλάξει ευχές ενόψει Πάσχα με επαγγελματίες και καταναλωτές.

Ο Βουλευτής Ροδόπης άκουσε από επαγγελματίες τα προβλήματα, τις προτάσεις και τις ανησυχίες τους, με τον ίδιο να τους διαβεβαιώνει πως είναι πάντα παρών για να στηρίξει κάθε προσπάθεια που θα ενισχύσει τόσο την αγοραστική δύναμη των πολιτών όσο και την τοπική αγορά.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Θοδωρής Ζαγοράκης |“Προχωράμε, είμαι με το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη”

Στην Κομοτηνή βρέθηκε την  Μεγάλη Τετάρτη 2 Μαϊου 2024, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Θοδωρής Ζαγοράκης.

Στο πρόγραμμα των επισκέψεών του η συνάντηση με τον δήμαρχο  Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλο Τοψίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Μανώλη Ταπατζά και τέλος με στελέχη και την νεολαία του κόμματος.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en