ΚΑΒΑΛΑ

Επανέρχονται στις θέσεις τους οι 48 υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου Καβάλας

Επανέρχονται στις θέσεις εργασίας τους από την Τρίτη (27/3) οι 48 υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας, οι οποίοι εργάζονται με δίμηνες συμβάσεις, όπως δήλωσε το πρωί της Δευτέρας (26/3) στον «Ενήμερο» ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Ανέστης Τσουρουκίδης.

«Νομίζω ότι η υπηρεσία μας αντεπεξήλθε, παρά τις δυσκολίες που είχαμε με το υπαλληλικό προσωπικό. Κατορθώσαμε να κρατήσουμε την πόλη καθαρή. Τελικά αυτό που είχε στο μυαλό της η δήμαρχος το πέτυχε στη συνάντηση που είχε το Σάββατο με τον γενικό γραμματέα συντονισμού διαχείρισης αποβλήτων, τον κ. Καπετάνιο, δόθηκε το ok κι έτσι από την Τρίτη (27/3) επαναφέρουμε τα δίμηνα και ήδη ειδοποιούμε τους υπαλλήλους να προσέλθουν κανονικά στη δουλειά», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Τσουρουκίδης.

Μείζον θέμα από εδώ και πέρα το πώς θα ανταποκριθεί το τμήμα πρασίνου στην ανεξέλεγκτη βλάστηση

 «Αυτό σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα τουλάχιστον δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στο τμήμα καθαριότητας. Βέβαια μένει να δούμε πως θα εξοικονομήσουμε προσωπικό στο τμήμα πρασίνου για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας που από εδώ και πέρα είναι πολύ μεγάλες. Εκεί που θα ρίξουμε το βάρος μας είναι οι χώροι πρασίνου. Οι πολλές βροχές και η ζέστη που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα θα μας δημιουργήσουν θέμα με την ανεξέλεγκτη βλάστηση, οπότε πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή», συμπλήρωσε σχετικά ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του δήμου Καβάλας.

«Πρέπει να λυθεί σύντομα το πρόβλημα του μόνιμου προσωπικού…»

«Είμαστε σε έναν αριθμό ίσα – ίσα θα λέγαμε για να λειτουργήσει σε καλό βαθμό το τμήμα καθαριότητας, δηλαδή απορριμματοφόρα και σκούπες. Πρέπει να λυθεί σύντομα το πρόβλημα του μόνιμου προσωπικού, των ανθρώπων δηλαδή που μας φεύγουν αυτή τη στιγμή, των κυλιόμενων εξαμήνων που κάθε τόσο ανανεώνονταν οι συμβάσεις τους κι όλοι κάνουν τα χαρτιά τους για να προσληφθούν στο μόνιμο προσωπικό που ζητά ο δήμος. Πιστεύω ότι θα λυθεί κι αυτό το θέμα σύντομα. Ακούγεται ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα έχουμε κάποιους από αυτούς, αν όχι όλους. Ας ελπίσουμε ότι τα αντανακλαστικά των κυβερνώντων θα είναι αυτή τη φορά γρήγορα και θα μπορέσουμε να έχουμε στις τάξεις της υπηρεσίας μας αυτό το προσωπικό», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Ανέστης Τσουρουκίδης.

kavalawebnews.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version