ΚΑΒΑΛΑ

Ενημέρωση για την λειτουργία του Δημοτικού Λαχανόκηπου καθώς και την έναρξη υποβολής νέων αιτήσεων

Tο εταιρικό σχήμα «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης Φτώχειας –ΣτηρίΖΩ» προσκαλούν τους κατοίκους του Δήμου Καβάλας την Πέμπτη 8 Μαϊου 2014 και ώρα 18:30 στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, με σκοπό την ενημέρωση τους για την λειτουργία του Δημοτικού Λαχανόκηπου καθώς και την έναρξη υποβολής νέων αιτήσεων.

Οι εργασίες προετοιμασίας στο χώρο του δημοτικού Λαχανόκηπου για την καλλιεργητική περίοδο του Μαρτίου-Απριλίου συνεχίζονται.

Ο Δημοτικός Λαχανόκηπος, συνολικής έκτασης τεσσάρων στρεμμάτων, βρίσκεται σε χώρο ιδιοκτησίας του Δήμου Καβάλας στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα Καβάλας, δίπλα από το Δημοτικό Σχολείο.

Στους δικαιούχους θα παραχωρηθεί χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, η χρήση των κηπαρίων για την βιολογική καλλιέργεια λαχανικών με δική τους φροντίδα και την καθημερινή καθοδήγηση και υποστήριξη γεωπόνου. Η λειτουργία της δομής αυτής περιλαμβάνει τη διανομή αρδευόμενης έκτασης 50 τ.μ. σε κάθε δικαιούχο, την παροχή σπόρων και φυτών και καλλιεργητικών εργαλείων για την καλλιέργεια οπωροκηπευτικών, με απώτερο σκοπό την κάλυψη μέρους των αναγκών σίτισης του. Οι δικαιούχοι συνολικά συνεισφέρουν παράλληλα στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δομής Παροχής Συσσιτίου, μέσα από διαδικασίες συλλογικής καλλιέργειας.

Αιτήσεις θα κατατίθενται στο Γραφείο Διαμεσολάβησης στα γραφεία της Ένωσης Καταναλωτών, Ευγ. Ιορδάνου 32, τις ώρες 11:00 έως 14:00 καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των δικαιούχων. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2510223000

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version