ΚΑΒΑΛΑ

Επιθέσεις απο αδέσποτα σκυλιά σε κατοίκους της Καβάλας Τι λένε οι πολίτες

Ο αριθμός των αδέσποτων σκυλιών έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες. Ενας λόγος ίσως είναι η αδυναμία των ιδιοκτητών τους να τα συντηρήσουν εξαιτίας της οικονομικής στενότητας.
Τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν δυο περιστατικά στο κέντρο της Καβάλας. Το ένα από αυτά είναι και αυτό που συζητήθηκε περισσότερο, καθώς το ένα δεν είναι επιβεβαιώμένο.
Στο ένα ενεπλάκησαν 3 κορίτσια που βρισκόντουσαν το βράδυ της Παρασκευής στο πάρκο Φαλήρου. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το σκυλί προσπάθησε να πιάσει από το πόδι ένα από τα 3 κορίτσια, ενώ μια από τις φίλες της θέλησε να το απομακρύνει τραβώντας το από το περιλαίμιό του, με συνέπεια το σκυλί να την γρατζουνίσει ελαφρά. Ωστόσο άλλες μαρτυρίες κάνουν λόγο για δάγκωμα του σκυλιού, κάτι όμως που έχουν ήδη διαψεύσει οι γονείς των παιδιών -με δηλώσεις τους σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις Καμάρες. Όπως κατήγγειλε ακροατής σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, ένα σκυλί επιτέθηκε σε μια κοπέλα δαγκώνοντάς την στο πόδι.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version