ΚΑΒΑΛΑ

Επιμελητήριο Καβάλας | Κατάρτιση Εργαζοµένων στην Καινοτοµία & στην Επιχειρηµατικότητα

Κατάρτιση Εργαζοµένων στην Καινοτοµία & στην Επιχειρηµατικότητα (νέα ηµεροµηνία υποβολής αιτήσεων µέχρι 14.11.2014)

Το Επιµελητήριο Καβάλας µέλος του Enterprise Europe Network, σας ενηµερώνει ότι θα πραγµατοποιηθούν φέτος σεµινάρια µε τίτλο <<ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ>>.
Τα σεµινάρια µε τίτλο <<ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ>>, διοργανώνονται από την Κεντρική Ένωση Επιµελητηρίων Ελλάδος.
Το Έργο <<ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ>> αφορά στην υλοποίηση επιδοτούµενων προγραµµάτων κατάρτισης που αποσκοπούν στην απόκτηση νέων καινοτοµικών δεξιοτήτων από το ανθρώπινο δυναµικό των ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Τα σεµινάρια απευθύνονται σε 4200 στελέχη και εργαζοµένους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τοµέα, όλων των κλάδων της οικονοµίας – προβλέπεται η υλοποίηση 170 περίπου προγραµµάτων κατάρτισης και στις 13 περιφέρειες της χώρας.
Η διάρκεια προγραµµάτων είναι 80 ώρες [60 ώρες θεωρητική κατάρτιση και 20 ώρες πρακτική άσκηση, η οποία θα υλοποιηθεί µε τη µορφή των µελετών περίπτωσης (case studies) και θα έχει ως παραδοτέα <<πλάνα καινοτοµίας>> τα οποία οι καταρτιζόµενοι θα προτείνουν στις επιχειρήσεις που εργάζονται].
Η επιδότηση ανέρχεται στα 5,00€ µικτά/ώρα κατάρτισης.
Για την επιλογή των καταρτιζοµένων θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας – σε επίπεδο περιφέρειας – βάσει του χρόνου κατάθεσης των αιτήσεων συµµετοχής από τους υποψηφίους καταρτιζόµενους.[από κάθε επιχείρηση – σε επίπεδο περιφέρειας – µπορούν να συµµετάσχουν µέχρι 5 εργαζόµενοι]
Παρακαλούµε για την άµεση υποβολή των αιτήσεων έως την Παρασκευή 14 Νοεµβρίου 2014 στην ιστοσελίδα www.kainotomia.uhc.gr .
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες µπορείτε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία του Επιµελητηρίου, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες στο τηλ. 2510 222212 κα Σ. Μαυροµµάτη (εσωτ.4) και κ. Π. Γκιουζέλη.(εσωτ.11)

Ο Πρόεδρος
Άγγελος Τσατσούλης

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version