ΚΑΒΑΛΑ

Εξιχνίαση κλοπής σε οικία στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες των Τμημάτων Ασφάλειας Καβάλας και Ξάνθης, κλοπή που είχε διαπραχθεί, την 7-9-2013, σε οικία της Καβάλας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού για κλοπή, διότι, όπως προέκυψε, εισήλθε σε οικία και αφαίρεσε ένα μηχάνημα.

Ο δράστης δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Σύλληψη ημεδαπού για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Συνελήφθη σήμερα (14-1-2014) το πρωί, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 53χρονο, να εμπορεύεται, στο χώρο της λαϊκής αγοράς, λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν στην κατοχή και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του δράστη, συνολικά 214 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 214 πακέτα λαθραίων τσιγάρων
  • 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • το χρηματικό ποσό των 70 Ευρώ

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

Πηγή: kavalapress.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version