Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

ΕΝERGEAN, KAVALA BC, AOK και Φίλοι παίζουν μπάσκετ με αμαξίδια για καλό σκοπό

Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι δύο τομείς με μεγάλη απήχηση και διείσδυση στην κοινωνία. Γι’ αυτό και επιλέγονται για την προβολή μηνυμάτων, όπως η άρση του κοινωνικού αποκλεισμού των ατόμων με αναπηρίες. Αυτός είναι ο πρώτος, από τους δύο βασικούς στόχους της δράσης, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου 2018 (ώρα έναρξης 5:30) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Ο δεύτερος στόχος, πρακτικός αλλά εξίσου σημαντικός, είναι η οικονομική ενίσχυση του τμήματος καλαθοσφαίρισης σε αμαξίδιο του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα».

Την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή της δράσης έχουν η Energean Oil and Gas και η Energean Kavala B.C., των οποίων οι εκπρόσωποι κάλεσαν τους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες, να στηρίξουν την προσπάθεια και συγχρόνως, να περάσουν ευχάριστα τις δυόμισι, περίπου, ώρες παρακολουθώντας τα παιχνίδια και συμμετέχοντας στα παράλληλα δρώμενα. «Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα «τρίπτυχο» δράσεων, το οποίο περιλαμβάνει παιχνίδια μεταξύ της ανδρικής ομάδας της Energean Kavala B.C., που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, της Ακαδημίας του συλλόγου, φίλων του αθλήματος και, φυσικά, της ομάδας καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο του Α.Ο. «Καβάλα». Επίσης, περιλαμβάνει διαγωνισμό σουτ τριών πόντων, κλήρωση δώρων και τη βράβευση τριών προσωπικοτήτων, για την προσφορά τους στον αθλητισμό και στην πόλη της Καβάλας. Των δύο παραολυμπιονικών, της Ανθής

Καραγιάννη και της Αλεξάνδρας Δήμογλου και του καλαθοσφαιριστή, Πρόδρομου Νικολαΐδη», είπε ο Σωτήρης Χιωτάκης, υπεύθυνος επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης της Energean Oil and Gas.

Ο Βαγγέλης Παππάς, πρόεδρος της Energean Kavala B.C., τόνισε ότι οι κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου στην Καλαμίτσα πρέπει να έχουν κόσμο, ώστε να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται, για την ενίσχυση της προσπάθειας που καταβάλλουν τα μέλη της ομάδας καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο. «Ας αγκαλιάσουμε την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά αυτά, δίνοντας την αισιόδοξη νότα της αλληλεγγύης», επεσήμανε.

Φέτος, το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο. «Καβάλα» υλοποίησε μία αξιέπαινη απόφαση και ενέταξε στη μεγάλη «οικογένεια» του συλλόγου, τους αθλητές και τις αθλήτριες του αθλητικού συλλόγου ατόμων με αναπηρίες «Ίρις». «Η συνεργασία αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο. Δεν υπάρχει άλλο αθλητικό σωματείο στην Ελλάδα, με εννέα μετάλλια σε παραολυμπιακούς αγώνες. Σχεδιάζουμε να αναπτύξουμε περισσότερο την παρουσία του Α.Ο.Κ. στο χώρο του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρίες», δήλωσε ο Μιχάλης Λολίδης, υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού του Α.Ο. «Καβάλα» (σ.σ. παρών στη συνέντευξηΤύπου, που δόθηκε τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Lucy, ήταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αντώνης Αντωνίου), ενώ ο έφορος του τμήματος καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, Τάσος (Αναστάσιος) Βυζικίδης, μίλησε από καρδιάς, λέγοντας ότι, ο αθλητισμός «γεφυρώνει» τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων και αναδεικνύει αξίες όπως η ισότητα. «Το δικό μου όνειρο, είναι να καταργηθεί η παγκόσμια ημέρα για τα άτομα με αναπηρίες. Κι αυτό θα γίνει, όταν σταματήσουμε να βλέπουμε τη διαφορετικότητα ως «διαχωριστική γραμμή». Ευχαριστούμε την Energean για την πρωτοβουλία αυτή, που είναι ένα πρώτο βήμα, για να «συναντηθούμε πάνω στη γέφυρα», πρόσθεσε.

