ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ με επικεφαλή τον κ. Μάρκο Δέμπα

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Γαλαξίας θα πραγματοποιηθεί η Επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ με επικεφαλή τον κ. Μάρκο Δέμπα

Την Πέμπτη στις 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ της Καβάλας, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ με επικεφαλή τον κ. Μάρκο Δέμπα, ο οποίος θα ανακοινώσει και το πρόγραμμα του συνδυασμού. Αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και   στην Θάσο, ώστε οι Θάσιοι  υποψήφιοι, αλλά και επιχειρηματίες που θα ψηφίσουν και μάλιστα μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή στις 10 Δεκεμβρίου ενώ για όλο τον υπόλοιπο νομό, στις 11 και 12 Δεκεμβρίου  να ενημερωθούν χωρίς να χρειάζεται να μεταφερθούν εκτός νησιού. Τα πρώτα σχόλια σχετικά με το πρόγραμμα του συνδυασμού, μιλούν για σημαντικές τομές, αλλά με ουσιαστικό ρεαλισμό και ανάλογο πνεύμα σχεδιασμού.

Όπως δήλωσε στο “ΕΝΑ Channel” την Δεύτερα το πρωί ο κ. Δέμπας, ο συνδυασμός ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ έχει κατ αρχήν την  ωριμότητα σκέψης, αλλά και την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση για να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους του κλάδους. Επιπλέον με την υποστήριξη των επιχειρηματιών που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο, προσδίδοντας σ αυτό και την ανάλογη δυναμική, θα μπορέσει  η νέα διοίκηση    να διεκδικήσει σε συλλογικό επίπεδο, αυτά που απαιτούν οι συνθήκες της αγοράς  για το καλύτερο αύριο των επιχειρήσεων. Γι αυτά λοιπόν  όπως και πολλά  περισσότερα που ενδιαφέρουν τον επιχειρηματικό κόσμο, ο κ. Δέμπας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση, ώστε να μας ενημερώσει και να μας λύσει ενδεχομένως τις  τυχόν απορίες. Στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα, διακρίνουμε τα 35 μέλη του συνδυασμού από τα συνολικά 64 που συμμετέχουν.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version