ΔΡΑΜΑ

Επίσκεψη Υφυπουργού τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στη Δράμα

Σύσκεψη στο γραφείο της Επιτροπής Τουρισμού Δράμας ,με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου 2021. Η Ανταλλαγή απόψεων, οι θέσεις και οι προτάσεις για τον υφιστάμενο σχεδιασμό, την πολιτική του Υπουργείου , τις εναλλακτικές μορφές αλλά και τον προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα που αφορά τις χρηματοδοτήσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Παράλληλα, η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει, να συζητήσει και να αναπτύξει όλες τις δράσεις που πραγματοποιεί να ενημέρωση για το νεοσύστατο Φορέα ανάπτυξης ειδικών μορφών τουρισμού, το όραμα , το σχέδιο και τις δράσεις που θέλουν υλοποιήσουν, για τις αγροτουριστικές μονάδες, τον οινικό τουρισμό κ.α.

Η κ. Ζαχαράκη παράλληλα ενημερώθηκε για τα ευρωπαϊκά προγράμματα που έχουν υλοποιηθεί καθώς και για τα νέα , που θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με την αυτοδιοίκηση, αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει κοινό όραμα και αγάπη για τον τόπο είναι εφικτή η συνεργασία ιδιωτικού τομέα με την αυτοδιοίκηση.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version