ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη της “Συμμαχίας Σερραίων” και του Αλέξανδρου Χρυσάφη στον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο επισκέφθηκε η “Συμμαχία Σερραίων” με τον επικεφαλής της, Αλέξανδρο Χρυσάφη σε συνέχεια του οδοιπορικού ενημέρωσης της δημοτικής παράταξης.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης ενημέρωσε τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης για τις επαφές της “Συμμαχίας Σερραίων” με όλους τους θεσμικούς φορείς σε επίπεδο τοπικό, πολιτιστικό, αυτοδιοικητικό αλλά και επιχειρηματικό και τον διαβεβαιωσε ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα και σε συνέχεια των επαφών αυτών θα είναι σε θέση να παρουσιάσει μαζί με τα μέλη της Συμμαχίας την πλήρη αυτοδιοικητική πρόταση για τον Δήμο Σερρών.

Ο κ. Χρυσάφης εξήγησε μεταξύ άλλων τους λόγους για τους οποίους ξεκίνησε αυτό ακριβώς το διάστημα τη διαδρομή του.

“Αποφασίσαμε να ξεκινησουμε αρκετά νωρίς έτσι ώστε να έχουμε μια πορεία μέσα στον κόσμο και τους πολίτες τους οποίους τους θέλουμε συμμέτοχους και συνδιαμορφωτές αυτού του προγράμματος γιατί χωρίς τη συμμετοχή των πολιτών οποιαδήποτε αυτοδιοικητική κίνηση είναι καταδικασμενη.”

Τόνισε επίσης πως πιστεύει πολύ στη συνεχή συνεργασία με τη Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης και συγκεκριμένα πως η συνέργεια αυτή θα προσδώσει ιδιαίτερη αξία στο δήμο Σερρών.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος ευχαρίστησε για την ευγένεια την οποία είχαν τα μέλη της “Συμμαχίας Σερραίων” να τον επισκεφθούν επισημαίνοντας πως η επίσκεψη αυτή δείχνει κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά του αγώνα που πρόκειται να δώσει η “Συμμαχία Σερραίων” και ευχήθηκε σε όλους κουράγιο και υπομονή στο δύσκολο δρόμο που επέλεξαν.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version