ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιάζουν οι “Νότες Χριστουγέννων” της Κ.Ε.ΔΗ.Σ στις Σέρρες (video)

Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στα Αστέρια. Τα μουσικά σύνολα της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. παρουσίασαν την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη παράσταση, στην κατάμεστη κεντρική σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και πλήθος κόσμου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με παραδοσιακά τραγούδια από την Team Fourlakis (τιμ Φουρλάκης),
με τη συμμετοχή εξαιρετικά ταλαντούχων μαθητών από το Μουσικό Σχολείο Σερρών.

Στη συνέχεια, η φιλαρμονική μπάντα και η παιδική και νεανική χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., παρουσίασε ένα υπέροχο πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, στο κλίμα των ημερών. Τα χορευτικά σύνολα, για μια ακόμη φορά εντυπωσίασαν το κοινό, με την κίνηση, τις χορογραφίες, τα πολύχρωμα κοστούμια και τον απόλυτο συγχρονισμό.

Το φινάλε της εκδήλωσης, ήταν άκρως εντυπωσιακό, καθώς η σχολική χορωδία του 5ου Γυμνασίου Σερρών, υπό την Διεύθυνση της καθηγήτριάς τους Νίκης Στανίση και με τη συνοδεία πιάνου από την μουσικό Νατάσσα Σιδηροπούλου, συγκίνησε τους θεατές με το πρόγραμμα και την ερμηνεία αγαπημένων τραγουδιών.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version