ΚΑΒΑΛΑ

Επίσκεψη για τα διόδια; Στελέχη της Εγνατίας Οδού ΑΕ έρχονται σήμερα στην Καβάλα

Δημοσιογραφικές πληροφορίες προερχόμενες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι σήμερα θα βρίσκονται στην Καβάλα στελέχη της Εγνατίας Οδού ΑΕ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και τον πρόεδρο της εταιρίας Απόστολο Αντωνούδη. Το συγκεκριμένο κλιμάκιο φέρεται να επισκέπτεται σήμερα και την Καβάλα και την Ασπροβάλτα προκειμένου να δει από κοντά τα σημεία όπου θα κατασκευαστούν τα νέα διόδια.

Πριν από λίγες σχετικά εβδομάδες τα δύο καινούργια διόδια εμφανίστηκαν ως πρώτη προτεραιότητα, αν και το ακριβές σημείο στην Καβάλα δεν είχε αποφασιστεί. Περιγράφεται στην Παράκαμψη. Όπως φαίνεται η σημερινή επίσκεψη των εκπροσώπων της εταιρίας έχει σχέση με το σημείο των διοδίων στην Καβάλα προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Χθες η Δήμαρχος που ρωτήθηκε σχετικά είπε δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση. «Έχω να μάθω νέα τους από τον Οκτώβρη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κριτική από Κ. Σιμιτσή

Σημειώνουμε ότι πέραν των διοδίων, η Εγνατία Οδός ΑΕ έχει στην περιοχή και την εκκρεμότητα του Ε61. Θέμα για το οποίο χθες ο Κωστής Σιμιτσής της άσκησε κριτική. Ο πρώην Δήμαρχος στο πλαίσιο συνέντευξης του για την δασική έκταση στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα είπε μεταξύ των άλλων για την Εγνατία: « Η Εγνατία Οδός στην συγκεκριμένη περίπτωση δυστυχώς δεν λειτούργησε σοβαρά. Δεν έχει καταθέσει καμία ουσιαστική μελέτη στο Δασαρχείο. Όλα όσα μας έλεγε περί του δήθεν επείγοντος δεν ήταν αλήθεια. Ήταν ψέματα. Λυπάμαι που το λέω αυτό για την Εγνατία οδό, είναι μια σοβαρή επιχείρηση με σημαντικό έργο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν λειτούργησε σωστά. Ξέρω από το Δασαρχείο ότι δεν έχει κατατεθεί αίτημα από την Εγνατία. Αυτό με βάζει σε πολύ δυσάρεστες σκέψεις για τα όσα μας έλεγε τον περασμένο Οκτώβρη. Δεν υπάρχει κανένα επείγον. Το έργο μπορεί να προχωρήσει απρόσκοπτα αν γίνει σωστή μελέτη. Εμείς θέλουμε να γίνει το έργο αλλά αφού προηγουμένως γίνει σωστή μελέτη. Θιγεί όσο γίνεται λιγότερο το δάσος».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version