ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στη Ξάνθη | Σκότωσε τον φίλο του και μετά αυτοκτόνησε

Θύμα δολοφονίας με μία σφαίρα μικρού διαμετρήματος στην καρδιά, έπεσε ένας 55χρονος ασφαλιστής, μέσα στο γραφείο του στην Ξάνθη. Ο δράστης που ήταν φίλος του, αμέσως μετά την πράξη του πήγε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία και η αυτοκτονία που συγκλόνισαν την τοπική κοινωνία της Ξάνθης, την περασμένη Τρίτη.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι εκείνης της ημέρας είχε βρεθεί νεκρός με μία σφαίρα στην καρδιά ένας 55χρονος ασφαλιστής, μέσα στο γραφείο του και από την κόρη του, που σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις Αρχές.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε νεκρός ένας 54χρονος φίλος του θύματος, μέσα στο σπίτι του από την σύζυγό και την κόρη του, ο οποίος είχε αυτοπυροβοληθεί.

Όπως απέδειξε η βαλλιστική εξέταση, ο αυτόχειρας, ήταν και ο δράστης της δολοφονίας σε βάρος του ασφαλιστή, με τον οποίο διατηρούσαν φιλία ετών. Το όπλο μικρού διαμετρήματος με το οποίο αυτοκτόνησε ο 54χρονος, ήταν το ίδιο που στέρησε την ζωή από τον 55χρονο ασφαλιστή.

Το τελευταίο διάστημα φέρονται οι δύο άντρες να είχαν χαλάσει τις σχέσεις τους και να είχαν μεταξύ έντονες προσωπικές και οικονομικές διαφορές που πιθανόν οδήγησαν στο αιματηρό ξεκαθάρισμα.

Έτσι λοιπόν η εξιχνιάστηκε η διπλή τραγωδία που άφησε παγωμένη την τοπική κοινωνία στο άκουσμα της είδησης του θανάτου των δύο αντρών. Την έρευνα και προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Ξάνθης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version