Στην ομάδα των «φίλων» που θα αντιμετωπίσει την Energean Kavala B.C., θα συμμετέχουν οι: Μάρκος Δέμπας (πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας), Γιάννης Κομνηνός (παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων CenterTV), Λευτέρης Κουκουτίνης (επιχειρηματίας), Βασίλης Λεμονίδης (πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας), Κώστας Λουκούμης (παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων ENA Channel), Μάκης Νικολαΐδης (πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής), Νίκος Παναγιωτόπουλος (βουλευτής Καβάλας), Φώτης Σαχαρίδης (γενικός αρχηγός Energean Kavala B.C.), Κώστας Σιμούδης (υποδιευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας), Άγγελος Τσατσούλης (επίτιμος πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας), Απόστολος Φουρνατζής (διευθυντής Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καβάλας), Μαθιός Ρήγας (διευθύνων σύμβουλος ομίλου Energean, πρόεδρος Energean Oil & Gas στην Ελλάδα), Δημήτρης Γόντικας (αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Energean Oil & Gas στην Ελλάδα), Βαγγέλης Λεώβαρις (τμήμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Energean).

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Τραυματισμός οδηγού δικύκλου στην Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα

Τραυματίστηκε ένας οδηγός δικύκλου μετά από σύγκρουση του δικύκλου με Ι.Χ όχημα στην οδό Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο οδηγός δικύκλου θέλησε να κάνει αναστροφή στο σημείο, ωστόσο το Ι.Χ όχημα ήρθε με ταχύτητα από πίσω με αποτέλεσμα να συμβεί το τροχαίο.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο :

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Στην Καβάλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης

Στην Καβάλα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος πραγματοποίησε μια  ομιλία μπροστά προς τους πολίτες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης, με την παρουσία ανθρώπων από όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις, που ήρθαν να ακούσουν τις θέσεις και το όραμα του κόμματος για το μέλλον της χώρας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, τόνισε την ανάγκη για ανανέωση και προοδευτική πολιτική αλλαγή, επισημαίνοντας τις προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ ενόψει Ευρωεκλογών. Αναφέρθηκε σε θέματα οικονομικής ανάπτυξης, κοινωνικής δικαιοσύνης, εκπαίδευσης και υγείας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ισχυρές και βιώσιμες μεταρρυθμίσεις που θα ωφελήσουν όλους τους Έλληνες πολίτες.

Μετά την ομιλία, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους της κοινότητας, προκειμένου να συζητήσει περαιτέρω τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Μεγάλη επιτυχία για το Food Truck Festival στις Κρηνίδες Καβάλας: Γεύσεις, διασκέδαση και πλήθος κόσμου

H έναρξη του Food Truck Festival στις Κρηνίδες Καβάλας σημείωσε τεράστια επιτυχία, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου που ήρθε να απολαύσει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία και ατέλειωτη διασκέδαση.

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής η πλατεία Πελεκανίδη στις Κρηνίδες Καβάλας, γέμισε με ανθρώπους όλων των ηλικιών που ήθελαν να γευτούν τις εκλεκτές λιχουδιές που προσέφεραν τα food trucks.

Η ποικιλία των γεύσεων ήταν εντυπωσιακή, καλύπτοντας όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές και μεσογειακές λιχουδιές, μέχρι εξωτικά πιάτα από την Ασία και την Λατινική Αμερική, το φεστιβάλ κατάφερε να συνδυάσει διαφορετικές κουζίνες και πολιτισμούς, προσφέροντας στους επισκέπτες μια αξέχαστη γαστρονομική περιήγηση.

Η ατμόσφαιρα ήταν ζωντανή και χαρούμενη, με μουσική και διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες να συμπληρώνουν την εμπειρία.

Οι επισκέπτες δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους για την οργάνωση και την ποικιλία των προσφορών. Τα χαμόγελα και τα θετικά σχόλια ήταν παντού, επιβεβαιώνοντας την επιτυχία της διοργάνωσης.

Το Food Truck Festival στις Κρηνίδες Καβάλας απέδειξε ότι μπορεί να γίνει πλέον θεσμός!

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
tractor in the background of the text
text about elections
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en